GamingMaster424 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 2 hours ago, iml said: Ελα μωρέ. Ποιο εύκολο είναι απλά να στενέψεις το δρόμο. Τι υπόγεια εμπορικά, μετρό, parking και σαχλαμέρες... Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, Περαία Πραγματικά όσες φορές και να έχω περάσει από εκεί, εξακολουθεί να είναι το ίδιο σοκαριστικό ως θέαμα. Δεν πιστεύεις στα μάτια σου. 56 minutes ago, AzaZyL said: Ευρώπη: Η ηδονή που νιώθω κάθε φορά που ξηλώνω το καπάκι πριν πιω έστω μια γουλιά δεν περιγράφεται με λόγια.
dkstopo Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Αντί να βάλουν ράγες, έβαλαν οριζόντια κίνηση στο πέλμα του γρύλου!!! Έξυπνο
Huruduru Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, AzaZyL είπε Ευρώπη: Ξέχασες να βάλεις μέσα το χάρτινο το καλαμάκι Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Huruduru
JcD Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Την δεκαετία του '30 που αναφέρει το άρθρο οι σοβιετικοι εκανα συστηματικά μετακινήσεις κτιρίων που κάποιες φορές ξεπερναγαν σε βάρος του 20.000 τόνους.
tolstoy Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Τα καημένα τα ρομπότ. Σε λίγα χρόνια θα φτιάξουν σωματείο και θα κάνουν απεργίες.
Doubt Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Ελληνικός τίτλος "Μηχανικοί στην Σαγκάη μετακίνησαν οικοδομικό συγκρότημα 8270 τόνων με τη βοήθεια 🤖" 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 1 ώρα πριν, JcD είπε Την δεκαετία του '30 που αναφέρει το άρθρο οι σοβιετικοι εκανα συστηματικά μετακινήσεις κτιρίων που κάποιες φορές ξεπερναγαν σε βάρος του 20.000 τόνους. για βάλε λινκ να διαβάσουμε.Είναι ενδιαφέρον θέμα.
Doubt Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε για βάλε λινκ να διαβάσουμε.Είναι ενδιαφέρον θέμα. Ψάξε στο pravda.cccp 1
JcD Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 22 minutes ago, Ukforthemoment said: για βάλε λινκ να διαβάσουμε.Είναι ενδιαφέρον θέμα. Μετακίνηση του δημαρχείου της Μόσχας 1937 https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_City_Hall_Building?utm_source=chatgpt.com Moving buildings: how Moscow high-rises were moved https://www.mos.ru/en/news/item/13744073/?utm_source=chatgpt.com Ρώτα το chatgdp "μετακινούσαν κτίρια οι σοβιετικοί?", έχει πολύ πληροφορία περί του θέματος. 1
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Και η γελοία Ευρώπη ασχολείται με αστεία ψηφίσματα για το περιβάλλον και πρόστιμα σε εταιρείες τεχνολογίας. Θλίψη. 3 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, S2Katana είπε Και η γελοία Ευρώπη ασχολείται με αστεία ψηφίσματα για το περιβάλλον και πρόστιμα σε εταιρείες τεχνολογίας. Θλίψη. Tι σχέση έχει το ένα με το άλλο; 5
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Tι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Λάθος πολιτικές. Είμαι σφόδρα αντίθετος σε ο,τιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στην πρόοδο και την τεχνολογία. Τώρα πάω να πιω τον καφέ μου με το πλαστικό καλαμάκι μου. Cheers. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, S2Katana είπε Λάθος πολιτικές. Είμαι σφόδρα αντίθετος σε ο,τιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στην πρόοδο και την τεχνολογία. Τώρα πάω να πιω τον καφέ μου με το πλαστικό καλαμάκι μου. Cheers. Αλλα ντάλα!!! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα