lector Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Δεν είδες τι έγραψε. Έπαιρνε αλλοδαπούς από φτωχές χώρες. Λογω της βραδινης μου απασχολησης, κινουμαι συχνα σε μαγαζια, καφετεριες, μπαρ, κλαμπ, ξενοδοχεια, εστιατορια, χωρους δεξιωσεων, και τυχαινει να βρισκομαι πιο μεσα απο εκει που παει ο πελατης. Απο το πιο τελειωμενο μεχρι το πιο χλιδατο μερος που εχω βρεθει, παντα σε θεσεις που δε φαινονται προς τα εξω, οπως κουζινα, λαντζα, καθαριοτητα, χαμαλικι κλπ, απασχολουνται αλλοδαποι, πακιστανοι, κλπ. Σε ξενοδοχειο που μονο για να σου ανοιξει την πορτα ο γκρουμ θελει 50 ευρω, στο υπογειο πλενει πιατα πακιστανος. Οι εξαιρεσεις μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου. Δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους, να δουλεψουν κι αυτοι φυσικα. Αλλα αυτη η κατασταση δεν ειναι τυχαια, κατι υποδεικνυει για τη νοοτροπια των επιχειρηματιων. 6
spectaculator Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 9 hours ago, Kelyyy said: Πήγα σε ένα ξενοδοχείο που κοστίζει 600€ το βράδυ σε νησι όπου θα με προσλαμβαναν για το υπόλοιπο της σεζόν δυστυχώς πλήρωσα τα μεταφορικά από την τσέπη μου αλλά απο το τηλέφωνο είχαν πει ότι δεν θα πληρώσουν. Πήγα με τη μητερα μου. Περίμενα μια ολόκληρη ώρα να έρθει η ιδιοκτήτρια Μετά τη μια ώρα μας προσφεραν μονο ένα νερό βρύσης. Όλη τη μέρα τίποτα αλλο από φαγητό. Προσλαμβαναν άτομα που δεν ήξεραν ελληνικα, χωρίς καθόλου ένσημα, παράνομα ποιος ξέρει τι λεφτά τους έδιναν. Τα λεφτά που έδιναν πολύ λίγα με λίγα ένσημα. Τα μπουρμπουαρ τα κρατάνε αυτοί, δωμάτιο που βλέπει μόνο τοίχο υπόγειο Τους τα βροντάς και φεύγεις. Το κάνουν γιατί υπάρχει κόσμος που το δέχεται. Λέμε και το ονοματάκι τους, έτσι για να βγαίνει στη φόρα για τους υποψήφιους το τι κουμάσια είναι. 1
lector Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 2 ώρες πριν, majunior είπε Τελευταία, στα interviews για δουλειά την καλοκαιρινή σαιζόν, ακούμε πολλούς να δηλώνουν μη διαθέσιμοι γιατί «θα πάνε για σαιζόν». Κυρίως άτομα που έχουν στείλει βιογραφικό μέσω ΔΥΠΑ αλλά και μερικοί που έχουν στείλει απευθείας. Άρα μάλλον το προτιμούν οι πιτσιρικάδες. Γιατι το προτιμουν; Μηπως η δικη σας προταση δεν ειναι και τοσο ελκυστικη; 1
majunior Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, lector είπε Γιατι το προτιμουν; Μηπως η δικη σας προταση δεν ειναι και τοσο ελκυστικη; Όχι δε φτάνουμε καν στο interview! Τους καλούμε για interview και λένε ότι μπορούν από Σεπτέμβριο!
beknick Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Το θαύμα του τουρισμού !!! Καλά έκανες παντός. Θα βρεις άλλου και καλό θα είναι να ζητάς πάντα αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας όπως έκανες.
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) στειλε παρε τηλ στα top μαγαζια του νησιου ολα θελουν κοσμο... ειναι οι εποχες π εχεις περιθωριο επιλογης..ζητας γραπτως την συμβαση κ βιντεο απο διαμονή. βρες fb group <<ονομα νησιου>> αγγελιες εργασιας .. προσφατα ειδα κατι εντελως διαφορετικο για σεζον π σχολιαστηκε....προσωπικα το συγκεκριμενο βιντεο το θεωρω αντιθετο με τα σοβαρα προβληματα. (οχι δεν εχω ξενοδοχειο) https://www.youtube.com/watch?v=OMLsojepZRg Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:08 μμ από kage
Morosana Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Έλληνες επιχειρηματίες. χρεώνουν 600 δωματιο τη βραδιά, 130 το κιλό τον αστακό, 80 τις πίσω ξαπλώστρες και στο σέρβις βάζουν 16χρονα ανήψια και 18αρηδες υπαλλήλους 7
Hawk_K Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να καταλάβετε ότι το 90% αυτών των ανθρώπων (επιχειρηματιών, ο Θεός να τους κάνει) οι οποίοι ασχολούνται στο ελλαδισταν με τον τουρισμό, θέλουν να δουλέψουν 5-6 μήνες και να βγάζουν λεφτά ενός χρόνου; Άρα πέρα από το να χρεώνουν ότι τους καπνίσει και να πληρώνουν ψίχουλα, πως ακριβώς θα πετύχουν τον στόχο τους; Οπότε αγνοήστε τους όσοι μπορείτε, οι υπόλοιποι καλό κουράγιο. 2 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Και μια κριτική στο google maps που περιγράφεις την κατάσταση δεν θα έκανε κακό ώστε να ξέρουν τι γίνεται οι επόμενοι που θα ενδιαφερθούν για δουλειά 5
bezan Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου ετσι σιγα σιγα σκοτωνουν τον τουρισμο, μακρυα στα νεα παιδια, και εμεις οι τελευταιοι που μενουμε στο επαγγελμα αυρο, σιγα σιγα φευγουμε και αλλαζουμε καριερες 1
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Η αγορα εργασιας δεν ειναι παιδοτοπος,υπαρχουν πολλες λακουβες Γενικα παντως μην περιμενετε ιδανικες συνθηκες,δεν θα εχει κανεις εναν υπαλληλο μονο του σε κυριλε δωματιο,υπαρχει τεραστιο προβλημα με τη στεγαση προσωπικου,ουτε να κοιταζει το ρολοι και να λεει τελειωσε το 8ωρο εγω την εκανα. Για αυτο η δουλεια στον τουρισμο ζυγιζεται απο τα tips,λες ΟΚ δουλευω κανονικοτατα αλλα δεν παιρνω 3 και 60 οποτε ισορροπει το πραγμα. 1
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε ουτε να κοιταζει το ρολοι και να λεει τελειωσε το 8ωρο εγω την εκανα. 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε λες ΟΚ δουλευω κανονικοτατα αλλα δεν παιρνω 3 και 60 οποτε ισορροπει το πραγμα. Εγώ το ξέρω ότι θεωρούνται αυτονόητα τα 12ωρα και τα 15ωρα (αν όχι παραπάνω), απλά μην το παίζουμε κινέζοι όπως κάνουμε σε άλλα νήματα.
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, phanispal είπε εγώ το ξέρω ότι θεωρούνται αυτονόητα τα 12ωρα και τα 15ωρα (αν όχι παραπάνω) Αν πας να δουλεψεις σαιζον πχ απο τον Μαιο μπορει να εχεις στην αρχη πολλες ημερες που δεν θα δουλεψεις ολοκληρο 8ωρο, και τον Αυγουστο ειναι βεβαιο οτι θα δουλεψεις 10ωρο,τωρα 15ωρο κτλ δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοια πραγματα Επεξ/σία 23 Ιουλίου από vagos789
Arkin Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Το μονο καλο που βλεπω ειναι οτι τα τελευταια χρονια αρκετα ξενοδοχεια μονιμα ψαχνουν ατομα και δεν παει κανεις. Αυτοι που μενουν και δουλευουν για τον βασικο και χειροτερα ειναι αξιοι της μοιρας τους και καλα τους κανουν οι λεφταδες. Οπως διαβασα και σε ενα αλλο θεμα αν δεν υπηρχαν οι χαζοι δεν θα υπηρχαν οι πλουσιοι. Πρεπει να υπαρχουν χαζοι που δουλευουν για 3.60 την ωρα ωστε ο πλουσιος να βγαλει 500 και 1000 απο αυτον τον ανθρωπο τη μερα. 2 1
LiquidTroll Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Επειδή ΤΟΥΣ εχεις αναγκη, κάνουν ότι θέλουν. Ακόμα και στα καναλια βγαινουν και λενε οτι δεν βρίσκουνε κόσμο. Αποκαλούν τεμπέληδες τους νέους. (καποιοι ίσως να είναι, δεν ξέρω...) Συμβαίνει παντου, δεν είναι μονο στην εστίαση. Μαλάκες θέλουν, δεν είναι κάτι νέο, και σου ρίχνουν όλες τις ευθυνες, όταν αυτοι βγάζουνε πολλά περισσότερα εις βάρος σου. Δεν βγάζεις άκρη. Παντως ξαδερφος μου που σήμερα είναι σεφ, είχε πάει Μήλο , για σεζον. 14ωρα ήτανε στάνταρ, 5 μηνες που εκατσε εκει, δεν εκανε ουτε ενα μπανιο. 10 το πρωί με όσο πάει το βράδυ. Για 500 € και πληρωμενη διαμονη στο ξενοδοχείο, φαγητο οτι περισευε Επεξ/σία 23 Ιουλίου από LiquidTroll
Προτεινόμενες αναρτήσεις