Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αγόρασα σήμερα ένα από Κωτσοβολο και μου είπαν ότι η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημενο τεχνίτη για να ισχύει η εγγύηση 

Αυτός τι είναι; 

Ηλεκτρολόγος ή υδραυλικός 

Θα κάνει και την αποσυνδέει του χαλασμένου

Για να μου στείλουν αυτοί θα περάσουν 4 με 5 μέρες μετά την παράδοση που θα γίνει αύριο. 

Έχεις βάλει επέκταση εγγύησης από το Κωτσόβολο ; 

Γιατί και εμένα σε κουζίνα ζήτησαν 40€ για σύνδεση . Κάτι που δε προχώρησα .

Κανονικά δε έχεις την εγγύηση 2 χρόνια κανονικά από τον κατασκευαστή ; 

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα ένα από Κωτσοβολο και μου είπαν ότι η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημενο τεχνίτη για να ισχύει η εγγύηση 

Μου ξεφυγε αυτο,σορρυ.

Πλυντηρας.
Αλλα βλακειες λενε.
Και εμενα μου ειχαν παραδωσει πλυντηριο,ουδεποτε αναφερθηκε κατι τετοιο.

Δημοσ.

Προφανώς έχουν βάλει στόχο να πουλάνε Χ εγκαταστάσεις το μήνα και λένε τέτοιες  παπαριές για να φοβίζουν τον κόσμο. Ζήτησε του πωλητή ή του διευθυντή να σου το στείλει την απάντηση του γραπτώς μαζί με την οδηγία αυτή στο mail σου για να το στείλεις στο δικηγόρο σου και δες πως θα αλλάξει το ποίημα.

Μου θυμίζει αντίστοιχες μαλακίες τραπεζικών που για επανέκδοση κάρτας προσπαθούσε να με πείσει ότι πρέπει να την ασφαλίσω υποχρεωτικά αλλά όταν της ζήτησα να μου στείλει γραπτώς την απάντηση της και την οδηγία  το υποχρεωτικό έγινε προαιρετικό για το δικό μου καλό.😂

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ποιο πηρες? μηπως βιαστηκες μιας και σε 3 μερες ξεκινουν εκπτωσεις ;

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/dish-washing-machines/292381-πλυντ-πιατων-60cm-pitsos-dsf61i01

Είχα ένα miele  g4920 11 ετών με πάνω από 3000 πλυσεις και ήθελε αλλαγή μοτέρ 400 ευρώ 

Πανάκριβα τα miele 

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

αρα πλυντηριο ρουχων που συνδεσα μονος, ημουν εκτος εγγυησης? (οχι αγορα απο Κωτσο, την λογικη ακολουθω)

Όχι βέβαια 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δεν θα τα πιστεύετε αυτά που σας λένε οι retailers, ...σχεδόν ποτέ.

Το αγοράζεις κανονικά, το συνδέει η γιαγιά σου αμα λάχει, και αν χαλάσει, και φταίει οτι το είχες εγκαταστήσει λάθος (που δεν παίζει αλλά λέμε) τότε ο κατασκευαστής, μπορεί να σου αρνηθεί την εγγύηση. Τίποτα άλλο!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

ουρολόγος;  😛

Ας τους πει ότι έχει δικό του πιστοποιημένο τεχνικό για να τελειώνει η δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουν την εγγύηση. 

την γνωρίζεις την ειδικότητα :) 

Δημοσ.

Μάλλον από κοντά τα κάνουν αυτά για να πουλήσουν έξτρα υπηρεσίες. Εγώ πήρα πλυντήριο πιάτων από τον Κωτσόβολο (απ' το eshop του) στα τέλη Μαΐου, και δε μ' ενόχλησαν. Με πήραν τηλέφωνο μόνο για την παράδοση. Το φέρανε, φύγανε, και το έβαλα εγώ (και είναι και εντοιχιζόμενο, οπότε ήθελα λίγη παραπάνω μανούρα).

• Like 2
Δημοσ.

Αύριο θα πάω στο κατάστημα 

Χαμός προβλέπεται.. 

Αν και δεν εχω έγγραφη απάντηση από pitsos θα τους πω ότι έχω να δω τι θα μου πουν. 

Θα τους πω ότι η σημερινή κλίση μου στην pitsos ηχογραφήθηκε για λόγους ελέγχου ποιότητας κλπ κλπ 

Δημοσ.
17 hours ago, Γιάννης Platano said:

Αυτός τι είναι; 

Θα κάνει και την αποσυνδέει του χαλασμένου

Για να μου στείλουν αυτοί θα περάσουν 4 με 5 μέρες μετά την παράδοση που θα γίνει αύριο. 

Παίρνεις τηλέφωνο στο service της εταιρίας του πλυντηρίου και ρωτάς ποιος είναι ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός στη περιοχή. Μετά τον παίρνεις τηλέφωνο να σου κάνει την εγκατάσταση, ζητάς μικρή απόδειξη για να γλυτώσεις δυο δεκάρες. Και σε περίπτωση που χτύπα ξύλο μελλοντικά έχεις κάποια βλάβη, αυτός ο ίδιος θα έρθει να τη φτιάξει και δε θα μπορεί ο κωτσό ή η εταιρία να υποστηρίξουν ότι η βλάβη οφείλεται σε λανθασμένη εγκατάσταση.

Ίδια φάση μου έτυχε σε κλιματιστικό... το πέρασε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός. Μετά από κάνα χρόνο έκανε θόρυβο ανεμιστήρας, παίρνω το service και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν ήταν αν έχει γίνει εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, μήπως μπήκε το κλιματιστικό στραβά κλπ κλπ. Μόλις είπα ο δικός τους εξουσιοδοτημένος έκανε την εγκατάσταση... τους κόπηκε η φόρα.

Για πλυντήριο πεταμένα λεφτά είναι ναι, αλλά το λένε οι όροι της εγγύησης. Γιατί αν πχ δε κουμπώσεις καλά τη παροχή νερού στο aquastop, ακριβώς παραδίπλα είναι το φισάκι που έχει ρεύμα. Αν έχεις διαρροή νερού, μπορεί να προκαλέσεις βραχυκύκλωμα.

Spoiler

43.jpg.17a1a442a9976c237d30a5baf97ed4b4.jpg

Αντιστοίχως σε κλιματιστικά που την εγκατάσταση κάνουν ψυκτικοί, απαγορεύεται ο ψυκτικός να κόψει το καλώδιο ρεύματος για να βάλει μετά καινούργιο σούκο (αυτό γίνεται όταν υπάρχει εξωτερική πρίζα). Ή απαγορεύεται να κόψει το καλώδιο και να το πάει καρφωτό στο κουτί του ρεύματος. Αυτά απαιτούν και ηλεκτρολόγο κατά την εγκατάσταση. Γιατί άμα καεί καμιά πλακέτα , μπορεί η εταιρία να βρει πάτημα για να μη καλύψει την εγγύηση. 

Ενώ άμα την εγκατάσταση την έκανε ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός, δε θα πει στην εταιρία ότι έκοψε το καλώδιο. 

Δημοσ.

Σε ηλεκτρονικη αγορα απο κοτσο που εκανα σε ρωτουσε θελεις 5 χρονια εγυηση θελεις εγκατασταση θελεις ανακυκλωση και σου εβγαζε τελικο ποσο δεν ειχε τιποτε υποχρεωτικο μεσα

Δημοσ.
4 minutes ago, elgol said:

Σε ηλεκτρονικη αγορα απο κοτσο που εκανα σε ρωτουσε θελεις 5 χρονια εγυηση θελεις εγκατασταση θελεις ανακυκλωση και σου εβγαζε τελικο ποσο δεν ειχε τιποτε υποχρεωτικο μεσα

Σε ρωτάνε αν θες επέκταση εγγύησης, αν θες εγκατάσταση από αυτούς ή όχι. Ανεξάρτητα αν θες ή όχι, η εγγύηση της εταιρίας διέπεται από συγκεκριμένους όρους.

Δημοσ.

Το βλεπεις πουθενα στο site του κοτσοβολου οτι ειναι απαραιτητη η συνδεση απο δικο τους τεχνικο;

Δημοσ.
6 minutes ago, ekrepali said:

Σε ρωτάνε αν θες επέκταση εγγύησης, αν θες εγκατάσταση από αυτούς ή όχι. Ανεξάρτητα αν θες ή όχι, η εγγύηση της εταιρίας διέπεται από συγκεκριμένους όρους.

Στους οποίους, για το συγκεκριμένο προϊόν, δεν αναγράφει πουθενά για εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. 

4 hours ago, Γιάννης Platano said:

Λοιπόν.. Πήρα τηλέφωνο στον pitsos 

Πολύ καλή εξυπηρέτηση 

Οποιαδήποτε μπορεί να κάνει τη σύνδεση και ούτε καν απόδειξη χρειάζεται 

Μονο αν δεν γίνει σωστά η σύνδεση και χρειαστεί να στείλουν τεχνικό υπάρχει χρέωση 

Η συνέχεια στον Κωτσοβολο να μου επιστρέψουν στην κάρτα τα κάπου 37 ευρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...