Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Τελικά το «χωρίς καθόλου τηλεόραση» καταλήξαμε ότι σημαίνει «χωρίς καθόλου Digea»; Το θεμα τηλεοραση ειναι λιγο πολυπλευρο. Περιλαμβανει την τηλεοραση σαν συσκευη που ειχαμε ολα τα χρονια με την κεραια της και τα 5-10 βασικα καναλια η οποια τηλεοραση ομως αργοτερα δουλεψε σαν οθονη προβολης για vcr dvd bluray streaming pc χρηση κονσολες κτλ κτλ. Για μενα οταν λεμε αν εκοψες τηλεοραση θεωρω οτι εννοουμε τις κλασικες ειδησεις τα κλασικα τηλεοπτικα προγραμμα γενικα προγραμματα που δεν βρισκεις πχ σε μια streaming υπηρεσια η να αγορασεις πχ καποια ταινια η σειρα. Το youtube πχ δεν ειναι τηλεοραση οπως και το netflix η αν δεις καποια ταινια κατεβασμενη στην τηλεοραση μεσα απο σκληρο δισκο. 2
JakeKaufman Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, mariosnik_ said: Γιατί; Τι το κακό δηλαδή έχουν οι σειρές του Netflix; Κανουν παρομοια προπαγάνδα των δελτίων η έχουν περιεχόμενο βίαιο που απαγορεύεται; Ειλικρινά ρωτάω. Δεν έχω Netflix ουτε συνδρομή σε τέτοιες πλατφόρμες. Τίποτα κακό. Απλά έχω ένα νέο για αυτούς που λένε δε βλέπω τηλεόραση. Οι σειρές είναι κι αυτές τηλεόραση. Είτε είναι σειρές του mega είτε του Netflix είναι τηλεόραση Επεξ/σία 5 Ιουλίου από JakeKaufman
baader Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 9:09 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε εγω εχω να ανοιξω τηλεοραση και να μπω στα ελληνικα καναλια 6 χρονια.
mariosnik_ Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Τίποτα κακό. Απλά έχω ένα νέο για αυτούς που λένε δε βλέπω τηλεόραση. Οι σειρές είναι κι αυτές τηλεόραση. Είτε είναι σειρές του mega είτε του Netflix είναι τηλεόραση Δεν βλέπω τηλεόραση σημαίνει δεν ανοίγω την συσκευή που λέγεται τηλεόραση. Το αν βλέπεις και τι βλέπεις τώρα στο internet είναι άλλο θέμα. Επιλέγεις πάντως εσύ τι θα δεις και πως θα το δεις, όχι όπως στα κανάλια που πρέπει να στηνεσαι με τις ώρες μαζί με τις διαφημίσεις. 3 ώρες πριν, phanispal είπε Τελικά το «χωρίς καθόλου τηλεόραση» καταλήξαμε ότι σημαίνει «χωρίς καθόλου Digea»; Οχι, σημαίνει δεν ανοίγω καθόλου την τηλεόραση. Edit: Το εξήγησε πολυ καλύτερα ο Arkin. Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια εννοώ. Τώρα οποίος έχει μια οθόνη για να έχει και κονσόλες, να συνδέει υπολογιστή, players, smart services κτλ αλλο θεμα αυτό. Προφανώς μιλάμε για οθόνη πολυεργαλείο. Εμεις μια απλή οθόνη 13ετιας έχουμε μόνο συνδεμένη με την κεραία. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από mariosnik_ 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Θα δω κάποιον αγώνα, τηλεπαιχνίδι ή παιχνίδι τύπου masterchef και αν πετύχω καμιά ενδιαφέρουσα εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχει μόνο σαβούρα, υπάρχουν πράγματα να δεις. Βέβαια δεν έχω καμία συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα, τις θεωρώ εντελώς περιττές. Ειδήσεις δεν βλέπω καθόλου, αν τύχει και ξεκινήσει δελτίο ή τρέιλερ δελτίου κλείνω ή αλλάζω. Δεν θέλω να δω ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά. Προσπαθώ να τις αποφεύγω και στο ίντερνετ αλλά εμφανίζονται κάποιες.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Οχι, σημαίνει δεν ανοίγω καθόλου την τηλεόραση. Edit: Το εξήγησε πολυ καλύτερα ο Arkin. Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια εννοώ. Τώρα οποίος έχει μια οθόνη για να έχει και κονσόλες, να συνδέει υπολογιστή, players, smart services κτλ αλλο θεμα αυτό. Προφανώς μιλάμε για οθόνη πολυεργαλείο. Εμεις μια απλή οθόνη 13ετιας έχουμε μόνο συνδεμένη με την κεραία. 2
mariosnik_ Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Θα δω κάποιον αγώνα, τηλεπαιχνίδι ή παιχνίδι τύπου masterchef και αν πετύχω καμιά ενδιαφέρουσα εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχει μόνο σαβούρα, υπάρχουν πράγματα να δεις. Βέβαια δεν έχω καμία συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα, τις θεωρώ εντελώς περιττές. Ειδήσεις δεν βλέπω καθόλου, αν τύχει και ξεκινήσει δελτίο ή τρέιλερ δελτίου κλείνω ή αλλάζω. Δεν θέλω να δω ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά. Προσπαθώ να τις αποφεύγω και στο ίντερνετ αλλά εμφανίζονται κάποιες. Masterchef είδα μόνο μερικά επεισόδια καθώς και τους τελικούς από το internet αφού ολοκληρώθηκαν πρώτα. Στην τηλεόραση δεν παλευόταν καθόλου. Απορώ ποιος καθόταν 3 ώρες κάθε μέρα μαζί με τις διαφημίσεις να παρακολουθεί ανελλιπως αυτο πραγμα επί μήνες.
adi32 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις τιβι έχω συνδεδεμένο pc. Αλλά φυσικά και δεν φοβάμαι να κάνω ζάπινγκ να δω αθλητικά, κάποιες εκπομπές ή και ειδήσεις ή συζητήσεις . (σήριαλ και ταινίες σχεδόν ποτέ λόγω διαφημίσεων) Καθένας έχει την δική του ικανότητα να κρίνει αυτό που βλέπει παίρνοντας στοιχεία από πολλές πηγές. Αλίμονο αν λέμε κοφτε την κεραία φοβάμαι μη μπει ο διάολος σπίτι και με ξεγελάσει. Αυτό κυρίως το κάνουν νέα παιδιά που όλος ο κόσμος τους είναι τα social και αδιαφορούν για τα πάντα και οι περισσότεροι δεν πανε καν να ψηφίσουν Επεξ/σία 6 Ιουλίου από adi32 3
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Masterchef είδα μόνο μερικά επεισόδια καθώς και τους τελικούς από το internet αφού ολοκληρώθηκαν πρώτα. Στην τηλεόραση δεν παλευόταν καθόλου. Απορώ ποιος καθόταν 3 ώρες κάθε μέρα μαζί με τις διαφημίσεις να παρακολουθεί ανελλιπως αυτο πραγμα επί μήνες. Καλά ναι, εννοώ ότι αν εκείνη την ώρα ήμουν σπίτι και υπήρχε δυνατότητα θα το είχα ανοιχτό να παρακολουθώ λίγο την εξέλιξη. Γενικά όμως υπάρχει από αρκετό κόσμο μια υποτίμηση προς αυτούς που τολμάνε να πουν ότι βλέπουν ακόμα τηλεόραση!
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Έχω ένα γνωστό σχετικά ψαγμένο, industrial designer, που μου έλεγε ότι θέλει μια ώρα τη μέρα πριν κοιμηθεί να παρακολουθήσει λίγη σαβούρα στην τηλεόραση για να αποφορτίσει το μυαλό του.
iorant Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Τα οπτικά θεάματα (που κατα αναγκη γίνονται τηλε-) είναι τα εξής: θέατρο , κινηματογράφος , αθλήματα , όπερα και μουσικά γεγονότα (οπτικοακουστικά) . Αν ξεχνώ κάτι συγχωρέστε με. Με τον όρο τηλεόραση το εννοούμε; Διότι εγώ έχω μια οθόνη που κάνω κάποια οπτικά θέματα τηλε- διότι δεν έχω την δυνατότητα να πηγαίνω στο θέατρο , στον κινηματογράφο στο γήπεδο και σε συναυλίες. Τα λοιπά απορρίπτονται
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, iorant είπε Με τον όρο τηλεόραση το εννοούμε; Η τηλεόραση στην ουσία είναι μια οθόνη η οποία ενσωματώνει ραδιοτηλεοπτικό δέκτη για να προβάλει περιεχόμενο το οποίο εκπέμπεται με ραδιοκύματα από κάποια απομακρυσμένη τοποθεσία, εξού και το πρώτο συνθετικό "τηλέ-". Αν όμως αγοράσω ένα DVD/Blu-ray player, το συνδέω στην τηλεόραση και βλέπω περιεχόμενο από δισκάκια τα οποία τα έχω τοπικά στο σπίτι μου τότε θεωρείται "τηλέ-";
Lewnidas1995 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 14 hours ago, baader said: Τόσο καιρό μένω μόνος. Γενικά να κάτσω να δω τηλεόραση είναι πολλά τα χρόνια αλλά όσο εμένα στο πατρικό μου αναγκαστικά έπαιρνε το μάτι μου τη σαπίλα επειδή έβλεπε η μητέρα μου
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 8:58 ΜΜ, mariosnik_ είπε Πλησιάζει σχεδόν ένας μήνας στον οποίον δεν έχω ανάψει καθόλου την τηλεόραση του σπιτιού. Το τελευταίο εξάμηνο ξεκίνησα σιγά σιγά να περιορίζω την τηλεόραση, μέχρι που σταμάτησα να την ανάβω εντελώς. Πλέον την έβγαλα και από την πρίζα για να μην καταναλώνει από το stand by. Τα τελευταία χρόνια έβλεπα καθημερινά 2-3 δελτία ειδήσεων και κανένα reality. Άκουγα τα ίδια και τα ίδια τα οποία επίσης διάβαζα και από το κινητό όταν έμπαινα στο internet. Οι ειδήσεις άρχισαν να με στεναχωρουν όμως αλλά και να με εκνευρίζουν με τον τρόπο που τις έλεγαν. Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχει λόγος να βλέπω δελτία και γενικά τηλεόραση. Τι ηλικια εχεις; Καλλιο αργα παρα ποτε. 4 ώρες πριν, phanispal είπε Έχω ένα γνωστό σχετικά ψαγμένο, industrial designer, που μου έλεγε ότι θέλει μια ώρα τη μέρα πριν κοιμηθεί να παρακολουθήσει λίγη σαβούρα στην τηλεόραση για να αποφορτίσει το μυαλό του. Αυτο δεν ειναι ψαγμενια. Ολοι το θελουμε,ειτε μεταφραζεται σε χαλαρο gaming,σειρες ή σαβουρα της τηλεοραση.ς 24 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Τόσο καιρό μένω μόνος. Γενικά να κάτσω να δω τηλεόραση είναι πολλά τα χρόνια αλλά όσο εμένα στο πατρικό μου αναγκαστικά έπαιρνε το μάτι μου τη σαπίλα επειδή έβλεπε η μητέρα μου 20 χρονια δεν εχω συνδεσει καν την κεραια. Πριν καποια χρονια ,στο πατρικο,οπως ειπες,τωρα και εκει αν και οποτε παω, δεν την ανοιγουν,εχουν ταμπλετ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα