vasilllis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 4 ώρες πριν, filip123go είπε Ξέρω γω;;;; Να είναι επαγγελματίες και να μην μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας;;; Και συγνώμη ρ συ που δεν σε ρωτήσαμε κ όλας. Αλλά δεν είναι αργά, πες μας ποτέ να παραγγείλουμε καινούριο; Αύριο είναι καλά; Μερικοι το θελετε το δουλεμα!!! 3 ώρες πριν, dimlevi είπε Τωρα γουσταρα/μπορεσα τωρα το πήρα. Έμπειριες ρωτησα και οχι τη γνώμη σου που το πηρα τωρα. Το άχρηστο σχόλιο της ημέρας απο τον τύπο που ξύπνησε στραβά. Η εμπειρια καθε λογικου ανθρωπου ειναι αυτη.Σε καιρο εξαρσης ειναι αδυνατον να σε εξυπηρετησουν αμεσα. Αν ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ,ΝΑΙ ειναι αχρηστο σχολιο. 1 ώρα πριν, filip123go είπε Ναι οκ, that's sounds like a you problem. Όταν το public μου λέει "άμεση εγκατάσταση" , δεν με ενδιαφέρει αν έχεις άπειρη δουλεια η έχεις πάει θάλασσα. Να έρθει ο manager του καταστήματος ή ακόμα καλύτερα ο advertising director να μου το περάσει. Μπορεις να το παρεις απο καπου αλλου που θα ερθουν την ιδια μερα. 1
filip123go Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 9 minutes ago, vasilllis said: Μπορεις να το παρεις απο καπου αλλου που θα ερθουν την ιδια μερα. As a matter of fact, έχω πάρει 3 κλιματιστικά από το eShop. Και τις 3 φορές , την ημέρα που είπαν ότι θα έρθουν, εκείνη ήρθαν. Και τις 3 φορές τα αγόρασα στον 1ο καύσωνα του εκάστοτε καλοκαιριού. Επειδή οι περισσότεροι είναι μπακάληδες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες.! 13 minutes ago, vasilllis said: Μερικοι το θελετε το δουλεμα!!! Μερικοί είστε τελείως μπακάληδες. 14 minutes ago, vasilllis said: Η εμπειρια καθε λογικου ανθρωπου ειναι αυτη.Σε καιρο εξαρσης ειναι αδυνατον να σε εξυπηρετησουν αμεσα. Τότε τι σκ@τα λένε "άμεση εξυπηρέτηση".;;; 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 2 ώρες πριν, filip123go είπε Ναι οκ, that's sounds like a you problem. Όταν το public μου λέει "άμεση εγκατάσταση" , δεν με ενδιαφέρει αν έχεις άπειρη δουλεια η έχεις πάει θάλασσα. Να έρθει ο manager του καταστήματος ή ακόμα καλύτερα ο advertising director να μου το περάσει. Προσφέρουν άμεση εγκατάσταση;Γιατί βρίσκω μόνο δωρεάν εγκατάσταση. https://www.public.gr/cat/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika Public επιστροφή € Έκπτωση Δωρεάν Εγκατάσταση Δωρεάν Εγκατάσταση & Απεγκατάσταση Προσφορές & Άπαιχτες Τιμές Προτείνουμε 25 λεπτά πριν, filip123go είπε As a matter of fact, έχω πάρει 3 κλιματιστικά από το eShop. Και τις 3 φορές , την ημέρα που είπαν ότι θα έρθουν, εκείνη ήρθαν. Και τις 3 φορές τα αγόρασα στον 1ο καύσωνα του εκάστοτε καλοκαιριού. Επειδή οι περισσότεροι είναι μπακάληδες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες.! Το ότι ήρθαν την ημέρα που είπαν δεν είναι άμεση εγκατάσταση.Εγκατάσταση βάση ραντεβού είναι..
mariosnik_ Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, filip123go είπε As a matter of fact, έχω πάρει 3 κλιματιστικά από το eShop. Και τις 3 φορές , την ημέρα που είπαν ότι θα έρθουν, εκείνη ήρθαν. Και τις 3 φορές τα αγόρασα στον 1ο καύσωνα του εκάστοτε καλοκαιριού. Επειδή οι περισσότεροι είναι μπακάληδες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες.! Μερικοί είστε τελείως μπακάληδες. Τότε τι σκ@τα λένε "άμεση εξυπηρέτηση".;;; Το "άμεση" είναι κάτι υποκειμενικό. Πρέπει να ρωτήσεις το κατάστημα να σου πουν τι εννοούν ως άμεση εξυπηρέτηση. Μήπως εννοούν ότι την ημέρα που θα στο φέρουν θα στο κάνουν και εγκατάσταση; Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Επίσης μιλώντας για καθυστερήσεις λόγω φόρτου, δεν εννοούμε απαραίτητα ότι δεν θα στο φέρουν την ημέρα που θα σου πουν, αλλά μπορεί να σου πουν ότι θα στο φέρουμε σε τρεις εβδομάδες την τάδε μερα, δηλαδή όχι σύντομη παράδοση. Σε πολλά μαγαζιά παίζει η καθυστέρηση 1-2 εβδομάδων ημέρες καύσωνα με κόσμο να γκρινιάζει ότι το θέλει σύντομα για να προλάβει τον καύσωνα που έρχεται σε λίγες μέρες και μπλα μπλα. Το άλλο που παίζει είναι εξάντληση στα αποθέματα παραγγελιών και επιπλέον αναμονή για να έρθουν οι καινούργιες παρτίδες από την χονδρική. Προφανώς με όλα τα παραπάνω θα πρέπει να ενημερώνουν από πριν όχι να σου λένε άμεση παράδοση και να μην έρχονται.
dimlevi Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Μερικοι το θελετε το δουλεμα!!! Η εμπειρια καθε λογικου ανθρωπου ειναι αυτη.Σε καιρο εξαρσης ειναι αδυνατον να σε εξυπηρετησουν αμεσα. Αν ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ,ΝΑΙ ειναι αχρηστο σχολιο. Μπορεις να το παρεις απο καπου αλλου που θα ερθουν την ιδια μερα. Δε μίλησα συγκεκριμένα για άμεση εξυπηρέτηση μίλησα για γενική εμπειρία αν κάνουν καλη δουλειά. Ναι ειναι άχρηστο. 3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Το "άμεση" είναι κάτι υποκειμενικό. Πρέπει να ρωτήσεις το κατάστημα να σου πουν τι εννοούν ως άμεση εξυπηρέτηση. Μήπως εννοούν ότι την ημέρα που θα στο φέρουν θα στο κάνουν και εγκατάσταση; Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Επίσης μιλώντας για καθυστερήσεις λόγω φόρτου, δεν εννοούμε απαραίτητα ότι δεν θα στο φέρουν την ημέρα που θα σου πουν, αλλά μπορεί να σου πουν ότι θα στο φέρουμε σε τρεις εβδομάδες την τάδε μερα, δηλαδή όχι σύντομη παράδοση. Σε πολλά μαγαζιά παίζει η καθυστέρηση 1-2 εβδομάδων ημέρες καύσωνα με κόσμο να γκρινιάζει ότι το θέλει σύντομα για να προλάβει τον καύσωνα που έρχεται σε λίγες μέρες και μπλα μπλα. Το άλλο που παίζει είναι εξάντληση στα αποθέματα παραγγελιών και επιπλέον αναμονή για να έρθουν οι καινούργιες παρτίδες από την χονδρική. Προφανώς με όλα τα παραπάνω θα πρέπει να ενημερώνουν από πριν όχι να σου λένε άμεση παράδοση και να μην έρχονται. Στο public δε λενε πουθενά οτι θα στο βάλουν στο ιδιο ραντεβού που θα στο φέρουν. Γράφει μπορεί να κανουν 3-4 μερες.
james01gr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 5 ώρες πριν, filip123go είπε Ξέρω γω;;;; Να είναι επαγγελματίες και να μην μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας;;; Και συγνώμη ρ συ που δεν σε ρωτήσαμε κ όλας. Αλλά δεν είναι αργά, πες μας ποτέ να παραγγείλουμε καινούριο; Αύριο είναι καλά; Ο φίλος δεν έχει άδικο όμως το λέει με τρόπο που τον χάνει. Είμαστε πολλοί Έλληνες της τελευταίας στιγμής, πολλοί περιμένουν προσφορές ή προσπαθούν να τρενάρουν όσο μπορούν το έξοδο. Έχω μαγαζί με παιδικά έπιπλα και πάνε πολλοί και αγοράζουν κρεβάτια για μωρά πραγματικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα κρεβάτια τα οποία είναι και κατά παραγγελία. Και μετά τους φταίω εγώ που το μωρό γεννιέται και δεν έχουν κούνια να το βάλουν. Όταν παραγγέλνεις παιχνίδια παραμονή Χριστουγέννων πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πως δεν θα φτάσουν στην ώρα τους. Το ίδιο και τα κλιματιστικά. 1
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Απλά εσύ δε γράφεις στο site σου ότι τα έχεις όλα ετοιμοπαράδοτα ανεξαρτήτως ημέρας/εποχής/συγκυρίας. Κάποιοι βλέπουν σε άλλες περιπτώσεις και απαιτούν. Καλά κάνουν, αλλά σε κάποια πράγματα χρειάζεται και λίγη κοινή λογική. Και για το παράδειγμα με τα παιχνίδια παραμονή Χριστουγέννων που αναφέρεις, αν στο site έγραφε παράδοση την ίδια μέρα θα πατούσαν πάνω σε αυτό και θα σου έλεγαν «μα αυτό γράφει, κόψ' το λαιμό σου και φέρ' τα μου», «όποτε θέλω θα παραγγείλω, δε θα σε ρωτήσω», «περίμενα να μπει το δώρο» και λοιπά γνωστά που διαβάσαμε και σε προηγούμενη σελίδα. 36 λεπτά πριν, dimlevi είπε μίλησα για γενική εμπειρία αν κάνουν καλη δουλειά Για να απαντηθεί και το ερώτημά σου (μιας και το αρχικό μου post δεν αφορούσε σε σένα αλλά στα πιο κάτω posts), σε μεγάλο ποσοστό δεν κάνουν καλή δουλειά. Ένας απ' τους λόγους είναι αυτό που ανέφερα, δηλαδή ο τεράστιος όγκος δουλειάς που έχουν σε περιόδους αιχμής. Κάποιοι όμως και όταν είναι χαλαροί δεν κάνουν σωστή εγκατάσταση για πολλούς λόγους (οικονομία στα υλικά άρα μεγιστοποίηση του κέρδους, άγνοια του πελάτη, οικονομία στο χρόνο εγκατάστασης κ.ά.).
vasilllis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, filip123go είπε As a matter of fact, έχω πάρει 3 κλιματιστικά από το eShop. Και τις 3 φορές , την ημέρα που είπαν ότι θα έρθουν, εκείνη ήρθαν. Και τις 3 φορές τα αγόρασα στον 1ο καύσωνα του εκάστοτε καλοκαιριού. Επειδή οι περισσότεροι είναι μπακάληδες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες.! Μερικοί είστε τελείως μπακάληδες. Τότε τι σκ@τα λένε "άμεση εξυπηρέτηση".;;; Την ημερα που ειπαν ,οχι την επομενη που το αγορασες. Δεν ειναι θεμα μπακαλη,απλη νοημοσυνη.Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να το αντιληφθεις οτι δεν γινεται 2 μηνες το χρονο οι ψυκτικοι να 10πλασιαζονται γιατι δεν μπορεις να εχεις προγραμμα. Η αμεση εξυπηρετηση δεν ξερω τι σημαινει.Δυστυχως ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Απλά εσύ δε γράφεις στο site σου ότι τα έχεις όλα ετοιμοπαράδοτα ανεξαρτήτως ημέρας/εποχής/συγκυρίας. Κάποιοι βλέπουν σε άλλες περιπτώσεις και απαιτούν. Καλά κάνουν, αλλά σε κάποια πράγματα χρειάζεται και λίγη κοινή λογική. Και για το παράδειγμα με τα παιχνίδια παραμονή Χριστουγέννων που αναφέρεις, αν στο site έγραφε παράδοση την ίδια μέρα θα πατούσαν πάνω σε αυτό και θα σου έλεγαν «μα αυτό γράφει, κόψ' το λαιμό σου και φέρ' τα μου», «όποτε θέλω θα παραγγείλω, δε θα σε ρωτήσω», «περίμενα να μπει το δώρο» και λοιπά γνωστά που διαβάσαμε και σε προηγούμενη σελίδα. Αυτο το ετοιμοπαραδοτο ειναι πολυ ασχημο .Επειδη εργαζομαι στον τεχνικο τομεα ο κοσμος δεν μπορει να αντιληφθει βασικα πραγματα,ακομα και μηχανικοι ,ποσο μάλλον ασχετοι με το θεμα. Για το θεμα με την καθυστερηση δεν νομιζω να φταιει κανενα καταστημα.Ισως καποιο αλλο πληρωνει καλυτερα τους συνεργατες του και εχει καλυτερη ανταποκριση.Σκεφτειτε κακοππληρωμενους ανθρωπους να κανουν 7-8 εγκαταστασεις την ημερα. Ποιοτητα,τεχνη πανε περιπατο.Απλα ειναι. 1
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γράφουν για 3-5 μέρες (όχι σε περίοδο αιχμής), παρακάτω όμως γράφουν ότι αφού παραδοθεί το κλιματιστικό τότε ενεργοποιείται η υπηρεσία εγκατάστασης και αφού ενεργοποιηθεί τότε πραγματοποιείται κλήση εντός 2 ημερών και ενημερώνεται ο ψυκτικός για ραντεβού (αυτό κατάλαβα, μπορεί να κάνω και λάθος). Και φυσικά υπάρχουν και έξτρα χρεώσεις οπότε η δωρεάν εγκατάσταση μπορεί να μην είναι και τόσο δωρεάν Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Nabuko
mariosnik_ Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γράφουν για 3-5 μέρες (όχι σε περίοδο αιχμής), παρακάτω όμως γράφουν ότι αφού παραδοθεί το κλιματιστικό τότε ενεργοποιείται η υπηρεσία εγκατάστασης και αφού ενεργοποιηθεί τότε πραγματοποιείται κλήση εντός 2 ημερών και ενημερώνεται ο ψυκτικός για ραντεβού (αυτό κατάλαβα, μπορεί να κάνω και λάθος). Και φυσικά υπάρχουν και έξτρα χρεώσεις οπότε η δωρεάν εγκατάσταση μπορεί να μην είναι και τόσο δωρεάν Σε όλες σχεδόν τις εταιρείες που λένε για δωρεάν εγκατάσταση, αυτα που δεν περιλαμβάνουν στο πακέτο για να στα παρέχουν θα πληρώσεις έξτρα. Δεν τα γλιτώνεις πουθενά.
haga Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Εγκατάσταση μέχρι 5 ημέρες από την ημέρα παράδοδης γράφει αλλά στα ψιλά γράμματα πιό κάτω γράφει πως σε περιόδους αιχμής δεν ισχύει το όριο των 5 ημερών. Εγώ προτείνω να μην αγοράζετε από πολυκαταστήματα οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει παροχή υπηρεσιών. Μία έρευνα στην αγορά σου δίνει πολύ καλές τιμές. Οι λόγοι είναι πολλοί, και έχουν να κάνουν με ποιότητα δουλειάς, ανταπόκριση και ποιότητα και ποσότητα υλικών που χρησιμοποιούνται για να μπορέσει ο εξωτερικός συνεργάτης να μην μπαίνει μέσα σε κάθε εγκατάσταση που η αλυσσίδα τον πληρώνει με ψίχουλα.
nk9 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 7 ώρες πριν, vasilllis είπε Ειχε δωρεαν εγκατασταση? ΤΩρα βλεπω οτι χρεωνουν και την απεγκατασταση του παλιου. Τα μηχανήματα αγοράσθηκαν χειμώνα με το γνωστό voucher και το public προσέφερε δωρεάν εγκατάσταση. 1
primeragt Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Πάντως σε ένα κλιματιστικό που έβαλα φέτος το Φλεβάρη με δωρεάν εγκατάσταση θέλανε να με χρεώσουν το άνοιγμα τρυπών για τις σωλήνες. Απλά το γύρισα στο κατάστημα την ίδια μέρα και ως δια μαγείας με πήραν τηλέφωνο πως θα το κάνουν την επόμενη μέρα. Είναι μπετοβλακες ώρες ώρες γιατί δεν έχουν υπολογίσει ότι μπορεί να μπει σε δωμάτιο που δεν είχε πριν. 1
liakjim Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές στο μεγάλο θέμα. Τι ακριβώς εξυπηρετεί το παρόν θέμα;
dimlevi Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, primeragt είπε Πάντως σε ένα κλιματιστικό που έβαλα φέτος το Φλεβάρη με δωρεάν εγκατάσταση θέλανε να με χρεώσουν το άνοιγμα τρυπών για τις σωλήνες. Απλά το γύρισα στο κατάστημα την ίδια μέρα και ως δια μαγείας με πήραν τηλέφωνο πως θα το κάνουν την επόμενη μέρα. Είναι μπετοβλακες ώρες ώρες γιατί δεν έχουν υπολογίσει ότι μπορεί να μπει σε δωμάτιο που δεν είχε πριν. Public? Καλα εγω δεν ειχα αλλο πριν θα με χρεώσουν για τη τρύπα?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα