Narayan Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Όση πίεση και να έχει κάποιος από τη δουλειά του, ο ίδιος οφείλει να τηρεί πλήρως τον Κ.Ο.Κ. επειδή αυτός και μόνο αυτός φέρει την ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα προκαλέσει. Όποια δουλειά προτρέπει ή αναγκάζει τους εργαζόμενούς της να παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ. για λόγους ταχύτητας παράδοσης, δεν είναι δουλειά που αξίζει να κάνει κάποιος. Όποιος δεν καταγγέλει φαινόμενα εμφανούς και κατάφορης παραβίασης του Κ.Ο.Κ., αυξάνει τις πιθανότητες να είναι ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του θύμα αυτών των παραβιάσεων μελλοντικά. Ένας δωρεάν τρόπος να φτιάξεις τον σπασμένο μπροστά προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, είναι με τη βοήθεια ντελιβερά που κινείται ανάποδα στην κατεύθυνση του δρόμου 😏 7 3 3
slaughter Δημοσ. Δευτέρα στις 03:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:51 μμ να πω εδώ και αυτούς που ενώ έχεις σταματήσει γιατί προσπαθεί να παρκάρει ο μπροστά σου, τρέχουν να σε προσπεράσουν και να σφηνωθούν για να περάσουν αυτόν που κάνει όπισθεν και μανούβρα. Βέβαια δεν είμαστε η μόνη χώρα που γίνονται αυτά (βλέπε π.χ. Ταϊλανδη) αλλά τι να πεις. Κάθε μέρα χάνω την ελπίδα μου για την ανθρωπότητα 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. Δευτέρα στις 03:53 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 03:53 μμ Ένα εφιαλτικό ποσοστό δικυκλιστών παρανομεί συστηματικά, με τα ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα στις λωρίδες, προσπεράσεις από δεξιά, κράνος προαιρετικό και, γενικά, τρελή κλανιά-μαγκιά (ειδικά τώρα το καλοκαίρι που μεταφέρουν Σ/Κ το αίσθημα για βουτιά σε κάποιον ποδονίφτη) σε συνδυασμό με άγνοια κινδύνου και άρνηση να συνειδητοποιήσουν τι θα σημάνει για τη σωματική τους ακεραιότητα τυχόν τροχαίο. Σε αυτό το ήδη αποκαρδιωτικό πλαίσιο, προσθέτουμε και το ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δικυκλιστών εξαρτά το εισόδημά της από την ταχύτητα/συχνότητα των παραδόσεων, προσθέτουμε μια γερή δόση απροθυμίας του κράτους να ασχοληθεί σοβαρά με "τα παιδιά του λαού που βγάζουν το μεροκάματο στους δρόμους" παρανομώντας συστηματικά, θέτοντας σε κίνδυνο εαυτούς και αλλήλους, και κάπως έτσι προκύπτει ένα εκρηκτικό μείγμα. Προχτές ήρθα πάλι μούρη με μούρη με ντελιβερά που έμπαινε ανάποδα σε μονόδρομο και έκοψε τελείως τυφλά στη στροφή, αφού κάτι σκάλιζε στο κινητό του, διεύθυνση εικάζω πως έψαχνε. Τουλάχιστον, ο συγκεκριμένος σήκωσε το χέρι αναγνωρίζοντας το λάθος του. Που, από τη μια λες "το αναγνώρισε", από την άλλη αναλογίζεσαι πως θα μπορούσες τώρα να είσαι κρατούμενος επειδή ο άλλος αυνανίζεται πάνω στο δίκυκλο και δεν ξέρεις αν πρέπει να ευχαριστείς την τύχη σου ή να εξαγριωθείς με την ατιμωρησία. Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι παναγίες, απλά λόγω όγκου δεν μπορούν να κάνουν τις "μαγκιές" των δικυκλιστών, γενικά η οδηγική παιδεία βρίσκεται στον πάτο. 22 1
phanispal Δημοσ. Δευτέρα στις 03:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:55 μμ Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές παραβάσεις από το ανάποδα σε μονόδρομο, όπως παραβίαση STOP και ερυθρού σηματοδότη, οι οποίες πραγματοποιούνται και από αυτοκίνητα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν αποβεί μοιραίες κυρίως για δικυκλιστές που δεν έφταιγαν. 2
vamvakoolas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:57 μμ Just now, phanispal said: Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές παραβάσεις από το ανάποδα σε μονόδρομο, όπως παραβίαση STOP και ερυθρού σηματοδότη, οι οποίες πραγματοποιούνται και από αυτοκίνητα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν αποβεί μοιραίες κυρίως για δικυκλιστές που δεν έφταιγαν. γατακι που να δεις να ερχονται σε πεζοδρομους με σκυλια γατια αλλα κυριως με μωρα στα καροτσια και να περνανε χωρις αυριο(!) Το εξοργιστικο να βριζει μπροστα μου μια μανα που βρεθηκε στο δρομο του επειδη κραταγε απο τα χερια τα παιδια της 2 2
dimlevi Δημοσ. Δευτέρα στις 04:07 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:07 μμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Snoob είπε Ένα εφιαλτικό ποσοστό δικυκλιστών παρανομεί συστηματικά, με τα ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα στις λωρίδες, προσπεράσεις από δεξιά, κράνος προαιρετικό και, γενικά, τρελή κλανιά-μαγκιά (ειδικά τώρα το καλοκαίρι που μεταφέρουν Σ/Κ το αίσθημα για βουτιά σε κάποιον ποδονίφτη) σε συνδυασμό με άγνοια κινδύνου και άρνηση να συνειδητοποιήσουν τι θα σημάνει για τη σωματική τους ακεραιότητα τυχόν τροχαίο. Σε αυτό το ήδη αποκαρδιωτικό πλαίσιο, προσθέτουμε και το ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δικυκλιστών εξαρτά το εισόδημά της από την ταχύτητα/συχνότητα των παραδόσεων, προσθέτουμε μια γερή δόση απροθυμίας του κράτους να ασχοληθεί σοβαρά με "τα παιδιά του λαού που βγάζουν το μεροκάματο στους δρόμους" παρανομώντας συστηματικά, θέτοντας σε κίνδυνο εαυτούς και αλλήλους, και κάπως έτσι προκύπτει ένα εκρηκτικό μείγμα. Προχτές ήρθα πάλι μούρη με μούρη με ντελιβερά που έμπαινε ανάποδα σε μονόδρομο και έκοψε τελείως τυφλά στη στροφή, αφού κάτι σκάλιζε στο κινητό του, διεύθυνση εικάζω πως έψαχνε. Τουλάχιστον, ο συγκεκριμένος σήκωσε το χέρι αναγνωρίζοντας το λάθος του. Που, από τη μια λες "το αναγνώρισε", από την άλλη αναλογίζεσαι πως θα μπορούσες τώρα να είσαι κρατούμενος επειδή ο άλλος αυνανίζεται πάνω στο δίκυκλο και δεν ξέρεις αν πρέπει να ευχαριστείς την τύχη σου ή να εξαγριωθείς με την ατιμωρησία. Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι παναγίες, απλά λόγω όγκου δεν μπορούν να κάνουν τις "μαγκιές" των δικυκλιστών, γενικά η οδηγική παιδεία βρίσκεται στον πάτο. το θεμα ειναι να εχεις κατι να το καταγραψεις σε περιπτωση που κανει την παπια ο αλλος αμα γινει escalate η παραβαση του και εμπλακεις. Σχετικα το μαγκια κλανια συμφωνω απολυτα, ειναι μεχρι να δουν καμερα η καποιον που δε μασαει και ειναι λιγο psycho. Εκει παει περιπατο η μαγκια. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:08 μμ από dimlevi
ptriv1 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:16 μμ 43 λεπτά πριν, Narayan είπε Όση πίεση και να έχει κάποιος από τη δουλειά του, ο ίδιος οφείλει να τηρεί πλήρως τον Κ.Ο.Κ. επειδή αυτός και μόνο αυτός φέρει την ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα προκαλέσει. Όποια δουλειά προτρέπει ή αναγκάζει τους εργαζόμενούς της να παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ. για λόγους ταχύτητας παράδοσης, δεν είναι δουλειά που αξίζει να κάνει κάποιος. Όποιος δεν καταγγέλει φαινόμενα εμφανούς και κατάφορης παραβίασης του Κ.Ο.Κ., αυξάνει τις πιθανότητες να είναι ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του θύμα αυτών των παραβιάσεων μελλοντικά. Ένας δωρεάν τρόπος να φτιάξεις τον σπασμένο μπροστά προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, είναι με τη βοήθεια ντελιβερά που κινείται ανάποδα στην κατεύθυνση του δρόμου 😏 Έχω κάνει το ίδιο με το αυτοκίνητο του πατέρα μου έξω απο το σπίτι μου σε μονόδρομο για εκδίκηση ερχόταν αυτοκίνητο ανάποδα και έπεσα επάνω του έβαλα καινούργιο προφυλακτήρα και φανάρι οδηγού και έβαψα και το φτερό. 2 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Και να έχεις καταγραφικό, να το βράσεις άμα τον κόψεις τον άλλο κι απομείνει ανάπηρος ή πάει να δει τι καιρό κάνει δύο μέτρα κάτω από το χώμα. Θα μπλέξεις ατελείωτα με τις αστικές ευθύνες και οι συγγενείς θα πέσουν να σου πιουν το αίμα. Χώρια η ζηλευτή "ελληνική δικαιοσύνη". Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έχω στο Βύζαντα Μεγάρων να κατακτήσει το Champions League. Θέλει τεράστια προσοχή στους δρόμους και ως default αφετηρία ότι ο άλλος θα κάνει βλακεία, όχι ότι θα φερθεί λογικά. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που με έκοψαν από αριστερά για να μπουν από Ποσειδώνος στην Αμφιθέας, είχα κάνει περιουσία. Κατά τα άλλα, αν θέλετε τη γνώμη μου, μη βρίζεστε με κανέναν, ούτε κατέβασμα παραθύρων, ούτε υποδείξεις, ούτε τίποτε. Δεν ξέρεις, πλέον, τι είναι ο άλλος. Δεν ξέρεις τι έχει πιει, δεν ξέρεις τι άτομο είναι. Προ μηνών, ανέβαινα την Αλίμου. Έχω μπει στο πρώτο φανάρι να στρίψω αριστερά, είμαι τρίτος, άρα λογικά προλαβαίνω, αλλά βρωμάει από μακριά πως το κατάμαυρο SUV που είναι πρώτο, με τέρμα φιμέ τζάμια, ετοιμάζεται για (παράνομη) αναστροφή. Ανάβει πράσινο, το μαύρο θηρίο δεν ξεκινάει, τόσο που κινδυνεύει κι ο δεύτερος να μείνει στο κόκκινο (εγώ είμαι χαμένος ήδη), και κάνει το λάθος ο μπροστινός μου και κορνάρει. Το SUV που έχει ξεκινήσει καθυστερημένα αναστροφή, σταματάει στη μέση της αναστροφής, ανοίγουν οι πόρτες και κατεβαίνουν κάτι γομάρια, που αρχίζουν και κοπανάνε με γροθιές και κλοτσιές το αμάξι που κόρναρε. Θα πεις, "άλλο το φιμέ SUV, άλλο το χρέπι". Επαναλαμβάνω, δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος. Δεν συζητάω να δείτε τέτοιες περιπτώσεις σε ρωσοουκρανομάνες, τύπου Γλυφάδα και παραπέρα, Βούλα κτλ., μακριά κι αλάργα. 16 2 1
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Το να πέσετε επίτηδες πάνω σε δίκυκλο που έρχεται ανάποδα δε νομίζω ότι είναι μια πολύ λογική κίνηση. Αφενός δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να σώσετε την κατάσταση και αφετέρου κινδυνεύετε να βρεθείτε κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία έστω και εξ αμελείας, αν ο δικυκλιστής πέσει κάτω χτυπήσει στο κεφάλι κλπ κλπ Ακόμα και να αθωωθείτε στο τέλος θα έχετε περάσει όλο αυτό το βάσανο που κοστίζει χρόνο, χρήμα και ψυχική υγεία. 2
dimlevi Δημοσ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:25 μμ 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Και να έχεις καταγραφικό, να το βράσεις άμα τον κόψεις τον άλλο κι απομείνει ανάπηρος ή πάει να δει τι καιρό κάνει δύο μέτρα κάτω από το χώμα. Θα μπλέξεις ατελείωτα με τις αστικές ευθύνες και οι συγγενείς θα πέσουν να σου πιουν το αίμα. Χώρια η ζηλευτή "ελληνική δικαιοσύνη". Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έχω στο Βύζαντα Μεγάρων να κατακτήσει το Champions League. Θέλει τεράστια προσοχή στους δρόμους και ως default αφετηρία ότι ο άλλος θα κάνει βλακεία, όχι ότι θα φερθεί λογικά. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που με έκοψαν από αριστερά για να μπουν από Ποσειδώνος στην Αμφιθέας, είχα κάνει περιουσία. Κατά τα άλλα, αν θέλετε τη γνώμη μου, μη βρίζεστε με κανέναν, ούτε κατέβασμα παραθύρων, ούτε υποδείξεις, ούτε τίποτε. Δεν ξέρεις, πλέον, τι είναι ο άλλος. Δεν ξέρεις τι έχει πιει, δεν ξέρεις τι άτομο είναι. Προ μηνών, ανέβαινα την Αλίμου. Έχω μπει στο πρώτο φανάρι να στρίψω αριστερά, είμαι τρίτος, άρα λογικά προλαβαίνω, αλλά βρωμάει από μακριά πως το κατάμαυρο SUV που είναι πρώτο, με τέρμα φιμέ τζάμια, ετοιμάζεται για (παράνομη) αναστροφή. Ανάβει πράσινο, το μαύρο θηρίο δεν ξεκινάει, τόσο που κινδυνεύει κι ο δεύτερος να μείνει στο κόκκινο (εγώ είμαι χαμένος ήδη), και κάνει το λάθος ο μπροστινός μου και κορνάρει. Το SUV που έχει ξεκινήσει καθυστερημένα αναστροφή, σταματάει στη μέση της αναστροφής, ανοίγουν οι πόρτες και κατεβαίνουν κάτι γομάρια, που αρχίζουν και κοπανάνε με γροθιές και κλοτσιές το αμάξι που κόρναρε. Θα πεις, "άλλο το φιμέ SUV, άλλο το χρέπι". Επαναλαμβάνω, δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος. Δεν συζητάω να δείτε τέτοιες περιπτώσεις σε ρωσοουκρανομάνες, τύπου Γλυφάδα και παραπέρα, Βούλα κτλ., μακριά κι αλάργα. καταλαβαινω αλλα δε μιλαω για την ακραια περιπτωση να μεινει αναπηρος η να πεθανει καποιος που και εκει πρεπει να εχεις καποια καταγραφη για να εισαι καλλημενος σε ενα σημειο. λεω για υλική ζημια εξυβριση κλπ. Ναι αυτο εναι το θεμα οτι δεν ειναι προσεχεις εσυ ειναι οτι πρεπει να περιμενεις by default οπως λες οτι θα κανει ο αλλος μαλακια. Σχετικα με το μη βριζεστε μη κατεβαζεις τζαμι, i get your point αλλα ασε το ενα ασε το αλλο γιαυτο εχουμε φτασει εδω που ειμαστε γιατι εχουν την εντυπωση οτι τους παιρνει να κανουν οτι κανουν επειδη λενε ολοι ''ελα μωρε που να μπλεκεις΄΄. Ζουμε σε μια χωρα παρανοιας που μπορει να βρεθεις και κερατας και δαρμενος παντως. 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το να πέσετε επίτηδες πάνω σε δίκυκλο που έρχεται ανάποδα δε νομίζω ότι είναι μια πολύ λογική κίνηση. Αφενός δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να σώσετε την κατάσταση και αφετέρου κινδυνεύετε να βρεθείτε κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία έστω και εξ αμελείας, αν ο δικυκλιστής πέσει κάτω χτυπήσει στο κεφάλι κλπ κλπ Ακόμα και να αθωωθείτε στο τέλος θα έχετε περάσει όλο αυτό το βάσανο που κοστίζει χρόνο, χρήμα και ψυχική υγεία. συμφωνω, ειναι εις βαρος σου αμα γινει σωματικη βλαβη και ειναι πιο βαρυ απο το ΄΄μπηκε αναποδα''.
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:27 μμ ένα πρωί έρχεται στην δουλειά ένας συνάδελφος μου με τον καθρέπτη του Vitara του στο χέρι. -τι έγινε του λέω? -παπάκιας ήταν στο αντίθετο ρεύμα, δεν χώραγε να περάσει γιατί ήταν στενός ο δρόμος, σταματήσαμε και οι δύο. -δεν του είπα τίποτα απλά περίμενα να κάνει το αυτονόητο, να μπει στο ρεύμα του ώστε να συνεχίσω στο ρεύμα μου. -με πλησιάζει, μου σπάει το καθρέπτη και φεύγει σαν κυνηγημένος λαγός υψώνοντας μου το μεσσαίο δάκτυλο. ΣΣ. : θρασύδειλα ανθρωπάκια. 2
dimlevi Δημοσ. Δευτέρα στις 04:28 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:28 μμ Μόλις τώρα, dtk-386 είπε ένα πρωί έρχεται στην δουλειά ένας συνάδελφος μου με τον καθρέπτη του Vitara του στο χέρι. -τι έγινε του λέω? -παπάκιας ήταν στο αντίθετο ρεύμα, δεν χώραγε να περάσει γιατί ήταν στενός ο δρόμος, σταματήσαμε και οι δύο. -δεν του είπα τίποτα απλά περίμενα να κάνει το αυτονόητο, να μπει στο ρεύμα του ώστε να συνεχίσω στο ρεύμα μου. -με πλησιάζει, μου σπάει το καθρέπτη και φεύγει σαν κυνηγημένος λαγός υψώνοντας μου το μεσσαίο δάκτυλο. ΣΣ. : θρασύδειλα ανθρωπάκια. αυτο ακριβως το σεναριο ειχα στο μυαλο μου οταν ειδα οτι με ακολουθει ο αλλος. Γιαυτο σκεφτηκα να βαζω το κινητο να γραφει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ 1 λεπτό πριν, dimlevi είπε καταλαβαινω αλλα δε μιλαω για την ακραια περιπτωση να μεινει αναπηρος η να πεθανει καποιος που και εκει πρεπει να εχεις καποια καταγραφη για να εισαι καλλημενος σε ενα σημειο. λεω για υλική ζημια εξυβριση κλπ. Ναι αυτο εναι το θεμα οτι δεν ειναι προσεχεις εσυ ειναι οτι πρεπει να περιμενεις by default οπως λες οτι θα κανει ο αλλος μαλακια. Σχετικα με το μη βριζεστε μη κατεβαζεις τζαμι, i get your point αλλα ασε το ενα ασε το αλλο γιαυτο εχουμε φτασει εδω που ειμαστε γιατι εχουν την εντυπωση οτι τους παιρνει να κανουν οτι κανουν επειδη λενε ολοι ''ελα μωρε που να μπλεκεις΄΄. Ζουμε σε μια χωρα παρανοιας που μπορει να βρεθεις και κερατας και δαρμενος παντως. Δυστυχώς, δεν πρόκειται να λυθεί τίποτε με τα βρισίδια. Ο ασυνείδητος δεν θα γίνει άνθρωπος. Πολύ σοβαρότερες είναι οι πιθανότητες ο ασυνείδητος να έρθει να ζητήσει τα ρέστα, στην καλύτερη. Την καταλαβαίνω την αγανάκτηση, κι εγώ εξοργίζομαι με αυτά που συμβαίνουν, αλλά επειδή έχω δει να συμβαίνουν φοβερά πράγματα, δεν νομίζω πως αξίζει έστω ως τρόπος εκτόνωσης.
dimlevi Δημοσ. Δευτέρα στις 04:31 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:31 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Δυστυχώς, δεν πρόκειται να λυθεί τίποτε με τα βρισίδια. Ο ασυνείδητος δεν θα γίνει άνθρωπος. Πολύ σοβαρότερες είναι οι πιθανότητες ο ασυνείδητος να έρθει να ζητήσει τα ρέστα, στην καλύτερη. Την καταλαβαίνω την αγανάκτηση, κι εγώ εξοργίζομαι με αυτά που συμβαίνουν, αλλά επειδή έχω δει να συμβαίνουν φοβερά πράγματα, δεν νομίζω πως αξίζει έστω ως τρόπος εκτόνωσης. αυτη η χωρα η δικαιοσύνη και οι οδηγοι της.... Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:35 μμ από dimlevi
Narayan Δημοσ. Δευτέρα στις 04:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:43 μμ 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το να πέσετε επίτηδες πάνω σε δίκυκλο που έρχεται ανάποδα δε νομίζω ότι είναι μια πολύ λογική κίνηση. Αφενός δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να σώσετε την κατάσταση και αφετέρου κινδυνεύετε να βρεθείτε κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία έστω και εξ αμελείας, αν ο δικυκλιστής πέσει κάτω χτυπήσει στο κεφάλι κλπ κλπ Ακόμα και να αθωωθείτε στο τέλος θα έχετε περάσει όλο αυτό το βάσανο που κοστίζει χρόνο, χρήμα και ψυχική υγεία. Αναφορά σε κείμενο ΑΡΘΡΟ 16 : Θέση επί της οδού 7. Σε μονόδρομους (οδούς μοναδικής κατεύθυνσης), οι οποίοι έχουν ειδικό σημανθεί, ο αδηγός δεν επιτρέπεται να οδηγεί αντίθετα με την κατεύθυνση του μονόδρομου. 8. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των μεν παραγράφων 1 έως και 3 του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ, των δε παραγράφων 4 έως και 7 με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων (200,00) ευρώ. Πως θα βρεθούμε κατηγορούμενοι, όταν δεν είμαστε οι υπαίτιοι του ατυχήματος; Σαφώς δεν θα γίνουμε Mad Max για να πέφτουμε με ταχύτητα επάνω σε παρανομούντες, αλλά με μερικές μέρες δίχως μέσον για να έχουν εισόδημα ίσως βάλουν μυαλό για το μέλλον. Το τερπνόν μετά του οφελίμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις