Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, Neptu said:

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πολλοί κάνετε σαν μικρά παιδιά.

Μαμαααα, δε μου απάντησε. Κάνε του ντα.

Καλά ρε είμαστε σοβαροί; Εκτός αν είμαστε φόρουμ νηπιαγωγείου. Δε σου απαντάει ο άλλος; Γράψε τον και πήγαινε παρακάτω. Αλλιως πήγαινε σε ένα κατάστημα να έχεις τον πωλητή σκυλάκι από πίσω σου.

Όπως είπε και ο από πάνω, ο καθένας το συμφέρον του. Μη το κουράζετε.

αυτη ειναι η δικη σου γνωμη και σεβαστη. Της οδηγιες κρατα τες για εσενα.

Και εσυ κουραζεις με ενα γενικο σχολιο

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το σωστό ή πιο σωστά, ηθικό, είναι να απαντάς και να μην αφήνεις μια συζήτηση/συνεννόηση μετέωρη.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.

• Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Neptu said:

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πολλοί κάνετε σαν μικρά παιδιά.

Μαμαααα, δε μου απάντησε. Κάνε του ντα.

Καλά ρε είμαστε σοβαροί; Εκτός αν είμαστε φόρουμ νηπιαγωγείου. Δε σου απαντάει ο άλλος; Γράψε τον και πήγαινε παρακάτω. Αλλιως πήγαινε σε ένα κατάστημα να έχεις τον πωλητή σκυλάκι από πίσω σου.

Όπως είπε και ο από πάνω, ο καθένας το συμφέρον του. Μη το κουράζετε.

αυτοι που γκρινιαζουν οτι δεν τους απαντανε ειναι ΠΟΛΛΕΣ φορες ατομα σε στυλ. το πουλας 200 και σου λενε με 100 ερχομαι και το παιρνω. προσωπικα δεν απανταω καν και σβηνω το πμ κατευθειαν οταν ακουσω κατι σαν το παραπανω.

7 hours ago, dtk-386 said:

Μακριά από το σπορ αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων. Απλά.

εχω κανει 200 αγορες πωλησεις και ολα μια χαρα απλα με λιγη προσοχη.

αλλα ναι το να κανουν report οτι ο αλλος δεν απαντησε με ξεπερναει. λες και ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει. 

• Like 5
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το σωστό είναι να σταματήσετε να αγοράζετε μεταχειρισμένα.😁

Μαγαζί έχεις και θες να αγοράζει ο κόσμος μόνο καινούργια;

Ανάλογα την περίπτωση αξίζει το μεταχειρισμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι. Δεν αναφέρομαι προφανώς στο δεν απαντάει. Λίγα θέματα διαβάζετε εδώ μέσα και όχι μόνο που τους εξαπάτησαν; Η ψυχική μου υγεία προέχει. Δεν σας απαγορεύω απλά συμβουλή δίνω. Σιγά μην σκάσω κιόλας.😆

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι υψηλό το ποσοστό επιτυχημένης εξαπάτησης, μάλλον είναι πολύ χαμηλό. Οι απόπειρες ΟΚ, πιθανόν να είναι περισσότερες.

Δημοσ.

Απορώ πως

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Το σωστό είναι να σταματήσετε να αγοράζετε μεταχειρισμένα.😁

Δεν είναι όλα μεταχειρισμένα! Υπάρχουν και αρκετά κλειστά στο κουτί τους 30% φθηνότερα και με εγγύηση 😏

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, pany6879 είπε

Εγώ βρήκα αυτήν την αγγελία insomnia η οποία είχε και άλλες φωτογραφίες. Ο πωλητής δεν μου έδινε πληροφορίες απλά μου είπε έχει προβλήματα ομιλίας και δεν μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Αν θέλω να βάλω τα χρήματα και να το στείλει boxnow. Βάζω στο Google τις φωτό και βρίσκω ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες σε σελίδα εξωτερικού. Μόλις του τις έστειλα μου απάντησε ότι είναι το drone ενός φίλου του και κατέβασε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είχε ένα ανεβάσει . Έκανα αναφορά στους διαχειριστές αλλά βλέπω ότι η αγγελία του υπάρχει ακόμα 

IMG_20250619_084333.jpg

Κλασσική απατη. 

Στο vendora μου είχε τύχει πριν χρόνια αγοραστής που καθυστερούσε πολυ να απαντήσει η απαντούσε ότι να ναι, έλεγε μετά συγνώμη ότι δεν μπορεί να μιλήσει καλά ελληνικά οπότε μου μιλάει μέσω της γυναίκας του. Εντάξει ρε αδερφέ και τι μου το λες; Μηπως να αρχίσω να την πέφτω στην γυναίκα του; Στο μεταξύ τις λέξεις μια χαρά τις έγραφε, φαινόταν σαν να ξέρει μια χαρά να γράψει αλλά επίτηδες έγραφε ότι να ναι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Το σωστό ή πιο σωστά, ηθικό, είναι να απαντάς και να μην αφήνεις μια συζήτηση/συνεννόηση μετέωρη.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.

Στα μονα μηνυματα που δεν απανταω ειναι αν πχ εχω μια τιμη 300 ευρω και λεω οχι παζαρια και με στειλει ο αλλος και με πει το αγοραζω αμεσα στα 100. Εκει τι να απαντησεις?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στα μονα μηνυματα που δεν απανταω ειναι αν πχ εχω μια τιμη 300 ευρω και λεω οχι παζαρια και με στειλει ο αλλος και με πει το αγοραζω αμεσα στα 100. Εκει τι να απαντησεις?

hugh-ignoring-you.webp

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Πριν απο αρκετους μηνες , βρηκα σε αγγελια εδω εναν nvme 500gb ,μαρκα δε θυμαμαι , απο ενα μελος που δεν ηξερε καθολου ελληνικα και με 0 αξιολογισεις.Μιλαγαμε στο τηλεφωνο στα αγγλικα και για την αγορα του εκανα μεταφορα σε λογαριασμο του Βελγιου.Το παληκαρι μεσα σε 2 ωρες εστειλε το εξαρτημα και λειτουργει αριστα μεχρι σημερα.

Θα ελεγε κανεις οτι ηταν λιγο τζογος η ολη ιστορια αλλα ολα κυλησαν καλα.Αν καποιος ειναι νεος σε κατι θα δυσκολευτει/δυσκολεψει(αλλους) στην αρχη . Ολοι απο το 0 ξεκινησαμε στις αγγελιες.

2) Πριν 3 μερες εστειλα σε 2 εμπορους στο car.gr ερωτηση σχετικα με κατι ζαντολαστιχα, απο εχθες σταματησα να περιμενω απαντηση.Προφανως δεν καιγονται να πουλησουν οποτε κοιταω αλλου.Αλλα η επικοινωνια ειναι σημαντικο μερος μιας αγοραπωλησιας.Αν εντελει συνδιαλλαγω με καποιον απο τους δυο, η αξιολογηση μου θα επηρεαστει απο την συμπεριφορα αυτη.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ζητάνε να τους στείλεις απόδειξη αγοράς και φωτογραφία από το σημείο του σειριακού πάνω στο προϊόν και καλά για να δουν πως όντως τα έχεις γιατί θα "έρθουν από μακριά" και "δεν έχουν πολύ χρόνο" το θέλουν άμεσα, είναι από χωριό ή ότι άλλο σκεφτούν να πουν.

Αυτό που θα κάνουν στην συνέχεια και ίσως όχι άμεσα είναι να κάνουν χρήση της εγγύησης ώστε να γίνει αντικατάσταση με αποστολή σε νέα διεύθυνση φυσικά.

Να μην στέλνει κανένας αυτά τα στοιχεία, για κανένα λόγο.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Εγω οσες φορες εκανα αγορες τις έκανα απο κοντα. Face to face. Πολυ δύσκολα θα παρω κατι απο άλλη πόλη μεσω boxnow, ελτα κτλπ. Θέλω να το βλέπω το προϊόν και να εχω άποψη πριν το πάρω. Αντιθέτως εχω πουλήσει αρκετά πράγματα απο εδω, και εχω στείλει και στην επαρχία.
Τα άτομα που έκαναν τις αγορες (απο εμενα) με εμπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ για αυτο, ποτε δεν ειχα πρόβλημα σε καμια συναλλαγή μου μεχρι τωρα.

Επειδή εχω πουλήσει/αγοράσει πολλα πράγματα και απο αλλες πλατφόρμες θα σας πω τα εξης.
Καλό ειναι οτι κοιτάτε και σας ενδιαφέρει να εχει πραγματικές φωτογραφίες και οχι να ειναι απο το ιντερνετ (καταστήματα). 
Επισης δεν κλείνετε ραντεβού σε κανέναν στο σπίτι σας. Πάντα εξω σε σημείο που ειναι κοντά στο σπιτι σας η σε διπλανή περιοχή για να μοιράσετε και την απόσταση με τον αγοραστή.
Δεν στέλνετε την διεύθυνση σας για κανέναν λογο, προτιμάτε να τα στέλνετε με boxnow, elta κτλπ. αν ειναι να το στειλετε με δεμα. 
Καλο ειναι η οποια επικοινωνία να ειναι μεσω pm και οχι με τηλέφωνο εκτός αν προκεται να συναντηθείτε μπορειτε να δωσετε το τηλ/νο σας λιγο πριν ξεκινήσετε για το ραντεβου. 
Προτιμήστε το αλλο μέλος να ειναι ενεργός χρήστης στο insomnia και να εχει και κάποιες αξιολογήσεις. 
Να ειστε κάπως καχύποπτοι οταν κατι ειναι "υπερβολικά φθηνό". 
Εγω προσωπικά εχω κανει πολλες αγορες μεταχειρισμένων, χαλασμένων, και θα συνεχίσω να κανω γιατι μου αρεσει να δινω μια 2η ευκαιρια σε καποιο προιον που για καποιον δεν ειναι χρήσιμο πλεον αλλα ειναι για έμενα. 
Καλες αγορες/πωλήσεις να εχουμε. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα μόλις πήρα αχρησιμοποίητο huawei p smart 2019 3/64 για 17€. Και πριν 10 ημέρες άριστο iPad 6ης γενιάς για 65€.  Ουπς, σε λάθος νήμα πόσταρα, νόμιζα ότι αφορούσε το vendora.gr.

Screenshot_20250619_233655_com.opera.browser_edit_143647907538497.jpg

Επεξ/σία από KyrGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...