Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ 1 ώρα πριν, dimlevi είπε Θα έρθει την αλλη Παρασκευή πρωί, πιο νωρίς δεν... Καλά είσαι
dimlevi Δημοσ. Πέμπτη στις 10:35 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:35 μμ 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Καλά είσαι Ναι κατανόηση. Ουτε αργα ούτε γρήγορα.
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ 16 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Άλλη φορά να ρωτάτε τον κύριο παιδιά Το είπε λίγο άγαρμπα αλλά έχει δίκιο. Προφανώς ο καθένας αποφασίζει πότε θα αγοράσει, αλλά πρέπει να είναι ανάλογα προετοιμασμένος. Κλιματιστικό της Daikin, 9αρι, που έκανε τον Μάρτη 522, τώρα κάνει 598, στο ίδιο μαγαζί. Το Daikin Ururu Sarara, το 18αρι έκανε το Μάρτη 2800 και τώρα κάνει 3288 στο ίδιο μαγαζί. Κλιματιστικό της Tesla, 12αρι, που έκανε το Μάρτη 289-300, τώρα κάνει 360. Το καλοκαίρι οι τιμές ανεβαίνουν γιατί όλοι τρέχουν να πάρουν, αφού το θυμούνται τελευταία στιγμή. Για να μην αναφέρω πως οι τεχνικοί είναι φουλ. 1
giorgosaero Δημοσ. Παρασκευή στις 01:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:04 μμ Στις 14/6/2025 στις 2:18 ΜΜ, phanispal είπε Άμα περιμένεις να πάει μέσα Ιούνη για να παραγγείλεις κλιματιστικό, τι περιμένεις ακριβώς; Κύριε προλαβάινω να αγοράσω τώρα κλιματιστικό ή να περιμένω του χρόνου; Τι μου προτείνεται σε διαφορετική περίπτωση; βεντάλια; ανεμιστήρα;πισίνα; 1
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Ρώτα τον dimlevi που (υποτίθεται ότι) θα του το τοποθετήσουν δύο εβδομάδες μετά την παραγγελία. 1
dimlevi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρώτα τον dimlevi που (υποτίθεται ότι) θα του το τοποθετήσουν δύο εβδομάδες μετά την παραγγελία. εχεις αλυτα κομπλεξ τυπε εγω ειμαι κομπλε με την ημερομηνια εγκαταστασης παντως οπως εγραψα και σε προηγουμενο σχολιο δεν εχω θεμα με την ημερομηνια αλλα με το να γινει σωστη δουλεια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:23 μμ από dimlevi 1
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Καταρχάς το θέμα δεν είσαι εσύ, το είπα και σε προηγούμενο post, ότι το αρχικό μου σχόλιο δεν αφορούσε σε σένα αλλά σε επόμενους από σένα που σχολίασαν για καθυστέρηση. Πάντως το δύο εβδομάδες αποδεικνύει αυτό που λέω. Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα και μπράβο σου, με 35άρια κάθε μέρα όμως κάποιους θα τους ενοχλούσε. Εν τω μεταξύ περίμενε να δεις αν θα έρθει κάποιος την άλλη Παρασκευή γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Για τη δουλειά που θα γίνει σου απάντησα. Αν είσαι πάνω απ' το κεφάλι τους και τους έχεις ενημερώσει από πριν τι θέλεις, μπορεί κάτι να καταφέρεις. 1
dimlevi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:38 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Καταρχάς το θέμα δεν είσαι εσύ, το είπα και σε προηγούμενο post, ότι το αρχικό μου σχόλιο δεν αφορούσε σε σένα αλλά σε επόμενους από σένα που σχολίασαν για καθυστέρηση. Πάντως το δύο εβδομάδες αποδεικνύει αυτό που λέω. Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα και μπράβο σου, με 35άρια κάθε μέρα όμως κάποιους θα τους ενοχλούσε. Εν τω μεταξύ περίμενε να δεις αν θα έρθει κάποιος την άλλη Παρασκευή γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Στο δικό μου post απαντάς και σε εμένα και έβαλες το όνομά μου σε προηγούμενο σχόλιο. Δε με νοιάζει αν είμαι το θέμα — εσύ κουβαλάς άλυτα ψυχολογικά, που είπες να τα βγάλεις ακάλεστος εδώ, και φαίνεται από το πρώτο σχόλιό σου, που καλώς εισέπραξες ειρωνεία και από άλλα μέλη. Ίσως πρέπει να το κοιτάξεις — στο λέω εντελώς μη φιλικά. Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν είναι τόσο το τι είπες, αλλά πώς το είπες (τα κόμπλεξ που έλεγα), αλλά δε λες να το καταλάβεις. Δε πειράζει. Σχετικά με την ημερομηνία τοποθέτησης, επειδή το παίζεις και "με πήρε ο πόνος για τους άλλους που θα αργήσει το AC να μπει", σου ξαναλέω λοιπόν ότι έτσι γούσταρα και το έβαλα τώρα. Όποιος το βάλει δε σημαίνει ότι δεν είναι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις, ούτε χρειάζεται έναν phanispal να του το θυμίσει και να του το τρίψει, γιατί μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να τρέχει στη μίζερη ζωή του. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:48 μμ από dimlevi
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 01:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:40 μμ Eμείς που βάλαμε AC τέλος Μάρτη έκανε μια εβδομάδα απο παραγγελία για εγκατάσταση.19 Μάρτη παραγγελία απο Κοτσόβολο,21 Μάρτη το παρέλαβα απο το κατάστημα,22 μίλησα με τον εγκαταστάτη ,26 Μάρτη το εγκατέστησαν. Αν δεν ήταν αργία η 25η θα ήταν μια μέρα νωρίτερα..
lector Δημοσ. Παρασκευή στις 04:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:35 μμ 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Eμείς που βάλαμε AC τέλος Μάρτη έκανε μια εβδομάδα απο παραγγελία για εγκατάσταση.19 Μάρτη παραγγελία απο Κοτσόβολο,21 Μάρτη το παρέλαβα απο το κατάστημα,22 μίλησα με τον εγκαταστάτη ,26 Μάρτη το εγκατέστησαν. Αν δεν ήταν αργία η 25η θα ήταν μια μέρα νωρίτερα.. Παει ο κωτσος και αγγλια; 😂 Περα απο την πλακα, ο μαρτιος ακουγεται σα μια "εξυπνη" εποχη για τετοιες δουλειες. Δεν ειναι καταχειμωνο να τρεχουν ολοι για θερμανση, ουτε καυσωνας να τρεχουν ολοι για ψυξη. 1
gakost Δημοσ. Παρασκευή στις 05:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:02 μμ On 17/06/2025 at 03:45, lector said: Θα ηταν ενδιαφερον να μας πει καποιος επαγγελματιας ψυκτικος, απο την εμπειρια του: Η εγκατασταση ειναι δωρεαν, με Χ στανταρ παροχες. Οι υπολοιπες Ψ παροχες χρεωνονται. Ποσο πιθανο/συχνο ειναι να χρειαστει μια ή περισσοτερες απο τις Ψ παροχες σε καποιο πελατη; Με λιγα λογια, αυτο που διαφημιζεται ως δωρεαν εγκατασταση, ειναι οντως δωρεαν εγκατασταση, ή στην πλειοψηφια των περιπτωσεων θα χρειαστει ο πελατης να πληρωσει κατι εξτρα στο μαστορα; Δεν υπάρχει δωρεάν εγκατάσταση. Η υπηρεσία είναι κοστολογημένη βάση ενός τυπικού σεναρίου και χρεωμένη στην τιμή αγοράς. Από κει και πέρα αν θέλει πιο πολύ ώρα ή υλικά τα πληρώνεις στην προσυμφωνημένη τιμή.
lector Δημοσ. Παρασκευή στις 05:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:06 μμ 3 λεπτά πριν, gakost είπε Δεν υπάρχει δωρεάν εγκατάσταση. Η υπηρεσία είναι κοστολογημένη βάση ενός τυπικού σεναρίου και χρεωμένη στην τιμή αγοράς. Από κει και πέρα αν θέλει πιο πολύ ώρα ή υλικά τα πληρώνεις στην προσυμφωνημένη τιμή. Σιγουρα, δωρεαν δεν ειναι τιποτα. Αυτο που λεω ειναι το "δωρεαν" που παρεχεται, σε σχεση με ολα τα υπολοιπα εξτρα, και κατα ποσο εμφανιζονται αυτα συχνα ή οχι.
haris_216 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Θέμα 1ο (γενικό) Εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να υπάρχει στοκάρισμα προϊόντων από καταστήματα (αλυσίδων ή μεμονωμένα). Και δεν μιλάω για κλιματιστικά αλλά γενικότερα. Αντί να έχουν προϊόντα στην αποθήκη, να τους πιάνουν χώρο και ταυτόχρονα να τα έχουν πληρώσει στον προμηθευτή (ή ακόμα και με πίστωση να είναι, να "τρέχουν" οι μέρες) προτιμάται η λύση του "μόλις μου κάνει παραγγελία ο πελάτης παραγγέλνω κι εγώ στον προμηθευτή". Γι αυτό και πάντα υπάρχει χρόνος παράδοσης από 2-3 μέρες (καλό σενάριο) μέχρι όσο πάει. Βέβαια υπάρχουν και φάσεις προώθησης συγκεκριμένων μοντέλων που εκεί μπορεί να στοκάρουν για να "σπρώξουν" συγκεκριμένο προϊόν κι να έχουν "παράδοση ακόμα και αυθημερόν" Θέμα 2ο Ισχύει αυτό που αναφέρθηκε ότι οι σοβαροί τεχνίτες έχουν ήδη την πελατεία τους και δεν τρέχουν στις αλυσίδες. Ειδικά αυτή την περίοδο. Ακόμα όμως και αν πάρει κάποιος καλός τεχνίτης "τη δουλειά" για να συνεργαστεί με την αλυσίδα, αυτός θα συνεχίσει να πηγαίνει στους "δικούς του πελάτες" και θα προσλάβει κάνα δυο πιτσιρικάδες να τρέχουν για τα άλλα. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για το τι δουλειά γίνεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 06:55 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 06:55 μμ 1 hour ago, gakost said: Δεν υπάρχει δωρεάν εγκατάσταση. Η υπηρεσία είναι κοστολογημένη βάση ενός τυπικού σεναρίου και χρεωμένη στην τιμή αγοράς. Από κει και πέρα αν θέλει πιο πολύ ώρα ή υλικά τα πληρώνεις στην προσυμφωνημένη τιμή. Ανάλογα την περίπτωση, πχ έχουν περάσει κάποιες BF που ήταν πραγματικά η καλύτερη περίοδος για κλιματιστικό.
eri77 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:01 μμ 6 hours ago, Ukforthemoment said: Eμείς που βάλαμε AC τέλος Μάρτη έκανε μια εβδομάδα απο παραγγελία για εγκατάσταση.19 Μάρτη παραγγελία απο Κοτσόβολο,21 Μάρτη το παρέλαβα απο το κατάστημα,22 μίλησα με τον εγκαταστάτη ,26 Μάρτη το εγκατέστησαν. Αν δεν ήταν αργία η 25η θα ήταν μια μέρα νωρίτερα.. Ερώτηση από περιέργεια. Έχει αλλάξει η τιμή καθόλου για το συγκεκριμένο ac??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα