sphinxgr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Στις 3/8/2025 στις 12:26 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Πάντα αγόραζα φθηνά σπορ παπούτσια. Είχα βρει την Ελληνική εταιρεία Bozikis, και είχα βρει την υγειά μου για μεγάαααλο χρονικό διάστημα - απλά προσθέτοντας έναν πάτο. Ούτε στο μποξ με ενοχλούσαν (μιλάμε για εξωτερικούς χώρους - πάρκα, όπου χρειάζομαι να φοράω παπούτσια), και φυσικά ούτε στα ~17.000 βήματα τη μέρα. Με 20€ έκαστο, αγόραζα τα ζευγάρια με τη σέσουλα. Αλλά... ήρθε η ώρα που τα 5 χιλιόμετρα τρέξιμο έγιναν 8, και τώρα 10+. Και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: Δεν μπορώ πλέον να τρέχω κάθε μέρα .. κάτι που το χρειάζομαι κυρίως για να ηρεμώ. Τα καλάμια μου πάνε να εκραγούν. ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ότι η καθημερινή επανάληψη ίδιων σωματικών ασκήσεων μπορεί να βγει και αρνητική — δεν χρειάζεται να μου το εξηγήσετε, το έχω εμπεδώσει. Επίσης, παίρνω εδώ και χρόνια μαγνήσιο και τις απαραίτητες βιταμίνες. Πήγα σε γιατρό, με έστειλε σε ορθοπεδικό... και πάλι, καμία λύση. Το μόνο που μου είπαν είναι να πηγαίνω πιο αργά. Μιλάμε όμως για πραγματικές διαδρομές: ανηφόρες, σκαλιά, πάρκα, κύκλους γύρω από την πόλη, κατσαβραχάκια - κάθε λογής επιφάνεια και ένταση. Κάνω και ξεσπάσματα. Δεν είναι «κανονικό» τρέξιμο σε πίστα. Ένας φίλος ευρυγνώστης (και του το αναγνωρίζω), μου είπε : "Τα έχεις δοκιμάσει όλα, εκτός από καλό, ακριβό παπούτσι με αερόσολα.” Μου υποσχέθηκε πως η εμπειρία θα είναι μέρα με τη νύχτα. Ότι έτσι δεν θα πονάνε τα καλάμια, ούτε οι φλέβες. Και αποφάσισα να το πάρω σοβαρά, γιατί είναι να ταξιδέψω για κάτι πολύ απαιτητικό, για ένα ολόκληρο έτος. Θέλω να κάνω μια σωστή επένδυση — αν και είμαι στριμωγμένος οικονομικά. Το όριό μου: 100€ (αν αξίζει πραγματικά). Βρήκα λοιπόν ένα ζευγάρι με “αερόσολα”, στα 70€, και με βάση τα reviews φαίνεται καλή περίπτωση. Αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/56675418/Skechers-Andrika-Sneakers-Bbk-183090-BBK.html Αρνητικά reviews δεν είδα. Μου αρέσουν, και δείχνουν να έχουν κάθε ελκυστικό στοιχείο.. μέχρι και ένα μικρό curve μπροστά, όπου τα επίπεδα τα φοβάμαι! Το πρόβλημα όμως είναι άλλο: Με 10 λεπτά δοκιμής στο χωλ του σπιτιού μου... πώς να καταλάβω αν είναι τα σωστά; Άκουσα διάφορα - ότι μόνο η Nike έχει “πραγματική” αερόσολα, ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά, ότι τα κρίνουν άτομα που απλώς περπατάνε... και όχι για έντονη χρήση όπως η δική μου. Γι’ αυτό καταφεύγω σε εσάς. 1. Εσείς τι λέτε; Έχετε εμπειρία με Skechers σαν αυτά; 2. Υπάρχει άλλη πρόταση που να ΜΗΝ ξεπερνά τα 100€, αλλά να κάνει τη διαφορά; (δεν με καίει το χρώμα τόσο αν και το πράσινο με φρικάρει λ.χ. όσο το να μην είναι εξαλιάρικα - είναι η αμαρτία μου, επιθυμώ να δείχνει κάπως σοβαρό) 3. Να το τολμήσω; Ή θα ξαναβρεθώ στα ίδια και θα μετανιώσω τα λεφτά; Παραθέτω τέλος και τα παπούτσια που φοράω 4 χρόνια τώρα, ίδιο μοντέλο, απλώς σε διαφορετικά χρώματα — και τα λιωνω κυριολεκτικά: Ευελπιστώ πως θα με βοηθήσει κάποιος από εσάς να βρω το επόμενο “σταθερό μου ζευγάρι”, και θα ξεμπλέξω. Υ.Γ.: Δεν ξέρω πως καταφέρνω να γράφω τόσο μεγάλα τόπικ για τόσο απλά πράγματα.. δεν μπορώ να κάνω δίαιτα στο διάλογο μου με τίποτα. Σε παπούτσια κ σε φαγητό παίρνουμε το πιο ποιοτικό. Θα μας ξεπληρώσει σε βάθος χρόνου. Επίσης τα αθλητικά παπούτσια έχουν όριο τα 400χμ. Όταν βάλεις τα παραπάνω ως κανόνα στη ζωή σου, θα έχεις κ τις κατάλληλες απαντήσεις στα ερωτήματα σου 4
Jorvik Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ας πω και εγω την προσωπικη μου γνωμη. μιας και κανεις πολλα χλμ καθημερινα για μενα πρεπει να κανεις τα εξης: 1) Πελματογραφημα, ισως εχεις προβλημα και θες ειδικους πατους για να αποφυγεις τραυματισμους. 2) Οταν τρεχεις με ποιο μερος του ποδιου προσγειωνεσαι; μπορεις να το δεις πανευκολα βρεχοντας την πατουσα σου και κανοντας λιγο τρεξιμο σε στεγνο εδαφος. θα δεις το αποτυπωμα σου. 3) Αφου ξερεις αυτα πηγαινε σε ενα μαγαζι τυπου runner store και μιλα με εξειδικευμενο προσωπικο (intersport τυπου μαγαζια δεν εχουν πληρη γνωση), και θα σου προτεινουν τι πρεπει να παρεις. Εκει μπορεις να τα δοκιμασεις και εχει σχεδον ολα τα παπουτσια. Ακομα και να μην βρεις εκει σε καλη τιμη θα ξερεις τι παπουτσι πρεπει να παρεις και μπορεις να περιμενεις να βρεις ευκαιρια online. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Jorvik
spectaculator Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Πέρα από το παπούτσι, πόσα κιλά είσαι; Επίσης, με τι ρυθμό κάνεις αυτά τα 10 χιλιόμετρα, 8-9 λεπτά/χμλ ή τούρμπο 4-6 λεπτά/χλμ; Από τεχνική πως πάμε; Αν η τεχνική σου είναι χάλια, και το καλύτερο παπούτσι να πάρεις δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Και με καινούργια παπούτσια, άρχισε ξανά με λίγα χιλιόμετρα και σε μαλακό έδαφος (θα μου πεις τι λες τώρα...).
npanousis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Η σειρά Vomero είναι η καλύτερη αερόσολα της αγοράς. Σε έκπτωση το βρίσκεις κάτω από 100 € με λίγο υπομονή. https://www.skroutz.gr/s/49450593/Nike-Vomero-17-FB1309-100-Andrika-Athlitika-Papoutsia-Running-White-Platinum-Tint-Racer-Blue-Thunder-Blue.html 2 1
JakeKaufman Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, spectaculator said: Πέρα από το παπούτσι, πόσα κιλά είσαι; Επίσης, με τι ρυθμό κάνεις αυτά τα 10 χιλιόμετρα, 8-9 λεπτά/χμλ ή τούρμπο 4-6 λεπτά/χλμ; Από τεχνική πως πάμε; Αν η τεχνική σου είναι χάλια, και το καλύτερο παπούτσι να πάρεις δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Έγραψε πιο πάνω τον ρυθμό (11.5 λεπτά το χιλιόμετρο) Επεξ/σία 5 Αυγούστου από JakeKaufman 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Πέρα από το παπούτσι, πόσα κιλά είσαι; Επίσης, με τι ρυθμό κάνεις αυτά τα 10 χιλιόμετρα, 8-9 λεπτά/χμλ ή τούρμπο 4-6 λεπτά/χλμ; Από τεχνική πως πάμε; Αν η τεχνική σου είναι χάλια, και το καλύτερο παπούτσι να πάρεις δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Και με καινούργια παπούτσια, άρχισε ξανά με λίγα χιλιόμετρα και σε μαλακό έδαφος (θα μου πεις τι λες τώρα...). 66 κιλά είναι
spectaculator Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 46 minutes ago, JakeKaufman said: Έγραψε πιο πάνω τον ρυθμό (11.5 λεπτά το χιλιόμετρο) 11.5 λεπτά το χιλιόμετρο είναι πολύ αργό τρέξιμο. Κόβω το κεφάλι μου πως χτυπά τα πόδια του αδέξια τόσο, που κατέληξε να έχει προβλήματα. Με γρήγορο βάδισμα, τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε λιγότερο από 10 λεπτά το χιλιόμετρο. 30 minutes ago, Ukforthemoment said: 66 κιλά είναι Ελαφρύς, άρα υπάρχει θέμα τεχνικής. Φαίνεται άλλωστε από το πολύ μικρό ρυθμό του. 11 λεπτά το χιλιόμετρο είναι πολύ μικρός ρυθμός, σχεδόν γρήγορο βάδισμα. Αυτό φορτίζει τα πόδια του τόσο που κατέληξε με προβλήματα. Ότι παπούτσι και να πάρει δεν θα καταφέρει τίποτα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου On 03/08/2025 at 12:26, JiovanniGeorgeo said: Πάντα αγόραζα φθηνά σπορ παπούτσια. Είχα βρει την Ελληνική εταιρεία Bozikis, και είχα βρει την υγειά μου για μεγάαααλο χρονικό διάστημα - απλά προσθέτοντας έναν πάτο. Ούτε στο μποξ με ενοχλούσαν (μιλάμε για εξωτερικούς χώρους - πάρκα, όπου χρειάζομαι να φοράω παπούτσια), και φυσικά ούτε στα ~17.000 βήματα τη μέρα. Με 20€ έκαστο, αγόραζα τα ζευγάρια με τη σέσουλα. Αλλά... ήρθε η ώρα που τα 5 χιλιόμετρα τρέξιμο έγιναν 8, και τώρα 10+. Και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: Δεν μπορώ πλέον να τρέχω κάθε μέρα .. κάτι που το χρειάζομαι κυρίως για να ηρεμώ. Τα καλάμια μου πάνε να εκραγούν. ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ότι η καθημερινή επανάληψη ίδιων σωματικών ασκήσεων μπορεί να βγει και αρνητική — δεν χρειάζεται να μου το εξηγήσετε, το έχω εμπεδώσει. Επίσης, παίρνω εδώ και χρόνια μαγνήσιο και τις απαραίτητες βιταμίνες. Πήγα σε γιατρό, με έστειλε σε ορθοπεδικό... και πάλι, καμία λύση. Το μόνο που μου είπαν είναι να πηγαίνω πιο αργά. Μιλάμε όμως για πραγματικές διαδρομές: ανηφόρες, σκαλιά, πάρκα, κύκλους γύρω από την πόλη, κατσαβραχάκια - κάθε λογής επιφάνεια και ένταση. Κάνω και ξεσπάσματα. Δεν είναι «κανονικό» τρέξιμο σε πίστα. Ένας φίλος ευρυγνώστης (και του το αναγνωρίζω), μου είπε : "Τα έχεις δοκιμάσει όλα, εκτός από καλό, ακριβό παπούτσι με αερόσολα.” Μου υποσχέθηκε πως η εμπειρία θα είναι μέρα με τη νύχτα. Ότι έτσι δεν θα πονάνε τα καλάμια, ούτε οι φλέβες. Και αποφάσισα να το πάρω σοβαρά, γιατί είναι να ταξιδέψω για κάτι πολύ απαιτητικό, για ένα ολόκληρο έτος. Θέλω να κάνω μια σωστή επένδυση — αν και είμαι στριμωγμένος οικονομικά. Το όριό μου: 100€ (αν αξίζει πραγματικά). Βρήκα λοιπόν ένα ζευγάρι με “αερόσολα”, στα 70€, και με βάση τα reviews φαίνεται καλή περίπτωση. Αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/56675418/Skechers-Andrika-Sneakers-Bbk-183090-BBK.html Αρνητικά reviews δεν είδα. Μου αρέσουν, και δείχνουν να έχουν κάθε ελκυστικό στοιχείο.. μέχρι και ένα μικρό curve μπροστά, όπου τα επίπεδα τα φοβάμαι! Το πρόβλημα όμως είναι άλλο: Με 10 λεπτά δοκιμής στο χωλ του σπιτιού μου... πώς να καταλάβω αν είναι τα σωστά; Άκουσα διάφορα - ότι μόνο η Nike έχει “πραγματική” αερόσολα, ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά, ότι τα κρίνουν άτομα που απλώς περπατάνε... και όχι για έντονη χρήση όπως η δική μου. Γι’ αυτό καταφεύγω σε εσάς. 1. Εσείς τι λέτε; Έχετε εμπειρία με Skechers σαν αυτά; 2. Υπάρχει άλλη πρόταση που να ΜΗΝ ξεπερνά τα 100€, αλλά να κάνει τη διαφορά; (δεν με καίει το χρώμα τόσο αν και το πράσινο με φρικάρει λ.χ. όσο το να μην είναι εξαλιάρικα - είναι η αμαρτία μου, επιθυμώ να δείχνει κάπως σοβαρό) 3. Να το τολμήσω; Ή θα ξαναβρεθώ στα ίδια και θα μετανιώσω τα λεφτά; Παραθέτω τέλος και τα παπούτσια που φοράω 4 χρόνια τώρα, ίδιο μοντέλο, απλώς σε διαφορετικά χρώματα — και τα λιωνω κυριολεκτικά: Ευελπιστώ πως θα με βοηθήσει κάποιος από εσάς να βρω το επόμενο “σταθερό μου ζευγάρι”, και θα ξεμπλέξω. Υ.Γ.: Δεν ξέρω πως καταφέρνω να γράφω τόσο μεγάλα τόπικ για τόσο απλά πράγματα.. δεν μπορώ να κάνω δίαιτα στο διάλογο μου με τίποτα. Τα δυο μου cents: Τα 80 και τα 100 ευρώ δεν είναι πολλά λεφτά για αθλητικό παπούτσι (ή για όποιο άλλο παπούτσι). Είναι μια νορμάλ τιμή. Πολλά είναι τα 150, τα 200 και τα 300. Τα 20 ευρώ είναι πάρα πολύ λίγα για οποιοδήποτε παπούτσι. Αν συνεχίσεις να κάνεις τόσα χιλιόμετρα με τόσο φθηνά παπούτσια σε δέκα χρόνια δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι. Αν δεν σε ενοχλεί να είναι παλαιότερα μοντέλα και μένεις Αθήνα πηγαίνεις στο McArthur στην Nike (κατά προτίμηση) ή στην Adidas. Αν δεν μένεις Αθήνα στο σάιτ της Nike έχει αρκετά εκπτωτικά μοντέλα. 4
milos_ Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 66 kg, 40 νούμερο παπούτσι, 11:30 λεπτά το χλμ. Πόσο χάλια τεχνική να έχει όταν μιλάμε πρακτικά για περπάτημα. Ούτε καν γρήγορο βάδισμα. Μήπως κατά το παρελθόν έιχες σπάσει κάνα κόκαλο και με το παραμικρό πονάς? 2
animor Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Κι εγώ είμαι περιπου στα ιδια κιλά, σχεδόν 1,80 όποτε ίσως έχω μεγαλύτερο βήμα, και φοράω 42, και δεν καταλαβαίνω πώς αυτό είναι τρέξιμο και μάλιστα κοπανιέσαι. Μέχρι 10 λεπτά το χιλιόμετρο είναι απλά γρήγορο περπάτημα, δηλαδή όχι της βόλτας να χαζεύεις. Κι εσυ κάνεις 11+. Ή δεν τα μετράς σωστά ή κάτι κανεις λάθος. Μήπως απλά χοροπηδάς σχεδόν επι τόπου; Αυτό είναι κακό για το σώμα.
dsi44 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 03/08/2025 at 15:00, Nabuko said: Οι γιατροί και ο φίλος σου ο ευρυγνώστης δεν σου είπαν να σταματήσεις να τρέχεις έξω και να ξεκινήσεις σε διάδρομο? Όταν τρέχεις σε διάδρομο αντί για τον δρόμο, γενικά έχεις μικρότερη καταπόνηση στα πόδια. Η αν δεν θέλεις σε διάδρομο τότε πήγαινε σε κάποιο στάδιο και τρέξε στο ταρτάν που είναι κάτι ενδιάμεσο. οχι στιβο ,εχει πολυ μεγαλυτερη καταπονηση απο δρομο.Πρωτον γιατι δεν εχεις προσφυση και δευτερον λογω κλειστων στροφων. On 03/08/2025 at 17:40, JiovanniGeorgeo said: Νομίζω αυτά μου ζητάτε. Ύψος 1.69 Βάρος 66.55 BMI 22.2 Ηλικία 35-36 ετών Εδώ από ρολόι Xiaomi Band 6 έχω το χθεσινό, τελευταίο τρέξιμο. Είναι παρεμφερές, ότι ' να ' ναι δηλαδή, με τα υπόλοιπα. Παιδιά επίσης κάνω box 3 έτη σχεδόν, είμαι αυτός εδώ, και για 2 έτη σήκωνα τρομερά βάρη σαν κουβαλητής (η καλύτερη εργασία που έχω κάνει - και τα περισσότερα λεφτά που έχω βγάλει), εκεί έκανα και τα ~17.000 βήματα τη μέρα.. σε πρακτορείο αεροδρόμειο. Τώρα το box το κάνω ξυπόλυτος, και το περπάτημα στην εργασία απλά λύθηκε με 1-2 αλλαγές πάτων. Και οι δεύτεροι δηλαδή είναι απο super market. Δε θεωρώ πως έχω πρόβλημα. Το ότι ΟΛΑ τα παραπάνω, ΜΑ ΟΛΑ, τα κάνω για να σώσω τον ψυχικό μου κόσμο καθώς είμαι 100% αυτοκτωνικός, φαίνεται στο ότι όντως με τα βίας μπαίνω στο κόπο να με ζεστάνω στο τρέξιμο. Ειδικά όταν έχω νεύρα. Τι κάνω; Δυο διατάσεις. Στατικές (που ήδη μου λέτε πως είναι για το τέλος αυτές), μια που τεντώνω το πόδι εμπρός σε ένα ψηλό παγκάκι, και μια που τα τραβάω πίσω στο κώλο. Τα κρατάω για 20s έκαστο, και ξεκινάω. Τις περισσότερες φορές πάω κάπως πιο αργά στην αρχή.. Θα προσπαθώ να το κάνω συνειδητά. Και το περπάτημα στο ΤΕΛΟΣ γνωρίζω ήδη, αλλά πολλές φορές απλά θέλω να τελειώνω. Στο όνομα σας, δε θα το ξανακάνω. Με τα παπούτσια τι γίνεται.. Εγώ "πονάω" στην ιδέα να μπω στα intersport, όλα αυτά τα μαγαζιά τα απαιχθάνομαι (αγοράζω από αποθήκες και ηλεκτρονικά). Άντε να επιστρέψω κάτι.. αλλά να τρέχω για ειδικούς πάτους.. με σκοτώνετε - δεν έχω ούτε υπομονή, ούτε λεφτά για 50€ πάτο. Νομίζω αυτά ήταν τα πρώτα φαβορί. 1. Pegasus 41 → Για καθημερινό τρέξιμο σε ευθείες, αλλά όχι τρέλα-επιφάνειες. 2. Adidas Terrex Soulstride → Για το δικό μου “ψυχολογικό τρέξιμο-διαδρομή-ξεσπάσματα”, χωρίς φιοριτούρες. ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. 3. Nike Pegasus Trail 5 GTX → Νομίζω αυτό αν και το πιο ακριβό, είναι το πιο τούμπανο και καλύπτει ΟΛΕΣ τις ανάγκες μου. Τώρα χρήστες αναφέρουν HOCA και άλλα εξωτικά πράγματα. Βοηθήστε να καταλήξω. περπατωντας πας;
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 3/8/2025 στις 4:40 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Νομίζω αυτά μου ζητάτε. Ύψος 1.69 Βάρος 66.55 BMI 22.2 Ηλικία 35-36 ετών Εδώ από ρολόι Xiaomi Band 6 έχω το χθεσινό, τελευταίο τρέξιμο. Είναι παρεμφερές, ότι ' να ' ναι δηλαδή, με τα υπόλοιπα. To xiaomi band 6 δεν εχει gps, οποτε υπολογιζει σωστα αποσταση μονο αν εχεις αρχισει το τρεξιμο απο την εφαρμογη του κινητου με ενεργοποιημενο το κινητο και εχεις και το κινητο μαζι σου. Προσπαθησε να τρεξεις μια φορα με αλλη εφαρμογη κατευθειαν απο το κινητο για να ειναι αξιοπιστη η αποσταση και ο ρυθμος σου. 11λεπτα/χλμ δεν ειναι καν γρηγορο περπατημα, ειναι κανονικο περπατημα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από haHa
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 04/08/2025 at 00:14, JiovanniGeorgeo said: @poulinos ΑΝ με δεχθούν Ταυλάνδη, δεν ξέρω καν τι καιρός θα με βρει. Ό,τι εικόνα έχω δει εκεί, είναι ομιχλώδης. Αλλά δεδομένου πως θα γέρνει η διάρκεια προς έτος.. φαντάζομαι θα δω κάθε λογής καιρικό φαινόμενο. απλα στο λεω.οτι το gtx ειναι αρκετα ζεστο ειδικα για ελληνικο καιρο.οποτε θα ειναι χαζο να φορας gtx και να τρεχεις με 40 βαθμους. το αν θα τρεξεις με βροχη το ξερεις εσυ. να πω και εγω την γνωμη μου. ειχα παρει ενα παπουτσι reebok που ναι μεν ηταν σε εκπτωση αλλα ηταν σε φαση να τρεξεις μαραθωνιο. με carbon plate κτλ.το καταχαρηκα στο τρεξιμο. τωρα αφου τα ελιωσα τα αλλα πηγα και πηρα ενα adidas πιο φτηνο. δεν μαρεσει .τοσο απλα.ειμαι της αποψης οτι οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν μπορω να το πω πιο ξεκαθαρα. και το ιδιο και σε ορειβατικα παπουτσια που χρησιμοποιω κατα κορον.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου ΠΑΛΙ καλά που προσπάθησα να τιμήσω το ρολόι σήμερα, στη πρώτη δοκιμή των νέων παπουτσιών! Για να μην πείτε πως δεν τίμησα τις συμβουλές σας έκανα και το παρακάτω στρέτσιν' όπως ακριβώς το δείχνει. Έκανα ακριβώς ότι κάνω επι των πλείστων. Ότι να 'ναι. Βέβαια το λέω αυτό σαν διαδρομή, για την τεχνική που λέτε.. δεν μπορεί να είμαι τόσο χάλιας, το έχω κουβεντιάσει με τον προπονητή μου. ΣΊΓΟΥΡΑ δεν θα κάνω υποδειγματική κίνηση, αλλά το κοίτα ευθεία, μη σφίγγεσαι, σήκωνε τα πόδια πίσω και όχι κοφτά βηματάκια - έστω και στο αργό. Αυτά τα κάνω. Πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος με ποδήλατο και με πήρε από πίσω, αυτό σημαίνει μερικά λιγότερα σκαλιά.. αλλά λίγο πολύ έκανα ό,τι κάνω πάντα. Μπαρουτάδικο, μέσα έξω και επι τα αυτά, πόλη μια γύρα μέχρι το μετρό, ξανά μπαρουτάδικο, γύρω γύρω κτλπ. Πάλι καλά ο δήμος έχει μεριμνήσει για τους ανάπηρους και δεν καθυστερούσε να το κουβαλάει στο χέρι κάθε λίγο. Όταν το έκανε, εγώ έκανα ή επιτόπιο ή σβούρες. Δεν σταμάτησα, πέρα από 1 λεπτό (που ξέχασα το ρολόι) γιατί σταθήκαμε σε περίπτερο να πάρει νερό, και πάλι 2-3 x 20s για να σκύψω να ξεβγάλω το στόμα μου. Αλλά ούτε πήγα περπατόντας, και το σταμάτησα ενώ επέστρεφα. Λεπτομέρειες να έχει χάσει δηλαδή.. κλάιν. Δε πάω για αθλητισμό. Παρακάτω το αποτέλεσμα. Τώρα, αν είναι σκουπίδι το miband δε ξέρω, αλλά από αυτό το πατάω.. δεν μου φτάνει που αλλάζω tracks στο κινητό, καθώς πάω με κανονικό ηχειάκι στο χέρι, αν ασχολούμε και με αυτό δε θα περνάω τόσο καλά. Φανταστείτε έμπαινα και στις πιλοτές των σπιτιών και έκανα κύκλους όταν αυτός με το ποδήλατο πάλευε με τα πεζοδρόμια στο γυρισμό. Πάνω απ' όλα το διασκεδάζω. ΑΛΛΑ δεν δέχομαι να μου πείτε πως περπατάω.. ότι και να δείτε. _______________________________________ Στο θέμα μας τώρα. ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. Εσείς λέτε τα λάθη τώρα τα πληρώνομαι στο μέλλον.. Εγώ λέω με Γ__ΑΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ και ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ. Δεν έχω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ στα καλάμια. Δε πιστεύω πως είναι το στρέτσιν για κανέναν λόγο, επίσης το περπάτημα για εκεί το έκανα πράξη τελευταία που ήμουν χεσμένος. Ήταν το παπούτσι, γαμώ το Boziki μου γαμώ. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να κλάψω. Απλό foam και να είναι σφιχτό το παπούτσι.. Ούτε πάγους μετά, ούτε τα πόδια ψηλά σε μαξιλάρια.. ό,τι έκανα δηλαδή τελευταία. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΧΛΜ ΑΝΕΤΑ, ο φίλος μου κόπηκε γιατί δεν το έχει ξανακάνει και του πόνεσαι - κυριολεκτικά - ο κώλος. Θα το δουλέψουμε. Πως να σας ευχαριστήσω για τόσο χρόνο που μου αφιερώσατε τώρα, μου λέτε; Θα πάρω ένα δεύτερο ζευγάρι που προτείνει ο φίλος από πίσω. ΠΡΕΠΕΙ. Και είναι και ΤΣΑΜΠΑ. Απλά σκέφτομαι να φύγω στο Pai, στη Ταυλάνδη που έχει ένα Retreat / Temple εκεί, και θα τρέχω κάθε ΣΚ στη πόλη που είναι κάνα 20s σε χώμα και κατσάβραχο - αν μη τι άλλο. Και σκέφτομαι πως εκεί θα τα καταστρέψω όπως και να έχει.. και ίσως ΠΡΕΠΕΙ να πάρω και Trail. ΑΛΛΑ, ίσως και να πάω με 2 τέτοια ζευγάρια και να ελπίζω πως θα τα προσέχω.. Μπορώ να βρω βίντεο του χωματόδρομου, άρα μπορεί και να επανέλθω με αυτό το θέμα να με συμβουλέψετε για αυτό. Πάντως, τα καλάμια είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. PROBLEM TOTALLY SOLVED. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι εδώ και ΠΟΛΥΥΥΥ καιρό. 2
subdee Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Πρέπει να είναι εντελώς άχρηστο αυτό το Mi band ή να είσαι εντελώς αγύμναστος. Δεν εξηγείται να είσαι στη ζώνη 5 με ρυθμο 8:00/km...
Προτεινόμενες αναρτήσεις