xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:02 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:02 μμ 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Οι γονείς του σε θέλουν; Όπως έχω καταλάβει ναι 5 λεπτά πριν, mechpanos είπε Πολλά τα red flags. Γύρνα πίσω στη Λάρισα κορίτσι μου να σωθείς μην επενδύεις χρόνο ενέργεια και συναισθήματα σε αυτή τη σχέση. Γιατί το λέτε αυτό όμως
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ Μόλις τώρα, xantzerimaria99 είπε Όπως έχω καταλάβει ναι Οι δικοί σου γονείς τι λένε για την σχέση σας;
LiquidTroll Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) Οντως πολλα τα red flags. Στο Διδυμότειχο, που την σιχαίνομαι σαν πολη, γιατί εκει υπηρέτησα, κάποτε έβρισκες σπίτι φθηνά. Αν είσαι εργένης, και μένεις με γονείς, αντε να το καταλάβω.Όσο χρονών και αν είσαι. Οταν όμως έχεις σχέση, σοβαρή, το 1ο που πρεπει να κάνεις είναι να φύγεις. Οι ίδιοι οι γονείς θα έπρεπε να του το πούνε. Τσακίδια. Δεν το βλεπω να προχωράει κοπελιά. Θες με αυτό τον άνθρωπο να κάνεις οικογένεια και παιδιά? Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:05 μμ από LiquidTroll
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ 1 λεπτό πριν, great είπε παρα πολλα τα red flags. για να καταλαβω εσυ εισαι απο Λαρισα και μετακομισες Ευρο για να εισαι με τον 43 που μενει με τους γονεις του και παιζει και στοιχημα, σαν "χομπι". Επισης δεν ξερω πως να σε παρει καποιος σοβαρα, με το username μαρια99, δηλαδη 26 χρονών Δανάη.......... Ναι μετακόμισα, τόσο είμαι
phanispal Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ Κοπελιά ούτε στο ampa να είχες μπει να ρωτήσεις. 4
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ 5 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Δεν νομίζω να είναι έτσι...να φάει έχει όσο του μαγειρεύουν οι γονείς του. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως συνεχίζονται όλα, από εμένα δεν θα βλέπει φάει, όλο η μάνα του θα του μαγειρεύει. Όσο αφορά το στοίχημα, ναι όντως θέλει να παίζει του αρέσει Τώρα πραγματικά ελπίζω να μας τρολάρεις και να μην εισαι τόσο θύμα (για να το θέσω ευγενικά) .
Vaguras Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Εγώ από την όλη περιγραφή ως τώρα, παρατηρώ ότι όλη την ενέργεια, στην σχέση την έχεις βάλει εσύ: μετακόμισες σε μια άλλη πόλη, με τα μελλοντικά "πεθερικά" σου, είσαι διατεθιμένη να δουλέψεις για να συνεισφέρεις και να φύγετε απο το πατρικό του συντρόφου σου, αναζητάς βοήθεια εδώ κλπ. Απο την άλλη, ο κύριος φαίνεται από όσα μας λές, ότι δεν είναι διατεθιμένος να ξεβολευτεί απο την ευκολία του σπιτιού του, με τις μητρικές-πατρικές ανέσεις και μάλιστα αγχώνεται στο γεγονός ότι όλος ο μισθός του θα πηγαίνει στο νέο σας σπίτι και δεν θα σας μένει φράγκο μέχρι να βρεις και εσύ δουλειά. Όπως έγραψαν και άλλοι πολλά τα red flags!
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οι δικοί σου γονείς τι λένε για την σχέση σας; Και αυτοί λένε πως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα όλο αυτό, γιατί γνωρίζουν την περιοχή που μένω, ξέρουν ότι εδώ που είμαι δεν υπάρχουν δουλειές. Αλλά και εκεί πέρα να γυρίσω στο χωριό, πάλι δεν είναι καλά, χειρότερα είναι
Μακιαβέλλι Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 μμ Από φου πως πάει το Διδυμότειχο; Δες για κάνα νταλαβέρι από Βουλγαρία.
1comment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:08 μμ 6 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Δεν κατάλαβα και τι θέλετε να πείτε με αυτό;.. Οτι πρέπει να νιώθω ντροπή που πήγα να μείνω με αυτούς τους ανθρώπους, η μήπως τους είμαι βάρος Αν τους είσαι βάρος, θα σου το δείξουν με τον τρόπο τους φαντάζομαι. Αν πληρώνουν κι αυτοί για τα έξοδα του σπιτιού στο οποίο μένετε, καταλαβαίνεις ότι έμμεσα τους είσαι αφού εσύ δεν συνεισφέρεις οικονομικά.
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ 2 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Οντως πολλα τα red flags. Στο Διδυμότειχο, που την σιχαίνομαι σαν πολη, γιατί εκει υπηρέτησα, κάποτε έβρισκες σπίτι φθηνά. Αν είσαι εργένης, και μένεις με γονείς, αντε να το καταλάβω.Όσο χρονών και αν είσαι. Οταν όμως έχεις σχέση, σοβαρή, το 1ο που πρεπει να κάνεις είναι να φύγεις. Οι ίδιοι οι γονείς θα έπρεπε να του το πούνε. Τσακίδια. Δεν το βλεπω να προχωράει κοπελιά. Θες με αυτό τον άνθρωπο να κάνεις οικογένεια και παιδιά? Καλησπέρα σας, οι γονείς του το έχουν πει, δεν το αναφέρουν άλλο όμως επειδή δεν βλέπουν αντίκρισμα. Όπως είπα πιο πάνω, ο ίδιος αισθάνεται οικονομική ανασφάλεια να πάει και να νοικιάσει με εναν μισθό, μέχρι να πάω να δουλέψω και εγώ. Ναι θέλω πολύ μαζί του...δεν είναι τυχαίο. Αλλά όταν ταΐζεις σκυλια, δίνεις 30 με 40 ευρώ το μήνα για τροφες, παίζεις στοίχημα 50 ευρώ περίπου τον μηνα, και λες ότι είναι χόμπι..πως εξηγείται όλο αυτό... 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τώρα πραγματικά ελπίζω να μας τρολάρεις και να μην εισαι τόσο θύμα (για να το θέσω ευγενικά) . Δεν σε τρολαρω
mechpanos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ 2 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Γιατί το λέτε αυτό όμως 1. 43 χρονος (στην ηλικία μου) μένει με την μαμά του 2. 43 χρονος βγάζει 790€ (δεν είναι κακό να βγάζεις τόσα αλλά είναι ο βασικός ενός ανειδίκευτου, 43 χρονών θα έπρεπε να έχει στεριώσει κάπου ή να έχει κάποια εξειδίκευση αποκτήσει, που θα έπαιρνε τουλάχιστον το χιλιάρικο καθαρό). 3. Παίζει στοίχημα 50€ το μήνα. Και προφανώς τα χάνει. 4. Σε φέρνει στον τόπο του και σε βάζει με τα πεθερικά, καμία κίνηση να αλλάξει το status και να προσπαθήσει κάτι για τη σχέση. 5. Βολεμένος τζάμπα φαϊ τζάμα ύπνος τζάμπα πλύσιμο σιδέρωμα. Όλα τζάμπα. 6. Δεν έχει κοινωνικό κύκλο να σε βάλει έστω προσωρινά σε μια δουλίτσα μέσω γνωριμιών. 7. Δεν έχει τη διάθεση να ξεβολευτεί τα γραφόμενα στο 5. 8. Διαφορά ηλικίας. Δεν έχεις την εμπειρία με το νεανικό ενθουσιασμό σου να αντιληφθείς τα παραπάνω. Όταν το καταλάβεις θα είναι αργά και θα έχεις χάσει τα καλύτερα χρόνια σου. Κι άλλα πολλά να έχουμε ώρα να αναλύουμε. Κόψε λάσπη και πολύ έκατσες με το που είδες αυτά. 8 2
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Κοπελιά ούτε στο ampa να είχες μπει να ρωτήσεις. Τι εννοείς με αυτό;
ny_ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ 46 minutes ago, xantzerimaria99 said: Καλησπέρα σε όλους είμαι η Δανάη 26 ετών, και θα ήθελα πολύ γνώμες, συμβουλές από όλους σας, ως μια μικρή βοήθεια για το θέμα μου. Κατάγομαι από Λάρισα, έχω τελειώσει σπουδές Ζαχαροπλαστικης Αρτοποιίας εδώ και λίγα χρόνια, αλλά όπως συνήθως χωρίς δουλειά πουθενά ως τώρα. Μόνο 2 φορές εποχιακά δούλεψα σε εργοστάσια το καλοκαίρι. Τους τελευταίους 5 μήνες ως τώρα πήγα να μείνω μόνιμα με το αγόρι μου, στο ίδιο σπίτι με τους γονεις του, ( και πλέον πεθερικα μου. Να τονίσω πως ακόμα δεν έχουμε αρραβωνιαστει ούτε παντρευτει. Με το παιδί ήμασταν σε σχέση από μακρινή αποσταση εδώ και 2.5 χρόνια, μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο, και για αυτό τώρα αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί υπό αυτές τις συνθήκες. Εκείνος είναι 43 ετών να τονίσω επίσης, και μένω στο Διδυμοτειχο Έβρου. Το πρόβλημα μέσα σε όλα αυτά είναι ότι δεν φτάνει που μένουμε με τους γονεις του, και είναι δύσκολο να μπορείς να είσαι άνετος έτσι, πρέπει εγώ να βρω μια δεύτερη δουλειά επειγόντως για να μπορεί εκείνος να νιώσει πιο ασφαλής οικονομικά ώστε να προχωρήσουμε, να πάμε να νοικιάσουμε ένα απλό σπίτι, το οποίο εδώ τα ενοίκια είναι 200 και κάτω ευρώ, αλλά έχει και με περισσότερα χρήματα. Ο ίδιος όμως δεν ρισκάρει με έναν μισθό προσωρινά να πάμε κάπου αλλού να μείνουμε, γιατί όπως είπα εδώ είναι δύσκολα να μένεις με αλλά άτομα. Και να μου πεις ο μισθός είναι στα 790 ευρώ...Αλλά θα μπορούσαμε να σφιχτουμε λίγο μέχρι να έβρισκα δουλειά, όχι όμως να ζούμε με αυτές τις συνθήκες και να έχουμε εντάσεις μουτρα κλπ Εσείς τι νομίζετε; Τραβα να δουλεψεις, τι περιμενεις να σε ταιζει , να σε ποτιζει, να σε ντυνει ο γκομενος?(γιατι "γκομενος" ειναι αφου δεν ειστε ουτε αρραβωνιασμενοι ουτε παντρεμενοι) Τι να νομιζουμε δηλ? Να σου πουμε κατσε σπιτι σαν αρχοντισα και ο αλλος να τρεχει σαν μλκς και να σε ταιζει? Σοβαρα τωρα, ρωτας κιολας? Ακου να δεις η τυπισσα .. Γαλαζοαιματη .
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:12 μμ 5 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Από φου πως πάει το Διδυμότειχο; Δες για κάνα νταλαβέρι από Βουλγαρία. Δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις