Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 5 καταστήματα της Αττικής (προς το παρόν) και μόνο εκεί.

ΥΓ πλέον σε 4

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Είναι SATA όχι NVMe. Βέβαια για να βάλετε σε κανένα απλό/παλιό μηχάνημα απλά για να έχει έναν SSD είναι μια λύση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην τον παρετε σαπιος.... δυο φορες DOA..οπως ειπε και ο φιλος απο το black friday παιζει σε αυτην την τιμη

Επεξ/σία από giannis123
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, john_dr είπε

Είναι SATA όχι NVMe. Βέβαια για να βάλετε σε κανένα απλό/παλιό μηχάνημα απλά για να έχει έναν SSD είναι μια λύση.

Παλιό όταν λες; Δεν θέλει ανταπτορα για να μπει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Παλιό όταν λες; Δεν θέλει ανταπτορα για να μπει;

Παλιό θα μπορούσε να είναι πλέον και ένα ΑΜ4 7ετίας με π.χ. Α320 chipset. Δεν εννοώ κανένα intel Core Haswell ή Sandy π.χ. Τα χρόνια περνάνε και πλέον ένα ΑΜ4 με 300 chipset ή ένα 8ης γενιάς Intel θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρείται παλιό.

Επεξ/σία από john_dr
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, john_dr είπε

Παλιό θα μπορούσε να είναι πλέον και ένα ΑΜ4 7ετίας με π.χ. Α320 chipset. Δεν εννοώ κανένα intel Core Haswell ή Sandy π.χ. Τα χρόνια περνάνε και πλέον ένα ΑΜ4 με 3000 chipset ή ένα 8ης γενιάς Intel θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρείται παλιό.

Οκ, αλλιώς το κατάλαβα. Εγώ εννοώ (και χρησιμοποιώ) όντως παλιά :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Οκ, αλλιώς το κατάλαβα. Εγώ εννοώ (και χρησιμοποιώ) όντως παλιά :lol:

Και εγώ βάζω SSD σε παλιά μηχανήματα, μιλάμε Core2Duo. Είχα SSD, NVMe, σε ΑΜ3+. Αλλά στην παρούσα φάση, επειδή μιλάμε για M.2 εννοούσα μητρική που διαθέτει slot που μπορεί να πάρει M.2 NVMe ή SATA. Τώρα σε καινούριο μηχάνημα, δεν θα πας να βάλεις 256GB και αν βάλεις, αυτό θα είναι NVMe, όχι SATA. Η διαφορά τιμής δεν αξίζει να πας σε SATA.

• Like 1
Δημοσ.
On 11/07/2025 at 12:18, daPro said:

Θυμάμαι το πρώτο μου SSD 128gb είχα σκάσει περίπου 180 ευρώ..

Θυμάμαι τον πρώτο μου HD 40 MB το 1993, είχα σκάσει περίπου 100.000δρχ

• Like 3
Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω καλά, ο ssd του θέματος έχει Β+Μ key. Εχω ξε ασμενο κάπου ένα usb3.0 κουτάκι για Μ.2 έως 2280 με Β key (το είχα πάρει κατά λάθος κάποτε ως "Μ" key, άργησα να το δοκιμάσω και μου ξέμεινε). Λογικά το Β και το "Β+Μ" είναι συμβατά (η AI λέει ότι δίσκοι sata περιορίζονται στα 600ΜΒ/s, πράγμα έτσι κι αλλιώς λογικό και ως usb3.0 έτσι κι αλλιώς δεν πιάνεις ούτε τόσα). Απλά αν μπορεί κάποιος ας το επιβεβαιώσει. 

Βέβαια πλέον το δείχνει μόνο σε 4 καταστήματα (Αθήνα) το προϊόν, οπότε μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα... 🙈

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορα τον Δεκ στα 8,33€ εκαστος 😋
Η εκπτωση εβγαινε αυτοματα στα ~6 κομματια, δεν εβαλα ειδικο κουπονι, την βρηκα τυχαια στην προσπαθεια υπερβασης του οριου δωρεαν αποστολης στο νησι.
Μαζι 2 παρομοιοι των 2,5" για αλλη χρηση. Σε τετοια τιμη, εβαλα μερικα τεμ παραπανω 😅
Ειχαν παιξει και περισυ στο BF στα 10€ και δεν μπορουσα να παραγγειλω τοτε λογω μετακινησης και ξαναδοκιμασα τον Δεκ οταν και ξαναεβαλε την ιδια τιμη.

Δεν εγραψα τιποτε για αποδοση-αξιοπιστια, γιατι δεν τους εχω βαλει ακομη πουθενα... 
Τρεις προοριζονται να μπουν σαν 2οι δισκοι 'αποθηκης'/downloads/media σε 3 καλα mini pc. Οτι πρεπει.
Θα γραφουν χιλιομετρα read-write, αντι του βασικου των windows, βοηθωντας στην μακροζωια του.
Παρομοια καποιοι θα μπουν σε desktops με εξτρα m2 slot κλπ.

Plaisio-Netac-Screenshot 2025-07-13 at 17-36-02 Διαχείριση παραγγελιών.png

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...