Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Εννοεις οτι το Βig Brother δε σε συγκινει πια??

sithrou.png

Το ποιο; Όσοι είχαμε δει game of love και the bachelor ακούμε για big brother και γελάμε. Τα νήπια πανε να παίξουν... Δεν πάνε να βάλουν κανένα πρόγραμμα με τον καραγκιόζη όπως είχαν κάτι κανάλια το 90..... Αλλά ακόμα και τώρα να επαναληφθούν αυτά, πάει το πουλάκι πέταξε, δεν ανοίγει η τηλεόραση. 

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ήθελα να γράψω για πλάκα φόρεσε κάτι απλό για το πρωινό και μετά είδα την ώρα 08:14 :D 

Στα του θέματος , εκτός ότι έχει γεμίσει σκουπίδια η τηλεόραση έχει και  μισάωρες διαφημίσεις που είναι και διπλές

Μπορεί αργά βράδυ να πετύχεις καμία σοβαρή εκπομπή επειδή φοβόμαστε μην την δει κανα παιδί ή νέος και τις βάζουν μετά τα μεσάνυκτα

Κατα τα άλλα και εγώ την έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια , άντε να δω κανα survivor για παρέα με την γυναίκα μου όταν παίζει

Twitch, Youtube , FB, tiktok , insta κτλ δεν ασχολούμαι καθόλου επίσης εδώ και πολλά χρόνια , Netflix μόνο για ταινίες και σειρές

Άσε αυτό με τις διαφημίσεις. Έχει επεκταθεί και στο ραδιόφωνο. Άκουγα μόνιμα εκπομπή από το 2005 και την έκοψα εντελώς γιατί αύξησαν διαφημίσεις και πρόσθεσαν έξτρα σύντομο δελτίο ειδήσεων κάθε μισάωρο της ώρας μαζί με διαφημίσεις, παπαλα και η εκπομπή με αφήνει αδιάφορο πλέον. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, somt είπε

Αν κάποιος κλείνει την TV γιατί είναι "κατευθυνόμενη" μήπως καταλήγει απλά να διαλέγει άλλο μέσο "αποβλάκωσης" που του λέει όλα αυτά που του αρέσουν να ακούει;

Τώρα εξαρτάται γιατί την ανοίγεις.

Για να δεις μια ταινία ή να πέσεις πάνω σε μια συζήτηση για ένα τρέχον ζήτημα το βρίσκω οκ. Κριτική ικανότητα να έχεις και να τη γυμνάζεις.

Για τις ειδήσεις συγκεκριμένα δε βλέπω λόγο να περιμένεις να τις δεις στην tv. Για σκουπιδοεκπομπές κτλ νομίζω η απάντηση είναι αυτονόητη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη λέρα από την τηλεόραση. Στο διαδίκτυο άντε να πετύχεις randomαδες με άρθρα τύπου "δεν θα το πιστέψετε, δ1αδωστ3!11ενα!". κλαιν μαιν δλδ. Η επαγγελματική προπαγάνδα/κατεύθυνση είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τα κλικμπειτ άρθρα.

@ontopic

έχω 2-3+ χρόνια που δεν την ανοίγω καν. Ούτε καν για σειρές τύπου Κωνσταντίνου&Ελενης.

Η τηλεόραση έχει πεθάνει ήδη και απλά την συντηρεί ακόμα η 3η ηλικία. Οι έως 50~ ούτε που την ανοίγουν. Οπότε είναι μοιραίο ότι σε 20 χρόνια το πολύ θα κλείσουν τα κανάλια το ένα μετά το άλλο.

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε

έχω 2-3+ χρόνια που δεν την ανοίγω καν. Ούτε καν για σειρές τύπου Κωνσταντίνου&Ελενης.

Σκληρος... Πολύ σκληρος

• Haha 4
Δημοσ.

Κακή η τηλεοραση, αλλα τα social ειναι ακόμη πιο μεγάλα σκουπίδια και εχουν μηδενικό έλεγχο.

Στο youtube και στο ιντερνετ μπορείς να λες το μεγαλυτερο ψέμα και να βαζεις 100.000 bots για να διαδωσουν την "αλήθεια" παγκοσμίως.

Το ιντερνετ μεσω των αλγοριθμων σου δίνει μονο την άποψη που συμφωνεί μαζί σου.

Είναι σαν να βλεπεις "συστημικά" μμε με πολλαπλασια δύναμη.

Οποιος νομίζει οτι οι influencers ειναι ραντομ απλοι ανθρωποι και δεν τα τσεπωνουν ειναι αφελής.

• Like 14
Δημοσ.

Βλέπω μόνο παλιές ελληνικές ταινίες αν πετύχω κάποια που μου αρέσει.

Τα υπόλοιπα είναι είτε σκουπίδια είτε αν βρεις κάτι  είναι πνιγμένο στις διαφημίσεις Starγκουχγκουχ.

Κατα τα άλλα μόνο youtube και κυρίως ξένα κανάλια αλλά όχι για πολιτικά. Μόνο για τα χόμπι μου κτλ.

5 ώρες πριν, star12 είπε

Προσωπικά βλέπω ταινίες σειρές από νετφλιξ  στη τβ 

άλλο σκουπιδαριό που το πληρώνουμε κιόλας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Στο διαδίκτυο υπάρχει απείρως περισσότερη και χειρότερη σαβούρα απ' ότι στην τηλεόραση.

Η διαφορά είναι ότι μπορείς να επιλέξεις τι θα δεις. Ενώ στην τηλεόραση βλέπεις μόνο ότι σου πλασάρουν εκείνη την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω τηλεόραση. Αν τύχει ίσως σε περίπτωση που κάποιος άλλος δει. Μόνος μου δύσκολα. Έχουν περάσει καμια 15-20 χρόνια από την τελευταία φορά που έβλεπα συστηματικά, όταν και την σιχαθηκα όταν σε ξένο big brother είχαν πει live σε μια διαγωνιζόμενη (που το έμαθε εκείνη την στιγμή) ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο. Καμία ανθρωπιά οι της τηλεόρασης!

• Sad 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι για την πλειοψηφία ισχύει ότι νομίζουν πως επιλέγουν.

Προσωπικά, όταν πετύχω άνθρωπο με κινητό με κουμπιά, θεωρώ ότι είναι από τους λίγους που έχουν πιάσει το νόημα.

Δημοσ.

από το 75 έχω δορυφορικά κανάλια (αυτοκίνητο,μηχανη,αθλητικα,φυση,ταξιδια,μουσικη) είναι τα βασικά που παρακολουθω

τώρα που είμαι κλασσικος τεμπέλης παρακολουθώ ξένες σειρές το βραδακι .....και ίντερνετ σε φόρουμ σχετικά με τα χομπυ μου με μουσική πάντα

τώρα που καλοκαίριασε όλα τα ποιο πάνω στο 30%......ευτυχώς που έχω τα θαλάσσια σπορ που με κρατάνε μακρυά από τη

σωστή ενημέρωση

Δημοσ.

Η τηλεόραση στο σπίτι έχει να ανοίξει περίπου 10 χρόνια. Ανανεώνω  τις συνδρομές στα Netflix / prime video / apple tv εναλλάξ ανά 2-3 μήνες (ανάλογα με τις σειρές που με ενδιαφέρουν) και βλέπω κανένα βιντεάκι με τύπους που κάνουν κάμπινγκ στην εξοχή, αν θέλω κατι πιο χαλαρό ...

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, την τηλεόραση την συντηρεί η 3η ηλικία...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ανανεώνω  τις συνδρομές στα Netflix / prime video / apple tv εναλλάξ ανά 2-3 μήνες

Αυτά παίζουν και με κλειστή τηλεόραση;

Δημοσ.

Ολα πρεπει να τα βλεπει καποιος και να κρινει αναλογα τι θα κρατησει και τι οχι 

Ακουω καποιους που λενε σαν κατορθωμα ξηλωσα το καλωδιο της τηλεορασης αλλα βλεπω στο facebook αυτον που λεει οτι η γη ειναι επιπεδη και πουλαει αλοιφες για την καραφλα

• Like 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, archer100 είπε

Κατ εμε το μελλον ειναι το twitch και το youtube live, ουσιαστικα απλοι ανθρωποι κανουν αυτο που εως προτινος ειχαν προνομιο μονο δημοσιογραφοι καναλιων

Δηλαδή έφυγε η διασπορά προπαγάνδας απο τους επαγγελματίες δημοσιογράφους και πήγε στους "απλούς ανθρώπους"...

Μάλιστα...

Δημοσ.

To 1999 κατανόησα (αναλυτικά) πως λειτουργούν τα ιδιωτικά και τα κρατικά κανάλια. Το 2002 αποσύνδεσα την κεραία και χρησιμοποιούσα το διαδίκτυο για την ψυχαγωγία μου και την ενημέρωση ενώ η τηλεόραση παρέμενε χρήσιμη για ταινίες παιχνίδια κ.α. (σύνδεση με υπολογιστή)

24 χρόνια μετά ακολουθώ την ίδια ρότα αν και έχουν αλλάξει πολλά και το διαδίκτυο πλέον είναι διαφημιστικό πρακτορείο (αλλά υπάρχουν λύσεις). Μία πρόταση για τον συντάκτη του άρθρου: σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα θα σου φαίνεται αδιανόητο πως άκουγες ειδήσεις οι οποίες είχαν προέλευση απο συγκεκριμένους οικονομικούς ασβούς και τους μαϊντανούς που τις εκφωνούσαν. Επίσης θα διαπιστώσεις ότι χρησιμοποιησούσες κατά μέσο ημερήσια μία ώρα για να ακούς και να βλέπεις άμεσα και έμμεσα διαφημίσεις. Τέλος επειδή η επιστημή προχωρά και να μην έβλεπες τηλεόραση αυτά που άκουγες τα κατέγραφες στο ήδη ταλαιπωρημένο μυαλό σου από τα αφοδευτήριο της τηλεόρασης. Συγχαρητήρια, έκανες μία άριστη επιλογή για τη ζωή σου (όπως π.χ. να κόψεις το τσιγάρο που πληρώνεις για να αρρωστήσεις, να κάνεις παθητικούς τους δικούς σου, να βρωμάει όλος ο τόπος κ.α.). Εύγε!

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...