Insomniaa2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα στην παρέα... Καλοκαίρι και έχοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο, θα ήθελα κάποιες νύχτες να παρακολουθώ στο σπίτι ταινίες. Μέχρι τώρα, πριν από 3-4 χρόνια, ήμουν συνδρομητής στο Netflix , κυρίως για σειρές καθώς δεν έβρισκα και πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Ψάχνω λοιπόν, κάποια πλατφόρμα, είτε μέσω cosmote ή Νova, που να έχει ξένες ταινίες...τα γούστα μου είναι λίγο ιδιαίτερα... κυρίως ευρωπαϊκός, ασιατικός κινηματογράφος και ανεξάρτητος από ΗΠΑ ..με ελληνικούς υπότιτλους βέβαια. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια πλατφόρμα που έχει αρκετές ταινίες από αυτά που αναζητώ; (Θα πείτε βέβαια ότι πολλά θέλεις αλλά δεν πτοουμαι 😁😁😁) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
giwrgostr Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Η μόνη πλατφόρμα που ξέρω για εναλλακτικό κινηματογράφο με ελληνικούς υπότιτλους είναι το Cinobo. 1
1comment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, Insomniaa2024 είπε Καλησπέρα στην παρέα... Καλοκαίρι και έχοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο, θα ήθελα κάποιες νύχτες να παρακολουθώ στο σπίτι ταινίες. Μέχρι τώρα, πριν από 3-4 χρόνια, ήμουν συνδρομητής στο Netflix , κυρίως για σειρές καθώς δεν έβρισκα και πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Ψάχνω λοιπόν, κάποια πλατφόρμα, είτε μέσω cosmote ή Νova, που να έχει ξένες ταινίες...τα γούστα μου είναι λίγο ιδιαίτερα... κυρίως ευρωπαϊκός, ασιατικός κινηματογράφος και ανεξάρτητος από ΗΠΑ ..με ελληνικούς υπότιτλους βέβαια. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια πλατφόρμα που έχει αρκετές ταινίες από αυτά που αναζητώ; (Θα πείτε βέβαια ότι πολλά θέλεις αλλά δεν πτοουμαι 😁😁😁) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Γιατί δεν μπαίνεις ταινιομανια που ειναι φρι και βρίσκεις ό,τι θες; Τζάμπα λεφτά δίνεις για πολύ περιορισμένες επιλογές. 3 1
Insomniaa2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, σε αυτό που ψάχνω. Μάλλον θα ξεκινήσω από το cinobo και κάθε μήνα ή περισσότερο θα αλλάζω συνδρομή σε άλλη πλατφόρμα. Ταινιομανια είναι δωρεάν; Να υποθέσω ότι θα χρειαστεί κάποιο vpn, σε περίπτωση κάποιου ελέγχου;
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 1comment είπε Γιατί δεν μπαίνεις ταινιομανια που ειναι φρι και βρίσκεις ό,τι θες; Τζάμπα λεφτά δίνεις για πολύ περιορισμένες επιλογές. Δεδομένου των πρόσφατων νόμων περί πειρατείας ίσως να προσέχεις τι ιστοσελίδες προτείνεις. Είναι νόμιμη η συγκεκριμένη ιστοσελίδα; Ερώτηση κάνω, δεν ξέρω. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend 1
1comment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Insomniaa2024 είπε Ταινιομανια είναι δωρεάν; Να υποθέσω ότι θα χρειαστεί κάποιο vpn, σε περίπτωση κάποιου ελέγχου; Με vpn δύσκολο να παίξει βιντεο. Είναι δωρεαν και προσβάσιμο. Για το άλλο που λες, αν νομίζεις ότι θα σου γίνει έλεγχος στα σαητ που επισκέπτεσαι στο διαδίκτυο, τι να σου πω. Προσωπικά δεν δίνω καμία πιθανότητα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από 1comment 1
1comment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Δεδομένου των πρόσφατων νόμων περί πειρατείας ίσως να προσέχεις τι ιστοσελίδες προτείνεις. Είναι νόμιμη η συγκεκριμένη ιστοσελίδα; Ερώτηση κάνω, δεν ξέρω. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει περιγραφές ταινιών και σχόλια. Δεν ξέρω κάποιο νόμο που λεει ότι απαγορεύεται να διαβάσουμε σχόλια ή περιγραφές. Επίσης δεν έχει μπλοκαριστεί από κάποια Αρχή.
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει περιγραφές ταινιών και σχόλια. Δεν ξέρω κάποιο νόμο που λεει ότι απαγορεύεται να διαβάσουμε σχόλια ή περιγραφές. Επίσης δεν έχει μπλοκαριστεί από κάποια Αρχή. Το ότι δεν έχει μπλοκαριστεί δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμη. Και ναι, δεν αποκλείεται να την πληρώσεις και μόνο που μπαίνεις. Επίσης είναι πιθανό να έχει μπλοκαριστεί και μπορείς να μπεις διότι έχεις αλάξει τους DNS (πιθανώς να έχεις βάλει αυτούς της Google), αν το έχεις κάνει γύρνα στους αυτόματους DNS (αυτούς του παρόχου που έχεις) και δεν αν μπαίνει. Η σκέψη είναι απλή. Όλες οι ταινίες και σειρές, ειδικά οι χολιγουντιανές, εμπίπτουν σε πνευματικά δικαιώματα και πρέπει να πληρώσεις για να δεις. Αν δεν πληρώνεις και τις βλέπεις ελεύθερα τότε πρέπει να υποψιαστείς ότι κάτι τρέχει και το πιθανότερο είναι η σελίδα να είναι παράνομη. 2 ώρες πριν, 1comment είπε Με vpn δύσκολο να παίξει βιντεο. Μια χαρά μπορείς να παίξεις βίντεο με VPN. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι Ελλάδα και μπαίνω μέσω Σουηδίας με VPN και βλέπω κανονικά ταινίες στο ταινιομανία. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend
mike15 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Το ότι δεν έχει μπλοκαριστεί δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμη. Και ναι, δεν αποκλείεται να την πληρώσεις και μόνο που μπαίνεις. Επίσης είναι πιθανό να έχει μπλοκαριστεί και μπορείς να μπεις διότι έχεις αλάξει τους DNS (πιθανώς να έχεις βάλει αυτούς της Google), αν το έχεις κάνει γύρνα στους αυτόματους DNS (αυτούς του παρόχου που έχεις) και δεν αν μπαίνει. Η σκέψη είναι απλή. Όλες οι ταινίες και σειρές, ειδικά οι χολιγουντιανές, εμπίπτουν σε πνευματικά δικαιώματα και πρέπει να πληρώσεις για να δεις. Αν δεν πληρώνεις και τις βλέπεις ελεύθερα τότε πρέπει να υποψιαστείς ότι κάτι τρέχει και το πιθανότερο είναι η σελίδα να είναι παράνομη. Μια χαρά μπορείς να παίξεις βίντεο με VPN. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι Ελλάδα και μπαίνω μέσω Σουηδίας με VPN και βλέπω κανονικά ταινίες στο ταινιομανία. ποιο VPN χρησιμοποιεις? μπαινει παντα μεσω σουηδιας η' ειναι δυναμικο ,αλλαζει δλδ. χωρα καθε φορα που μπαινεις ?
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, mike15 είπε ποιο VPN χρησιμοποιεις? μπαινει παντα μεσω σουηδιας η' ειναι δυναμικο ,αλλαζει δλδ. χωρα καθε φορα που μπαινεις ? Μπορείς να επιλέξεις από ποια χώρα θα μπαίνεις. Εγώ τώρα έχω το privatevpn, είχα βρει προσφορά, είχα πληρώσει 48 ευρώ για 2 έτη, δηλαδή 2 ευρώ τον μήνα. Όταν μου λήξει η συνδρομή σκέφτομαι να πάω σε NordVPN ή ProtonVPN.
lucanis Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Παιδιά αν ζητήσω από την cosmote να μου βάλει το netflix στο πακέτο θα κερδίσω κανένα ευρώ; Τώρα έχω την Standard συνδρομή, την μεσαία δηλαδή.
1comment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Το ότι δεν έχει μπλοκαριστεί δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμη. Και ναι, δεν αποκλείεται να την πληρώσεις και μόνο που μπαίνεις. Επίσης είναι πιθανό να έχει μπλοκαριστεί και μπορείς να μπεις διότι έχεις αλάξει τους DNS (πιθανώς να έχεις βάλει αυτούς της Google), αν το έχεις κάνει γύρνα στους αυτόματους DNS (αυτούς του παρόχου που έχεις) και δεν αν μπαίνει. Η σκέψη είναι απλή. Όλες οι ταινίες και σειρές, ειδικά οι χολιγουντιανές, εμπίπτουν σε πνευματικά δικαιώματα και πρέπει να πληρώσεις για να δεις. Αν δεν πληρώνεις και τις βλέπεις ελεύθερα τότε πρέπει να υποψιαστείς ότι κάτι τρέχει και το πιθανότερο είναι η σελίδα να είναι παράνομη. Μια χαρά μπορείς να παίξεις βίντεο με VPN. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι Ελλάδα και μπαίνω μέσω Σουηδίας με VPN και βλέπω κανονικά ταινίες στο ταινιομανία. Δεν έχω επέμβει στους dns, ούτε ξέρω. Αυτά όλα που λες είναι θεωρητικά γιατί εγώ έγραψα ότι μπορεί να μπει ο καθένας για να διαβάσει τις περιγραφές ταινιών ή τα σχόλια. Έχεις διαβάσει κάποια περίπτωση προστίμου για επίσκεψη-κλικ σε σαητ όπως το ταινιομανια; Το να παίξει καταρχήν βιντεο θέλει δυο κλικ πάνω στο βιντεο και πάλι μπορεί να μην παίξει, κολλήσει, βγάλει ads. Πώς θα αποδείξουν ότι είδα το βιντεο; Η νομοθεσία δεν λέει για απαγόρευση επίσκεψης σε σαητ για ανάγνωση περιγραφής, το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει ακόμη και η αναζήτηση της γκουγκλ σε αυτό το σαητ. Προφανώς καμία αρχή δεν θα μοιράσει πρόστιμα αν δεν είναι σίγουρη ότι έγινε παράβαση της νομοθεσίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα είναι σίγουρη μόνο με τροποποίηση του νόμου ώστε να απαγορεύεται και το κλικ σε τέτοια σαητ. Φαντάσου τέτοιες περιπτώσεις προστίμου που θα κατέληγαν σε δικαστήριο αν έκανες προσφυγή και φυσικά θα έπεφταν λόγω μη απόδειξης της παράβασης. Έχω προσπαθήσει με vpn και δεν έπαιζε τίποτα. Χώρια που δεν έχω την καλύτερη ταχύτητα και φαντάζομαι με το vpn μειώνεται. Αλλά έτσι κι αλλιώς ειδικά για αυτό το σαητ δεν ανησυχώ. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από 1comment
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, 1comment είπε Δεν έχω επέμβει στους dns, ούτε ξέρω. Αυτά όλα που λες είναι θεωρητικά γιατί εγώ έγραψα ότι μπορεί να μπει ο καθένας για να διαβάσει τις περιγραφές ταινιών ή τα σχόλια. Έχεις διαβάσει κάποια περίπτωση προστίμου για επίσκεψη-κλικ σε σαητ όπως το ταινιομανια; Το να παίξει καταρχήν βιντεο θέλει δυο κλικ πάνω στο βιντεο και πάλι μπορεί να μην παίξει, κολλήσει, βγάλει ads. Πώς θα αποδείξουν ότι είδα το βιντεο; Η νομοθεσία δεν λέει για απαγόρευση επίσκεψης σε σαητ για ανάγνωση περιγραφής, το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει ακόμη και η αναζήτηση της γκουγκλ σε αυτό το σαητ. Προφανώς καμία αρχή δεν θα μοιράσει πρόστιμα αν δεν είναι σίγουρη ότι έγινε παράβαση της νομοθεσίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα είναι σίγουρη μόνο με τροποποίηση του νόμου ώστε να απαγορεύεται και το κλικ σε τέτοια σαητ. Φαντάσου τέτοιες περιπτώσεις προστίμου που θα κατέληγαν σε δικαστήριο αν έκανες προσφυγή και φυσικά θα έπεφταν λόγω μη απόδειξης της παράβασης. Έχω προσπαθήσει με vpn και δεν έπαιζε τίποτα. Χώρια που δεν έχω την καλύτερη ταχύτητα και φαντάζομαι με το vpn μειώνεται. Αλλά έτσι κι αλλιώς ειδικά για αυτό το σαητ δεν ανησυχώ. Ακόμη και να ισχύει αυτό που λες, ότι η επίσκεψη και μόνο στην ιστοσελίδα δεν πρόκειται να φέρει κάποιο πρόστιμο, τι σε κάνει να νομίζεις ότι κάποιος αδαής χρήστης δεν θα πατήσει πάνω σε κάποιο βίντεο για να το δει; Οπότε και να βρει τον μπελά του μετά; Οπότε καλό είναι να προσέχουμε τι προτείνουμε σε δημόσιο φόρουμ που μπορεί να το διαβάσει ο καθένας. Όσο για το VPN μήπως είχες κανένα δωρεάν πακέτο που έχει περιορισμό χρήσης; Εγώ είχα δοκιμάσει κάποια δωρεάν πακέτα από διάφορες VPN υπηρεσίες και μου επέτρεπαν μόνο σερφάρισμα, αν ήθελα να δω βίντεο ή να κατεβάσω torrent τότε με έκοβαν. Τελικά αγόρασα ένα πακέτο που βρήκα σε προσφορά και ησύχασα, μπορώ και μπαίνω οπουδήποτε, βλέπω βίντεο, κατεβάζω torrents και ότι άλλο θέλω.
mechpanos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Ρε μάγκες δεν είπε ο άνθρωπος ότι δεν θέλει να πληρώσει. Πλατφόρμα ζήτησε. Εγώ δεν έχω χρόνο να δω ταινίες. Οπότε για πλατφόρμα δεν ξέρω. Κάτι άκυρες γαλλικές βλέπω κάθε τόσο στο cosmote και κατά καιρούς στο ertflix μέχρι εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις