Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι παντρεμένος 43 ετών με ένα παιδί 4 ετών η γυναίκα πρόσφατα με απατησε με 56 χρόνο όχι σεξ μόνο φιλιά και κάποια ραντεβού ..ενώ ήμουν έτοιμος να την συγχωρήσω έμαθα πως είναι κολλημένη μαζί του ...τι κάνω ;

• Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dinusb82 είπε

Είμαι παντρεμένος 43 ετών με ένα παιδί 4 ετών η γυναίκα πρόσφατα με απατησε με 56 χρόνο όχι σεξ μόνο φιλιά και κάποια ραντεβού ..ενώ ήμουν έτοιμος να την συγχωρήσω έμαθα πως είναι κολλημένη μαζί του ...τι κάνω ;

Να προσέχεις τα χαμηλοτάβανα και τις πόρτες.

• Haha 23
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dinusb82 είπε

τι κάνω ;

Θα πρέπει πρώτα να ψάξεις τα αίτια που την οδήγησαν να συναντηθεί με τον κύριο.

Έγινε κάτι μεταξύ σας?

Έφταιξες κάπου?

Είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και υπήρξε κορεσμός?

Είναι τόσο πιο ωραίος από σένα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί?

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει βγει και με άλλους και απλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το αντιλήφθηκες?

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα πρέπει πρώτα να ψάξεις τα αίτια που την οδήγησαν να συναντηθεί με τον κύριο.

Έγινε κάτι μεταξύ σας?

Έφταιξες κάπου?

Είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και υπήρξε κορεσμός?

Είναι τόσο πιο ωραίος από σένα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί?

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει βγει και με άλλους και απλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το αντιλήφθηκες?

Δεν είχε ξαναδώσει δικαιώματα είμαστε 6 χρόνια μαζί εγώ σπίτι δουλειά παιδί χωρίς κανένα δικαίωμα να ξενογυριζω.. οικογένειαρχης λόγο του παιδιού που είναι στο σπίτι κάνανε σεξ 1 η 2 φορές την εβδομάδα..

1 λεπτό πριν, dinusb82 είπε

Δεν είχε ξαναδώσει δικαιώματα είμαστε 6 χρόνια μαζί εγώ σπίτι δουλειά παιδί χωρίς κανένα δικαίωμα να ξενογυριζω.. οικογένειαρχης.... λόγο του παιδιού που είναι στο σπίτι κάναμε σεξ 1 η 2 φορές την εβδομάδα..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dinusb82 είπε

...τι κάνω ;

Δίνεις το σενάριο στις οικογενειακές ιστορίες. Δεν θα βγάλεις πολλά γιατί έχει ξαναπαίξει κάτι αντίστοιχο αλλά θα σου καλύψει κάποιο έξοδο 

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.

απο την δικη μου οπτικη το διαζυγιο αποτελει την μονη αμεση λυση, αν ο αλλος εχει κολληματα και τασεις δεν θα αλλαξει ποτε.

το παιδι φυσικα δεν φταιει σε τπτ και καλο ειναι να του εξηγησετε με καλο και ωριμο τροπο γιατι περνει ο καθενας το δρομο του.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, dinusb82 είπε

Εισαι ο χθεσινός, με την Αντωνία;

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Να προσέχεις τα χαμηλοτάβανα και τις πόρτες.

Εσύ φίλε που κοροιδευεις εύχομαι να βρεις τις παντόφλες ζεστές...

• Haha 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...