gokuthelegend Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 πμ 9 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε κάτι τέτοιο σκέφτομαι (γλιτώνεις και data και μπαταρια) αλλά που να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχει και το yt-dlp, το οποίο μάλιστα κατεβάζει και ολόκληρες playlists από το youtube. Δηλαδή αν έχεις ήδη κάποιες playlists θα κατεβάσει αυτόματα όλα τα τραγούδια, δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις ένα-ένα.
adi32 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 πμ Στο κινητο https://newpipe.net/ οτι πιο απλο και κατεβαζεις και οτι θες σε audio και βιντεο Σε android tv https://smarttubeapp.github.io/
arxontas2323 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ 31 λεπτά πριν, adi32 είπε Σε android tv https://smarttubeapp.github.io/ Τελευταια μου εκανε κατι νουμερα...δεν επαιζε καποια βιντεο κτλ εσυ ειχες κανα θεμα;
Axelq Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Για κινητό μόνο Brave browser, ούτε adblocks ή plugins, παίζει και με κλειστή την οθόνη, τι άλλο θες ... 3
adi32 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:08 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:08 πμ Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε Τελευταια μου εκανε κατι νουμερα...δεν επαιζε καποια βιντεο κτλ εσυ ειχες κανα θεμα; Αν θυμαμαι καλα με το update εφτιαξε Τωρα ειναι οκ 1
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 πμ 48 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Υπάρχει και το yt-dlp, το οποίο μάλιστα κατεβάζει και ολόκληρες playlists από το youtube. Δηλαδή αν έχεις ήδη κάποιες playlists θα κατεβάσει αυτόματα όλα τα τραγούδια, δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις ένα-ένα. Mediahuman για αυτό το yt dip μονο user friendly δεν ειναι. Το Mediahuman κάνεις paste την Playlist και αμέσως κατεβάζει ότι υπάρχει εκεί με gui και σωστό περιβάλλον. 1
pavloa Δημοσ. Δευτέρα στις 06:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:55 μμ Για smart tv τι προτείνετε για τις διαφημίσεις?
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ 2 ώρες πριν, pavloa είπε Για smart tv τι προτείνετε για τις διαφημίσεις? Android box αλλιως tv με android ωστε να περασεις οτι θελεις.
XronisR Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Youtube premium δεν το σκέφτεσαι; 1 1
pavloa Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 μμ (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Arkin είπε Android box αλλιως tv με android ωστε να περασεις οτι θελεις. Android έχει η τηλεόραση αλλά στο playstore στην αναζήτηση δεν μου βγάζει κάποια από αυτά που προτείνετε πιο πάνω. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:57 μμ από pavloa
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:00 μμ 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Android έχει η τηλεόραση αλλά στο playstore στην αναζήτηση δεν μου βγάζει κάποια από αυτά που προτείνετε πιο πάνω. Με apk μονο στειλε μου πμ να στα ετοιμασω προφανως το playstore δεν εχει τιποτα απο αυτα αυτο ελειπε δηλαδη να ειναι τοσο ευκολο να βαλει καποιος τετοια προγραμματα που θα κοψουν εσοδα απο την google.
pavloa Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Με apk μονο στειλε μου πμ να στα ετοιμασω προφανως το playstore δεν εχει τιποτα απο αυτα αυτο ελειπε δηλαδη να ειναι τοσο ευκολο να βαλει καποιος τετοια προγραμματα που θα κοψουν εσοδα απο την google. Χαχα. Ειπα να δοκιμάσω μήπως βρει κάτι.. Σου στέλνω πμ.
SoullessRider Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ Στις 13/7/2025 στις 7:13 ΜΜ, warewolf είπε Έγκαταστήστε τον firefox στο κινητό και ύστερα προσθέστε του στα add ons τον ublock origin. (όπως θα κάνατε και στον firefox στο pc) Αν θα μπαίνετε μέσω του firefox στο youtube, το πρόβλημα θα λυθεί. Ή εγκαταστήστε και κάποιον άλλον browser με ενσωματωμένο adblock όπως αναφέρθηκε. Λειτουργεί το youtube Revanced κανονικά, απλά είναι λίγο θέμα το στήσιμο του, για κάποιον που δεν έχει ξανά ασχοληθεί. Αυτό που λέει εδώ ο φίλος είναι η καλύτερη λύση, firefox με ublock και adguard. μέσα από αυτό θα βλέπεις youtube facebook instagram χωρίς τις διαφημίσεις τους. το μόνο μειονέκτημα είναι πως στο facebook κάνει ενα σκρολ-απ καθε λίγο, αλλά είναι μικρό το κακό αν το συγκρίνεις με τις μακακίες που σε γλυτώνει σε σχέση με την εφαρμογή του fb.... Βέβαια κρατάς και τις εφαρμογές για να έχεις τις δυνατότητες επαλήθευσης λογαριασμών όταν / αν χρειαστείς. Επίσης, σε ότι έχουν γράψει οι συμφορουμίτες, να προσθέσω και το grayjay
adi32 Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ 21 ώρες πριν, pavloa είπε Android έχει η τηλεόραση αλλά στο playstore στην αναζήτηση δεν μου βγάζει κάποια από αυτά που προτείνετε πιο πάνω. πιο πανω το εχω βαλει κατεβαζεις το apk το στελνεις στην τιβι και τελος https://smarttubeapp.github.io/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα