Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το χειρότερο; Οι κάμερες που μπαίνουν "για την ασφάλεια" δεν θα γράψουν κανέναν από αυτούς, αλλά κάποιον που θα ξεχαστεί και θα πάει με 60 στη Θησέως.

• Like 3
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Narayan είπε

Πως θα βρεθούμε κατηγορούμενοι, όταν δεν είμαστε οι υπαίτιοι του ατυχήματος;

Δεν έχει σημασία. Ακόμα και για εξ αμελείας πας κατηγορούμενος. 

Αν ρίξεις επίτηδες το αμάξι πάνω σε δίκυκλο ακόμα και αν κινούταν παράνομα ενδεχομένως να πας και για πρόθεση. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλέ μη λέτε έτσι, είναι μεροκαματιάρηδες οι άνθρωποι. 

Τώρα αν εσείς φοβάστε να περπατήσετε σε πεζοδρόμιο ή δεν θέλετε κάποιον απέναντι σας όταν διασχίζετε μονόδρομο ε κάντε ένα σκόντο και θυμηθείτε ότι εσείς είστε πλούσιοι και η δουλειά σας είναι εύκολη

• Haha 9
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν έχει σημασία. Ακόμα και για εξ αμελείας πας κατηγορούμενος. 

Αν ρίξεις επίτηδες το αμάξι πάνω σε δίκυκλο ακόμα και αν κινούταν παράνομα ενδεχομένως να πας και για πρόθεση. 

Αν μπορεί να το αποδείξει καλώς.

Σε μία ιδανικά πλασμένη κοινωνία, όποιος κινούταν ανάποδα σε μονόδρομο, όποιος έκανε σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα εν κινήσει και όποιος παραβίαζε σηματοδότη Στοπ, θα είχε τις συνέπειες που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ.

Όμως η Ελληνική κοινωνία απέχει πολύ από το ιδανικό.

Ακόμα και η Ιώβεια υπομονή του απόλυτα νομοταγούς πολίτη, έχει τα όριά της.

Και όπως είχε γράψει και ο Δημόκριτος, 

Αναφορά σε κείμενο

«Προβουλεύεσθαι κρείσσον προ των πράξεων ή μετανοείν»

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sammaros είπε

Το κατεβαίνω για ποτό με αμάξι είναι νορμάλ δλδ; 😂 (δεν ειμαι ντελιβερας)

ναι. Μπορει να επινα χωρις αλκοολ μπορει να επινα ενα ελαφρυ που δεν με επηρεάζει. Οταν λεμε για ποτο δε σημαινει πινω χωρις οριο, γιαυτο εχει και ορια το αλκοτέστ. 

Επεξ/σία από dimlevi
  • Like 2
Δημοσ.

Όποτε είμαι σε πεζοδρόμιο και ακούσω μηχανή πίσω μου, συνεχίζω σκοπίμως το περπάτημά μου σα να μη συμβαίνει τίποτα. 

Όποτε είμαι στο δρόμο και πιάσω μηχανή να κάνει περίεργες / απότομες / επιθετικές κινήσεις που να αφορούν εμένα - το όχημά μου, τότε εδραιώνομαι ακόμα περισσότερο στο δρόμο και κάνω ότι δεν τους βλέπω. 

Ο καλύτερος τρόπος να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, είναι να τους αφήσετε να σκοτωθούν μόνοι τους πάνω σας, κάνοντας παρανομίες, ή να αναγκαστούν να επιστρέψουν στη νομιμότητα. 

ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ! Ούτε παράθυρα, ούτε βρισιές, ούτε τράκες, ούτε κοκκαλώματα του αυτοκινήτου. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να βρεθείτε μπλεγμένοι. 

Απεναντίας, προχωράτε, σα να μη βλέπετε την παρανομία, και στο 100% τους συνετίζονται. Δεν έχω μαλώσει ποτέ στα 10 χρόνια που οδηγώ, με κανέναν από αυτούς, ούτε ατύχημα είχα (χτύπα ξύλο! ). 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδηγουν (?) πανω στα πολλα και μεγαλα πεζοδρομια που εχει αυτη η χωρα, αναποδα σε μονοδρομους, αλλαζουν λωριδα σα να ειναι στο δρομο που εχουν φτιαξει στη βιλα τους, το φλας το μονο σιγουρο δεν πρεπει να ηταν στανταρ εξοπλισμος στα μηχανακια - αυτοκινητα τους, μην κανεις την ατυχη κινηση να περπατησεις πανω στο πεζοδρομιο που υπαρχει μπροστα απο το καταστημα που δουλευουν το μονο σιγουρο θα σε χτυπησουν γιατι απλα μπορουν και χωρις συγνωμη, το λιγοτερο που μπορω να τους χαρακτηρισω ειναι ΑΘΛΙΟΙ, οποτε ερχομαι Ελλαδα εχω την εντυπωση οτι οι συγκεκριμενοι καστα οδηγων μαζι με τους ταξιτζηδες οδηγουν σαν να ειναι στην Ινδια ή και χειροτερα....εννοειτε οτι κανω το ιδιο με τον MikhailBakurin μετα ας τα βρουν με την ασφαλιστικη μου...

Επεξ/σία από spinemm
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spinemm είπε

Οδηγουν (?) πανω στα πολλα και μεγαλα πεζοδρομια που εχει αυτη η χωρα, αναποδα σε μονοδρομους, αλλαζουν λωριδα σα να ειναι στο δρομο που εχουν φτιαξει στη βιλα τους, το φλας το μονο σιγουρο δεν πρεπει να ηταν στανταρ εξοπλισμος στα μηχανακια - αυτοκινητα τους, μην κανεις την ατυχη κινηση να περπατησεις πανω στο πεζοδρομιο που υπαρχει μπροστα απο το καταστημα που δουλευουν το μονο σιγουρο θα σε χτυπησουν γιατι απλα μπορουν και χωρις συγνωμη, το λιγοτερο που μπορω να τους χαρακτηρισω ειναι ΑΘΛΙΟΙ, οποτε ερχομαι Ελλαδα εχω την εντυπωση οτι οι συγκεκριμενοι καστα οδηγων μαζι με τους ταξιτζηδες οδηγουν σαν να ειναι στην Ινδια ή και χειροτερα....εννοειτε οτι κανω το ιδιο με τον MikhailBakurin μετα ας τα βρουν με την ασφαλιστικη μου...

στην Ελλάδα είναι πρόβλημα γιατί θα μπλέξεις και εσύ ακόμη και εάν είχες δίκιο. θα τραβιέσαι στα αυτόφωρα, θα πάρεις δικηγόρους και εάν μπλέξεις με τίποτα φυλές άστα να πάνε. άσε που υπάρχει πιθανότητα κάποιος δικαστής να σου επιδικάσει και συνυπευθυνότητα και να τρέχεις. πραγματικά ου μπλέξεις και επειδή το ξέρουν αυτό πιέζουν γιατί θα τους δώσεις στο 95% προτεραιότητα. ακόμη πχ στον μονόδρομο εάν γίνει ατύχημα και υπάρχει κάμερα πως κινείται ο άλλος για αρκετά μέτρα ανάποδα και εσύ δεν έχεις λάβει μέτρα (υπενθυμίζουμε πως ο ΚΟΚ λέει πως οδηγείς αμυντικά), μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος.

στο μόνο σημείο που μπορείς να τους πάρεις τα σώβρακα είναι εάν προκαλέσουν ατύχημα με πεζό σε διάβαση ή σε πεζοδρόμιο. εκεί τους σκίζεις πραγματικά

2 ώρες πριν, Sammaros είπε

Το κατεβαίνω για ποτό με αμάξι είναι νορμάλ δλδ; 😂 (δεν ειμαι ντελιβερας)

για ποτό μπορείς να κατέβεις και με μηχανή (το βράδυ οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύεις δεν έχουν πιει;)

όταν πίνεις στα πλαίσια του ΚΟΚ, δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις το αυτοκίνητο. μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί είσαι οκ

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι με την τελευταία ρύθμιση στον ΚΟΚ τρως πρόστιμο με οποιαδήποτε ένδειξη πάνω από 0;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι αλλο πες οτι ειναι ενας με μηχανη η  αμάξι και  σε λεει μαλακα και ας ειναι δικο του λάθος . Εκει τι κάνετε? Γιατι βλέπω ψύχραιμες τοποθετήσεις εδω. 

Δημοσ.

Κυπρου περιστερι προς αγιο αντωνη, περιμενει να φυγει το λεωφορειο απο σταση και του δινω προτεραιοτητα ως ωφειλω.. Περνάει αριστερα μου ο ντελιβερας, δεν δινει προτεραιότητα ουτε στο Χριστο τον ιδιο,  περασε ξυστα στο πεζοδρομιο για να χωθει να περασει το λεωφορειο..

Δεν ξερω αν φταιει η πιεση , αλλα η ζωη καποιου αξιζει περισσοτερο ααπο αυτο.. βεβαια μαλλον μερικοι αφηνουν εμας υπευθυνους στη ζωη τους..  Μπραβο ….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimlevi είπε

Να ρωτήσω κατι αλλο πες οτι ειναι ενας με μηχανη η  αμάξι και  σε λεει μαλακα και ας ειναι δικο του λάθος . Εκει τι κάνετε? Γιατι βλέπω ψύχραιμες τοποθετήσεις εδω. 

απόλυτο δίκιο έχεις. εγώ συνήθως την λέω αλλά πάντα μετά σκέφτομαι πως έκανα μ@##(ια που μίλησα γιατί έχω παιδιά και ο απέναντι δεν έχει τίποτα να χάσει συνήθως. ούτε οικογένεια ούτε χρήματα. και είχε τύχει σε γνωστούς μου πριν κάποια (αρκετά) χρόνια να τους πλακώσουν πολύ άσχημα γιατί περπάταγαν σε πεζόδρομο στην Πάτρα και πέρασε ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια με ταχύτητα. κόντευε να τους πατήσει. ζήτησαν τα ρέστα και βγήκαν 4 χτιστοί από μέσα...

αρκετές φορές μου ζητάνε τα ρέστα από πάνω και εάν με διόρισε κάποιος τροχονόμο...

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimlevi είπε

l-3372.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

l-3372.jpg

Ναι δε λεω... Αλλα ασε τον ενα ασε τον αλλο, δε ξερω λίγο μου χτυπάει στην αυτό εκτίμηση μου να μου μιλήσουν ετσι και να μην ασχοληθω.

Επεξ/σία από dimlevi
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...