Προς το περιεχόμενο

Smart Plug Coolseer SK01WE with power meter 6.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Smart Plug Coolseer SK01WE with power meter 6.9€
Δημοσ.
1 minute ago, leros2004 said:

Το είχα αγοράσει σε προηγούμενη προσφορά:

image.png.33e16e0757b049f4be667a010d82c128.png

Χάλασε 2 φορές, τελικά πήρα 1 tp link

Κι εμένα στον χρόνο πάνω. Τρία είχα πάρει και τα τρία χάλασαν, το καθένα με διαφορετικό πρόβλημα.

• Like 4
Δημοσ.

Με τα δικά μου πάντως δεν είχα θέμα. Το αναφέρω για να μην νομίζει κανείς ότι τα συγκεκριμένα είναι μάπα.

Φυσικά όποιος  θέλει παίρνει αυτά ή κάποιο άλλο αντίστοιχο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, NexGen είπε

Κι εμένα στον χρόνο πάνω. Τρία είχα πάρει και τα τρία χάλασαν, το καθένα με διαφορετικό πρόβλημα.

Πως γίνεται αυτό; τόσο χάλια; εγώ από aliexpress που είχα πάρει πριν 3 χρόνια 4 τμχ ακόμα δουλεύουν..  

Όχι αυτή την μακρά βέβαια αλλά κάποιο οικονομικό γύρω στα 6€ το ένα αν θυμάμαι καλά 

Επεξ/σία από Giwrgos_M
  • Moderators
Δημοσ.

Και εγω απο aliexpress που εχω αρκετα δεν εχω προβλημα για την ωρα σε κανενα. Εχω καμια 10αρια, δουλευω μονιμα 7. Τα 2 τα εχω πανω απο 2-3 χρονια.

Και τα βρισκω συχνα στο αλι και αρκετα φτηνοτερα απο 6.9€. Μεχρι και 2(σπανια)-3-4 ευρω τελικη τιμη ανα τεμαχιο. Οπτικα φαινονται ιδια. Τι σας επαθαν; Μηπως τα δουλευατε σε πολυ μεγαλα φορτια;

Δημοσ.
46 minutes ago, Giwrgos_M said:

Πως γίνεται αυτό; τόσο χάλια; εγώ από aliexpress που είχα πάρει πριν 3 χρόνια 4 τμχ ακόμα δουλεύουν..  

Όχι αυτή την μακρά βέβαια αλλά κάποιο οικονομικό γύρω στα 6€ το ένα αν θυμάμαι καλά 

Παίζει να φταίει και η παρτίδα γιατί τα είχα πάρει όλα μαζί από e-shop όταν είχαν βγει σε αντίστοιχη προσφορά.
Το ένα σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. Το 2ο δουλεύει κανονικά απλώς ανοιγοκλείνει μόνο του κάθε δύο λεπτά. Το 3ο, ενώ φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, μετά από λίγο απλώς χάνει τη σύνδεση στο wifi. Τα 2 που δουλεύουν τα έχω κάνει reset και πάλι τα ίδια.

Ευκαιρία να τα στείλω πίσω μιας κι έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

αν θελετε αυτου του τυπου smart plug παρτε απλα sonoff s60. Εχω αρκετα και τα χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο απροβληματιστα σε οποιαδηποτε συσκευη τα εχω (πλυντηριο ρουχων, καφετιερα, αντλια νερου κτλ).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NexGen είπε

Παίζει να φταίει και η παρτίδα γιατί τα είχα πάρει όλα μαζί από e-shop όταν είχαν βγει σε αντίστοιχη προσφορά.
Το ένα σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. Το 2ο δουλεύει κανονικά απλώς ανοιγοκλείνει μόνο του κάθε δύο λεπτά. Το 3ο, ενώ φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, μετά από λίγο απλώς χάνει τη σύνδεση στο wifi

Δε ξέρω πόσο μεγάλο δείγμα αποτελούμε αλλά και εγώ από την περσινή προσφορά eshop είχα αγοράσει 2 από το συγκεκριμένο μοντέλο, και τα 2 κάθε λίγες μέρες έχαναν επαφή με το wifi και ήθελαν reset setup από την αρχή.

Δημοσ.

Για απλή μέτρηση κατανάλωσης προτείνω ανεπιφύλακτα της Logilink https://www.skroutz.gr/s/30466127/LogiLink-Metritis-Katanalosis-Reymatos-gia-Megisti-Ischy-eos-3-68kW-EM0002A.html. Το βρίσκω 8-9 ευρώ μερικές φορές. Το πιο παλιό το έχω 3 χρόνια και είναι σκυλί.

Αν κάποιος θέλει τώρα για smart remote ενεργοποίηση δεν έχω άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...