Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, touloumelek είπε

Και ναι.. μολις σημερα πριν απο 1 ωρα το ανοιξα για να περασω δεδομενα απο το παλιο και μολις ανοιξα την εσωτερικη οθονη μου εβγαλε μια μπλε γραμμη...καλη αρχη. Το αγορασα χθες απο πλαισιο. Τι κανω; το παω πισω;

Αν έχει DOA ναι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dandri είπε

Αν έχει DOA ναι

δεν ξερω αν εχει. Το αναφερει καπου αυτο; Δεν το ειδα μεσα στη σελιδα του προιοντος.

Δημοσ.

Έχει DOA, δεν μπορεί να μην έχει είναι νόμος. 7 ημέρες για αγορά από κατάστημα και 14 για ηλεκτρονικές, αν δεν κανω λάθος.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, touloumelek είπε

Και ναι.. μολις σημερα πριν απο 1 ωρα το ανοιξα για να περασω δεδομενα απο το παλιο και μολις ανοιξα την εσωτερικη οθονη μου εβγαλε μια μπλε γραμμη...καλη αρχη. Το αγορασα χθες απο πλαισιο. Τι κανω; το παω πισω;

Samsung?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, touloumelek είπε

δεν ξερω αν εχει. Το αναφερει καπου αυτο; Δεν το ειδα μεσα στη σελιδα του προιοντος.

Το αναφέρει στο παραστατικό.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dandri είπε

Το αναφέρει στο παραστατικό.

Ναι οντως. Το ειδα τωρα. Ευχαριστω και παλι!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/7/2025 στις 10:55 ΜΜ, gkarako είπε

Έχει DOA, δεν μπορεί να μην έχει είναι νόμος. 7 ημέρες για αγορά από κατάστημα και 14 για ηλεκτρονικές, αν δεν κανω λάθος.

Έχω την εντύπωση προκαλεί το doa δεν είναι υποχρεωτικό, είναι επιλογή του καταστήματος αν θα το προσφέρει.

Δεν το λέω με 100% σιγουριά αλλά έτσι θυμάμαι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχω την εντύπωση προκαλεί το doa δεν είναι υποχρεωτικό, είναι επιλογή του καταστήματος αν θα το προσφέρει.

Δεν το λέω με 100% σιγουριά αλλά έτσι θυμάμαι.

Δηλαδή σου πουλάνε κάτι που δεν λειτουργεί και δε βαριέσαι-δεν τρέχει τίποτα;

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δηλαδή σου πουλάνε κάτι που δεν λειτουργεί και δε βαριέσαι-δεν τρέχει τίποτα;

Όχι, η εγγύηση ισχύει κανονικά.Για το doa λέω.

Δημοσ.

DOA ειναι για 7 ημερες αγορα απο το καταστημα και 14 online. Κοιτα θα το πηγαινα ετσι κι αλλιως πισω και ευτυχως ειχαν ενα τελευταιο κομματι και μου το εκαναν αντικατασταση. Το θεμα ηταν στην οθονη και μαλιστα στη μεσα οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω. Σαν κινητο ( το ειχα και παλι το 2023 τελη ) ειναι καλο αν και βαρυ. Δουλευω fold απο το 2020 και ειχα ολα τα samsung απο fold 1 μεχρι και το fold 4 που εχω ακομη. Για αυτο το ποσο 699 - φπα + 20% επιστροφη eurobank ειναι σχεδον κλεψια. Για το αρχικο ποσο που ειχε καποτε ουτε για πλακα. Ειναι βαρυ και σιγουρα ζεσταινεται πολυ. Το βολικο ειναι το passport στυλ οποτε το δουλευεις ανετα με την εξωτερικη οθονη αν δε σου φυγει απο το χερι και κλαις. 

Και παλι γι αυτα τα χρηματα ειναι σουπερ για οποιον θελει πραγματικα την εσωτερικη οθονη. Αλλιως οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, touloumelek said:

Δουλευω fold απο το 2020 και ειχα ολα τα samsung απο fold 1 μεχρι και το fold 4 που εχω ακομη. Για αυτο το ποσο 699 - φπα + 20% επιστροφη eurobank ειναι σχεδον κλεψια. Για το αρχικο ποσο που ειχε καποτε ουτε για πλακα. Ειναι βαρυ και σιγουρα ζεσταινεται πολυ. Το βολικο ειναι το passport στυλ οποτε το δουλευεις ανετα με την εξωτερικη οθονη αν δε σου φυγει απο το χερι και κλαις. 

Και παλι γι αυτα τα χρηματα ειναι σουπερ για οποιον θελει πραγματικα την εσωτερικη οθονη. Αλλιως οχι.

Πρώην κάτοχος Surface DUO (1) εδω. Είμαι πολύ fun του "passport" aspect ratio και το μόνο κινητό που κρατάει ακόμα αυτον τον χαρακτήρα είναι το Pixel Fold 1. Η τιμή του (σε συνδιασμό και με την eurobank επιστροφή) ειναι πραγματικά πολύ δελεαστική... 

Επεξ/σία από kirmis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, touloumelek είπε

DOA ειναι για 7 ημερες αγορα απο το καταστημα και 14 online. Κοιτα θα το πηγαινα ετσι κι αλλιως πισω και ευτυχως ειχαν ενα τελευταιο κομματι και μου το εκαναν αντικατασταση. Το θεμα ηταν στην οθονη και μαλιστα στη μεσα οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω. Σαν κινητο ( το ειχα και παλι το 2023 τελη ) ειναι καλο αν και βαρυ. Δουλευω fold απο το 2020 και ειχα ολα τα samsung απο fold 1 μεχρι και το fold 4 που εχω ακομη. Για αυτο το ποσο 699 - φπα + 20% επιστροφη eurobank ειναι σχεδον κλεψια. Για το αρχικο ποσο που ειχε καποτε ουτε για πλακα. Ειναι βαρυ και σιγουρα ζεσταινεται πολυ. Το βολικο ειναι το passport στυλ οποτε το δουλευεις ανετα με την εξωτερικη οθονη αν δε σου φυγει απο το χερι και κλαις. 

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάρω ένα fold για δοκιμή γιατί μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Θεωρείς αξίζει να το πάρω δοκιμαστικά (πιθανότατα σαν 2ο) για να δω πως πάει; Το θέλω καθαρά για content consumption (σειρές youtube κλπ) αντί για να κουβαλάω tablet μια και έλεγα να το αναβαθμίσω. Αν θα αντικαταστίσει το iPhone σαν κύρια συσκευή είναι ακόμα λίγο φλου.

Επεξ/σία από tonyz21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...