Retrial Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Στις 17/7/2025 στις 7:03 ΜΜ, afm είπε Επειδή διαβάζω διάφορα, να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Η ίδια η Microsoft όταν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση των win10 μου πρότεινε την ενεργοποίηση μέσω MAS. Μάλιστα ο τεχνικός της MS που μιλούσα με καθοδήγησε βήμα - βήμα στην ενεργοποίηση (αφού υποτίθεται ήμουν άσχετος). Πρόκειται για pc πελάτη που είχε γίνει αναβάθμιση ψηφιακά από win 7 σε 10-άρια . Δεν είσαι ο μόνος, το support της Microsoft το έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν σε άλλους: https://www.bleepingcomputer.com/news/security/microsoft-support-cracks-windows-for-customer-after-activation-fails/
xristosdino Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Μολις διαπιστωσα γιατι το desktop μου αρνειται να φορεσει τα 11. Εχω σπασει το κεφαλι καιρο τωρα με chatgpt κλπ διοτι πριν καναδυο χρονια τα ειχα περασει κανονικα αλλα σταματησαν να περνουν updates. Ο επεξεργαστης μου δεν εχει το SSE4.2. Φανταζομαι αυτο το requirement μπηκε στις τελευταιες εκδοσεις. 1
sattack Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ναι... Στις 12/7/2025 στις 4:22 ΠΜ, sattack είπε Those upgrade options can't save a device whose CPU lacks support for two specific instruction sets -- POPCNT and SSE 4.2. Most PCs built using Intel CPUs from 2009 or later will pass this test; AMD CPUs from 2015 or later should also be OK Επεξ/σία 23 Αυγούστου από sattack
Mr_Terror Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Αν δεν υποστηρίζει ο επεξεργαστής SSE 4.2 δεν μπαίνουν τα 11αρια δυστυχως
ringboy Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, xristosdino είπε Μολις διαπιστωσα γιατι το desktop μου αρνειται να φορεσει τα 11. Δεν πειραζει. Εγω ειχα windows 7 μεχρι τον περασμενο Απριλη δλδ 6 χρονια μετα που ληξανε, οποτε και εβαλα τα 10αρια λογω ασυμβατοτητας των 7 με ορισμενα προγραμματα. Windows XP ειχα αν θυμαμαι καλά μεχρι το 18 οποτε αλλαξα στα 7αρια. Ολα αυτα με το ιδιο μηχανημα κανοντας κατα καιρους μικρα και φτηνα upgrade του hardware. Δλδ μια φτηνη motherboard και μια αλλαγη καποια στιγμη επεξεργαστη σε ταχυτερο (15 ευρω απο ebay). Προσθεσα και ram που την εφτασα στα 16 gb συν μια παλια μεν αλλα καλυτερη GPU και ενα SSD που περισευανε στο γιο μου. Παντα βεβαια ετρεχε στο PC και ενα αγοραστο firewall. Επειδη ειμαι της λογικης, του "οτι δουλευει δεν το πειραζεις", κραταω τα 10ρια, και οταν αρχισουν τα παρατραγουδα, θα χρησιμοποιησω το RUFUS που ειναι εξαιρετικα χρησιμο προγραμματακι. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από ringboy 1
duffyduck Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Από Intel απαιτείται τουλαχιστον intel core i3/i5/i7 1ης γενιας, π.χ. i7 860 Και από AMD οι τουλαχιστον οι FX, π.χ. FX-8320 Επίσης, για όλα τα PC (και τα παλιά) υπάρχει η λύση με Windows 10 IOT Enterprise LTSC 2021 που δουλευουν μια χαρά. Μπορείς να κάνεις άνετα upgrade απο Windows 10 22H2 Home/Pro, με ένα registry trick. TESTED σε δυο Virtual Machines (για το proof of concept). Είναι πληρως λειτουργικά, όπως τα Κανονικά Windows 10 Home/Pro, και αν τα περάσεις με την διαδικασία του upgrade (με το registry trick), κρατάς όλα τα αρχεία, setting, εφαρμογές, παιχνίδια, χωρίς να χάσεις τίποτα και χωρίς να απαιτείται να κάνεις επανεγκατάσταση εφαρμογών ή παιχνιδιων. Μπορείτε να αγοράσετε κλειδιά για τα Windows 10 IOT Enterprise LTSC 2021, από τα διάφορα κλειδάδικα (υπάρχουν και κωδικοί εκπτωσης τιμης απο youtubers και sites), ή ....... Επεξ/σία 23 Αυγούστου από duffyduck 1
MadPax Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 11/8/2025 στις 11:20 ΠΜ, Mr_Terror είπε Ενημερωση.Περασα τα 11αρια σε i5 2500k ολα καλα. Ενημερώνω κι εγώ, πέρασα χθες τα 11 με την ίδια μέθοδο σε Lenovo X201 με i5 2450M της συζύγου που δεν έχει απαιτήσεις, λίγο νετ, λίγο word, λίγο μουσική, καμμιά ταινία, και δουλεύει μια χαρά. Με την ευκαιρία της το καθάρισα και έβαλα καινούρια πάστα. Σύμφωνα με την MS πρέπει να το πετάξουμε και να σκάσουμε κανα 300άρι για άλλο refurbish, για να κάνει πολύ απλά τα παραπάνω...ρε δε πάνε στα σιχτίρια 😂 1
Mr_Terror Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εδω και δεκα μερες που περασα τα 11αρια σε i5 2500k και g2130 μια χαρα τρεχουν δεν εχω κανενα θεμα κανουν και τα update ολα καλα.Για την χρηση που κανω με καλύπτουν στο 100% και ηταν κριμα να τα πεταξω και να παρω καινουργια. Περασα και το office 2024 πηρα και κλειδακι για την ενεργοποιηση ολα καλα.Κλειδακι με 0,70 ευρω. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από Mr_Terror 3
sattack Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Mr_Terror είπε . Περασα και το office 2024 πηρα και κλειδακι για την ενεργοποιηση ολα καλα.Κλειδακι με 0,70 ευρω. Δεν είδες που γράφω πως να ενεργοποιησεις δωρεαν το office 365? Tι το θελες να ψαχνεις κλειδακι? Και για το 2024? 😄
Mr_Terror Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Δεν πειραζει με 1,5μιση ευρω εβαλα και στους 2 υπολογιστες το office 24 και ξεμπερδεψα.
john_66 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, η ενεργοποίηση των windows 10 είναι απαραίτητη για να περάσουμε τα 11; Ευχαριστώ.
accipio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, john_66 είπε Καλημέρα, η ενεργοποίηση των windows 10 είναι απαραίτητη για να περάσουμε τα 11; Ευχαριστώ. Το chatgtp λέει ότι δεν είναι απαραίτητη. Μάλλον πρέπει να έχει δίκιο.
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Στις 14/7/2025 στις 11:19 ΜΜ, george1994 είπε Εγώ να πω ότι και η παράμετρος "/product server" δουλεύει μια χαρά Δεν είχα δει το παρόν θέμα και το έκανα σήμερα σε παλιό workstation που αρχικά είχε windows 7, του είχα περάσει 10αρια με ενεργοποίηση από GitHub και θα συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια για αρκετά χρόνια ακόμα.
george1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν είχα δει το παρόν θέμα και το έκανα σήμερα σε παλιό workstation που αρχικά είχε windows 7, του είχα περάσει 10αρια με ενεργοποίηση από GitHub και θα συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια για αρκετά χρόνια ακόμα. Υπάρχει και η δυνατότητα να αναβαθμιστούν τα Win10 Pro (22H2) σε ENT LTSC 2021 IoT (21H2) χωρίς να χαθούν προγράμματα, ρυθμίσεις, αρχεία... μια αλλαγή στην registry, πέρασμα από επάνω τα LTSC 2021 (που υπάρχουν Ελληνικα) ή τα LTSC IoT ( για την Αγγλική γλώσσα μκνι). Μετά πέρασμα του κλειδιού για τα IoT (από το massταφο).
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, george1994 είπε Υπάρχει και η δυνατότητα να αναβαθμιστούν τα Win10 Pro (22H2) σε ENT LTSC 2021 IoT (21H2) χωρίς να χαθούν προγράμματα, ρυθμίσεις, αρχεία... μια αλλαγή στην registry, πέρασμα από επάνω τα LTSC 2021 (που υπάρχουν Ελληνικα) ή τα LTSC IoT ( για την Αγγλική γλώσσα μκνι). Μετά πέρασμα του κλειδιού για τα IoT (από το massταφο). Αλλαγή στη registry δηλαδή; τι ακριβώς; υπάρχει ένας υπολογιστής ακόμα, πιο παλιός που ίσως δεν παίρνει 11 με καμία μέθοδο (θα το δω προσεχώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα