TasMan Δημοσ. Κυριακή στις 12:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:52 μμ Μα γιατί τα καταργούν από τώρα; Μόνο 70 χρόνια υπάρχουν, ο ορισμός του planned obsolescence! Εγώ λέω να βάλουν κάρα με άλογα που είναι φουλ οικολογικά! 2
Doubt Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 μμ 13 ώρες πριν, navigatoras είπε το τραμ θα μείνει; ή θα φύγει και αυτό; ξερει κανείς; Δεν έπρεπε να είχε γίνει η επέκταση προς Πειραιά, στη Γλυφάδα μέσα στο κέντρο δεν το θέλουν οι κάτοικοι. Να ξηλωθεί όμως εντελώς, εγώ το βλέπω απίθανο. Ίσως σε 10 χρόνια και βλέπουμε.
k_w_t Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στις 20/7/2025 στις 11:56 ΜΜ, Doubt είπε Δεν έπρεπε να είχε γίνει η επέκταση προς Πειραιά, στη Γλυφάδα μέσα στο κέντρο δεν το θέλουν οι κάτοικοι. Να ξηλωθεί όμως εντελώς, εγώ το βλέπω απίθανο. Ίσως σε 10 χρόνια και βλέπουμε. Το τραμ θα μεινει ... Και υπαρχει σκεψη να παει μεχρι το Περαμα.
Doubt Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, k_w_t είπε υπαρχει σκεψη να παει μεχρι το Περαμα Κάποια πράγματα γίνονται για να κυκλοφορεί το χρήμα.
k_w_t Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Δημοσ. πριν από 20 λεπτά 9 ώρες πριν, Doubt είπε Κάποια πράγματα γίνονται για να κυκλοφορεί το χρήμα. Υπηρχε και παλιοτερα τραμ μεχρι το περαμα... Το σταματησαν το 1977. Βολευε τρομερα καποιον ο οποιος δουλευε εκει ή ηθελε να παει Σαλαμινα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα