cpc464 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μιλάμε για αμάξι που κυκλοφόρησε απο 1990 μεχρι 2000, άρα ότι και να βρείς θα είναι το λιγότερο 25 ετών, εγώ για καθημερινή χρήση τέτοιο αμάξι δεν θα αγόραζα, και πολλά άλογα θα έχουν ψοφήσει απο τον αρχικό αριθμό και πολλές ζημιές θα βγούν. 1
2MM Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, andreas-d είπε Όχι δεν ήταν m3, απλό εξακύλινδρο κάμπριο.. εδώ άμα βγεις Autobahn σαββατοκύριακο θα δεις πολλούς με Τέτοια αυτοκίνητα είναι Hobby.. Και ο γείτονας μου έχει ένα Porsche παλιό μόνο για μία βόλτα σαββατοκύριακο.. Αυτο το ξερω, αλλά τα 12 μου φανηκαν πολλά, και πριν καποια χρονια , οχι σημερα . Οτι προκειται για καμπριο , ανεβαζει την τιμη βεβαια Επεξ/σία 6 Ιουλίου από 2MM
Geotsiana Δημοσ. 6 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 16 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ιδιαιτερα αν ειναι καθαρο και μαμα, εδω εμαθα ενα φιλο προσφατα να παντηλικωνει με 316ti το e36 δε θα σπασει χαχαχ!!! αριστα ειναι βγαζεις γουστα Χαχα Ναι σαι καλά αδερφέ μου ευχαριστώ μάλλον θα το πάρω αρκεί να μην έχουν γίνει πολλές αλλαγές από προηγούμενους ιδιοκτήτες γιατί οι περισσότεροι όπως είναι λογικό τα σκίζουν στα ντριφτ 👍🏻 1
NT1G Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Λεφτά στην άκρη να ρίχνεις στο αμάξι που θα ζητάει συνέχεια έχεις; 2
mike15 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Geotsiana είπε Χαχα Ναι σαι καλά αδερφέ μου ευχαριστώ μάλλον θα το πάρω αρκεί να μην έχουν γίνει πολλές αλλαγές από προηγούμενους ιδιοκτήτες γιατί οι περισσότεροι όπως είναι λογικό τα σκίζουν στα ντριφτ 👍🏻 αυτο φαινεται.. 2 ώρες πριν, NT1G είπε Λεφτά στην άκρη να ρίχνεις στο αμάξι που θα ζητάει συνέχεια έχεις; εννοουμενο!
mike15 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 30 λεπτά πριν, phanispal είπε αυτο το σαπακι...ANY DAY.. !!!! 1
Morosana Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Me 125 κομμάτια παραγωγής και τιμή πάνω από 150 δεν είναι αυτό που ψάχνει ο ts. Πιθανότατα από Ελλάδα καμία 318 is ή ακόμα χειρότερα καμία compact με λευκά κωλοφαναρα και σήμα Μ 🤣 2
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Ε36 η χαρά του ζεφυριώτη κάγκουρα. Να το πάρεις! Καλή τύχη στην συντήρηση. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Ε36 η χαρά του ζεφυριώτη κάγκουρα Ειναι ειδος?
tigergreg Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Hταν πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο ειδικα για BMW. Βρηκα στο καρ χθες μια 318i με 90,000 χλμ του 91 με προβλημα στην συρομενη οροφη αλλα ζηταει 2,500.....
dtk-386 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Είναι πολύ παλιό αυτοκίνητο. Τα ανταλλακτικά του θα είναι και δυσεύρετα και ακριβά.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Στις 10/7/2025 στις 7:19 ΠΜ, dtk-386 είπε Τα ανταλλακτικά του θα είναι και δυσεύρετα και ακριβά Η BMW εχει ολοκληρο καινουργιο ταμπλο για αμαξια του 60 ασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα