Προς το περιεχόμενο

Donkey Kong Bananza Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμη  παιχνίδι της Ν που θα κοστολογηθεί σαν ΑΑΑ ενώ δεν είναι. Θα πείτε «τι πιο συνήθες». 

ειλικρινά θέλω να μάθω πως σκέφτεται ένας μέσος N user ο οποίος αγόρασε ένα Switch 2 (550€) μετα αγόρασε το Cyberpunk που ήδη το είχε στο Steam για 63 euro, έπειτα αγόρασε το Hogwarts Legacy (που είχε ήδη στο Steam) για 60. Πήρε και τα δύο Upgrade των Zelda για να τα τερματίσει για 20η φορά (20 ευρώ). Έχει βαρεθεί να παίζει Mario Kart και τώρα σκέφτεται να αγοράσει το DK Bananza για 65 ευρώ. Έλα μιλήστε ελεύθερα παιδιά δε θα πει κανένας κακοπροαίρετος ότι σας κορόιδεψαν :) 

• Sad 2
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, Gavoux4 said:

Ένα ακόμη  παιχνίδι της Ν που θα κοστολογηθεί σαν ΑΑΑ ενώ δεν είναι. Θα πείτε «τι πιο συνήθες». 

Με ποια κριτήρια δεν είναι ΑΑΑ? 

Και βασικά τι είναι ΑΑΑ παιχνίδι και σε ποια μπορούμε να δώσουμε τα λεφτά μας? 

Η sony είναι καλή η να τα δίνω μόνο steam? 

Επεξ/σία από imr
  • Like 3
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, imr είπε

Με ποια κριτήρια δεν είναι ΑΑΑ? 

Και βασικά τι είναι ΑΑΑ παιχνίδι και σε ποια μπορούμε να δώσουμε τα λεφτά μας? 

Η sony είναι καλή η να τα δίνω μόνο steam? 

Βρε όλα ΑΑΑ και το Donkey Kong και το Bananza και όλα ότι βγάζει η Nintendo AAA δικαιολογημένα σας τα αρπάζει.

Όσο για τη Sony ούτε εκεί συμφέρει τόσο πολύ γιατί το σύστημα είναι κλειστό (αν και τιμολογιακά πιο τίμιο) αλλά τουλάχιστον η Sony πουλάει τεχνολογία αιχμής όχι φούμαρα. Παίζεις ένα Last Of Us 2 ένα God Of War έναν Uncharted και χορταίνεις ατμόσφαιρα, γραφικά, Gameplay τα πάντα δεν πληρώνεις 70 ευρώ παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα. 

• Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, bazzil είπε

Το μοναδικό που στο hi score  μπορούσες να γράψεις KOLOMHXANHMA

Δεν ήταν σαν τα άλλα που είχε εως 4 γράμματα; Δεν το θυμόμουν αυτό που λες.

Υπήρχαν πάντως κάποια παιχνίδια που επειδή τα ήξερα καλά και δεν έχανα, κοβόταν ξαφνικά το ρεύμα στο μαγαζί! 🤪😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Gavoux4 said:

Βρε όλα ΑΑΑ και το Donkey Kong και το Bananza και όλα ότι βγάζει η Nintendo AAA δικαιολογημένα σας τα αρπάζει.

Όσο για τη Sony ούτε εκεί συμφέρει τόσο πολύ γιατί το σύστημα είναι κλειστό (αν και τιμολογιακά πιο τίμιο) αλλά τουλάχιστον η Sony πουλάει τεχνολογία αιχμής όχι φούμαρα. Παίζεις ένα Last Of Us 2 ένα God Of War έναν Uncharted και χορταίνεις ατμόσφαιρα, γραφικά, Gameplay τα πάντα δεν πληρώνεις 70 ευρώ παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα. 

Κατσε κάτσε για να καταλάβω τι είναι τα AAA για να μη πάω σαν πρόβατο στη nintendo. 

Τι είναι η τεχνολογία αιχμής γιατί δεν ξέρω από αυτά, να τα φτιάχνει ΑΙ πχ? Τι ακριβώς ατμόσφαιρα να έχουν? Σαν ταινία, με ομίχλες και τέτοια? Η πολλές εκρήξεις? 

Τα παιχνίδια της νιντενντο είναι για κινητά τηλέφωνα? Δηλαδή μπορώ να τα παίξω και σε ένα xiaomi που έχω? 

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Gavoux4 said:

Ναι η Sony έχει τεχνολογία αιχμής ενώ η Nintendo όχι. Γι αυτό φαντάζομαι υπάρχουν και άλλα handheld άλλων εταιριών πολύ καλύτερα από το switch2 στην τιμή αυτή. Τι, όχι;

1 hour ago, Gavoux4 said:

ειλικρινά θέλω να μάθω πως σκέφτεται ένας μέσος N user ο οποίος αγόρασε ένα Switch 2 (550€) μετα αγόρασε το Cyberpunk που ήδη το είχε στο Steam για 63 euro, έπειτα αγόρασε το Hogwarts Legacy (που είχε ήδη στο Steam) για 60. Πήρε και τα δύο Upgrade των Zelda για να τα τερματίσει για 20η φορά (20 ευρώ). Έχει βαρεθεί να παίζει Mario Kart και τώρα σκέφτεται να αγοράσει το DK Bananza για 65 ευρώ. Έλα μιλήστε ελεύθερα παιδιά δε θα πει κανένας κακοπροαίρετος ότι σας κορόιδεψαν :) 

Ένας μέσος N user, δηλαδή κάποιος casual family gamer ή απλά fan των παιχνιδιών της Nintendo, πιθανώς να τα πάρει και τα 2 γιατί δεν έχει άλλο κονσόλα ή υπολογιστή να τα τρέξει.

Από την άλλη, κάποιος σαν κι εμένα που έχω και υπολογιστή να τα τρέξω αλλά και PS5, προφανώς δεν θα τα πάρω εκτός αν καιγόμουν τόσο πολύ να μπορώ να τα έχω on the go όταν ταξιδεύω. Γενικά όταν αγοράζω κάτι βάζω σειρά προτεραιότητας υπολογιστή -> PS5 -> Switch. Βέβαια μέχρι τώρα το Switch1 ήταν περισσότερο για τα exclusives. Ίσως το 2 ανέβει κατηγορία :) Πάντως αν μπορούσα να έχω μόνο μία κονσόλα, θα προτιμούσα το switch και ειδικά τώρα με το 2, με κλειστά μάτια.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GOTY candidate already. 

η Nintendo κατάφερε να ξεπουλήσει το Switch2 μόνο με 1 παιχνίδι. Ό,τι θέλει κάνει. Τώρα με το DK Bananza θα σπρώξει άλλες τόσες κονσόλες και μόλις βγουν και τα Duskbloods και Silksong θα γίνει ο χαμός. Για πλάκα τους έχει όλους. 

Επεξ/σία από antirix024
  • Like 1
Δημοσ.

Αν και όχι fan του Donkey Kong το συγκεκριμένο με έψησε για το gameplay του και επειδή το ύφος του είναι κοντά στο Mario odyssey , ότι πρέπει για να λιώσιμο στις διακοπές τον Αύγουστο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, chriskarta είπε

Προφανώς εντυπωσιακότατο.

Αλλά σαν εταιρεία πλέον δυσκολεύομαι να δικαιολογίσω στον εαυτό μου να δώσω χρήματα στην Nintendo... Πανάκριβη νέα κονσόλα, χωρίς να φτιάξουν το drift των joycons, ακριβότερα games, πολιτικές που σου κάνουν brick την κονσόλα σου για πάντα, κάποια στιγμή δεν θα κλείσει και το switch store, όπως του 3DS; θα έχουμε πάλι τα ίδια...

Είναι κρίμα γιατί οι devs φαίνεται ότι έχουν ρίξει πολύ δουλειά στα νέα games που δεν θα τα χαρούν όλοι όσοι θέλουν...

Όχι ότι οι άλλες εταιρείες δεν τα κάνουν αυτά δηλαδή.. just saying..

Ναι αυτο με το κλεισιμο των servers που την εχει σπασει και εμενα. Δεν μπορεις πια με το wii u να παιξεις online. Δλδ νταξ. Μονο και μονο στην ιδέα οτι καποια μερα θα κλεισει ο σερβερ, ειναι non-go για μένα.

Στο pc μπορεις να παιξεις Quake 3 Arena και Unreal Tournament και diablo μετα από 20 χρόνια. Δεν μας σταματησε από το να αγοράζουμε τα νεα games.

"The declining user base on these older consoles, combined with the costs of maintaining outdated infrastructure,"

Δλδ ποιο ειναι το κοστος; Οι ανεμιστηρες που ψυχουν τους servers που έχει ήδη, ή τα saves πιάνουν χώρο στη γωνία;

Στην τελική βάλε συνδρομή. Τι όχι; Ε όχι και από εμενα. Δεν πήρα switch δεν θα πάρω switch 2. 

Επεξ/σία από jimarass26
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, SPANK said:

Αν και όχι fan του Donkey Kong το συγκεκριμένο με έψησε για το gameplay του και επειδή το ύφος του είναι κοντά στο Mario odyssey , ότι πρέπει για να λιώσιμο στις διακοπές τον Αύγουστο 

Επειδή ούτε εγώ ήμουν φαν, το οηρα και το έπιασα μετά από μια εβδομάδα είναι ότι πρέπει για αυτό εντελώς χαλαρό gaming παραλια/καναπέ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πίστευα ότι θα τρέξω όλα μου τα παιχνίδια καλύτερα στο 2 αλλά τελικά είναι χειρότερα εκεί..

Και απορώ ενώ μπορούνε να ξεκλειδώσουν με κάποιο τρόπο του 1 τα παιχνίδια να παίζουν στο 2 σαν docking mode στα 45 με 60 fps γιατί δεν το κάνουν...! 

Τόσο δύσκολο ειναι;

Επεξ/σία από Sakm
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sakm είπε

Εγώ πίστευα ότι θα τρέξω όλα μου τα παιχνίδια καλύτερα στο 2 αλλά τελικά είναι χειρότερα εκεί..

Και απορώ ενώ μπορούνε να ξεκλειδώσουν με κάποιο τρόπο του 1 τα παιχνίδια να παίζουν στο 2 σαν docking mode στα 45 με 60 fps γιατί δεν το κάνουν...! 

Τόσο δύσκολο ειναι;

Όχι άλλα θα ήταν δωρεάν ;)

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Δεν ήταν σαν τα άλλα που είχε εως 4 γράμματα; Δεν το θυμόμουν αυτό που λες.

Υπήρχαν πάντως κάποια παιχνίδια που επειδή τα ήξερα καλά και δεν έχανα, κοβόταν ξαφνικά το ρεύμα στο μαγαζί! 🤪😁

Ναι. 12 χαρακτήρες. Το μοναδικό. Αυτό με το ρεύμα... πολλοί το είχαμε...

Δημοσ.

Ο ένας αναρωτιέται γιατί κλείνουν τους Servers ο άλλος γιατί δεν ξεκλειδώνουν τα FPS πάνω από τα 30. Η απάντηση είναι μια αυτή είναι η Nintendo δε σου δίνει τίποτα αν δεν το πληρώσεις 10 φορές πάνω από την αξία του. Συνεχίστε να είστε Fanboys και κάποια μέρα θα το καταλάβατε. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...