Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα έχει όλα και συμφέρει.

Τόσο κοστίζουν οι επαγγελματικές συνδρομές. 290€/μήνα του Gemini, 230€ του Chatgpt κτλ

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Edel είπε

Με τέτοιο κοντεντ και φθηνό είναι 😂

IMG_3229.jpeg

Σε 10-15 χρόνια έτσι θα τους  έρθει το Grok στους ασεβείς ,"με θυμάσαι ρε π.#€_η"

menshouse_20250307125204_234433.jpg

• Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.

Αυτοί που δίνουν 300ε το μηνα για grok, βγάζουν πολλαπλασια, πχ έχουν γλυτώσει 3-4 μισθούς των 3000ε το μηνα και δεν τα κλαίνε.. Δεν είναι για απλούς χρηστές αυτές οι συνδρομές. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
5 minutes ago, oldnew said:

Αυτοί που δίνουν 300ε το μηνα για grok, βγάζουν πολλαπλασια, πχ έχουν γλυτώσει 3-4 μισθούς των 3000ε το μηνα και δεν τα κλαίνε.. Δεν είναι για απλούς χρηστές αυτές οι συνδρομές. 

Σίγουρα δεν είναι για τον μέσο χρήστη αυτές οι συνδομές, αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορείς να γλυτώσεις αυτά τα ποσά 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Edel said:

Με τέτοιο κοντεντ και φθηνό είναι 😂

IMG_3229.jpeg

Χαχαχα σοβαρό ΑΙ chatbot που κάθε επιχείρηση χρειάζεται, ειδικά αυτές με τα κόκκινα φωτάκια 

ΥΓ πώς είναι στο μυαλό μου αυτοί που πληρώνουν τον grok 

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
23 minutes ago, ZoReN said:

Σίγουρα δεν είναι για τον μέσο χρήστη αυτές οι συνδομές, αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορείς να γλυτώσεις αυτά τα ποσά 

Ουτε εγω το ξέρω,  αλλά έκατσα και ειδα την παρουσίαση του Grok 4 απ τον Ελον Μασκ, 1 ωρα. Αν και υπερβάλει διαχρονικά,  σχεδόν πάντα με καθυστέρηση 5-10 χρόνια κανει οτι λεει. Το grok αναμένεται να κανει εκπληκτικά πράγματα.  

Αυτη τη στιγμή παίρνει διδακτορικό ταυτόχρονα σε καθε επιστήμη. 

Σε 2 χρόνια θέλει να παράγει παιχνίδια και ταινίες.  Επίσης λέει οτι βάζει στοίχημα ότι σε 2-3 χρόνια θα ανακαλύψει νεες θεωρίες πχ σε φυσική κλπ.

Ενω οι συνδρομες 300ε είναι για agent's. Aφορουν καθαρά επιχειρήσεις και επίλυση πρόβληματων που διαχειρίζονται πολοι υπάλληλοι ταυτόχρονα.  Επειδή εχω διαβάσει και τι hardware θα φτιάξει σιγα σιγα (10πλασιο απο το ηδη γιγάντιο), στα περισσότερα θα πεσει μεσα, απλά θα πάρει περισσότερο χρονο απο οτι λεει.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω σε επόμενο θέμα να συζητήσουμε τις παράλογες τιμές των έξτρα στις Ferrari.

Αν μη τι άλλο, αυτές οι τιμές δεν αφορούν απλούς χρήστες μα εταιρίες που είτε θα τους έρθει μακράν φθηνότερη η χρήση από έναν (..ή περισσότερους) μισθό είτε θα κάνουν χρήση με σκοπό το οποίο κέρδος.

Δε ζητάνε αυτά τα λεφτά από χρήστες που θέλουν να μάθουν τι σημαίνει ο Ουρανός στους Διδύμους.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Apostol. said:

Γελάνε και οι πέτρες.

Δε γελαει καμιά πέτρα.  Ασχολήθητε με κατι πριν το κρινετε, να ξερετε για τι μιλατε.

• Like 7
Δημοσ.

Οι εταιρείες δε κοστολογούν κάτι στα κουτουρου και όποιος τα δώσει γελάνε με το κορόιδο. Για να ζητούν τόσα κάτι ξέρουν παραπάνω. Δεν έχει νόημα να πληρώσουν οι πρώτοι 1000 να δουν ότι δεν αξίζει και μετά να μη το θέλει κάνεις. 

Εμένα άλλο με απασχολεί. Μήπως ανάλογα τον χρήστη οι εταιρείες ΑΙ διαμορφώνουν τα αποτελέσματα. Φυσικά δε ψάχνουν εμένα κι εσένα. Μιλώ για μεγάλα ψάρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...