Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν ειναι σχεδόν πλήρες gaming PC desktop replacement, με λίγους περιορισμούς, υποχρεώσει developers steam κλπ να δηλώνουν υποστήριξη xbox, σε αφήνει να βάλεις κανονικούς ssd, πλήκτρολόγια ποντίκια θα σαρώσει. αν δεν σε αφήνει το ένα κοβει το άλλο, σε μπλοκάρει στο hardware, δεν θα κάνει τιποτα η μσ ως συνήθως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Θεωρητικά με windows πάνω θα έχει native support για keyboard/mouse 

Θα πάρουμε γραφειακι για να καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση; Δεν είναι pad το ποντίκι, χρειάζεται σταθερό σημείο.

5 ώρες πριν, apostolis81 είπε

Βασικα δεν θα σκασεις 1500αρι διοτι αν χτισεις κατι στα specs του ΧΒΟΧ κοντα, θα ειναι αρκετα φθηνοτερο συν του οτι θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση όποτε εσυ θελησεις.

Αρα ειναι προτιμοτερο να χτισεις PC παρα να παρεις νεο Xbox.

Εκτός και εάν θέλεις να παίρνεις μαζί την κονσόλα σε κάποιο άλλο σπίτι, καλύτερα να φτιάξεις υπολογιστη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί το steam από μόνο του είναι λόγος να πάρεις την κονσόλα. Και η MS θα παίρνει ποσοστό από τις πωλήσεις 

Αν γίνει αυτό, θα είναι η 1η φορά που το hardware θα παίρνει ποσοστό πωλήσεων από store. Άσε που αν θέλει η MS να μπει το steam στο hardware της, μαλλον θα την πληρώσει κιόλας 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
3 hours ago, apostolis81 said:

Μα αυτο που λες εσυ ειναι η προσωπικη σου γνωμη, εγω απλα λεω κατι που ισχυει, τι δλδ? οτι το δισκακι σου ανηκει και εαν θελεις το μεταπουλας, και οτι δεν εχει καποιος ιδιοκτησια σε digital αγορες, απλα αδεια χρήσης. Απο εκει και επειτα ότι θελει ο καθενας ας κανει. 

Με ενόχλησε το αμασητα περισσότερο. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν μου ανήκουν τα παιχνίδια. Απλά τους περισσότερους δεν μας ενδιαφέρει. Βλέπω πχ τις κυκλοφορίες για τον επόμενο χρόνο. Έχει τόσα πολλά παιχνίδια που θέλω να παίξω, που αν παραιτηθώ από δουλειά, οικογένεια φίλους και ζωή και παίζω 24/7 πάλι δεν θα πρόλαβω να τα παίξω όλα.. Προτιμώ λοιπόν να παίξω όσο περισσότερα από αυτά μπορώ παρά να παίξω για 12η φορά ένα παιχνίδι που έχω ήδη τελειώσει. Οκ και μένα με πιάνει νοσταλγία για παλιά παιχνίδια. Ένα donkey kong ένα Mario κτλ αλλά μιλάμε για 30 χρόνια πριν. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που αποκαλούν τους εαυτούς τους gamer και δεν δοκιμάζουν νέα παιχνίδια για να παίξουν για 60η φορά ξέρω γω το gears 

47 minutes ago, james01gr said:

Θα πάρουμε γραφειακι για να καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση; Δεν είναι pad το ποντίκι, χρειάζεται σταθερό σημείο.

Εκτός και εάν θέλεις να παίρνεις μαζί την κονσόλα σε κάποιο άλλο σπίτι, καλύτερα να φτιάξεις υπολογιστη

17 ευρώ. Έχω gaming chair και καναπέ που παίζω. Το ακουμπάς στα πόδια σου και έχεις το αναψυκτικο σου, το mouse σου το keyboard και λιώνεις Age Of empires 4 στις 65 ίντσες 

Screenshot_20250618_154046_Skroutz.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Δηλαδή πραγματικά, τι συζητάμε τώρα. Έχω 2000 games στο Steam κι άλλα 500 στους γύρω γύρω clients και θα προτιμήσω να πάρω PS6 για τα 200 games που έχω στην library μου και τα οποία ούτως ή άλλως θα μπορώ να τα παίξω στο XBOX-PC μου αργά ή γρήγορα;

Μιλάμε για την πιο day-one αγορά του αιώνα.

Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα 2000 games θα παίζουν στο νέο xbox;

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, theripper7 said:

Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα 2000 games θα παίζουν στο νέο xbox;

Μετά την ανακοίνωση του ROG ALLY X πιο πιθανό θεωρώ να τρέχουν τα Steam games στο επόμενο XBOX παρά τα XBOX games.

Δημοσ.
7 minutes ago, Malthador said:

Μετά την ανακοίνωση του ROG ALLY X πιο πιθανό θεωρώ να τρέχουν τα Steam games στο επόμενο XBOX παρά τα XBOX games.

Τους έκανε η Valve να τρέχουν με το Steam Deck και SteamOS και μόνο καλό είναι για εμάς τους καταναλωτές.

• Like 5
Δημοσ.

Με ενόχλησε το αμασητα περισσότερο.

Δεν έπρεπε να σε πειράξει διότι πρωτον δεν πηγαινε προσωπικα σε εσενα ήταν γενικό και δευτερον υπαρχει παρα πολυς κοσμος που ειναι ικανος να θυσιασει τα παντα μονο και μονο για καποια υποτιθεμενη ανεση. Οποτε οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, james01gr said:

Και για όσους παίζουν παιχνίδια στρατηγικής. Είναι αδύνατον χωρίς ποντικι

Ήδη μερικά παιχνίδια παίρνουν ποντίκι. Αλλά πλέον πάνε για 100%

11 hours ago, The_Judas said:

γιατί να βάλει steam η ms;

Δικό της store θα έχει που θα παίζει τα πάντα και παντού.

Γιατί απλά θέλει να κάνει οικοσύστημα. Και κακά τα ψέματα, καλό το 80αρι από ένα παιχνίδι, αλλά ακόμα καλύτερα τα MAUs και τα προσωπικά σου δεδομένα. 
Ακόμα και η Sony αυτό πλέον διατυμπανίζει.

7 hours ago, torgar said:

Κοινως οι Sony & Nintendo μας πηραν το σκαλπ οποτε το γυρναμε και επισημα στα PCs

Ή πολύ απλά δεν κάνουμε ότι έκαναν αυτοί τόσα χρόνια, απλά χαράσουμε δικό μας δρόμο.
Γιατί οι PC gamers είναι μεγαλύτερη λίμνη με περισσότερα ψάρια.
Οι κονσόλες πάντα είχαν ταβάνι τους 250 εκ. χρήστες, μην πούμε ότι αυτή την γενιά έπεσαν κιόλας.
Ας κάνει κανείς και κάτι διαφορετικό. Εξάλλου, οι κονσόλες πλέον είναι γιαλαντζί PC. Ας είναι τώρα και κανονικά.

Στο δια ταύτα. Αυτά που είπαν είναι καλά και άγια. 
Backwards compatibility, 3rd party stores και γενικά βελτιωμένα W11.
Η μόνη παγίδα για εμένα είναι η τιμή. Γιατί αν πουν 800-1000 ευρώ, θα έχουμε αυτό

the simpsons rake GIF

Επεξ/σία από kgkaudi
Δημοσ.
13 ώρες πριν, apostolis81 είπε

Αυτό ακριβώς!

Καλυτερα να πληρωνει καποιος Full price και να παιρνει το δισκακι που μπορει να το μεταπουλησει μετα ή να το έχει στη συλλογη του παρα να γινεται ζομπι συνδρομων και να αγοραζει  digital licences.

Καποιους μπορει να τους ενοχλησει αυτη η αλήθεια, αλλα όταν εχουν συνηθισει να δεχονται οτι τους προσφέρουν αμάσητο είναι επακόλουθο.

Είναι λίγο άσχημο να "χαρακτηρίζεις" την απόφαση του άλλου.

Αν θες να μιλήσουμε για θετικά του Digital να σου πω.

Έχω μια βιβλιοθήκη στο Steam που ακόμη και τα παιδιά μου να μη δουλέψουν ποτε μπορούν να παίζουν μέχρι να γεράσουν που λεει ο λόγος.

Έχω μια βιβλιοθήκη στο XBOX / PC , τα ίδια.

Τα καλά του digital

1. Δεν χαλάνε, δεν γρατζουνιούνται

2. δεν κλέβονται

3. δεν πιάνουν χώρο

4. Δεν ψάχνεις για να το βρεις σε μια βιβλιοθήκη να το βάλεις και να μάθεις εκείνη την ώρα οτι χρειάζεται 30GB αναβάθμιση.

5. Τη μοιράζεσαι με φίλους μέσω Friend/Family Προγραμμάτων.

6. Παίζεις τα παιχνίδια (ΧΒΟΧ/PC) μέσω Cloud είτε από κινητό είτε από τηλεόραση / tablet κλπ. Όπου και νασαι.

Τα κακά του digital

1. Μπορεί να κλείσει το eshop. Μου έχει γίνει στο Nintendo Wii όπου με ενημέρωσε η Nintendo 6 Μηνες πρίν να βάλω μια μεγάλη SDCard να κατεβάσω οτι έχω αγοράσει και να τα έχω σπίτι μου. Αρα και που έκλεισε δεν επαθα κάτι.

2. Δεν μπορείς να τα πουλήσεις. Σίγουρα υπάρχει κόσμος που αγοράζει κατι και μολις το τερματίσει το πουλάει ή επειδή δεν του άρεσε. ΟΚ σεβαστό. Δεν είναι όμως ολοι ετσι. Εγώ πχ μου αρέσει να έχω συλλογή και επίσης δεν αγοράζω παιχνίδια με το ίσως να μου αρέσει. Οπότε οτι εχω στη συλλογή μου μου αρέσει και το έχω τερματίσει.

Σε γενικές γραμμές, αν δεν είσαι ...Nintendo user να έχεις τα παιχνίδια  στην κασέτα και χωρίς καν εγκατάσταση απλώς να παίζεις, ΟΛΟΙ οι άλλοι βασίζονται στα download ακόμη και για να ξεκινήσει το παιχνίδι...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Volga είπε

Είναι λίγο άσχημο να "χαρακτηρίζεις" την απόφαση του άλλου.

Αν θες να μιλήσουμε για θετικά του Digital να σου πω.

Έχω μια βιβλιοθήκη στο Steam που ακόμη και τα παιδιά μου να μη δουλέψουν ποτε μπορούν να παίζουν μέχρι να γεράσουν που λεει ο λόγος.

Έχω μια βιβλιοθήκη στο XBOX / PC , τα ίδια.

Τα καλά του digital

1. Δεν χαλάνε, δεν γρατζουνιούνται

2. δεν κλέβονται

3. δεν πιάνουν χώρο

4. Δεν ψάχνεις για να το βρεις σε μια βιβλιοθήκη να το βάλεις και να μάθεις εκείνη την ώρα οτι χρειάζεται 30GB αναβάθμιση.

5. Τη μοιράζεσαι με φίλους μέσω Friend/Family Προγραμμάτων.

6. Παίζεις τα παιχνίδια (ΧΒΟΧ/PC) μέσω Cloud είτε από κινητό είτε από τηλεόραση / tablet κλπ. Όπου και νασαι.

Τα κακά του digital

1. Μπορεί να κλείσει το eshop. Μου έχει γίνει στο Nintendo Wii όπου με ενημέρωσε η Nintendo 6 Μηνες πρίν να βάλω μια μεγάλη SDCard να κατεβάσω οτι έχω αγοράσει και να τα έχω σπίτι μου. Αρα και που έκλεισε δεν επαθα κάτι.

2. Δεν μπορείς να τα πουλήσεις. Σίγουρα υπάρχει κόσμος που αγοράζει κατι και μολις το τερματίσει το πουλάει ή επειδή δεν του άρεσε. ΟΚ σεβαστό. Δεν είναι όμως ολοι ετσι. Εγώ πχ μου αρέσει να έχω συλλογή και επίσης δεν αγοράζω παιχνίδια με το ίσως να μου αρέσει. Οπότε οτι εχω στη συλλογή μου μου αρέσει και το έχω τερματίσει.

Σε γενικές γραμμές, αν δεν είσαι ...Nintendo user να έχεις τα παιχνίδια  στην κασέτα και χωρίς καν εγκατάσταση απλώς να παίζεις, ΟΛΟΙ οι άλλοι βασίζονται στα download ακόμη και για να ξεκινήσει το παιχνίδι...

Πιστευω αυτο το site θα σε κατατοπισει https://www.doesitplay.org/ καθαρα στατιστικη στο τι υπαρχει στο δισκακι ή αν χρειαζεται download για να παιξει. Όλα τα υπολοιπα που ανεφερες ειναι η σεβαστη δικη σου οπτικη γωνια .

Δημοσ.
12 hours ago, apostolis81 said:

Βασικα δεν θα σκασεις 1500αρι διοτι αν χτισεις κατι στα specs του ΧΒΟΧ κοντα, θα ειναι αρκετα φθηνοτερο συν του οτι θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση όποτε εσυ θελησεις.

Αρα ειναι προτιμοτερο να χτισεις PC παρα να παρεις νεο Xbox.

Δεν μπορείς να χτίσεις κάτι στα λεφτά του Xbox με την απόδοση του Xbox.

Ένα έτοιμο αυτοκίνητο κοστίζει λιγότερο από ότι να αγοραζες ολα τα parts ξεχωριστά και να το έστηνες μόνος σου.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δεν μπορείς να χτίσεις κάτι στα λεφτά του Xbox με την απόδοση του Xbox.

Ένα έτοιμο αυτοκίνητο κοστίζει λιγότερο από ότι να αγοραζες ολα τα parts ξεχωριστά και να το έστηνες μόνος σου.

Κοντά είπα σίγουρα θα είναι κατι παραπάνω αλλά αξίζει γιατί κανείς μελλοντική αναβάθμιση 

Δημοσ.

Κάπου θα στη φυλάει η m$, δεν υπάρχει περίπτωση, σιγά μη πουλήσει gaming-pc σε τιμή κόστους ή και ακόμα πιο κάτω (γιατί πάντα, στην αρχή οι κατασκευαστές μπαίνουν μέσα από το hardware, και ρεφάρουν μετά από το περιεχόμενο)..... πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα θες 250 ευρώ για εναν ssd του 1ΤΒ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...