hexenlord Δημοσ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:47 μμ 7/10, από μένα, IMAX, εικόνα τζι τζι, εφέ γαμω κτλ. Σενάριο οκαυ (μπορούσαν πολύ καλύτερα), η ροή λίγο ανευρη. Όχι κακή ταινία, όχι γαμάτη ταινία, σίγουρα καλύτερη από τις τελευταίες μαλακίες της Μάρβελ. Ο Πασκάλ πασατεμπος, πχια παίζει παντού, η Σου είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Περισσότερο οικογενειακό δράμα με διαγαλαξιακό φόντο, παρά Πίου Πίου μάχη αλά endgame. Ο Galactus επιβλητικός να τον βλέπεις αλλά δεν έκανε πολλά. Δεν βλέπουμε δλδ την δύναμη του, δεν βλέπουμε γιατί κάνει ότι κάνει (μόνο για hunger εξηγούν επιφανειακά λίγο, τύπου 5 δευτερα επεξήγηση). Όποιος δεν έχει ιδέα με το χαρακτήρα δεν θα καταλάβει δλδ κίνητρα κτλ. Σίλβερ σέρφερ τα ίδια (λιιιιιγο καλύτερα). Κλασσικά, σύνδεση με επερχόμενες ταινίες στο ίδιο σύμπαν στους τίτλους τέλους.
Kostasspil Δημοσ. Σάββατο στις 04:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:39 μμ On 25/07/2025 at 14:47, hexenlord said: δεν βλέπουμε γιατί κάνει ότι κάνει Spoiler Δεδομένου ότι το concept του overpopulation και της ισορροπίας στο σύμπαν το έθιξαν με τον Thanos δεν νομίζω να μπορούσαν να εμβαθύνουν περισσότερο. Δεν ξέρω αν ήταν πράγματι τόσο καλή, ή αν τα τελευταία σκουπίδια του MCU είχαν κατεβάσει τον πήχη, αλλά προσωπικά έφυγα ικανοποιημένος. Πολύ καλογραμμένοι οι χαρακτήρες, ο Galactus σου προκαλούσε το δεος που έπρεπε Spoiler Και δεν περίμενα να αποκαλυφθεί τόσο νωρίς το potential του Franklin
Strategos Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ (επεξεργασμένο) Την είδα δεν λέει και πολλά, το thunderbolts πολύ καλύτερο φέτος. Το πρώτο f4 είχε πιο ενδιαφέρον. Η θεματική της οικογένειας το κάνει να ξεχωρίζει από τα παλιά αλλά χωρίς να βλέπεις την χημεία μεταξύ των ηθοποιών. Η marvel το έχει ρίξει στη κοινωνική θεματική μια την κατάθλιψη, μια την οικογένεια, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω την εποχή του woke στην Τραμπ εποχή. Λόγο αυτού οι νέες marvel βλέπονται πιο ευχάριστα αλλά μετά από 5 έτη woke culture ειναι δύσκολο να γυρίσεις πίσω το κοινό που έχεις χάσει με αυτή τη πολιτική. 6/10. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:12 μμ από Strategos 1
screaming_trees Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 μμ Απορώ πως γίνεται να είναι χειρότερο από το thunderbolts το οποίο το είδα σε fast forward 🤣🤣🤣
Nate Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Δεν το έχω δει, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: Spoiler Ο RDJ ως Doom εμφανίζεται καθόλου; Σε καμιά σκηνή μετά τους τίτλους τέλους; Και αν ναι, στους πρώτους τίτλους τέλους ή στους τελευταίους;
Strategos Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ 1 hour ago, Nate said: Δεν το έχω δει, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: Reveal hidden contents Ο RDJ ως Doom εμφανίζεται καθόλου; Σε καμιά σκηνή μετά τους τίτλους τέλους; Και αν ναι, στους πρώτους τίτλους τέλους ή στους τελευταίους; Στους πρώτους.
Nate Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ 39 λεπτά πριν, Strategos είπε Στους πρώτους. Οκ, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
Kostasspil Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 μμ Spoiler Δεν βλέπεις πρόσωπο βέβαια, πλάτη τον βλέπουμε 1
jpaokx Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 πμ Το είδα και εγώ. Από μένα, παίρνει ένα 7,5. Καλύτερο από όσο περίμενα. Σίγουρα θα μπορούσε να κυλήσει σε πιο dark moments με λίγο πιο βάθος αλλά και περισσότερο αξιοποίηση του Galactus, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Το διασκέδασα περισσότερο από το Superman (ίσως γιατί είχα διαφορετικές προσδοκίες;). Το όλο κοσνεπτ είχε ένα 60s φουτουριστικό κλίμα και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες μου άρεσαν. Παίξανε όλοι πολύ καλά. Θεωρώ ξενερα να βάζεις γυναίκα silver surfer. Ωραίοι και οι τίτλοι τέλους 2
Helionar Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Σε σχέση με τις σαβούρες που είχαν βγάλει τελευταία ειναι πολύ αξιοπρεπές και βλέπεται ευχάριστα. Έχει τα μικροθεματάκια του αλλά πιστεύω είναι η καλύτερη απόδοση των 4 χαρακτήρων μέχρι τώρα και επίσης, κατ'εμε, πολύ καλό που δεν σπαταλάει πολύτιμο χρόνο στα origins. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα