eyw Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 15 minutes ago, Haldol said: Εσύ. Εγώ έχω κι έναν νέο κωδικό ανά 2η μέρα. ... ok, μπράβο, καταλαβαίνω ότι θα έχεις sensitive δεδομένα αλλά γιατί τόσο συχνά, μπαίνεις από κινητά, εταιρικά PC, άλλο? 1
divnt Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Το αυτο... https://www.lastpass.com/features/password-generator Το lastpass έχει παραβιαστεί πολλές φορές. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ 1Password. Απόλυτα ικανοποιημένος. 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 39 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Γι' αυτό έχεις τον τελείως offline password manager KeePass, δεν εκτίθεται τίποτα online, τρέχει εντελώς offline το πρόγραμμα και όλοι οι κωδικοί βρίσκονται σε ένα και μοναδικό κρυπτογραφημένο αρχείο kdbx Μέχρι να πάθει κάτι η συσκευή και να τρέχεις. Μέχρι να γίνει το google auth synced online, έτρωγες πόσο χρόνο να αλλάξεις 1-1 τα 2fa που είχες, και αυτό μόνο αν θυμόσουν ερωτήσεις ασφαλείας που κάποτε είχες βάλει
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 minute ago, SabotazNic said: Μέχρι να πάθει κάτι η συσκευή και να τρέχεις. Μέχρι να γίνει το google auth synced online, έτρωγες πόσο χρόνο να αλλάξεις 1-1 τα 2fa που είχες, και αυτό μόνο αν θυμόσουν ερωτήσεις ασφαλείας που κάποτε είχες βάλει Προφανώς έχω αντίγραφο σε διάφορες συσκευές και δίσκους Για ποιο google auth λες; 1
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε LastPass κιόλας που το έχουν γλεντήσει κάμποσες φορές πριν μερικά χρόνια? Μακρυά κι αγαπημένοι, Bitwarden ftw. Εκανε την τριχα τριχια ο ανταγωνισμος... Αναφορά σε κείμενο These encrypted fields remain secured with 256-bit AES encryption and can only be decrypted with a unique encryption key derived from each user’s master password using our Zero Knowledge architecture. As a reminder, the master password is never known to LastPass and is not stored or maintained by LastPass. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από ScorpioX777
mountains1 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Μετα, στο Ελλαντα, ερχονται καποιοι και μιλανε για 'απολυτη ασφαλεια' σε αυτα που προπαγανδιζουν. 1
karditsiotis Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου https://www.bleepingcomputer.com/news/security/no-the-16-billion-credentials-leak-is-not-a-new-data-breach/ 6
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Για ποιο google auth λες; Ένα είναι το google authenticator, που σου δίνει κωδικούς για τα 2fa διαφόρων site/εφαρμογών
m3ltd0wn Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου bitwarden paid 10$/έτος και όλα καλά. Έχει και ενσωματωμένο authenticator, έχει και υποστήριξη για passkeys και γενικά έχει αυτό και εγώ έχω ξενοιάσει χρόνια τώρα από κωδικούς. Μπορείς να το έχεις και σε δικό σου server αν θέλεις περισσότερο έλεγχο. Μπορείς να του βάλεις και 2fa μέσω yubikey για να μπαίνεις μόνο όταν έχεις το κλειδί. Αλλά πραγματικά το θεωρώ υπερβολή. 1
MikeKata Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προς το παρόν Bitwarden μόνο. Είχα (ακόμα έχω για backup) KeePassXC, αλλά, για να το έχεις updated, σε όλες τις συσκευές, θέλει να είναι σε καποιο cloud. Οπότε γύρισα σε Bitwarden. Στο μέλλον, με βλέπω για KeePassXC, self-hosted με NextCloud. 24 minutes ago, m3ltd0wn said: ενσωματωμένο authenticator Το authenticator είναι ξεχωριστή εφαρμογή, όχι ενσωματωμένο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από MikeKata 2
allen19m Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Απλά βάζεις 2FA παντού και τελείωσε, κάνουμε την τρίχα τριχιά...
dchatz Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου να δω πότε θα γινει παραβίαση δεδομένων συστημικής τράπεζας με διαρροή κεφαλαίων σε εξωτερικό. Μόνο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.
duende Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 3 πραγματα Απενεργοποιηση συνγχρονισμου και αποθηκευσης κωδικων στον browser 2FA οπου υποστηριζεται KeepassXC τοπικα σε κινητο, και browser plugin στο pc 1
vas180 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, eyw είπε ok, μπράβο, καταλαβαίνω ότι θα έχεις sensitive δεδομένα αλλά γιατί τόσο συχνά, μπαίνεις από κινητά, εταιρικά PC, άλλο? γίνεσαι αδιάκριτος 👀 Επεξ/σία 20 Ιουνίου από vas180
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα