Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτά παίζουν και με κλειστή τηλεόραση;

Άνετα. Μπορείς να παρακολουθείς στο κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή.

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν ηρθαμε στο σπιτι το 2005  ηταν περιπου η εποχη  που θα αλλαζαν σε DIGEA και επρεπε να παρεις τηλεοραση με δεκτη πως το λεγαν DVB2 και τελικα πηγαν στο 4 οποτε η τηλεοραση ηταν αχρηστη. Δεν εβαλα ποτέ καποιο αποκωδικοποιητή. Mετά πηρα macmini Και μπηκε kodi. Αυτο την δουλεια κάνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Οι ειδήσεις άρχισαν να με στεναχωρουν όμως αλλά και να με εκνευρίζουν με τον τρόπο που τις έλεγαν. Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχει λόγος να βλέπω δελτία και γενικά τηλεόραση. 

Ε όχι ρε φίλε. Δηλαδή δεν θα ξαναδείς τις ειδήσεις στον Ευαγγελάτο με τις τέλειες αναπαραστάσεις που κάνει και το καταγγελτικό ύφος που τα λέει; Πώς θα ζήσεις χωρίς αυτό;😂

Πέρα από την πλάκα, τα τελευταία χρόνια έχω συνδέσει ένα δίσκο στην τιβι με αγαπημένες ταινίες και παλιές σειρές και συνήθως βλέπω αυτά. Τηλεόραση θα δω κάποιο χαλαρό τηλεπαιχνίδι, λίγο ειδήσεις-Ευαγγελάτο, άντε και λίγο big brother αν έχουν μαναφούκι (με νανουρίζει ευχάριστα). Αν έχει κάποια αγαπημένη κωμική σειρά, θα τη χαζέψω. Επίσης μετά από χρόνια που είχα να δω τηλεοπτική σειρά, είδα τον Τιμωρό και μπορώ να πω μου άρεσε αρκετά.

Δεν είναι για να τα αφορίζουμε όλα. Υπάρχουν και καλά προγράμματα ανάλογα με το τι ψάχνει ο καθένας. Σίγουρα δεν θα έβλεπα πρωινάδικα αν είμουν σπίτι, ούτε εκπομπές με πολιτικούς.

Για μενα, η τηλεόραση (αλλά και το ιντερνετ-υπολογιστής, γενικά ό,τι έπαιζε σειρές-ταινίες) λειτούργησαν ως η απόλυτη παρέα κάποτε που έτυχε να μαλώσω με ένα κολλητό και πέρασα μια εποχή απομόνωσης και κατάθλιψης. Ακόμα και σήμερα, μιας και πέρα από δουλειά δεν βγαίνω συχνά, ως συσκευή μαζί με τον υπολογιστή θα έλεγα ότι είναι από τις πιο σημαντικές της καθημερινότητάς μου. Φυσικά θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα λαπτοπ στο κρεβάτι ή ταμπλετ αλλά η ουσία δεν θα άλλαζε.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Στο διαδίκτυο υπάρχει απείρως περισσότερη και χειρότερη σαβούρα απ' ότι στην τηλεόραση.

το point μου, η αποψη μου δλδ, ειναι οτι καλυτερα σαβουρα κλικμπειτ παρα χειραγωγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεκαετίες τώρα δεν έχω βάλει καλώδιο κεραίας στην τηλεόραση. Επίσης δεν έχω κανένα λογαριασμό σε social media και το επίπεδο του youtube μου φαίνεται τραγικό οπότε το χρησιμοποιώ σπάνια.

Κάθε μέρα διαβάζω online τις περισσότερες Ελληνικές εφημερίδες (τις σοβαρές, αυτές που ανήκουν στους Έλληνες ολιγάρχες οι οποίοι πληρώνουν ακόμα κόσμο που ξέρει να γράφει) και αρκετές ξένες. Δεν διαβάζω τα πάντα αλλά κυρίως αυτά από αρθρογράφους και δημοσιογράφους που έχω ξεχωρίσει με τα χρόνια (πολλές φορές διαφωνώ μαζί τους αλλά τους σέβομαι). Με τη wikipedia/google search/AI προσπαθώ να μάθω περισσότερα για τα θέματα που βρίσκω ενδιαφέροντα στις εφημερίδες.

Κατεβάζω ταινίες σειρές από private trackers που μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα (όχι μόνο Αμερικάνικα όπως στους public) και ουσιαστικά βλέπω μικρό μέρος από αυτά που κατεβάζω στα περισσότερα δίνω μία ευκαιρία και μετά τα σβήνω, αν δεν υπάρχει κάτι που πραγματικά να με κερδίσει κλείνω την οθόνη και διαβάζω κανένα ιστορικό βιβλίο ή κανένα website για μαγειρική και ζύμες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, andreas1gr said:

Δηλαδή έφυγε η διασπορά προπαγάνδας απο τους επαγγελματίες δημοσιογράφους και πήγε στους "απλούς ανθρώπους"...

Μάλιστα...

Καμια σχεση με προπαγανδα, στο twitch βλεπεις ανθρωπους απλα να τραγουδανε, παιζουν πιανο, ζωγραφιζουν, οδηγανε ποδηλατο στο βουνο, ψαρευουν, η απλως να περπατανε στο κεντρο της Νεας Υορκης μιλωντας περι ανεμων κα υδατων. Δεν υπαρχει καμια προπαγανδα.Ειναι ακριβως το αντιθετο με την τηλεοραση που ολοι ειναι πληρωμενοι και κατευθυνομενοι. Στο twitch φτιαχνει σαρμαδακια η κυρα-Κουλα απ την Ανω Ραχουλα, την βλεπουν 3000 κυρα-Σουλες απο τα γυρω χωρια, πεταει και καμια διαφημιση που και που και τα μισα λεφτα τα παιρνει η κα Κουλα. Παλιοτερα ηταν η Βεφα Αλεξιαδου στο Μεγκα που πληρωνονταν και τα λεφτα απο τις διαφημισεις τα επαιρνε το Μεγκα. Υπαρχει τεραστια διαφορα και απειρες προοπτικες

Κανενα δραμα, καμια προπαγανδα, τιποτε πονηρο η κατευθυνομενο, κανενας κανιβαλισμος. Ενας στιμερ που δειχνει κατι, ενα κοινο που του αρεσει και ενα μεσο που περναει διαφημισεις και δινει τα μισα στον στριμερ. Ομορφα, τιμια, ξεκαθαρα. Ο,τι γουσταρεις βλεπεις, ο,τι γουσταρεις δεν το βλεπεις. Και μαλιστα μιλας αμεσα με τον στριμερ, ρωτας πχ την κυρα-Κουλα αν εβαλε στους σαρμαδες μαιντανο και ποσο

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να πρωτοπεις για την τηλεόραση.......

Πολλοι άνθρωποι την έχουνε κλείσει, όπως έχουνε κλείσει και Σόσιαλ.

Οτι κακό εκανε η τηλεόραση, το 50πλασίασαν τα σόσιαλ.

Οι άνθρωποι κάποια στιγμή, θα το καταλάβουνε. Θα δούμε όμως πολύ παρακμή ακόμα.

Το κυρίαρχο συναίσθημα του ανθρώπου παγκοσμίως είναι η μοναξιά. Ακόμα και μέσα σε γάμους, ακόμα και αν έχει χ φίλους και ψ παρέες.

Καποια στιγμή πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι όσα τους πουλάνε σε τηλεόραση και σόσιαλ είναι μαλακίες, και αρχίζουν να τα εγκαταλείπουνε. Καταλαβάινουν πόσο τοξικά είναι τα πρότυπα, πόση μοναξιά υπάρχει σε έναν κόσμο που νοιάζεται μόνο για την εικόνα, και όχι για την ουσία. 

Τηλεόραση, ΦΒ, Ινσταγκραμ, ΤικΤοκ, Tinder, OnlyFans έχουνε καταστρέψει τον κόσμο.

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, archer100 είπε

Καμια σχεση με προπαγανδα, στο twitch βλεπεις ανθρωπους απλα να τραγουδανε, παιζουν πιανο, ζωγραφιζουν, οδηγανε ποδηλατο στο βουνο, ψαρευουν, η απλως να περπατανε στο κεντρο της Νεας Υορκης μιλωντας περι ανεμων κα υδατων. Δεν υπαρχε καμα προπαγανδα.Ειναι ακριβως το αντιθετο με την τηλεοραση που ολοι ειναι πληρωμενοι και κατευθυνομενοι. Στο twitch φτιαχνει σαρμαδακια η κα Κουλα απ την Ανω Ραχουλα, την βλεπουν 3000 κας Σουλες απο τα γυρω χωρια, πεταει και καμια διαφημιση που και που και τα μισα λεφτα τα περνει η κα Κουλα. Παλιοτερα ηταν η Βεφα Αλεξιαδου στο Μεγκα που πληρωνονται και τα λεφτα απο τις διαφημισεις τις επαιρνε το Μεγκα. Υπαρχει τεραστια διαφορα και απειρες προοπτικες

ή δειχνουν κατι τετοιο

image.png.028a6f488ec55a1c30f67cd25bb86eea.png

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω τηλεόραση ποτέ ειδήσεις όμως γενικά ενημερωτικα προγράμματα. Απολαμβάνω εκατομμυριουχο deal 5x5 και chaser. Αν πετύχω κάποιο επεισόδιο είσαι το ταίρι μου η τώρα που ξεκινάει 50x50 θα τα δω όπως και πάρα πέντε πάντα θα περάσω καλά. Συνήθως γίνεται συνδυασμός μαζί με φαγητό και μπαίνει replay μέσω cosmote TV. Ειδήσεις κτλ σκουπίδια έχουν κοπεί βασικά ποτέ δεν έβλεπα εκπομπές χειραγώγησης του κόσμου από τα γνωστά τσιράκια. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsofras είπε

Ήθελα να γράψω για πλάκα φόρεσε κάτι απλό για το πρωινό και μετά είδα την ώρα 08:14 :D

βασικα ειχα απορησει κι εγω πως κυκλοφορουν ετσι οι κορασιδες, αλλα μετα καταλαβα. Ειναι μαγιω γιατι υπαρχει πισινα. Οποτε εχουν δικαιολογια😄 Απλα φοραει το μαγιω της και οταν δε κανει ηλιοθεραπεια βαζει απο πανω ενα διαφανες παρεό

• Haha 1
Δημοσ.

ston κοσμο του ιντερνετ ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα.fakenews κατασκευασμενες ειδησεις,ψευτικες φωτο και βιντεο φτιαγμενες απο τεχνητη νοημοσυνη προωθουνται μεσα απο σοσιαλ και οχι μονο.ειναι γεματο το ιντερνετ με ψεμα και υπερβολη παρασυροντας κοσμο που επαναστατει εναντια στα "βοθροκαναλα" (ενω στην πραγματικοτητα οι ιδιο ειναι πολυ πιο βρωμικοι)

τηλεοραση θα δω μονο αν κανω ζαπινγκ και πεσω πανω σε καμμια ταινια ή και ειδησεις αν παιζει καποιο σοβαρο διεθνες θεμα και θελω να ακουσω και αλλες περιγραφες εκτος απο τα σαιτ που παρακολουθω

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

εγω εχω να ανοιξω τηλεοραση και να μπω στα ελληνικα καναλια 6 χρονια.

Αν θυμάμαι καλά, 15 χρόνια και πάμε... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...