Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, Charismo said:

Όταν λέει πως θα είναι ικανό και για διέγερση, θα σου "σηκώνεται" με εντολή;

Θα κάνει θραύση αν είναι έτσι.

χα, το πρώτο που μου ήρθε στο μταλο διαβάζοντας το τίτλο μόνο
(πάω να πάρω τα χάπια της πίεσης)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Παλιά γελούσα με τις θεωρίες συνομωσίας και τις έκανα χάζι. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά τον covid όμως, μόνο θλίψη και νεύρα μου προκαλούν, για το πόσο έχουν κυριαρχήσει στη συνείδηση τόσων ανθρώπων.

Exoυν κυριαρχησει, και ηταν αναμενομενο, στις συνειδησεις αποκλειστικα των χουντικων.

• Confused 1
Δημοσ.

Απορώ με τους επιστήμονες! θα  βάλουν λέει τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο....Δεν θα ήταν καλύτερο ν' ασχοληθούν πρώτα με το πως θα αφαιρέσουν τον "κάλο" από τον εγκέφαλο των ...πολλών;  Νομίζω ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, D4rthRevan είπε

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.Γενικά η τεχνολογία και κάθε τεχνολογικό επίτευγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σωστό σκοπό υπέρ της ανθρωπότητας αλλά μόνο εάν βρίσκεται στα σωστά χέρια, ενώ η ίδια τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καταστροφικές συνέπειες στα λάθος χέρια, συνεπώς με κάθε τεχνολογικό επίτευγμα πρέπει με κάποιο τρόπο να θεσπίζονται κανόνες ασφαλείας.

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λες. Για αυτό και υπάρχουν οι φορείς εκείνοι που ελέγχουν και δίνουν το ΟΚ, προτού κάτι μπορέσει να κυκλοφορήσει/εφαρμοστεί ελεύθερα. Δεν θα μπορέσει να έρθει δηλαδή στην Ευρώπη ο Newell ή ο Musk και με το έτσι θέλω να αρχίσουν να βάζουν τσιπ στους εγκεφάλους ανθρώπων. 

Αυτό που βλέπουμε όμως στα περισσότερα σχόλια, δεν είναι ένας δικαιολογημένος προβληματισμός και ανησυχία για την ασφάλεια των εμφυτεύσεων αυτών, αλλά μια απόλυτη βεβαιότητα για ένα μέλλον όπου όλοι θα "τσιπαριστούμε" για να μπορέσουν σκοτεινές δυνάμεις να μας ελέγξουν και να καταργήσουν την ελεύθερη βούληση.

Το 1984 δεν έχω δει να αναφέρεται ακόμα και ανησυχώ..

• Like 3
Δημοσ.
6 hours ago, SilverMachine said:

Πρωτα θα ξεκινησει για τους αναπηρους, τους αρρωστους κ τις τραπεζικες συναλλαγες.

Μετα θα παει στις δημοσιες υπηρεσιες, τα μιντια κ τις ενοπλες δυναμεις.

Υστερα θα κυκλοφορισει για "ιδιωτικη χρηση" (ως σεξουαλικη ενισχυση/ οργασμικη προκληση).

Θα καταληξει "πειραγμενο" ως νεο ειδος μαστουρας/ ναρκωτικου σε μαυρες αγορες.

Κ αμεσως μετα θα βγει νομοθεσια οτι "για το καλο μας" κ για "καταπολεμιση της εγκληματικοτητας" θα ενσωματωνει κ συστηματα "προσωπικης παρακολουθησης".

Τελευταιο βημα η χρηση του για εντοπισμο "εγκληματων σκεψης", πιθανη "προκληση μισους", καταπολεμηση της "ανισοτητας", του αντισημιτισμου, του ρατσισμου κλπ κλπ κλπ κλπ.....

Το μονο που μενει να συμπληρωσετε ειναι την ταχυτητα με την οποια θα περασουμε απο το πρωτο βημα στο εκτο.

-----

ΥΓ. Τα παλαμακια δεν θα σταματησουν ουτε στο ελαχιστο απ το αλλαλαζων πληθος κατα ολοκληρη την διαδρομη προς το "καλο μας".

Πως ξέρουμε πως δεν το έχουν ήδη βάλει σε όλους και μετά μας έκαναν να το ξεχάσουμε με τη βοήθεια του τσιπ? 

• Haha 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, D4rthRevan είπε

btw το 1984 είναι αριστούργημα για αυτούς που μπορούν να καταλάβουν το πραγματικό νόημα φυσικά!

Ιδανικά αν το συνδυάσεις με την φάρμα των ζώων και ...λίγο Άλντους Χάξλευ με το θαυμαστό νέο κόσμο του!

Δημοσ.
4 minutes ago, NickTG said:

Πως ξέρουμε πως δεν το έχουν ήδη βάλει σε όλους και μετά μας έκαναν να το ξεχάσουμε με τη βοήθεια του τσιπ? 

Δεν το ξέρουμε γιατι μπορεί να μας έχουν βάλει άλλο τσιπ για να μην το ξέρουμε :P

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 hour ago, zazoum said:

Δεν το ξέρουμε γιατι μπορεί να μας έχουν βάλει άλλο τσιπ για να μην το ξέρουμε :P

d1862649-423d-46f7-a727-f26d536e08cf_tex

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, NickTG said:

d1862649-423d-46f7-a727-f26d536e08cf_tex

Δεν αναρωτιέσαι τί ΕΝΔΟμυχα σε έκανε να κανεις αυτο το ποστ;;;

**ντουμ. ντουμ.. ντουμ.. ντουρουΡΟΥΜ.**

• Like 1
Δημοσ.

Καλά άμα όλα αυτά τα "τσιπάκια" που κυκλοφορούν την τελευταία 10ετία μπορέσουν να λειτουργήσουν "διεγερτικά" προβλέπω περίπου 4δισ προπαραγγελίες.🤣

Δημοσ.
2 hours ago, NickTG said:

Ο φιλαρακος μου που δουλευει ακτινολογος στη Σωτηρια αυτο μου λεει!!! Πρεπει να τα εχουμε ξεχασει ολοι. 

Κατι σαν την ξανθια που αμα σου παρει λε πιπ πρεπει να γραψεις το ονομα σου σε χαρτακι στο πετο ωστε μετα να το θυμηθεις. Νο?

Δημοσ.
4 minutes ago, D4rthRevan said:

έκλαψα 😆

έχουν καλά riffs πάντως στο κλέβω και το βάζω στο νήμα της Μουσικής 😁

Το φτιάχνω video clip

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, zazoum said:

.........................

Downloaded, shared and subscribed. Μακαρι να ειχα πλατφορμα να σε/ σας εβαζα αδερφε. Δεν ξερω τι κανεις αλλα το αποτελεσμα ειναι θαυμασιο (για ντοπιο).

Αληθεια η φωνη ποιας ειναι?? Πολυ γνωστοι οι ηχοι που χρησιμοποιεις.

Επεξ/σία από SilverMachine

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...