Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nabuko είπε

Του παίρνεις το δίπλωμα μόνιμα ή όχι?

Κατάπτυστη θρασύδειλη συμπεριφορά.

Αλλά όταν δουν οτι δεν τους παίρνει κλαίγονται γιατί είναι εκτεθημένοι και αδύναμοι και όταν δουν τους παίρνει πουλάνε τρέλα.

Για κάτι τέτοιους χρειάζονται κάμερες νόμιμες σε όλα το οχήματα χθες.

Διαφορετικά θα καταλήξουμε να γίνουμε mad max.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nabuko είπε

Του παίρνεις το δίπλωμα μόνιμα ή όχι?

Είναι τραγικός, απαράδεκτος και αδικαιολόγητος.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Συνεχιζεις να μην απαντας ομως τι μπορει να εχει προηγηθει για να δικαιολογει για αυτη την συμπεριφορα. 

20 hours ago, great said:

δηλαδη ναι οκ πες μου δικαιολόγησε μου τον, τι ακριβως εχει προηγηθει τι εχει προηγηθει που το κανει αυτο ? τον εχει πλακωσει στο ξύλο ας πουμε και μετα καβαλησε μηχανημα και του εκανε ντα σπαζωντας τον καθρέφτη ? τι ακριβως δικαιολογει την πράξη ?

ελα πες μας, δικαιολόγησε τον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, great είπε

δηλαδη ναι οκ πες μου δικαιολόγησε μου τον, τι ακριβως εχει προηγηθει τι εχει προηγηθει που το κανει αυτο ? τον εχει πλακωσει στο ξύλο ας πουμε και μετα καβαλησε μηχανημα και του εκανε ντα σπαζωντας τον καθρέφτη ? τι ακριβως δικαιολογει την πράξη ?

20 ώρες πριν, haris_216 είπε

Ότι και να έχει προηγηθεί δε νομίζω ότι το δικαιολογεί. Μπορεί να το εξηγεί αλλά δεν το δικαιολογεί

Για να μην πω για το θρασύδειλο της κίνησης του "χτυπάω και την κάνω" (εκτός αν την είδε κομάντο "hit and run" φάση) επειδή είναι με τη μηχανή και προφανώς ο άλλος δεν μπορεί να τον φτάσει/πιάσει

Τέλος να μην περάσουμε στο ντούκου και το γεγονός ότι θέτει σε κίνδυνο και τον απέναντι που έρχεται που δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσει όταν τον βλέπει ξαφνικά μπροστά του, αφού πριν τον κρύβει το βανάκι (αφού ο "δικός μας" πρέπει να φύγει από τον "τόπο του εγκλήματος" άμεσα)

Μισο λεπτακι ρε παιδια μη βαρατε, εγω αναφερομουν στη συμπεριφορα του τυπου. Δε νομιζω οτι ηταν απλα τοσο τρελος ωστε να παει να ριξει κλωτσο στον καθρεφτη καποιου τυχαιου μπροστινου. Πολυ πιθανο να του εκανε μαλακια ο μπροστινος νωριτερα, να τον εκλεισε, να τον αναγκασε να κανει επικινδυνο ελιγμο, οτιδηποτε. Εγω με το μηχανακι εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου να θελει να κανει τα ιδια στον μπροστινο μου (και στις περισσοτερες περιπτωσεις προκειται για ταριφα). 

*Επισης, για να τραβαει βιντεο ο πισω τη φαση με τη μηχανη, ειναι πολυ πιθανο οτι κατι ακομα ειδε νωριτερα που του κινησε το ενδιαφερον...

Επεξ/σία από lector
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, lector είπε

Μισο λεπτακι ρε παιδια μη βαρατε, εγω αναφερομουν στη συμπεριφορα του τυπου. Δε νομιζω οτι ηταν απλα τοσο τρελος ωστε να παει να ριξει κλωτσο στον καθρεφτη καποιου τυχαιου μπροστινου. Πολυ πιθανο να του εκανε μαλακια ο μπροστινος νωριτερα, να τον εκλεισε, να τον αναγκασε να κανει επικινδυνο ελιγμο, οτιδηποτε. Εγω με το μηχανακι εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου να θελει να κανει τα ιδια στον μπροστινο μου (και στις περισσοτερες περιπτωσεις προκειται για ταριφα). 

Προφανώς και κάτι έγινε. Γι' αυτό και ανέφερα ότι ενδεχομένως το όποιο περιστατικό να εξηγεί τη συμπεριφορά. 

Από κει και πέρα όμως, αν δεν του σκότωσε τη μάνα ΚΑΙ τον πατέρα, τίποτα δεν δικαιολογεί αυτό που βλέπουμε. Και πέρα από αυτά ο τύπος μπορεί να φαίνεται λόγω μηχανής και δερμάτινης στολής σαν "βαρύς τυπάς" αλλά στην πράξη είναι απλά "κότα".  Αφού κάνει ότι κάνει αλλά είναι έτοιμος να την κοπανήσει, με κίνδυνο απέναντι στους άλλους (το κεφάλι του ας το φάει, δικαίωμά του) γιατί μάλλον από κάκαλα..... 

Σημ. Και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν υπήρχε κάποια νομική κίνηση εναντίον του, αφού φαίνονται πινακίδες, θα κρυβόταν πίσω από το νόμο με την καραμέλα της εποχής για τα "προσωπικά δεδομένα"

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Προφανώς και κάτι έγινε. Γι' αυτό και ανέφερα ότι ενδεχομένως το όποιο περιστατικό να εξηγεί τη συμπεριφορά. 

Από κει και πέρα όμως, αν δεν του σκότωσε τη μάνα ΚΑΙ τον πατέρα, τίποτα δεν δικαιολογεί αυτό που βλέπουμε. Και πέρα από αυτά ο τύπος μπορεί να φαίνεται λόγω μηχανής και δερμάτινης στολής σαν "βαρύς τυπάς" αλλά στην πράξη είναι απλά "κότα".  Αφού κάνει ότι κάνει αλλά είναι έτοιμος να την κοπανήσει, με κίνδυνο απέναντι στους άλλους (το κεφάλι του ας το φάει, δικαίωμά του) γιατί μάλλον από κάκαλα..... 

Δεκτο. Απο την αλλη βεβαια μπορει να εφυγε γιατι πρωτον βρισκοταν ουτως ή αλλως σε επικινδυνο σημειο, και δευτερον, μπορει απλα να ηθελε να βγαλει τα νευρα του (να "εκδικηθει") και οχι να κατσει να συνεχισει την οποιαδηποτε διενεξη αλλα να φυγει να παει στον προορισμο του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Δεκτο. Απο την αλλη βεβαια μπορει να εφυγε γιατι πρωτον βρισκοταν ουτως ή αλλως σε επικινδυνο σημειο, και δευτερον, μπορει απλα να ηθελε να βγαλει τα νευρα του (να "εκδικηθει") και οχι να κατσει να συνεχισει την οποιαδηποτε διενεξη αλλα να φυγει να παει στον προορισμο του.

Ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτό που έγραψες. 🤣

Έχω δει άπειρα τέτοια βίντεο hit and run από κοτούλες μηχανοβιους. Ειδικά στις ΗΠΑ γίνονται δύο τινά μετά:

Είτε τον ακολουθεί ο ιχης και τον ξαπλώνει κάτω.

Είτε πέφτει ο ίδιος στην προσπάθεια του να φύγει.

Γελοίοι και στις 2 περιπτώσεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτό που έγραψες. 🤣

Έχω δει άπειρα τέτοια βίντεο hit and run από κοτούλες μηχανοβιους. Ειδικά στις ΗΠΑ γίνονται δύο τινά μετά:

Είτε τον ακολουθεί ο ιχης και τον ξαπλώνει κάτω.

Είτε πέφτει ο ίδιος στην προσπάθεια του να φύγει.

Γελοίοι και στις 2 περιπτώσεις.

Δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν τετοια περιστατικα. Αλλα, ενω μου φαινεται λογικο (δικαιολογημενο τελοσπαντων) να κανει μια μαλακια ο πρωτος και να την ανταποδωσει ο δευτερος και να τελειωσει εκει, μου φαινεται παραλογο μετα να δωσουν ραντεβου λιγο πιο κατω για να τα πουνε σαν αντρες και να τις παιξουν, αντι να φυγουν να πανε στις δουλειες τους.

Δημοσ.

εχω βρεθει σε τετοια θεση και ναι, υπαρχουν πολλα που το δικαιολογουν. ειναι καλυτερο απο το να παιξεις ξυλο στο δρομο και για τους δυο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εχω βρεθει σε τετοια θεση και ναι, υπαρχουν πολλα που το δικαιολογουν. ειναι καλυτερο απο το να παιξεις ξυλο στο δρομο και για τους δυο.

Το καλύτερο (η "μαγκιά" αν προτιμάς) είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να φτάσεις εκεί (στην κλωτσιά και την φυγή εννοώ). Από κει πέρα, αν επιτρέψεις να γίνει το πρώτο (κλωτσιά) δεν ξέρω σε ποιον καθρέφτη θα σου αρέσει αυτό που θα δεις μετά την "άτακτη φυγή". Γιατί σε όποιον και να πεις την ιστορία μετά, εαυτό σου ή άλλους, δύσκολα θα φανείς "μάγκας" (εκτός αν είσαι εσύ ή η παρέα σου, "ληξιαρχικά" ή στο μυαλό, 20άρηδες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...