Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελευταία παρατηρώ ότι στην ανεύρεση locker δείχνει πολλά ως περιορισμένης διαθεσιμότητας ή καθόλου. Επίσης εδώ που μένω Νέα Ιωνία έχουν ξηλωθεί αρκετά. Το νέο κόλπο είναι ότι προέκυψε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BoxNow (με διαθεσιμότητα) Μακεδονίας 5 Νέα Ιωνία. Τί είναι τελικά; Έχουνπάρει ένα ισόγειο μαγαζί και το έχουν γεμίσει locker. ΠΟΛΛΑ.... Μπαίνεις από τη γυάλινη πόρτα, πας στο μοναδικό keypad και αναρωτιέσαι ποια θυρίδα θα ανοίξει αφού έχει εκατοντάδες. 

Ερώτηση: έχετε δει παρόμοια συστήματα με ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Boxnow σε άλλα σημεία Αθήνας;

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
29 minutes ago, kalmik said:

Tελευταία παρατηρώ ότι στην ανεύρεση locker δείχνει πολλά ως περιορισμένης διαθεσιμότητας ή καθόλου. Επίσης εδώ που μένω Νέα Ιωνία έχουν ξηλωθεί αρκετά. Το νέο κόλπο είναι ότι προέκυψε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BoxNow (με διαθεσιμότητα) Μακεδονίας 5 Νέα Ιωνία. Τί είναι τελικά; Έχουνπάρει ένα ισόγειο μαγαζί και το έχουν γεμίσει locker. ΠΟΛΛΑ.... Μπαίνεις από τη γυάλινη πόρτα, πας στο μοναδικό keypad και αναρωτιέσαι ποια θυρίδα θα ανοίξει αφού έχει εκατοντάδες. 

Ερώτηση: έχετε δει παρόμοια συστήματα με ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Boxnow σε άλλα σημεία Αθήνας;

Ιπποκρατους κεντρο,ενα στενομακρο θηριο.

Δημοσ.

Ναι στη Καλλιθέα έχει τουλάχιστον 2 που έχω χρησιμοποιήσει.

Δε ξέρω κατά πόσο βέβαια τους συμφέρει γιατί τα άλλα τα έβαζαν ουσιαστικά δωρεάν σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη στη λογική θα κερδίζεις δυνητικά πελατεία που θα έρχεται να παραλάβει/ στείλει, ενώ τώρα πληρώνουν ενοίκια για ισόγεια καταστήματα. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Δε ξέρω κατά πόσο βέβαια τους συμφέρει γιατί τα άλλα τα έβαζαν ουσιαστικά δωρεάν σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη στη λογική θα κερδίζεις δυνητικά πελατεία που θα έρχεται να παραλάβει/ στείλει, ενώ τώρα πληρώνουν ενοίκια για ισόγεια καταστήματα. 

Δεν νομίζω ότι ήταν χωρίς έστω ένα μικρό ενοίκιο + ένα ελάχιστο ποσό για ρεύμα. Μπορεί σε αρκετά να υπήρχε θέμα με κατάληψη πεζοδρομίου κτλ 

Δημοσ.
14 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν νομίζω ότι ήταν χωρίς έστω ένα μικρό ενοίκιο + ένα ελάχιστο ποσό για ρεύμα. Μπορεί σε αρκετά να υπήρχε θέμα με κατάληψη πεζοδρομίου κτλ 

Νομίζω έχει αναφερθεί ένα αστείο πόσο στα 30 ευρώ το μήνα ίσα ίσα να καλύπτει το επιπλέον ρεύμα (αν και κατά βάση λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια όσα είναι εξωτερικά).

Το Σκρουτζ, πιστό στο όνομα του, νομίζω δε πληρώνει καν για τα κουτιά του. 

Πατάνε εντελώς στο ότι θα μπουν άτομα στο μαγαζί σου οπότε αμοιβαία ωφέλιμο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kalmik είπε

Έχω δει δύο στο Πολύγωνο επίσης. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Νομίζω έχει αναφερθεί ένα αστείο πόσο στα 30 ευρώ το μήνα ίσα ίσα να καλύπτει το επιπλέον ρεύμα (αν και κατά βάση λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια όσα είναι εξωτερικά).

Το Σκρουτζ, πιστό στο όνομα του, νομίζω δε πληρώνει καν για τα κουτιά του. 

Πατάνε εντελώς στο ότι θα μπουν άτομα στο μαγαζί σου οπότε αμοιβαία ωφέλιμο.

Βάλε όμως ότι στα καταστήματα τοποθετούν ένα box ενώ σε αυτά τα μεγάλα υπάρχουν αρκετά μέσα. Προσωπικά τα θεωρώ καλή σκέψη αν και εδώ που μένω δε παίζει να φτιάξουν γιατί έχω βαρεθεί να είναι κάθε τρεις και λίγο γεμάτες όλες οι θυρίδες μιας είμαστε πυκνοκατοικημένη περιοχή και τα πάνε σε άλλα διπλανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παράδειγμά μας, στην Νέα Ιωνία, είναι σε άκυρο, μη κεντρικό σημείο, χωρίς εύκολο χώρο παρκαρίσματος. Μάλλον το κριτήριο θα είναι το φτηνό ενοίκιο από μαγαζιά που έχουν μείνει ξενοίκιαστα καιρό. Ενώ με τα πολλά σημεία τοποθέτησης locker έξω από supermarket, ψιλικά, φροντιστήρια, mini market, βενζινάδικα, φαρμακεία κλπ. είναι πολύ πιο εύκολο να τα βρεις και να αφήσεις πρόχειρα το αμάξι σου για ένα λεπτό.

Επεξ/σία από kalmik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το αμάξι το ακούω, σκέψου με τα πόδια να πρέπει να πας κανα 2 χιλιόμετρα σε άλλο locker γιατί έχει γεμίσει το κοντινό σου. Προτιμώ να είναι σε άκυρο σημείο αλλά να ξέρω ότι όταν έρθει κατά μεγάλο ποσοστό πιθανότητας θα παω εκεί και τέλος, πόσο μάλλον όταν θέλω να στείλω πράγματα που στέλνω συνέχεια να παίρνω με τη σειρά lockers.

Επεξ/σία από adversus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, adversus είπε

πόσο μάλλον όταν θέλω να στείλω πράγματα που στέλνω συνέχεια να παίρνω με τη σειρά lockers.

Η εφαρμογή σου δείχνει πάντως αυτά που έχουν θέσεις, ενώ στο σαιτ στα δείχνει όλα (και με κίτρινο αυτά που έχουν περιορισμένες) 

Πχ τώρα που μπήκα να δω στην περιοχή, εμφανίζει 1 ενώ υπάρχουν 4, και στο σαιτ όντως τα 3 είναι κίτρινα 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Η εφαρμογή σου δείχνει πάντως αυτά που έχουν θέσεις, ενώ στο σαιτ στα δείχνει όλα (και με κίτρινο αυτά που έχουν περιορισμένες) 

Πχ τώρα που μπήκα να δω στην περιοχή, εμφανίζει 1 ενώ υπάρχουν 4, και στο σαιτ όντως τα 3 είναι κίτρινα 

Όντως, έλα όμως που έχω πάει σε ελεύθερο μακριά από το σπίτι μου γιατί δεν έβρισκα πιο κοντά και ως που να φτάσω είχε γεμίσει.
Εννοείται δε θα τυχαίνει συχνά αλλά και πάλι προτιμώ να υπάρχει ένα μέρος σε συγκεκριμένο σημείο που θα βρω κάποιο ελεύθερο λόγω της ποσότητας των locker ή κατά μεγάλο ποσοστό όταν μου στείλουν θα πάει εκεί και όχι όπου του καρφώσει να το αφήσει ο κούριερ στο πιο ''κοντινό μου''

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Ναι αλλά από την άλλη σκέψου πόσο πιο εύκολα και με λιγότερα άτομα/οχήματα για την εταιρία "γεμίζουν/αδειάζουν" πχ 100 θυρίδες σε ένα μόνο σημείο ανά περιοχή από το να έχεις από 10 θυρίδες σε 10 διαφορετικά μικρότερα σημεία.

Βέβαια τα πολλά lockers σε ένα σημείο βασικά ακυρώνουν το αρχικό θετικό για τον χρήστη που ήταν ότι είχε για παραλαβή/αποστολή locker κοντά του. Ειδικά για την Αθήνα έχεις πολλές φορές πολλές επιλογές σε απόσταση on foot βόλτας. Αν τώρα πάνε σε φάση 1-2 μεγάλα locker σημεία ανά δήμο το θέμα αρχίζει και γίνεται προβληματικό. Ειδικά αν καταλήξεις να χρειάζεσαι όχημα για να πας και τα lockers είναι σε σημεία προβληματικά για στάθμευση.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με τα πεζοδρόμια και τις άδειες, αλλά να προσθέσω ότι στο Παγκράτι είδα locker skroutz point εντός καταστήματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στη δικη μου περιοχη στην Αθηνα εχει 2 τετοια καταστηματα με lockers, φανταζομαι ειναι πιο ευκολο και για τους διανομεις να πηγαινουν σε ενα καταστημα παρα να πηγαινουν σε ολα τα lockers καθε μερα. 

Σε μια ομαδα στο Facebook, ειχε δει ενας εναν τετοιο διανομεα σε καταστημα με 10 σακια με δεματα, οποτε φανταζεστε ποσο κινηση εχουν καθε μερα.

Επεξ/σία από Fir3fly
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...