micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Δε θα μπορούσε ο φίλος να πάρει έναν προσαρμογέα από 100mm σε 70mm και να τελειώνει; Σίγουρα δεν είναι η ιδανική λύση αλλά είναι η πιο εύκολη. Spoiler Επίσης πολύ γελάω με την έκφραση "Φ" όταν αναφερόμαστε στο σύμβολο της διαμέτρου "∅". Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αστείο (Ελληνικό δαιμόνιο" και αν πεις σε έναν εκτός Ελλάδας "you can use an F100 to F70 adapter" σίγουρα θα σε κοιτάξει σαν χάνος γιατί θα νομίζει ότι αναφέρεσαι σε αεροπλάνα ή αυτοκίνητα. 🤣
nvel Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Επίσης πολύ γελάω με την έκφραση "Φ" όταν αναφερόμαστε στο σύμβολο της διαμέτρου "∅". Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αστείο (Ελληνικό δαιμόνιο" και αν πεις σε έναν εκτός Ελλάδας "you can use an F100 to F70 adapter" σίγουρα θα σε κοιτάξει σαν χάνος γιατί θα νομίζει ότι αναφέρεσαι σε αεροπλάνα ή αυτοκίνητα. 🤣 το πρόβλημα είναι σε σχέδια που προορίζονται για ξένους που εμφανίζουν το Φ (όχι το F) επειδή αυτός που σχεδιάζει δεν γνωρίζει το %%C 1
Deu164 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αν βλέπεις μπετό και μπετοβεργες το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για δοκάρι του κτηρίου. Θα πρότεινα μην κάνεις κάτι καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον μηχανικό να δει τι παίζει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν τυχόν χρειάζεστε και παίρνει διόρθωση και να σου προτείνει κάποια άλλη λύση για τον απορροφητήρα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Deu164
cpc464 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 7 minutes ago, nvel said: το πρόβλημα είναι σε σχέδια που προορίζονται για ξένους που εμφανίζουν το Φ Το σύμβολο της διαμέτρου είναι, εμείς το λέμε φ γιατι μοιάζει αλλά κανονικά είναι έτσι Και όχι δεν πειράζουμε οτιδήποτε επιρεάζει στατικότητα, για να έχει σίδερα είναι μάλλον δοκάρι,εχω κοντέψει να παίξω ξύλο με πελάτη που ήθελε να τρυπήσει δοκάρι για σωλήνες air condition όχι για φ100. 1
nvel Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Το σύμβολο της διαμέτρου είναι, εμείς το λέμε φ γιατι μοιάζει αλλά κανονικά είναι έτσι έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου... 1
mechpanos Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπόνανες. Το ότι έχει τρυπήσει δοκάρι ή κολώνα του κτιρίου αν είναι τέτοιο, είναι εγκληματικό εξαρχής. Πολλοί εργολάβοι περνάνε σωλήνες νερού, αποχέτευσης, ομβρίων μέσα από τις κολώνες χάριν ευκολίας - έγκλημα. Όμως κάπου γράφεις τοίχος. Υπάρχει και η περίπτωση να έχουμε τοιχείο από σκυρόδεμα, εκεί είναι πιο εύκολα τα πράγματα αν και δεν το νομίζω να είναι τέτοιο - λίγο δύσκολο έως ακραίο. Οπότε θα έλεγα, το βέλτιστο στον βαθμό που είναι δυνατό από την γεωμετρία του χώρου, είναι να ξηλωθεί ο υπάρχων σωλήνας και να γίνει ένα κατέβασμα να βρει τοιχοποιία από τούβλο, όπου και να γίνει μια οπή για σωλήνα Φ120 κατ' ελάχιστο, για να έχει τράβηγμα ο απορροφητήρας. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από mechpanos 4
cpc464 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 minutes ago, nvel said: έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου... Το λέω γιατί και ο ξένος το αναγνωρίζει σαν διάμετρο,δεν ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά. 2
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, micos000 είπε Δε θα μπορούσε ο φίλος να πάρει έναν προσαρμογέα από 100mm σε 70mm και να τελειώνει; Σίγουρα δεν είναι η ιδανική λύση αλλά είναι η πιο εύκολη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επίσης πολύ γελάω με την έκφραση "Φ" όταν αναφερόμαστε στο σύμβολο της διαμέτρου "∅". Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αστείο (Ελληνικό δαιμόνιο" και αν πεις σε έναν εκτός Ελλάδας "you can use an F100 to F70 adapter" σίγουρα θα σε κοιτάξει σαν χάνος γιατί θα νομίζει ότι αναφέρεσαι σε αεροπλάνα ή αυτοκίνητα. 🤣 Με τέτοιο "μπούκωμα" από συστολή με τόση διαφορά δεν ξέρω αν τελικά έχει νόημα η ύπαρξη του απορροφητήρα. Ειδικά αφού τα 10cm είναι από τις ελάχιστες διατομές λειτουργίας. Μάλιστα ίσως ήδη ο απορροφητήρας να έχει "έξοδο" μεγαλύτερης διαμέτρου και να υπάρχει ήδη στο πακέτο η 10άρα συστολή Επεξ/σία 18 Ιουνίου από haris_216 2
dkstopo Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Πλήρωσε έναν μηχανικό να σου πει πως να το κανεις. Δεν ξέρουν όλοι πρέπει να βρεις κάποιον που ξέρει.
nvel Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, cpc464 είπε δεν ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά. αφού σε εμένα κάνεις παράθεση με ένα τεράστιο σύμβολο διαμέτρου για να μου εξηγήσεις τι σημαίνει ενώ στο κείμενο που απαντάς έχω και τον τρόπο που μπορεί να εμφανιστεί σωστά το σύμβολο σε σχεδία (%%c) αντί του Φ 1
JakeKaufman Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 8 minutes ago, nvel said: αφού σε εμένα κάνεις παράθεση με ένα τεράστιο σύμβολο διαμέτρου για να μου εξηγήσεις τι σημαίνει ενώ στο κείμενο που απαντάς έχω και τον τρόπο που μπορεί να εμφανιστεί σωστά το σύμβολο σε σχεδία (%%c) αντί του Φ Ok μεγάλε το ξέρεις και εσύ. μερικοί κάνετε σαν 5χρονα εδώ μέσα 1
nvel Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ok μεγάλε το ξέρεις και εσύ. μερικοί κάνετε σαν 5χρονα εδώ μέσα όλοι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο το ξέρουν αναγκαστικά και όσοι δεν ασχολούνται δεν χρειάζεται να τους το εξηγήσουν 1
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Φ = εξωτερική διάμετρος φ = εσωτερική διάμετρος. Μόνο στα ελληνικά τέτοια εργονομία. Συνεχίστε ό,τι λέγατε 3 1
dkstopo Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου ποιας χρονολογιας ειναι η κατασκευη; ανεβασε μερικες φωτο μηπως και σε βοηθησει καποιος που ξερει ή καλύτερα απευθύνσου σε μηχανικό, μπορεί να σου βρει λύση και να επιδιορθώσεις μεχρι και την μ@λ@κι@ που εχουν ήδη κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα