Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Από το 18 χωρίς τηλεόραση εξαιτίας πτώσης που δεν άξιζε να φτιαχτεί. Έτσι όπως έχει γίνει η αγορά αξιόλογης τηλεόρασης πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη χρηματική επένδυση και δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει για να βλέπω αθλητικά και ταινίες και ότι δεν χρειάζεσαι internet είναι σημαντικό. 

Σε σχέση με παλιότερα τζάμπα είναι. 

• Like 1
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Νομιζω οτι χρησιμοποιεις τη λεξη υποτιμημενος λαθος.

τη χρησιμοποιησα με τον ιδιο τροπο που τη χρησιμοποιησε το post στο οποιο εγινε το quote

Δημοσ.

Tην ανοιγω μονο για να βλεπω στον Cosmote TV καμμια ταινια, καμμια σειρα και κανεναν αγωνα wrc, motogp, ποδοσφαιρου ή μπασκετ (χαρμα οφθαλμων απο τοτε που εγινε το deal με τη ΝΟVA)...μεχρι εκει, ειδησεις ΠΟΤΕ, απο παντα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταια φορα που λειτουργησε τηλεοραση σπιτι μου, ηταν πριν απο 20 χρονια. Εκτοτε η κεραια αποσυνδεθηκε.

Να δεις τι; Σκουπιδια;

Πως τα λενε κιολας: Μεσα Μαζικης Εξαπατησης; (ΜΜΕ)

Στην εποχη του Internet δεν εχει απολυτως κανενα νοημα. Βεβαια, το να βλεπεις τα τηλεοπτικα σκουπιδια μεσω net, παλι δεν λεει κατι.

Αξιολογω τον χρονο μου, τον 'ελευθερο' (μη επαγγελματικο), πολυ υψηλα. Δεν τον δινω σε χαμερπη θεαματα, σε ποταπες εκπομπες, σε πλυση εγκεφαλου, σε κατευθυνομενες εκπομπες. Δεν περιμενα ποτε οτι θα εξελισοταν η Ελληνικη τηλεοραση σε τετοιο χαμετυπειο!

Θα προτιμησω να διαβασω ενα καλο βιβλιο, που θα ειναι επενδυση στον εαυτο μου! Ή ενα καφε με φιλους. Στην τελικη αν ειμαι κουρασμενος, εστω, μια ταινια της επιλογης μου.

Βεβαια, για την κυριολεξια, 'τηλεοραση' παντα υπαρχει σπιτι, αλλα επι της ουσιας, ως 'οθονη'. Επιλεγμενες ταινιες στο φλασακι και ολα καλα.

Το να λες οχι σε αυτο το χαλι που λεγεται τηλεοραση, ειναι μια πραξη αυτοσεβασμου πλεον. Γυριστε την πλατη σε αυτη την απαξιωση. Αρκετα.

Επεξ/σία από mountains1
  • Like 3
Δημοσ.

Στο σπίτι του κουμπάρου μου (έλλην, παντρεμένος πολλά χρόνια με γαλλίδα και ζουν στην Ελλάδα) υπάρχει μόλις μία τηλεόραση (5μελής οικογένεια) στο σαλόνι, η οποία αν δεν είναι 14άρα είναι κάπου εκεί στα μικρά μεγέθη και μάλιστα το καθιστικό δεν είναι προσανατολισμένο προς την τηλεόραση και αυτή απλά υπάρχει σε κάποιο πλάι.

Σε κάποια άσχετη στιγμή βρέθηκα για δουλειά στο σπίτι (Ελλάδα) γαλλικής οικογένειας και πραγματικά μου έκανε εντύπωση η παντελής απουσία τηλεόρασης στο σαλόνι/καθιστικό (δεν ξέρω τι έπαιζε στα άλλα δωμάτια).

Δεν μπορώ να πω αν είναι συμπτωματικό ή αφορά κάποιο γαλλικό mentality αλλά πραγματικά είχε ενδιαφέρον να βλέπεις χώρο που δεν διακοσμήθηκε/οργανώθηκε με βάση το που θα μπει η τηλεόραση.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον μπορεί να είχε, αλλά έχει σημασία τι κάνουν αφού δε βλέπουν τηλεόραση.

Αν κάθονται στον καναπέ και είναι όλοι στο κινητό στα SM, θα πω καλύτερα τηλεόραση.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ενδιαφέρον μπορεί να είχε, αλλά έχει σημασία τι κάνουν αφού δε βλέπουν τηλεόραση.

Αν κάθονται στον καναπέ και είναι όλοι στο κινητό στα SM, θα πω καλύτερα τηλεόραση.

Για τον κουμπάρο μπορώ να σου πω ότι σίγουρα δεν ισχύει η φάση με το κινητό. Προφανώς και χρησιμοποιούν, ειδικά αφού η γυναίκα είναι μακριά από τη χώρα/οικογένειά της και άρα υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας, αλλά τους ξέρω 10ετίες οπότε σίγουρα δεν υπάρχει η όποια κατάχρηση ή υπερβολή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Narayan είπε

Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε προλάβει το Ερωτοδικείο... 😌

Αααχ, πόσοι δεν ξεκίνησαν την "καριέρα" τους από εκεί. Η Πέπη. Η Λουκά. Και τόσοι άλλοι

Θυμάμαι ημέρα εκλογών να μας έχουν ζαλίσει τα κανάλια (όσα υπήρχαν τότε) με τα αποτελέσματα και όλες τις γνωστές αναλύσεις και το New Channel να κάνει την διαφορά με...τσόντα (ότι θεωρούνταν σαν "τσόντα" εκείνη την περίοδο) :lol:

ΥΓ Με κάτι τέτοια σχόλια καρφωνόμαστε άσχημα ως προς την ηλικία :P

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Narayan είπε

42 λεπτά πριν, Narayan είπε

Το Ερωτοδικειο στα '90s

Τα Παρατραγουδα στα ΄00s

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταντήσαμε να είναι η ΕΡΤ3 το καλύτερο κανάλι.... Ντοκιμαντέρ φουλ κτλ. πρωί, βράδι 😀

Η TV ανάβει μόνο για Netflix, ταινίες από στικάκια, κανά αγώνα ποδοσφαίρου - μπάσκετ, ντοκιμαντέρ και Playstation ....

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Η κρατική τηλεόραση έχει ποιοτικό πρόγραμμα. Κρίμα που η Cosmote TV δε δίνει στο Replay TV τα περισσότερα προγράμματα της ΕΡΤ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mountains1 είπε
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Το Ερωτοδικειο στα '90s

Τα Παρατραγουδα στα ΄00s

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mountains1 είπε

Το Ερωτοδικειο στα '90s

Τα Παρατραγουδα στα ΄00s

Και το χρυσό κουφέτο προπομπός! :lol:

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, G.TH. είπε

Αυτές ήταν χρυσές εποχές για τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. Καθόμασταν με τους γονείς στο σαλόνι και βλέπαμε όλοι μαζί η οικογένεια τις ταινίες που έπαιζαν τότε. Για το new channel, δεν έβλεπα τέτοιες εκπομπές τότε, αλλά το ευγνωμονώ που πρόλαβα το ashita e free kick και Jura tripper. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...