Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Μηπως η φωτογραφία του αθρου φερνει σε δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας που ανηκουν σε αυτο θρήσκευμα?

Λεω εγω τωρα...

image.png.dc9a0ca052f1c249a85a9ad79c44f4f3.png

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aypnia είπε

Πιστεύουν ότι οι νέες γενιές θέλουν να γίνονται όλα από το κινητό τους και με ένα κουμπί να το βάζουν σε monitor όταν είναι σπίτι.

Και η σημερινή γενιά πέρα από ...μερακλήδες και gamers είναι έτοιμη για αυτό.

Ολοι ετοιμοι ημασταν απο τοτε που παιρναμε ταμπλετες και τους βαζαμε θηκες με πληκτρολογιο μπας και ψευτοδουλεψουμε. Απλως η google ηταν παντα φοβικη 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BillT είπε

Τώρα με την AI φωτογραφια (ξέρασμα) που βάλατε για το άρθρο, δεν περιμένω σοβαρά σχόλια για μια τόσο σοβαρή εξέλιξη... 

Κλαυσιγελος....

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, hliastsek είπε

image.png.dc9a0ca052f1c249a85a9ad79c44f4f3.png

Σε πόσο δύσκολη δηλαδή; δεν θα μπορούν κοιμηθούν ασ πούμε; 😂😂😂

Μια φωτογραφία με ένα ιερέα, οποιασδήποτε θρησκείας, είναι ότι ποιο φυσιολογικό...

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nhzt είπε

Σε πόσο δύσκολη δηλαδή; δεν θα μπορούν κοιμηθούν ασ πούμε; 😂😂😂

Μια φωτογραφία με ένα ιερέα, οποιασδήποτε θρησκείας, είναι ότι ποιο φυσιολογικό...

Ενώ την ίδια στιγμή ήταν πάνω στα τραπέζια με το:

"Αμάρτησε μαζί μου κι έλα
Έλα, έλα, έλα, έλα
Έλα να με τρελάνεις
Κάποιες αμαρτίες
Αμαρτία είναι, είναι να μη τις κάνεις"... 😛 

• Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Έλα, έλα, έλα, έλα
Έλα να με τρελάνεις
Κάποιες αμαρτίες

Spoiler

Αμαρτία η Λένα... 😇

• Haha 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Μηπως η φωτογραφία του αθρου φερνει σε δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας που ανηκουν σε αυτο θρήσκευμα?

Λεω εγω τωρα...

Είναι site με τεχνολογία όποτε πολύ σωστά και ο αρθογράφος θεώρησε ότι δεν κάνουν match αυτές οι κατηγορίες ανθρώπων

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Τέλεια νέα για τους devs που δεν προλαβαίνουν και μπορούν να καλύψουν τον ήδη τεράστιο αριθμό από συνδυασμούς hardware στα android κινητά/τάμπλεt. Τώρα θα πρέπει να κάνουν optimize ΚΑΙ για desktop!

• Like 3
  • Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KostasKri είπε

Τέλεια νέα για τους devs που δεν προλαβαίνουν και μπορούν να καλύψουν τον ήδη τεράστιο αριθμό από συνδυασμούς hardware στα android κινητά/τάμπλεt. Τώρα θα πρέπει να κάνουν optimize ΚΑΙ για desktop!

Ε δε νομίζω να έχουν και χαοτικές διαφορές μεταξύ τους! 

• Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έλα, έλα, έλα, έλα
Έλα να με τρελάνεις
Κάποιες αμαρτίες

Και αυτό... Αλλά μιλάω για την woke καφριλα. Ειναι μερικοί που δεν μπορούν να βλέπουν παπάδες, παντρεμένους, παρελάσεις, κρεατοφάγους κλπ. Δεν υπερασπίζομαι την Εκκλησία, αλλά το ότι ξαφνικά ο κόσμος όλος είναι λάθος γι αυτούς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Να κοιτάξουν στο ημερολόγιό τους και να δουν σε ποια χρονιά βρισκόμαστε... 

Δεν είναι θέμα εποχής αλλά αφενός μεν σεβασμού προς τα θρησκευτικά πιστεύοντα μιας μερίδας του πληθυσμού και αφετέρου της τρέχουσας νομοθεσίας την οποία δεν γνωρίζω οπότε υποθέτω ότι θα σας έχει κατατοπίσει επ' αυτού ο νομικός σύμβουλος του site σας.

Επεξ/σία από Directx
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Λέτε ρε εμείς με τα 10ρια αντί για windows 11 να βάλουμε τελικά... android!!! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Αν υπάρχει μία ελπίδα να πάρει κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα την πίτα από την Microsoft ίσως είναι το Android. Έχει αρκετά μεγάλη γκάμα εφαρμογών μέσα στο store του που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Σίγουρα όμως χρειάζεται σοβαρό σχεδιασμό και να ληθεί υπ' όψιν ότι ένα laptop ή Desktop δεν έχει οθόνη αφής, κάτι που η Microsoft τείνει να ξεχνάει. 

50 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έλα, έλα, έλα, έλα
Έλα να με τρελάνεις
Κάποιες αμαρτίες

Άβυσσος η ψυχή των πιστών. 

5 λεπτά πριν, Directx είπε

Δεν είναι θέμα εποχής αλλά αφενός μεν σεβασμού προς τα θρησκευτικά πιστεύονταν μιας μερίδας του πληθυσμού και αφετέρου της τρέχουσας νομοθεσίας την οποία δεν γνωρίζω οπότε υποθέτω ότι θα σας έχει κατατοπίσει επ' αυτού ο νομικός σύμβουλος του site σας.

Κάθε φορά που κάτι θυμίζει σε ένα χριστιανό κάτι θα το κατεβάζουμε γιατί προσβάλει εκείνον και τους φανταστικούς του φίλους; Ας κουνήσουν λίγο το κεφάλι του να δούμε αν κάνει γκλιν γκλον γιατί μέχρι και παραστάσεις κατέβηκαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και κόντεψαν να φάνε αγνό χριστιανικό ξύλο οι δημιουργοί ενώ το περιεχόμενο δεν είχε να κάνει καν με την θρησκεία. 

• Like 2
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...