phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Είναι ένα ανηφορικό κομμάτι περίπου 20 χιλιομέτρων δε θυμάμαι σε ποιο σημείο, μάλλον μετά την Αμφιλοχία, που και τα αυτοκίνητα ζορίζονται να πάνε με 120, ειδικά με κλιματισμό και αποσκευές. 1
Neptu Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 7 ώρες πριν, imr είπε Πάει το 125ρι με 120 σε ανηφόρα? Ούτε σε ευθεία σε πάει τόσο. Εγώ ανέφερα γενικά πως αν πηγαίνεις με 125 δε νιώθεις σαν φτωχός συγγενής.
imr Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 12 minutes ago, Neptu said: Ούτε σε ευθεία σε πάει τόσο. Εγώ ανέφερα γενικά πως αν πηγαίνεις με 125 δε νιώθεις σαν φτωχός συγγενής. Ε καλα ναι τα 120 μια χαρά είναι. Και με 100 καλά είσαι για εθνική δεξιά αρκεί να πηγαίνεις πιο γρήγορα από τις νταλίκες
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 5 hours ago, Neptu said: Ούτε σε ευθεία σε πάει τόσο. Εγώ ανέφερα γενικά πως αν πηγαίνεις με 125 δε νιώθεις σαν φτωχός συγγενής. αναλογα με τα 125 ο χαρος που ειχα (cbr125 2004 καρμπουρατερ ) ευθεία κρατούσε 125 σταθερά και σε μεγαλη ανηφόρα 105+/-
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Κοντεράτα μάλλον, γιατί πραγματικά θα έλεγα αφαίρεσε καμιά 20ριά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου Δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση σε συνθήκες σκοταδιού. Τα φωτισμένα σημεία είναι ελάχιστα στο κομμάτι μετά τη γέφυρα (διόδια και κάποιες μεγάλες έξοδοι, όχι πως πριν υπάρχει σοβαρός φωτισμός), το όχημα μικρό, πολλά ανηφορικά σημεία στην Αιτωλοακαρνανία-Ήπειρο (Κλόκοβα ftw αλλά και παραπέρα), το οδόστρωμα στην περιφερειακή Άρτας/Φιλιπιάδας (από τα παλιότερα τμήματα της Ιόνιας) είναι γυαλί σε ορισμένα σημεία και παρότι είναι φορές που η κίνηση είναι λιγοστή (ανεβοκατέβηκε πρόσφατα ο αδερφός μου και ήταν τελείως χαλαρά, με αυτοκίνητο βέβαια) σε αρκετά σημεία τρέχουν, με ό,τι σημαίνει αυτό για ένα όχημα που θεωρητικά πάει 120, πρακτικά θα αγκομαχάει στα 90-100. Τώρα, "εμπειρία" τέτοια, όπως την αξιολογεί κανείς. Σε σχέση με τις καρμανιόλες που φάγαμε δεκαετίες της ζωής μας πριν γίνει ο αυτοκινητόδρομος, τώρα είναι πάρα πολύ καλά, αλλά και πάλι μόνο με φως και καλοκαιρία, αν δεν ξέρεις το δρόμο. Το έχω κάνει αναγκαστικά νύχτα και, ειδικά στο νομό Ιωαννίνων, πριν κατηφορίσεις για λεκανοπέδιο, είναι πίσα σκοτάδι. Η Φιλιππιάδα είναι νωρίτερα, βέβαια, αλλά σε νέο/άπειρο οδηγό, μέρα και όχι βροχές/αέρηδες (Γέφυρα και πριν την Κλόκοβα σε παίρνει και σε σηκώνει). Προσοχή, σε κάθε περίπτωση.
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, phanispal said: Κοντεράτα μάλλον, γιατί πραγματικά θα έλεγα αφαίρεσε καμιά 20ριά. μικρο διαφορές ειχε αν δεν κάνω λάθος 5 χιλομετρα είχε διαφορα με το gps αν θυμαμαι καλά 16 άλογα είχε ο χάρος, το ειχα καθαρα για πολη αλλα εκανα τετοια χαζα για να δω αν μπορώ.... τώρα αν μου πεις πανε με 500 θεσσαλονικη κατερινη θα πω δεν θα αντέξω κραδασμούς (γεράματα γαρ)
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ξεκίνα πολύ πρωί γεμάτος μέχρι την τάπα, υπολόγισε 2.30 ώρες γεμάτες μέχρι την γέφυρα, εκεί πάρε το φερυ μποτ να ξεμουδιάσετε και οι δυο. Βγαίνοντας θα πάρεις τον παλιό δρόμο προς Μεσολόγγι, μετά προς Αγρίνιο-Αμφλοχία-Μενίδι-Κομποτί έφτασες. Ζόρικο σε μια μέρα αλλά βγαίνει. Σαφώς με ένα μοτοσυκλετάκι 125 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αν σκοπεύεις να κάτσεις για λιγότερο απο 5 μέρες μάλλον θα γυρίσεις με το κτελ και αυτό με μεταφορική.
vaggelisvas2421 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Ξεκίνα πολύ πρωί γεμάτος μέχρι την τάπα, υπολόγισε 2.30 ώρες γεμάτες μέχρι την γέφυρα, εκεί πάρε το φερυ μποτ να ξεμουδιάσετε και οι δυο. Βγαίνοντας θα πάρεις τον παλιό δρόμο προς Μεσολόγγι, μετά προς Αγρίνιο-Αμφλοχία-Μενίδι-Κομποτί έφτασες. Ζόρικο σε μια μέρα αλλά βγαίνει. Σαφώς με ένα μοτοσυκλετάκι 125 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αν σκοπεύεις να κάτσεις για λιγότερο απο 5 μέρες μάλλον θα γυρίσεις με το κτελ και αυτό με μεταφορική. Θα κάτσω τουλάχιστον 15 μέρες πανω μόνος μου θα είμαι 👍άρα μια χαρά θα γυρίσω 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Αν φύγεις αξημέρωτα βάλε ένα αντανακλαστικό γιλέκο. Κάθε 100 χιλιομετράκια στάση για βενζίνη-νερό θες δεν θες, να ξεκουράζεστε και οι 2.Μην του πίνεις το αίμα μέχρι το Ρίο, μετά είναι πιο ευχάριστα τα χιλιόμετρα. Αν το κάνεις καθημερινή και περάσεις απο Αγρίνιο πέρνα μια βόλτα απο το μαγαζί να κεράσω καφέ, είναι πάνω στην εθνική οδό. https://share.google/z81hMtCIlevvTCjma
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Φίλε μια χαρά θα πας. Ελπίζω μόνο να είσαι σχετικά μικρός ώστε μην πιαστείς και πονάς παντού. Εννοείται να μεριμνήσεις για πλήρη εξοπλισμό (κράνος δεν το συζητάμε, μπουφάν μηχανής, γάντια και ιδανικά και μπότες-παντελόνι). Απλά για μένα μην ξεκινήσεις στις 2. Μιας και μιλάμε για ταξίδι περίπου 6 ώρες (με μια μέση ταχύτητα γύρω στα 90-100 ώστε να μην του πιεις το αίμα), ξεκίνα κατά τις 4μιση-5 ώστε και να αποφύγεις στο μεγαλύτερο μέρος την οδήγηση νύχτα, αλλά και να μην σε πιάσει ο δυνατός ήλιος μετά τις 11. ΥΓ: Εγώ θα πήγαινα από τον καινούργιο δρόμο, γιατί η παλιά ΕΟ κρύβει άλλους κινδύνους και φυσικά πολύ περισσότερη ώρα στο δρόμο.
xsterg Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) αφου εφτασες ριξε του και μια αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιων... Επεξ/σία 2 Αυγούστου από xsterg
vaggelisvas2421 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, xsterg είπε αφου εφτασες ριξε του και μια αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιων... Για 400 χιλιόμετρα; όταν γυρίσω αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα