dinusb82 Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ Είμαι παντρεμένος 43 ετών με ένα παιδί 4 ετών η γυναίκα πρόσφατα με απατησε με 56 χρόνο όχι σεξ μόνο φιλιά και κάποια ραντεβού ..ενώ ήμουν έτοιμος να την συγχωρήσω έμαθα πως είναι κολλημένη μαζί του ...τι κάνω ; 3
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 πμ Μόλις τώρα, dinusb82 είπε Είμαι παντρεμένος 43 ετών με ένα παιδί 4 ετών η γυναίκα πρόσφατα με απατησε με 56 χρόνο όχι σεξ μόνο φιλιά και κάποια ραντεβού ..ενώ ήμουν έτοιμος να την συγχωρήσω έμαθα πως είναι κολλημένη μαζί του ...τι κάνω ; Να προσέχεις τα χαμηλοτάβανα και τις πόρτες. 23
tutuyo Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 πμ (επεξεργασμένο) πριν κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο παραγγελνεις μπλουζα Μπακς Επεξ/σία Τρίτη στις 10:45 πμ από tutuyo 2 10
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ 16 λεπτά πριν, dinusb82 είπε τι κάνω ; Θα πρέπει πρώτα να ψάξεις τα αίτια που την οδήγησαν να συναντηθεί με τον κύριο. Έγινε κάτι μεταξύ σας? Έφταιξες κάπου? Είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και υπήρξε κορεσμός? Είναι τόσο πιο ωραίος από σένα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει βγει και με άλλους και απλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το αντιλήφθηκες? 1
dinusb82 Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Θα πρέπει πρώτα να ψάξεις τα αίτια που την οδήγησαν να συναντηθεί με τον κύριο. Έγινε κάτι μεταξύ σας? Έφταιξες κάπου? Είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και υπήρξε κορεσμός? Είναι τόσο πιο ωραίος από σένα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει βγει και με άλλους και απλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το αντιλήφθηκες? Δεν είχε ξαναδώσει δικαιώματα είμαστε 6 χρόνια μαζί εγώ σπίτι δουλειά παιδί χωρίς κανένα δικαίωμα να ξενογυριζω.. οικογένειαρχης λόγο του παιδιού που είναι στο σπίτι κάνανε σεξ 1 η 2 φορές την εβδομάδα.. 1 λεπτό πριν, dinusb82 είπε Δεν είχε ξαναδώσει δικαιώματα είμαστε 6 χρόνια μαζί εγώ σπίτι δουλειά παιδί χωρίς κανένα δικαίωμα να ξενογυριζω.. οικογένειαρχης.... λόγο του παιδιού που είναι στο σπίτι κάναμε σεξ 1 η 2 φορές την εβδομάδα..
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 πμ 40 λεπτά πριν, dinusb82 είπε ...τι κάνω ; Δίνεις το σενάριο στις οικογενειακές ιστορίες. Δεν θα βγάλεις πολλά γιατί έχει ξαναπαίξει κάτι αντίστοιχο αλλά θα σου καλύψει κάποιο έξοδο 2 4
forgotten Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:22 πμ απο την δικη μου οπτικη το διαζυγιο αποτελει την μονη αμεση λυση, αν ο αλλος εχει κολληματα και τασεις δεν θα αλλαξει ποτε. το παιδι φυσικα δεν φταιει σε τπτ και καλο ειναι να του εξηγησετε με καλο και ωριμο τροπο γιατι περνει ο καθενας το δρομο του.
Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 πμ 53 λεπτά πριν, dinusb82 είπε Είμαι παντρεμένος 43 ετών με ένα παιδί 4 ετών η γυναίκα πρόσφατα με απατησε με 56 χρόνο όχι σεξ μόνο φιλιά και κάποια ραντεβού ..ενώ ήμουν έτοιμος να την συγχωρήσω έμαθα πως είναι κολλημένη μαζί του ...τι κάνω ; Εισαι ο χθεσινός, με την Αντωνία; 1 4
esp_21 Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ 3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Εισαι ο χθεσινός, με την Αντωνία; Αυτό μπήκα να γράψω 😁
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ 34 λεπτά πριν, dinusb82 είπε κάνανε σεξ 1 η 2 φορές την εβδομάδα.. Γλώττα λανθάνουσα; 6
dinusb82 Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 πμ 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γλώττα λανθάνουσα; Κάναμε αυτό βρήκε να πεις;
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 πμ Υπάρχει και το εξής ερώτημα. Άμα δεν μπει ο σύρτης θεωρείται απιστία ή όχι? 2
dinusb82 Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 πμ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Να προσέχεις τα χαμηλοτάβανα και τις πόρτες. Εσύ φίλε που κοροιδευεις εύχομαι να βρεις τις παντόφλες ζεστές... 3
phanispal Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Ρε ‘σεις δεν είναι όλα αστεία (αν δεν είναι troll). dinusb82, όλα αυτά πώς τα έμαθες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις