Voodooman Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Όσο η εσωτερική οθόνη συνεχίζει να έχει την τσάκιση που φαίνεται και στη φωτό, αναδιπλούμενο δεν αγοράζω. 5
amakry2 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Μακριάααα εαν δεν αλλάξουν την εσωτερική οθόνη δεν κάνουν κάτι. Fold 5 μου ξεκόλλησε 2 φορές με ελάχιστη χρήση εσωτερικής οθόνης. 2 1
MetroStar Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 hours ago, dikasths said: Καλή φάση που φτάσαμε να κάνει 2200 ένα κινητό. Όταν βγήκε ο Nokia 9000 Communicator το 1996, στην Αγγλία είχε αρχική τιμή 1.000 λίρες, σε σημερινές αξίες περίπου 2.300 λίρες δηλαδή 2.670 ευρώ. https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_9000_Communicator 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, MetroStar είπε Όταν βγήκε ο Nokia 9000 Communicator το 1996, στην Αγγλία είχε αρχική τιμή 1.000 λίρες, σε σημερινές αξίες περίπου 2.300 λίρες δηλαδή 2.670 ευρώ. https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_9000_Communicator Θα το γράφω και εγώ αυτό κάθε φορά που η Apple ανακοινώνει τις τιμές! 😛 1 10
gadgetseek Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Με αυτό το αντίτιμο θα έπρεπε να έχει 50άρες ultra wide & telephoto κάμερες, τουλάχιστον 5000 mA μπαταρία, υποστήριξη SPen κι ας μην ήταν τόσο "αδυνατισμένο". Οι βελτιώσεις στις αναλογίες των οθονών και η 200άρα κύρια κάμερα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογείται η τιμή του.. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από gadgetseek
kurkosdr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, pontios είπε Ευχαριστώ Samsung. Θα πάρω μεταχειρισμένο το 6 μόλις πάει στον πάτο, που θα έχει και pen support. Και πάμε για το 8, εάν το φτιάξουν. Άκου 2200 ρε φίλε. Και σε 6 μήνες θα πουλιέται 1200. If you have to ask, you can't afford it. Δεν είναι όλα τα προϊόντα για τον πολύ κόσμο. 3
pontios Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, kurkosdr said: If you have to ask, you can't afford it. Δεν είναι όλα τα προϊόντα για τον πολύ κόσμο. Σοβαρό επιχείρημα φίλε μου. Όχι, δεν είναι όλα τα προϊόντα για τον πολύ κόσμο. Μερικά, είναι μόνο για πρόβατα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από pontios
Directx Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Από την εμπειρία μου με το Fold 4 συμφωνώ ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα αλλά.. με εξαιρετικά προβληματική υλοποίηση καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εσωτερική οθόνη ή ο μεντεσές ή και τα δυο, ακόμα και με προσεκτική χρήση, βγάζουν προβλήματα. Συνεπώς μέχρι να υπάρξει θεαματική βελτίωση στην αξιοπιστία τους προτιμώ να τα θαυμάζω από μακριά! ΥΓ. Μακάρι το Fold 7 να αποτελέσει εξαίρεση όντας περισσότερο ανθεκτικό. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Directx 1 1
dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου fold 4 το εδωσα και ηρεμησα με ξερανε με το μικρο μου στο service τοσες φορες που το ειχα παει για τον μεντεσε. τωρα αν θα επιστρεψω στα fold απο το ultra θα δειξει. 2
svartevarg Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, oldnew είπε Ποιός νόμος της αγοράς, εδω μας τα έχουν πριξει οτι τα fold δεν πουλάνε τίποτα, και μετα 3 μηνες έχουν την τιμή ενός απλού iphone, και παλι δεν πουλάνε. Στα του θέματος, υπάρχει πολυ μεγαλύτερη βελτίωση του φετινού fold απο τα προηγούμενα. Πχ αν συγκρίνετε fold 5, 6 ψάχνετε με το μικροσκόπιο ποιες ειναι οι διαφορές. Ακομα και εγω που ασχολούμαι, και εχω και το 5, πραγματικά δεν θυμάμαι ποιες διαφορες έχει το 6, πλην της ελάχιστης μείωσης του πάχους. Αντίθετα φέτος υπάρχει : -Μεγάλωμα της "μικρης" οθόνης που ηταν λαϊκή απαίτηση.. Προσωπικά ελάχιστα με ενδιαφέρει καθώς 95% χρησιμοποιώ τη μεγαλύτερη έτσι και αλλιώς σε βαθμό που μπορεί και να προτιμώ η μικρή να είναι τόσο στενή, αφου μια χαρα με βολεύει για την ελάχιστη χρήση που κάνω σε αυτή, ενω έχεις και ενα πολύ μικρό κινητό οταν είναι διπλωμένο, κατι που τωρα δεν ισχύει. Αλλά αποτελώ μειοψηφία. -Μείωση δραστικά του πάχους σε επίπεδο κινεζικων - Μεγάλη βελτίωση της κάμερας (που επίσης μας τα είχαν πριξει "αν δεν φτιάξουν την κάμερα δεν παίρνω ποτέ", κατσε να δούμε τώρα που τη φτιάξαν αν θα πάρεις - αμφιβαλω. Αυτο το " με αποδοτική μπαταρία 4400 mAh" ομως ειναι ταφόπλακα για ολα τα συν. Ουσιαστικά υπάρχει ώστε του χρόνου να ψάχνεις για το επόμενο. Και δεν αμφιβάλλω οτι θα έχει καλή αυτονομία. Στο 5 ανέφερα κατι ρεκόρ 10 ωρών οθόνης σε light χρήση και αμφιβάλλω αν με πίστευε κανένας. Πάντα έλεγα όμως αν αλλάξει με τα update, θα ξανα γράψω, και όντως με το android 15 απο 10 ώρες πηγε κοντά στις.... 5. Το οποίο δεν είναι τυχαίο. Τα ιδια χάλια θα πάθει και οποίος πάρει το 7. Στα μάτια μου το fold της honor με 5800 μπαταρία νέας τεχνολογίας και εξίσου λεπτό φαντάζει καλύτερο. Λογω αυτονομίας και μόνο. Για την αντοχή / ανθεκτικότητα της εσωτερικής οθόνης στα αναδιπλούμενα, ποιά είναι η άποψή σου ; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια ακούω για σπασίματα / μαυρίσματα στην τσάκιση μετά από 1 χρόνο χρήσης για παράδειγμα. Για το μεγάλωμα της εξωτερικής οθόνης, πιστεύω ότι σχετίζεται με το ότι οι περισσότεροι θέλουν ένα S25 Ultra fold που να ξεδιπλώνει
kurkosdr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, pontios είπε Σοβαρό επιχείρημα φίλε μου. Όχι, δεν είναι όλα τα προϊόντα για τον πολύ κόσμο. Μερικά, είναι μόνο για πρόβατα. Άσε τα "πρόβατα" να το πάρουν. Εν τω μεταξύ γι'αυτούς να δώσουν €2200 για κινητό είναι ότι είναι για εσένα να αγοράσεις από τις ακριβές τσίχλες στο περίπτερο αντί για τις άλλες που κάνουν 15 cent λιγότερο.
svartevarg Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, dimlevi είπε fold 4 το εδωσα και ηρεμησα με ξερανε με το μικρο μου στο service τοσες φορες που το ειχα παει για τον μεντεσε. τωρα αν θα επιστρεψω στα fold απο το ultra θα δειξει. Είχες αλλάξει την οθόνη μαζί με τον μεντεσέ, όλες τις φορές που το πήγες;
KAKADI Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, pontios είπε Σοβαρό επιχείρημα φίλε μου. Όχι, δεν είναι όλα τα προϊόντα για τον πολύ κόσμο. Μερικά, είναι μόνο για πρόβατα. Ναι ωραιος εισαι και εσυ. Αν ενας πολιτης δηλαδη που ανηκει σε μικρη μεριδα του κοσμου λογω πχ παχυλου εισοδηματος το παρει τον θεωρεις και αυτον προβατο? Ειπε ο αλλος κατι ακομψο και εσυ το εκανες χειροτερο.. Ολοι προβατα. Και αυτοι με τα ακριβα αυτοκινητα και αυτοι μετα ακριβα PC και αυτοι μετα ακριβα ρολογια. Αν εχεις και εσυ κατι ακριβο, προβατο και εσυ.. Μαλλον καπου χανουμε την μπαλα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από KAKADI 3
dimlevi Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, dimlevi είπε fold 4 το εδωσα και ηρεμησα με ξερανε με το μικρο μου στο service τοσες φορες που το ειχα παει για τον μεντεσε. τωρα αν θα επιστρεψω στα fold απο το ultra θα δειξει. ναι ειναι σα να αλλαζει ολη η συσκευη και να παιρνεις καινουρια. το μονο που μενει αθικτο ειναι το πισω μερος. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από dimlevi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα