Alani13 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mike15 είπε εγω ξερω οτι οι φουσκες καποτε πεφτουν.απο την εμπειρια μου με το ελληνικο χρηματιστηριο. αυτα απο τοτε που βγηκαν,δεν επεσαν σαν φουσκες .αντιθετως τραβανε την ανηφορα.σιγουρα υπαρχει θεωρητικα σε τετοια προιοντα αυτος ο κινδυνος,καταλαβαινω οτι ειναι ενα προιον "αερα" αλλα οι προβλεψεις διαψευδονται ..ακομα.. δεν ειμαι ουτε υποστηρικτης,ουτε χε-ιτερ..απλα λεω τι βλεπω μεχρι τωρα. Δεν είναι χρηματηστήριο, ούτε αέρας. Κανονικά νομίσματα είναι κάποια από αυτά, για αγορές αγαθών και εγχρήματες συνναλαγές όπως και διασυνοριακές (μεγάλη δύναμη εδώ. Στέλνεις ότι ποσό, σ΄ όποια χώρα του κόσμου θες σχεδόν στιγμιαία, με fee από 0.001%). Οπότε, εκεί κάνεις το λάθος. Προσοχή θέλει ότι τα περισσότερα meme και pos νομίσματα, είναι απλά scam. Αν είσαι γνώστης, ξέρεις να ξεχωρίζεις και να τα χειρίζεσαι σωστά. Αλλιώς κάτσε στην αγαπημένη σου καρτούλα με τα μετρητά. Η Ελλάδα απλά, έχει μείνει πίσω. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Alani13
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Alani13 είπε Δεν είναι χρηματηστήριο, ούτε αέρας. Κανονικά νομίσματα είναι κάποια από αυτά, για αγορές αγαθών και εγχρήματες συνναλαγές όπως και διασυνοριακές (μεγάλη δύναμη εδώ. Στέλνεις ότι ποσό, σ΄ όποια χώρα του κόσμου θες σχεδόν στιγμιαία, με fee από 0.001%). Οπότε, εκεί κάνεις το λάθος. Προσοχή θέλει ότι τα περισσότερα meme και pos νομίσματα, είναι απλά scam. Αν είσαι γνώστης, ξέρεις να ξεχωρίζεις και να τα χειρίζεσαι σωστά. Αλλιώς κάτσε στην αγαπημένη σου καρτούλα με τα μετρητά. Η Ελλάδα απλά, έχει μείνει πίσω. φανταζομαι εσυ που το ξερεις εχεις βγαλει πολλα χρηματα απο αυτο ε? η' καθεσαι και εσυ στην καρτουλα σου?
Alani13 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mike15 είπε φανταζομαι εσυ που το ξερεις εχεις βγαλει πολλα χρηματα απο αυτο ε? η' καθεσαι και εσυ στην καρτουλα σου? Το τι κάνω εγώ. Δεν σε αφορά. Αν όμως θεωρείς ότι το νόμισμα που λέγετε bitcoin είναι χρηματηστήριο, κάτσε στη καρτούλα σου. Μην ασχοληθείς, δικαίωμά σου. Άσε τη paypal να ασχοληθεί, που τόσα χρόνια ειδικεύεται σε συναλλαγές μόνο με νομίσματα και όχι μετοχές. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Alani13
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Alani13 είπε Το τι κάνω εγώ. Δεν σε αφορά. Αν όμως θεωρείς ότι το νόμισμα που λέγετε bitcoin είναι χρηματηστήριο, κάτσε στη καρτούλα σου. Μην ασχοληθείς, δικαίωμά σου. Άσε τη paypal να ασχοληθεί, που τόσα χρόνια ειδικεύεται σε συναλλαγές μόνο με νομίσματα και όχι μετοχές. το τι κανω ασε να το ξερω καλυτερα εγω.εγω ομως δεν μπηκα να το παιξω ειδικος και να κανω συστασεις.δεχομαι συστασεις απο καποιον που εχει εμπειρια με το αντικειμενο,εαν δεν εχεις και το παιζεις ειδικος δεν χρειαζεται να δινεις συστασεις. τωρα αφου δεν ειναι χρηματιστηριο και ειναι νομισμα φανταζομαι οτι δεν υπαρχει ο φοβος της καταρευσης της τιμης του και προτεινεις να επενδυσει καποιος,αρα ειναι επενδυση.γιατι εδω περα ολοι συζητανε εαν θα πεσει και ποσο. θελω υπευθυνα να δεσμευτεις οτι δεν προκειται να πεσει η τιμη του ΠΟΤΕ σαν νομισμα που ειναι και να αγορασει ο κοσμος χωρις φοβο.,να επενδυσει.
Alani13 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mike15 είπε το τι κανω ασε να το ξερω καλυτερα εγω.εγω ομως δεν μπηκα να το παιξω ειδικος και να κανω συστασεις.δεχομαι συστασεις απο καποιον που εχει εμπειρια με το αντικειμενο,εαν δεν εχεις και το παιζεις ειδικος δεν χρειαζεται να δινεις συστασεις. τωρα αφου δεν ειναι χρηματιστηριο και ειναι νομισμα φανταζομαι οτι δεν υπαρχει ο φοβος της καταρευσης της τιμης του και προτεινεις να επενδυσει καποιος,αρα ειναι επενδυση.γιατι εδω περα ολοι συζητανε εαν θα πεσει και ποσο. θελω υπευθυνα να δεσμευτεις οτι δεν προκειται να πεσει η τιμη του ΠΟΤΕ σαν νομισμα που ειναι και να αγορασει ο κοσμος χωρις φοβο.,να επενδυσει. Μιλάω με γεγονότα. Δεν βγάζω από κάποιον λεφτά μέσω απάτης. Έχω όμως μια ερώτηση για σένα, να δω αν ξέρεις πως δουλεύει η νομισματική ισσοτημία. Αν γυρίσω τα ευρώ μου (λέμε τώρα), σε ελβετικό φράγκο, λίρα, στερλίνα, δολλάριο, ή γιέν. Τα αφήσω για μερικούς μήνες εκεί και τα ξαναγυρίσω μετά πίσω σε ευρώ. Θα έχω άραγε τα ίδια χρήματα σε ευρώ; Μου το διασφαλίζει κάποιος; Απλά όταν βλέπεις αγνώστους να πληρώνουν με νέους τρόπους πληρωμής, αψηφόντας το ευρώ. Να μη κρίνεις. Γιατί για να το κάνουν, κάτι ξέρουν. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Alani13 1
Doubt Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Alani13 είπε νομισματική ισσοτημία Αφού δεν ξέρεις πως γράφεται τι το θέλεις το bold? 1
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Alani13 είπε Μιλάω με γεγονότα. Δεν βγάζω από κάποιον λεφτά μέσω απάτης. Έχω όμως μια ερώτηση για σένα, να δω αν ξέρεις πως δουλεύει η νομισματική ισσοτημία. Αν γυρίσω τα ευρώ μου (λέμε τώρα), σε ελβετικό φράγκο, λίρα, στερλίνα, δολλάριο, ή γιέν. Τα αφήσω για μερικούς μήνες εκεί και τα ξαναγυρίσω μετά πίσω σε ευρώ. Θα έχω άραγε τα ίδια χρήματα σε ευρώ; Μου το διασφαλίζει κάποιος; Απλά όταν βλέπεις αγνώστους να πληρώνουν με νέους τρόπους πληρωμής, αψηφόντας το ευρώ. Να μη κρίνεις. Γιατί για να το κάνουν, κάτι ξέρουν. εγω δεν κρινω ,εσυ με εκρινες ..με την καρτουλα μου.. τους χαρακτηρισμους..συ ειπας,εγω δεν σε κατονομασα καπως..μια ερωτηση σου εκανα αλλα δεν απαντας στην ερωτηση μου και αφου δεν απαντας ,δεν ξερεις...οποτε ασε τις συστασεις και τα παγωνια. υ.γ. προσεχε τα αθεατα like , δεν σε κολακευουν..😉 Επεξ/σία 31 Ιουλίου από mike15
Alani13 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mike15 είπε εγω δεν κρινω ,εσυ με εκρινες ..με την καρτουλα μου.. τους χαρακτηρισμους..συ ειπας,εγω δεν σε κατονομασα καπως..μια ερωτηση σου εκανα αλλα δεν απαντας στην ερωτηση μου και αφου δεν απαντας ,δεν ξερεις...οποτε ασε τις συστασεις και τα παγωνια. υ.γ. προσεχε τα αθεατα like , δεν σε κολακευουν..😉 Ε δε θα κάτσω να σε μάθω κι όλας. υγ. Εξάλλου απ ότι φαίνεται, ξέρεις ήδη να καλύπτεις τον εαυτό σου Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Alani13 1
mike15 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Alani13 είπε Ε δε θα κάτσω να σε μάθω κι όλας. υγ. Εξάλλου απ ότι φαίνεται, ξέρεις ήδη να καλύπτεις τον εαυτό σου για να μου μαθεις πρεπει να ξερεις..και εσυ δεν απαντας οποτε δεν ξερεις..ακομα περιμενω την απαντηση σου.. εγω ξερω να καλυπτομαι απο αθεατους που κρυβονται..εσυ ομως ξεσκεπαστηκες!
Alani13 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mike15 είπε για να μου μαθεις πρεπει να ξερεις..και εσυ δεν απαντας οποτε δεν ξερεις..ακομα περιμενω την απαντηση σου.. εγω ξερω να καλυπτομαι απο αθεατους που κρυβονται..εσυ ομως ξεσκεπαστηκες! Εκεί κανείς το λάθος. Θες να το μάθει ο κόσμος και να εξαπλωθεί η χρήση των κρυπτο. Απάντηση περιμένω κι εγώ από εσένα σε αυτό που ρώτησα. Δεν παίρνω. Εσύ απλά τα κρατάς για πάρτη σου. Προπαγανδίζεις ψέματα για να μπερδέψεις το κόσμο και κρύβεσαι απλά πίσω από δεύτερα (atheatos ???) accounts. Δικαίωμα σου, δε λεω. Αλλά σόρρυ αλλά δεν είμαστε το ίδιο. Εσύ με αυτά που γράφεις κανείς ζημιά και μπερδεύεις το κοσμο. Εγώ τα κανω ξεκάθαρα να βοηθήσω κόσμο. Bye. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Alani13 1
atheatos Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Alani13 είπε Προπαγανδίζεις ψέματα για να μπερδέψεις το κόσμο και κρύβεσαι απλά πίσω από δεύτερα (atheatos) accounts. Fixed
panagiotis54 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου καμια φορα αναρωτιεμαι με τους υπολοιπους που απανταντε.... o πορωμενος bitkoinas ειναι αυτος που ειναι, εσεις δεν καταλαβανετε οτι μιλατε με καποιον που πιστευει οτι επειδη εβαλε τη gpu του να τρεξει 2-3/10 μερες στο 100% το 2008 και εβγαλε 10/100/5000 btc του αξιζει για τον "κοπο του" το 2025 να εχει πχ αυτο: 1
mike15 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Alani13 είπε Εκεί κανείς το λάθος. Θες να το μάθει ο κόσμος και να εξαπλωθεί η χρήση των κρυπτο. Εσύ απλά τα κρατάς για πάρτη σου. Προπαγανδίζεις ψέματα για να μπερδέψεις το κόσμο και κρύβεσαι απλά πίσω από δεύτερα (atheatos ???) accounts. Δικαίωμα σου, δε λεω. Αλλά σόρρυ αλλά δεν είμαστε το ίδιο. Εσύ με αυτά που γράφεις κανείς ζημιά και μπερδεύεις το κοσμο. Εγώ τα κανω ξεκάθαρα να βοηθήσω κόσμο. Bye. ακομα ομως δεν απαντας στην ερωτηση μου και γλυστρας και εκτιθεσαι . την απαξιωτικη απαντηση μου ,σου την δινω με τα λογια του φιλου σου απο κατω ,που εχει φαει πολυ 🌭 απο εμενα και επειδη μονο να κρυβεται ξερει,ταχα με ignore, απαντα μονο μεσω αλλου 🐔 δεν πειραζει που δεν ξερεις παντως,πες δεν ξερω..θα νιωσεις καλυτερα..θα ανακουφιστεις 2 ώρες πριν, atheatos είπε Fixed δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι...🤣 Επεξ/σία 1 Αυγούστου από mike15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα