Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, dkstopo said:

θελω να παω στην Βιεννη για ενα 4ημερο, πειτε κανα αξιοπρεπες  κατάλυμα - ξενοδοχειο  σε λογικη τιμη και τροπους για γεμισμα της μέρας 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Να πω την γνώμη μου? Πέρα από κάποια νησιά που αξίζει να τα επισκεφτείς έστω μια φορά (Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, ίσως Τήνο (έχει ωραία μέρη πέρα από χώρα, Ρόδο), τα άλλα.....πολυ ξερονήσι ρε σεις. Προτιμώ Πήλιο, Χαλκιδική, Ιόνιο. Πελοπόννησο δεν έχει τύχει να πάω. 

Προσωπικά θα ήθελα να έχω επισκεφτεί Ίο, Φολέγανδρο, Μήλο, Σέριφο, Νάξο, Αμοργό, Ανάφη, Λέρο, Λειψούς, Κάρπαθο. Και υπάρχουν άλλα τόσα.

Μύκονο και Σαντορίνη τα έχω τελευταία στη λίστα, μπορεί και ακόμα πιο κάτω.

Τουλάχιστον Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόνησος, Σκύρος είναι πιο doable λόγω προσβασιμότητας από Εύβοια, όπως και Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά από Κυλλήνη.

• Haha 1
Δημοσ.

Μιλάω σαν μόνιμος κάτοικος νησιού τον κυκλάδων που 'ανεβάινει΄ κάθε χρόνο που περνάει..

Το θέμα πλέον με τις τιμές έχει ξεφύγει παντελώς σε όλους τους τομείς.. βλέπε εισητήρια φαγητό διαμονή κάθε χρόνος που περνάει είναι της μοδός πλέον τα πάντα να είναι πανάκριβα... Έχουμε μπει και εμείς στη λογική της δηθενιάς και της βίζιτας δυστυχώς.. :)

• Like 3
Δημοσ.

Ούτως η άλλως κατά καλόκαιρο και δίνεις παραπάνω λεφτά και το value που παίρνεις είναι πολύ μικρότερο. Εδώ ο Σεπτέμβρης που είναι θεωρητικά "εναλλακτική" επιλογή, σιγά σιγά το βλέπω και μ αυτόν να γίνεται φίσκα. Προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα νησιά στη καρδιά του καλοκαιριού.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Ούτως η άλλως κατά καλόκαιρο και δίνεις παραπάνω λεφτά και το value που παίρνεις είναι πολύ μικρότερο.

Πλέον για να μην πάω Ιούλιο και Αύγουστο διακοπές, περισσότερο παράγοντα θα παίξει η ζέστη παρά το οικονομικό. Τι να το κάνω αν είναι να λιώνω στην ξαπλώστρα και να καίει η άμμος? Η ιδανική περίοδος είναι τώρα που και δεν έχει φουλ ζέστη, και είναι μεγάλη η μέρα 

Αλλά και ο Σεπτέμβρης δεν είναι άσχημος 

Δημοσ.
47 minutes ago, phanispal said:

Μύκονο και Σαντορίνη τα έχω τελευταία στη λίστα, μπορεί και ακόμα πιο κάτω.

Άντε καταλαβαίνω σνομπαρεις Μύκονο και Σαντορίνη και αγνοείς ένα από τα πιο μοναδικά θεάματα που μπορείς να δεις στη χώρα μας (Καλντέρα). 

Στη Λέρο γιατί θες να πας;

Πήγα δυστυχώς για κοινωνική υποχρέωση ως τώρα 2 φορές. Μιλάμε για χάλι. Σαν ένα άσχημο πλεούμενο χωριό, πλην 1 μικρού χώρου στην Αγία Μαρίνα. Α έχει και ένα κάστρο που μπορείς να το δεις για 10 λεπτά κάθε Τρίτη που έχει πανσέληνο αν δεν έχει πιάσει κόψιμο την ξαδέρφη του τοπικού άρχοντα. 

Όλο το υπόλοιπο νησί είναι ένα ξερό πράγμα που κάνει την Κυψέλη να μοιάζει με ζούγκλα στον Αμαζόνιο. 

Και από επισκεψιμότητα; Τέλη Αυγούστου το βράδυ έξω ήμασταν μόνο εμείς και 2 ζευγάρια 70αρηδων Γερμανών. Την ημέρα είχε αλλά 5 ζευγάρια υπερηλίκων βόρειοευρωπαιων που τους κορόιδεψε το ταξιδιωτικό γραφείο και τους είπε "welcome to Greece visit our beautiful islands" αλλά τελικά τους πήγε στην Λέρο. 

Και όπως λέει και το άσμα "κάπου υπάρχει κόλαση, το όνομα της είναι Λέρος".

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν έχεις παιδιά ναι. Αν πάλι έχεις 3 και πάνω η Blue Star (και νομίζω και άλλες) έχουν βάλει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά, που σε πάει σε τιμές άλλων εποχών.

Να πω για Σαντορίνη επίσης, στην οποία πηγαίνω τακτικά λόγω υποχρεώσεων ότι με τη ζημιά που έπαθε η φήμη της από τους σεισμούς (κυρίως), αλλά και την απληστία τους, οι τιμές σε κάποια καλά ξενοδοχεία (όχι όλα) είναι σε επίπεδα Covid. Το ίδιο και η ενοικίαση αυτοκινήτου, βρίσκεις με 30Ε τη μέρα. Και τα ακτοπλοϊκά πανάκριβα μεν και 8 ώρες, αλλά με τον ανταγωνισμό στον αέρα βρίσκεις εισιτήρια από 20-60Ε και σε μισή ώρα είσαι εκεί (από Αθήνα).

• Like 1
Δημοσ.

Δύο διαμαντάκια. Το ένα είναι γνωστό, το άλλο όχι και τόσο. 
1) Από Πρέβεζα και πάνω μέχρι Πάργα. Πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια. Camping, δωμάτια, ξενοδοχεία, παραλίες, φαγητό, ποτάμια, αρχαία κάστρα κλπ. Έχω πάει 3 φορές. 

2) Νότια Εύβοια, σε μια νοητή γραμμή, από Μαρμάρι προς Παραλία Γιαννίτσι και κάτω. Παραλίες απίστευτες, φαγητό επίσης, τιμές καλές, δρακόσπιτα και φαράγγια στο όρος Όχη για τους περιπατητές, κάστρο στην Κάρυστο κ.α. Πήγα πέρισυ πρώτη φορά και θα πάω και φέτος. 

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Άντε καταλαβαίνω σνομπαρεις Μύκονο και Σαντορίνη και αγνοείς ένα από τα πιο μοναδικά θεάματα που μπορείς να δεις στη χώρα μας (Καλντέρα). 

Στη Λέρο γιατί θες να πας;

Πήγα δυστυχώς για κοινωνική υποχρέωση ως τώρα 2 φορές. Μιλάμε για χάλι. Σαν ένα άσχημο πλεούμενο χωριό, πλην 1 μικρού χώρου στην Αγία Μαρίνα. Α έχει και ένα κάστρο που μπορείς να το δεις για 10 λεπτά κάθε Τρίτη που έχει πανσέληνο αν δεν έχει πιάσει κόψιμο την ξαδέρφη του τοπικού άρχοντα. 

Όλο το υπόλοιπο νησί είναι ένα ξερό πράγμα που κάνει την Κυψέλη να μοιάζει με ζούγκλα στον Αμαζόνιο. 

Και από επισκεψιμότητα; Τέλη Αυγούστου το βράδυ έξω ήμασταν μόνο εμείς και 2 ζευγάρια 70αρηδων Γερμανών. Την ημέρα είχε αλλά 5 ζευγάρια υπερηλίκων βόρειοευρωπαιων που τους κορόιδεψε το ταξιδιωτικό γραφείο και τους είπε "welcome to Greece visit our beautiful islands" αλλά τελικά τους πήγε στην Λέρο. 

Και όπως λέει και το άσμα "κάπου υπάρχει κόλαση, το όνομα της είναι Λέρος".

Και για Μύκονο/Σαντορίνη έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά για να δεις την Καλντέρα που λες και καμιά παραλία στη Μύκονο σαν άνθρωπος, πρέπει να πας Μάρτιο ή Νοέμβριο και αν.

Σχετικά με τη Λέρο, όπως και για τα υπόλοιπα που αναφέρω, εικάζω, δε γνωρίζω. Αλλά γενικά μου αρέσουν οι χαλαρές καταστάσεις. Πέρσι που πήγα Χαλκιδική, στην Άφυτο δεν την πάλεψα, πολύς λαός.

Δημοσ.

LOL πανε οι αλλοι σε κατι ολυμπιακες ακτες κατι νεους πορους κανουν μπανιο στα λασπονερα στο βουρκο και νομιζουν οτι εκαναν διακοπες😀

Ειχα γνωστο που νομιζε οτι κανει μπανιο στην Επανωμη στο Ποταμο και μολις πηγαμε Ποτιστικα (Πηλιο) εκανε τον σταυρο του. Αμαξι και το Φιατακι, αμαξι και η Φεραρι

Ε ας πουμε οτι τσαλαβουτανε σε κατι σαν νερο θαλασσας

καλα Χαλκιδικη απο Ιουλιο και μετα ειναι ενας απλησιαστο χοιροστασιο, 30 γιουγκοι ουρα στον Λεμονη μια τυχαια Πεμπτη και χαμος απο οτοντοξ μπροδερς στον Μασουτη να αγοραζουν καρπουζια (αφου δεν μπορουν να τα κατεβασουν απο την Τιμισοαρα). Για να μην αναφερουμε την τρελη κινηση, πιο ευκολο να κατεβεις τον Κηφισο απο το να διασχισεις το Πευκοχωρι. Διακοπες ρευματος, διακοπες νερου γιατι φυσικα οι υποδομες ειναι απαρχαιωμενες, 40ευρω ελαχιστη καταναλωση στα μπιτσομπαρα με τις πλαστικες κουκλες στην εισοδο και τους wanabe κανακηδες. Εξοχικο εχω στο Πολυχρονο και μεχρι Σεπτεμβρη δεν παταω που να με πληρωνουν

Καποτε ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα, πλεον η Χαλκιδικη ειναι χαβουζα. Τι να το κανω να εχω την φοβερη παραλια στον Γλαροκαβο, αμα ολα τα γυρω γυρω ειναι γτπκ?

Μια φορα Νικητη, μπορει να εκανα και κανα 15λεπτο να βγω απο το Στοπ στο κεντρικο, μεχρι που ενα αλανι ντοπιος μου λεει εγω βγαινω και αμα σταματησει ο αλλος σταματησε😀

Διακοπες μονο νησι και μονο νησι Ιονιου (εκτος Λευκαδας φυσικα). Οι καλυτερες παραλιες του πλανητη, πρασινο και δροσια

Κυκλαδες δεν πας για παραλια, πας για το χαζι και την τσαρκα. Αλλιως κανα νησακι εκτος υπερτουριστικων διαυλων (Αλλονησος/Λημνος)

Γενικα διακοπες=νησι

Μια καλη μεσοβεζικη λυση ειναι και το Πηλιο

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πλέον για να μην πάω Ιούλιο και Αύγουστο διακοπές, περισσότερο παράγοντα θα παίξει η ζέστη παρά το οικονομικό. Τι να το κάνω αν είναι να λιώνω στην ξαπλώστρα και να καίει η άμμος? Η ιδανική περίοδος είναι τώρα που και δεν έχει φουλ ζέστη, και είναι μεγάλη η μέρα 

Εκεί εστιάζω, πέρα από τη ζέστη που είναι ανυπόφορη, έχει τόσο κόσμο δεν το απολαμβάνεις ούτως η άλλως. Συμφωνώ και ο Ιούνιος είναι ωραιότατος μήνας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...