pavloa Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έχω ένα Corsa D 2009, 1200 Επειδή πλέον δεν μας χωράει λόγο του μωρού, καρεκλάκι καρότσι κτλ σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μεγαλύτερο. Είμαι ανάμεσα σε Clio, Captur, i30 c3- c4 και peugeot 2008 απο 2015 και μετά μέχρι 10.000-11.000 ευρώ και θέλω μόνο βενζίνη. Πετρέλαιο θέλω να το αποφύγω λόγο κακής ποιότητας Πετρελαιου που έχουμε.. Τι έχετε να προτείνετε σε θέμα αντοχής κτλ , Πήγα είδα ένα capture 2017 , 900αρι τούρμπο. Είναι αρκετά πιο ευρύχωρο απο το corsa.Αλλα ρώτησα ένα δύο συνεργεία και μου είπαν ότι τα captur 900 και 1200 καίνε λάδια. Βασικά αξίζει η αγορά 900αρι ή θα είναι σέρνετε? Επεξ/σία 7 Ιουνίου από pavloa
elise Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) το capture δεν ειναι οικογενειακο. ουτε το clio. οριακα μπορεις να πεις το ι30. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343127341-nissan-pulsar (αν δεν ειναι εισαγωγης) Επεξ/σία 6 Ιουνίου από elise
Chloe2 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου https://www.auto-abc.eu/compare/Hyundai-i30-v16600-vs-Renault-Captur-v13848
xsterg Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου υπαρχει και το ι30 σε station. απλα φοβερο. το capture με τα 900cc που λες να ξερεις οτι δεν θα βαζει φωτια στην ασφαλτο. ο μικρος του κινητηρας θα πηγαινει μονιμα πιεσμενος. για εμενα προσωπικα κοιταξε κατι σε station η sedan σε κια η χιουνται. εχει πολυ καλα αυτοκινητα σε μεγεθος που θελεις. δεν ξερω βεβαια και το που θελεις να κινηθεις οικονομικα. θελεις καινουργιο η μεταχειρισμενο? επίσης θα σου ελεγα οτι και να παρεις να ειναι με αυτοματο κιβωτιο. το χειροκινητο εχει πεθανει.
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 9:36 ΜΜ, pavloa είπε Έχω ένα Corsa D 2009, 1200 Επειδή πλέον δεν μας χωράει λόγο του μωρού, καρεκλάκι καρότσι κτλ σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μεγαλύτερο. Είμαι ανάμεσα σε Clio, Captur, i30 c3- c4 και peugeot 2008 απο 2015 και μετά μέχρι 10.000-11.000 ευρώ και θέλω μόνο βενζίνη. Πετρέλαιο θέλω να το αποφύγω λόγο κακής ποιότητας Πετρελαιου που έχουμε.. Τι έχετε να προτείνετε σε θέμα αντοχής κτλ , Πήγα είδα ένα capture 2017 , 900αρι τούρμπο. Είναι αρκετά πιο ευρύχωρο απο το corsa.Αλλα ρώτησα ένα δύο συνεργεία και μου είπαν ότι τα captur 900 και 1200 καίνε λάδια. Βασικά αξίζει η αγορά 900αρι ή θα είναι σέρνετε? C3 C4 τουλάχιστον aircross έχουμε εταιρικά . Σαν ποιότητα εσωτερικού άθλια για αμάξι 22.000€ (αγοράστηκαν καινούργια) και επίσης έχουν θέματα με τη αντλία adblue . Σαν κάτοχος και diesel Volvo V40 D2. Δεν ισχύει η ποιότητα πετρελαίου που γράφεις. Ισχύει η χρήση που θα κάνεις εντός ή εκτός σταματά ξεκινά και πόσα χιλιόμετρα θα να κάνεις ετησίως .
pavloa Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 10:18 ΜΜ, elise είπε το capture δεν ειναι οικογενειακο. ουτε το clio. οριακα μπορεις να πεις το ι30. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343127341-nissan-pulsar (αν δεν ειναι εισαγωγης) Το ξέρω ότι δεν θεωρείται οικογενειακό αλλα το captur ειναι πιο μεγάλο από το corsa. Στις 7/6/2025 στις 9:37 ΠΜ, xsterg είπε υπαρχει και το ι30 σε station. απλα φοβερο. το capture με τα 900cc που λες να ξερεις οτι δεν θα βαζει φωτια στην ασφαλτο. ο μικρος του κινητηρας θα πηγαινει μονιμα πιεσμενος. για εμενα προσωπικα κοιταξε κατι σε station η sedan σε κια η χιουνται. εχει πολυ καλα αυτοκινητα σε μεγεθος που θελεις. δεν ξερω βεβαια και το που θελεις να κινηθεις οικονομικα. θελεις καινουργιο η μεταχειρισμενο? επίσης θα σου ελεγα οτι και να παρεις να ειναι με αυτοματο κιβωτιο. το χειροκινητο εχει πεθανει. Σε μεταχειρισμένο κοιτάω μέχρι 10.000 ευρώ. Ειναι μικρό το ποσό αλλα για παραπάνω δεν ήμαστε. Το 900αρι και εγώ στο σκεφτόμουν ότι θα είναι πάντα ζορισμένο.. ε Θα το κοιτάξω και το i30 που πρότεινες. 18 ώρες πριν, meletis_m είπε C3 C4 τουλάχιστον aircross έχουμε εταιρικά . Σαν ποιότητα εσωτερικού άθλια για αμάξι 22.000€ (αγοράστηκαν καινούργια) και επίσης έχουν θέματα με τη αντλία adblue . Σαν κάτοχος και diesel Volvo V40 D2. Δεν ισχύει η ποιότητα πετρελαίου που γράφεις. Ισχύει η χρήση που θα κάνεις εντός ή εκτός σταματά ξεκινά και πόσα χιλιόμετρα θα να κάνεις ετησίως . Καλα η ποιότητα από τα πλαστικά σε όλα τα αυτοκίνητα την έχουν κάνει χάλια. Αλλα τόσο χάλια ριναι στο c3 c4? Όσοι έχουν πετρέλαιο ακούω ότι τους βγάζουν πρόβλημα στα μπεκ και στο dpf. Το αυτοκίνητο θα είναι καθημερινά δουλειά σπίτι αντε και καμιά βόλτα το απόγευμα. Εκτός από τα σκ που θα βγούμε εκτός πόλης.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, pavloa είπε Το αυτοκίνητο θα είναι καθημερινά δουλειά σπίτι Για τι αποστάσεις μιλάμε και με τι συνθήκες (κίνηση);
pavloa Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Για τι αποστάσεις μιλάμε και με τι συνθήκες (κίνηση); Βέροια μένουμε κίνηση δεν έχουμε πολύ. Αλλα η απόσταση από σπίτι προς την δουλειά είναι 10 χιλιόμετρα και αλλα 10 για να γυρίσουμε.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Δεν είναι και μεγάλη απόσταση για πετρέλαιο, αλλά αν βγαίνεις σε κάνα περιφερειακό και το ψιλοανοίγεις αντί να μπλέκεσαι σε στενά με φανάρια λογικά δε θα έχεις εκπλήξεις.
meletis_m Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 5 ώρες πριν, pavloa είπε Καλα η ποιότητα από τα πλαστικά σε όλα τα αυτοκίνητα την έχουν κάνει χάλια. Αλλα τόσο χάλια ριναι στο c3 c4? Όσοι έχουν πετρέλαιο ακούω ότι τους βγάζουν πρόβλημα στα μπεκ και στο dpf. Το αυτοκίνητο θα είναι καθημερινά δουλειά σπίτι αντε και καμιά βόλτα το απόγευμα. Εκτός από τα σκ που θα βγούμε εκτός πόλης. Όλα είναι αναλώσιμα . Κάποτε θα ζητήσει και dpf και μπεκ . Απλώς με σωστή χρήση δε θα σου βουλώσει το dpf γρήγορα . Το θέμα ποιότητας είναι υποκειμενικό για τον καθένα . Το καλύτερο θα ήταν να καταλήξεις σε 3-4 και να πας μόνος Εάν η χρήση είναι εντός πόλης σταματά ξεκινά συχνά , και δε το βγάζεις συχνά σε αυτοκινητόδρομο , κοίταξε καλύτερα βενζίνη με ή χωρίς υγραέριο (ακόμη και εργοστασιακό) . Το Captur βγαίνει και με εργοστασιακό εάν δε κάνω λάθος .
pavloa Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 19 ώρες πριν, meletis_m είπε Όλα είναι αναλώσιμα . Κάποτε θα ζητήσει και dpf και μπεκ . Απλώς με σωστή χρήση δε θα σου βουλώσει το dpf γρήγορα . Το θέμα ποιότητας είναι υποκειμενικό για τον καθένα . Το καλύτερο θα ήταν να καταλήξεις σε 3-4 και να πας μόνος Εάν η χρήση είναι εντός πόλης σταματά ξεκινά συχνά , και δε το βγάζεις συχνά σε αυτοκινητόδρομο , κοίταξε καλύτερα βενζίνη με ή χωρίς υγραέριο (ακόμη και εργοστασιακό) . Το Captur βγαίνει και με εργοστασιακό εάν δε κάνω λάθος . Περισσότερο μέσα στην πόλη θα είναι.. μόνο τα περισσότερα σκ που φεύγουμε εκτός εκεί θα μπορώ να το ανοίξω το αυτοκίνητο. Για αυτό κοιτάω σε βενζίνη. Γενικά τα captur έχουν βγει καλά? Δύο συνεργεία που ρώτησα μου είπαν ότι καίνε λάδια και βγάζουν πρόβλημα στα ηλεκτρικά.. τα μόνα που έχουν βγει σκυλιά μου είπαν τα captur πετρέλαιο 1500.
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου On 06/06/2025 at 20:36, pavloa said: Έχω ένα Corsa D 2009, 1200 Επειδή πλέον δεν μας χωράει λόγο του μωρού, καρεκλάκι καρότσι κτλ σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μεγαλύτερο. Είμαι ανάμεσα σε Clio, Captur, i30 c3- c4 και peugeot 2008 απο 2015 και μετά μέχρι 10.000-11.000 ευρώ και θέλω μόνο βενζίνη. Πετρέλαιο θέλω να το αποφύγω λόγο κακής ποιότητας Πετρελαιου που έχουμε.. Τι έχετε να προτείνετε σε θέμα αντοχής κτλ , Πήγα είδα ένα capture 2017 , 900αρι τούρμπο. Είναι αρκετά πιο ευρύχωρο απο το corsa.Αλλα ρώτησα ένα δύο συνεργεία και μου είπαν ότι τα captur 900 και 1200 καίνε λάδια. Βασικά αξίζει η αγορά 900αρι ή θα είναι σέρνετε? clio με κλειστα ματια αλλα 5ης γενιας. Με το μπατζετ σου εισαι οριακα. Χωροι για 4 ατομα μια χαρα ακομα και αποσκευες αλλα εκει που τα καταπινει τα υπολοιπα ειναι -εσωτερικο (ολες οι εκδοσεις με οθονη αφης και απειρα ηλεκτρονικα (εκτος απο ηλεκτρικα) καλουδια -Καταναλωση (πολη αν δεις πανω απο 6.5 πρεπει να εισαι εντελως καγκουρας) -aftersales πολυ καλες τιμες τοσο φανοποιια οσο και μηχανικα σε σχεση με ανταγωνισμο! υπαρχει και γκορουπακι στο φεις που ολοι πινουν νερο στο ονομα του clio ο 0.9 ce ειναι λιγο ψωφιος για ταξιδια (ειναι κυριως ο κινητηρας του twingo) αλλα ο 0.9Tce ειναι μια χαρα και για εκτος πολης
pavloa Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2025 στις 3:56 ΜΜ, vamvakoolas είπε clio με κλειστα ματια αλλα 5ης γενιας. Με το μπατζετ σου εισαι οριακα. Χωροι για 4 ατομα μια χαρα ακομα και αποσκευες αλλα εκει που τα καταπινει τα υπολοιπα ειναι -εσωτερικο (ολες οι εκδοσεις με οθονη αφης και απειρα ηλεκτρονικα (εκτος απο ηλεκτρικα) καλουδια -Καταναλωση (πολη αν δεις πανω απο 6.5 πρεπει να εισαι εντελως καγκουρας) -aftersales πολυ καλες τιμες τοσο φανοποιια οσο και μηχανικα σε σχεση με ανταγωνισμο! υπαρχει και γκορουπακι στο φεις που ολοι πινουν νερο στο ονομα του clio ο 0.9 ce ειναι λιγο ψωφιος για ταξιδια (ειναι κυριως ο κινητηρας του twingo) αλλα ο 0.9Tce ειναι μια χαρα και για εκτος πολης Το clio το βγάζουμε από τις επιλογές. Δεν αρέσει στην γυναίκα μου. Το είδε από κοντά και δεν της άρεσε καθόλου.. οπότε μάλλον σε captur καταλήγουμε αλλά στο 1200. Απο οτι βλέπω στο car ανεβαίνει σε κόστος το 1200, παει κοντά στα 12.000-13.000 χιλιάρικα. Διάβασα ότι στα captur από το 2012 έως 2018 βγάζουν πρόβλημα στην μηχανή. Συγκεκριμένα ο κινητήρας 1200 tce. Καίνε λάδια, έχουν θέμα με την καδένα κτλ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα