Προς το περιεχόμενο

Huawei Watch 5 Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Huawei μας έχει προσφέρει στο παρελθόν άκρως εντυπωσιακά smartwatches.

Ειδικά στο φινάλε της περασμένης χρονιάς, τα Watch GT 5 Pro και Watch D2 μας άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, οπότε οι προσδοκίες μας από το Watch 5 ήταν αναμενόμενα υψηλές.

Βέβαια το προφίλ του διαφέρει αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες προτάσεις της Huawei: εξαιρώντας τις εξειδικευμένες λύσεις της Garmin και τα ακριβότερα μοντέλα Apple Watch, πρόκειται για ένα από τα smartwatch που τοποθετείται αρκετά ψηλά στη high-end κατηγορία, κάτι που αναμφίβολα περιορίζει το κοινό που μπορεί να το αντέξει οικονομικά και δημιουργεί αρκετά υψηλές προσδοκίες. Το κατά πόσο το Huawei Watch 5 είναι σε θέση να τις εκπληρώσει, θα το διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως.

Αν κάποιος υποστηρίξει πως το Huawei Watch 5 είναι το ομορφότερο smartwatch που έχει υπάρξει ποτέ, δεν θα διαφωνήσουμε μαζί του.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω συλλογή από συσκευές που όταν τις αγόρασα είχαν ένα bug, το οποίο θα διορθωθεί. Και έμειναν έτσι.
Και τα τρία μειονεκτήματα είναι αποτρεπτικά για εμένα, ακόμα και αν έκανε 100 ευρώ.

Εμφανισιακά, δεν πλησιάζει καν το αρχαίο Moto 360, και οι καμπύλες του φωνάζουν "σας παρακλώ, γεμίστε με γρατζουνιές".

Επεξ/σία από unforgiven
Δημοσ.

Είχα Huawei GT2e & GT3-pro....εξαιρετικά ρολόγια, με πλήθος λειτουργιών, σχετικά ακριβής μετρήσεις, όμορφα γραφικά-οθόνες με ένα όμως, κατ'εμέ, μεγάλο μειονέκτημα.

Είναι αδιάβροχα για πλύσιμο χεριών, ταψιών, μπουγέλο με τα παιδιά & μάχη με νεροπίστολα.

Όχι στη θάλασσα....θα με θυμηθείτε.

Μόνο Garmin πλέον....& ηρέμησα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει bugs 

Δεν είναι πλήρες συμβατό με android & iOS 

Ανύπαρκτη υποστήριξη thirds party εφαρμογών 

Και όλα αυτά μόνο με 649€ όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλλνετε…όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγελνετε ……….σηκώστε το τηλέφωνο και πείτε θέλω το Huawei Watch 5 θέλω το Huawei watch 5 ΘΕΛΩ ΤΟ HUAWEI WATCH 5 !!!! Όσο καθυστερείτε κάποιος άλλος παραγγέλνει το δικό σας Huawei Watch 5…….Σηκώστε το τηλέφωνο και κάντε το δικό σας τωρα όχι με ένα αλλά τρία σημαντικά μειονεκτήματα ΜΟΝΟ στα 649€

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Έχει bugs 

Δεν είναι πλήρες συμβατό με android & iOS 

Ανύπαρκτη υποστήριξη thirds party εφαρμογών

θα το φορούσα , με σπόνσορα , να με πλήρωνε δηλαδή και να μου το έδινε free

• Thanks 1
Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρω το ONEPLUS Watch 3 που (χωρίς να μπω αναλυτικά σε άλλα πράγματα!):

1.έχει και τούμπανο μπαταρία (και με το wearOS που υποτίθεται τραβάει πολύ!!!)

2.Φορτίζει σε 45 λεπτά (μια πλήρη φόρτιση!!!!)

3.Έχει λειτουργικό που έχει απίστευτα πολλές εφαρμογές

4.Είναι συμβατό με όλα τα android κινητά χωρίς παραχωρήσεις

5.Έχει μια χαρά αξιόπιστες μετρήσεις

6.Κοστίζει περίπου 250€ (και λέω το περίπου γιατί το βρίσκω πολύ συχνά σε προσφορές 185-205€) συν ότι η ONEPLUS δίνει διάφορα δώρα κατά διαστήματα!!!Άρα κοστίζει σχεδόν το 1/3 της τιμής!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...