tigergreg Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/netac-ssd-m-2-256gb_3588270 4
Doubt Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σε 5 καταστήματα της Αττικής (προς το παρόν) και μόνο εκεί. ΥΓ πλέον σε 4 Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Doubt
john_dr Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Είναι SATA όχι NVMe. Βέβαια για να βάλετε σε κανένα απλό/παλιό μηχάνημα απλά για να έχει έναν SSD είναι μια λύση. 1 1
daPro Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Θυμάμαι το πρώτο μου SSD 128gb είχα σκάσει περίπου 180 ευρώ.. 4
giannis123 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) μην τον παρετε σαπιος.... δυο φορες DOA..οπως ειπε και ο φιλος απο το black friday παιζει σε αυτην την τιμη Επεξ/σία 11 Ιουλίου από giannis123 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, john_dr είπε Είναι SATA όχι NVMe. Βέβαια για να βάλετε σε κανένα απλό/παλιό μηχάνημα απλά για να έχει έναν SSD είναι μια λύση. Παλιό όταν λες; Δεν θέλει ανταπτορα για να μπει;
john_dr Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Παλιό όταν λες; Δεν θέλει ανταπτορα για να μπει; Παλιό θα μπορούσε να είναι πλέον και ένα ΑΜ4 7ετίας με π.χ. Α320 chipset. Δεν εννοώ κανένα intel Core Haswell ή Sandy π.χ. Τα χρόνια περνάνε και πλέον ένα ΑΜ4 με 300 chipset ή ένα 8ης γενιάς Intel θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρείται παλιό. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από john_dr 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, john_dr είπε Παλιό θα μπορούσε να είναι πλέον και ένα ΑΜ4 7ετίας με π.χ. Α320 chipset. Δεν εννοώ κανένα intel Core Haswell ή Sandy π.χ. Τα χρόνια περνάνε και πλέον ένα ΑΜ4 με 3000 chipset ή ένα 8ης γενιάς Intel θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρείται παλιό. Οκ, αλλιώς το κατάλαβα. Εγώ εννοώ (και χρησιμοποιώ) όντως παλιά
john_dr Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Οκ, αλλιώς το κατάλαβα. Εγώ εννοώ (και χρησιμοποιώ) όντως παλιά Και εγώ βάζω SSD σε παλιά μηχανήματα, μιλάμε Core2Duo. Είχα SSD, NVMe, σε ΑΜ3+. Αλλά στην παρούσα φάση, επειδή μιλάμε για M.2 εννοούσα μητρική που διαθέτει slot που μπορεί να πάρει M.2 NVMe ή SATA. Τώρα σε καινούριο μηχάνημα, δεν θα πας να βάλεις 256GB και αν βάλεις, αυτό θα είναι NVMe, όχι SATA. Η διαφορά τιμής δεν αξίζει να πας σε SATA. 1
salmador Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Όποιος τον πάρει και δει Power On Hours 30000 μην εκπλαγεί... 1
aXer Δημοσ. Σάββατο στις 05:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:57 μμ On 11/07/2025 at 12:18, daPro said: Θυμάμαι το πρώτο μου SSD 128gb είχα σκάσει περίπου 180 ευρώ.. Θυμάμαι τον πρώτο μου HD 40 MB το 1993, είχα σκάσει περίπου 100.000δρχ 3
x69pr Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ Το πρώτο μου USB flash 1 giga (transcend), κόστισε 100 ευρώ. Ακόμα ζει και βασιλεύει απροβληματιστα.
giorginho Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Αν καταλαβαίνω καλά, ο ssd του θέματος έχει Β+Μ key. Εχω ξε ασμενο κάπου ένα usb3.0 κουτάκι για Μ.2 έως 2280 με Β key (το είχα πάρει κατά λάθος κάποτε ως "Μ" key, άργησα να το δοκιμάσω και μου ξέμεινε). Λογικά το Β και το "Β+Μ" είναι συμβατά (η AI λέει ότι δίσκοι sata περιορίζονται στα 600ΜΒ/s, πράγμα έτσι κι αλλιώς λογικό και ως usb3.0 έτσι κι αλλιώς δεν πιάνεις ούτε τόσα). Απλά αν μπορεί κάποιος ας το επιβεβαιώσει. Βέβαια πλέον το δείχνει μόνο σε 4 καταστήματα (Αθήνα) το προϊόν, οπότε μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα... 🙈
nek4d Δημοσ. Κυριακή στις 05:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:50 μμ (επεξεργασμένο) Αγορα τον Δεκ στα 8,33€ εκαστος 😋 Η εκπτωση εβγαινε αυτοματα στα ~6 κομματια, δεν εβαλα ειδικο κουπονι, την βρηκα τυχαια στην προσπαθεια υπερβασης του οριου δωρεαν αποστολης στο νησι. Μαζι 2 παρομοιοι των 2,5" για αλλη χρηση. Σε τετοια τιμη, εβαλα μερικα τεμ παραπανω 😅 Ειχαν παιξει και περισυ στο BF στα 10€ και δεν μπορουσα να παραγγειλω τοτε λογω μετακινησης και ξαναδοκιμασα τον Δεκ οταν και ξαναεβαλε την ιδια τιμη. Δεν εγραψα τιποτε για αποδοση-αξιοπιστια, γιατι δεν τους εχω βαλει ακομη πουθενα... Τρεις προοριζονται να μπουν σαν 2οι δισκοι 'αποθηκης'/downloads/media σε 3 καλα mini pc. Οτι πρεπει. Θα γραφουν χιλιομετρα read-write, αντι του βασικου των windows, βοηθωντας στην μακροζωια του. Παρομοια καποιοι θα μπουν σε desktops με εξτρα m2 slot κλπ. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:55 μμ από nek4d 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα