Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mythodeas είπε

Για αρχη Αλλαξτε παροχο ιντερνετ-τηλ και φυγετε απο τα καρτελ προς ιναλαν-ΔΕΗ και ενημερωστε οσους περισσοτερους ξερετε να αλλαξουν απο το UNHOLY TRINITY..Εμενα ηρθε η ιναλαν στην περιοχη μου και θα την κανω μονιμα. Αφου θελουν πολεμο θα τον εχουν. 

από inalan δηλαδή θα κατεβάζουμε ότι θέλουμε ελεύθερα, έχεις δει πως κάνει τις εξωτερικές εγκαταστάσεις η inalan;

• Like 2
  • Haha 2
  • Απαντ. 419
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Δεν χρειάζεται πουθενά να έχεις ανοιχτές όλες τις πόρτες. Το περιορίζεις όσο μπορείς και κρατάς logs συσκευών και τι κάνουν στο δίκτυο. Για τα VPN δουλειάς ψιλοαδιάφορο μου ακούγεται. Και να τα κόψεις τι; Αρχικά καμία εταιρία δεν θα ήθελε οι υπάλληλοι να συνδέονται με τα εταιρικά λάπτοπ σε δίκτυα καφετεριών που πολλές φορές είναι φουλ ανοιχτά. Και στο λέω επειδή είναι μέρος της δουλειάς μου η ασφάλεια.

Μα όταν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πειρατικά websites τι άλλο θέλεις (όχι εσύ, ο νόμος) να κάνω,  να κόψω και την 443 προς τα έξω; Tα logs τι να τα κάνω που θα μου χρειαστούν και τι να αποδείξω σε ποιόν, δε τους ενδιαφέρει.

Εσύ μπορεί να θεωρείς πως το να κόψεις όλα τα προτόκολλα VPN θα είναι ΟΚ όμως εγώ που διαχειρίζομαι ξενοδοχειακές μονάδες μια φορά το έκανα και κατάλαβα πως πάρα πολύς κόσμος συνδέεται στην δουλεία του και υπήρχε θέμα. Το γιατί τους επιτρέπουν ή δεν δε με ενδιαφέρει εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοπτοραπτικη για τα λινκ με τα ποδόσφαιρα είναι ο νόμος. Κάποιος γκρινιαξε με τη φάση κ ήταν η μόνιμη καραμέλα-θεματολογια στα δελτία κ άλλου,οπότε πήγαινε το θέμα εκεί.

Βέβαια πλέον είναι τόσο φθηνή υπηρεσία που δεν αξίζει να μπει κάποιος στον κόπο για πειρατικά κ πατεντες οπότε ναχαμε να λέγαμε. Άλλο ένα μέσο νασεχουν στη τσίτα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, AGENT47ist είπε

10-13 ευρώ τον μήνα στο ProtonVPN που έχει έδρα την Ελβετία με no-logs policy+zero access encryption. Αφήστε τους να σκούζουν όσο θέλουν, πλέον η τεχνολογία είναι στα χέρια του κόσμου, και αυτό τους ενοχλεί. Παραθέτω και screenshot με το πρόγραμμα στον υπολογιστή, έχοντας ενεργοποιημένη την λειτουργία "Secure Core". Σημαντική η λειτουργία, πως η κάθε συνεδρία είναι διαφορετική, που σημαίνει όταν ένας χρήστης κάνει logout/disconnect από το ProtonVPN, διαγράφονται τα logs και το μόνο που μένει στον σερβερ είναι ένα timestamp και ο χρόνος συνεδρίας.

Λειτουργία Secure Core:

Proton VPN's Secure Core is an advanced security feature designed to enhance user privacy and data security by mitigating risks associated with compromised or monitored VPN servers. It functions as a double VPN implementation, routing user traffic through two servers: first through a highly secure, dedicated Secure Core server located in a privacy-friendly country, and then through a standard exit server in the user's chosen destination country. This multi-server routing is specifically intended to protect against sophisticated network attacks, such as timing or correlation attacks, where an adversary could potentially link a user's identity to their online activity by monitoring a single server. The Secure Core servers are strategically located in Iceland, Switzerland, and Sweden—countries known for their strong data protection laws and robust privacy regulations. These servers are housed in high-security, hardened data centers, such as an underground facility in Sweden and a former military base in Iceland, to ensure strong physical security. Proton VPN owns and operates these servers directly, shipping them on-site and managing them through their own dedicated network with IP addresses controlled by their Local Internet Registry (LIR), which minimizes the risk of tampering or compromise. All Secure Core servers are equipped with full-disk encryption to secure the software and certificates.

Εκτός από αυτό, η Proton διαθέτει και dedicated servers για streaming/torrenting και άλλους παρόμοιους σκοπούς. Η εταιρεία έχει ανοίξει και σέρβερ στην Ελλάδα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Προσωπικά δίνω 13 ευρώ/μήνα γιατί έχω το Proton Unlimited σε συνδυασμό με το Proton Mail, που είναι εξίσου φοβερό. Με κλειστά μάτια, ProtonVPN και αφήστε τους να ψάχνουν να βρουν(ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις). 

Χωρίς τίτλο.png

Δεν εμπιστευομαι τιποτα που ζηταει εισοδο για να το χρησιμοποιησεις, σε VPN αποκλειστικά Mullvad.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, BadIronTree said:

θα σου έρθει  "γράμμα" 

Πως ακριβώς θα σου έρθει "γράμμα"; Με ποια λογική; Ότι μπήκες στην σελίδα;!;

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TheDellGuy είπε

Η Σωτηρια ξεκιναει απο το mullvad

Δυστυχώς δεν υποστηρίζει port forwarding, άρα στα τόρρεντ η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα αφού είσαι με κλειστό το port των εισερχομένων συνδέσεων.

Προσωπικά έχω βολευτεί με το Proton VPN (σημ: για τα Linux ISOs μου κύριε δικαστά).

1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

για πρωτεινετε κανα καλο vpn σε καλη τιμουλα :)

Proton VPN όπως σου είπαν οι άλλοι, αν κατεβάζεις τόρρεντ μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το port forwarding για να έχεις αξιοπρεπείς ταχύτητες:

https://protonvpn.com/support/port-forwarding

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, ffedon said:

"Η χρήση παράνομων προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών"

Αυτό πως ακριβώς θα το καταλάβουν σε ιδιώτη, αν χρησιμοποιεί σπασμένο Photoshop ας πούμε; 

Πρακτικά πολύ δύσκολο. Αν πάντως ερευνήσουν το σπίτι σου κατόπιν εντάλματος για άλλη πράξη, ή ακόμη και κατόπιν καταγγελίας για άλλες παραβιάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας, θα κατάσχουν τον υπολογιστή ή το nas ή τους σκληρούς σου δίσκους κι αν βρουν προγράμματα άνευ αδείας θα σε τσακίσουν στα πρόστιμα. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spikou23 είπε

Πρακτικά πολύ δύσκολο. Αν πάντως ερευνήσουν το σπίτι σου κατόπιν εντάλματος για άλλη πράξη, ή ακόμη και κατόπιν καταγγελίας για άλλες παραβιάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας, θα κατάσχουν τον υπολογιστή ή το nas ή τους σκληρούς σου δίσκους κι αν βρουν προγράμματα άνευ αδείας θα σε τσακίσουν στα πρόστιμα. 

Πολλά προγράμματα κάνουν τακτικό έλεγχο εγκυρότητας της άδειας χρήσης επικοινωνώντας μέσω του Internet με licensing servers που διατηρούν οι developers και καταγράφουν και διεύθυνση Ip. Είναι πιο εύκολο από τις εταιρείες παραγωγικής ταινιών ή μουσικής αν θέλουν (π.χ. εσείς οι δύο δε γνωρίζατε αυτό το απλό πράγμα και το 99,99% όσων χρησιμοποιούν πειρατικά προγράμματα σιγά που ξέρει όλα τα εκτελέσιμα κάθε προγράμματος και σιγά που μπλοκάρει τα εξερχόμενα requests).

Αν και ο πιο σημαντικός κίνδυνος από το παράνομο λογισμικό είναι να καταντήσει ο Η/Υ σας ή crypto miner ή μέλος botnet. Δε σας αγαπάνε όσοι διαθέτουν σπασμένες εκδόσεις προγραμμάτων, έχουν τους δικούς τους σκοπούς. 

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
1 hour ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Φαρμάκι έχουν στην Ψυχή
Φέρνουν μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου
Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά

Εβίβα μου

:(

Ποιητης Φανφαρας. :) 

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

με το REALDEBRID θα μας πει κανεις τι ισχιει;

Το real-debrib με έδρα τη Γαλλία του οποίου είμαι πελάτης χρόνια έχει αναγκαστεί να συμμορφωθεί με πολλές αποφάσεις της Γαλλικής δικαιοσύνης για μέτρα αντιμετώπισης της πειρατείας. Π.χ. πλέον από rapidgator μπλοκάρει αυτόματα όλα τα links προς αρχεία μουσικής ή ταινιών και μπλοκάρει την πρόσβαση και σε πολλά torrents για τα οποία έχει λάβει αναφορά ότι αφορούν προστατευμένο περιεχόμενο. 

Από εκεί κατεβάζεις με https και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το VPN σου αν είναι στα συμβατά και το έχουν κάνει whitelist. Αλλά με το ιστορικό συμμόρφωσης που έχουν και με δεδομένο ότι ξέρουν τα στοιχεία σου γιατί τους πληρώνεις, τίποτε δεν αποκλείει στη θεωρία ότι αν λάβουν κάποια αίτημα "ποιες ips έκαναν stream ή κατέβασαν το τάδε αρχείο από την πλατφόρμαε σου" θα δώσουν τα στοιχεία σου.

Πολύ μικρή η πιθανότητα θεωρητικά, πιο μικρή εννοείται από λήψη μέσω torrent αλλά όποτε κατεβάζεις κάτι παράνομα θα έχεις και μια ανησυχία. Δε πρόκειται κάνενα real-debrid να πάει στα δικαστήρια για μη δώσει την ip σου.

Και γενικά η πιο σωστή στάση για το επόμενο διάστημα είναι η αποχή. Να δούμε αν και σε ποιες περιπτώσεις θα πέσουν καμπάνες σε αυτούς που συνεχίζουν ακάθεκτοι και έπειτα να κινηθούμε.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nvel είπε

από inalan δηλαδή θα κατεβάζουμε ότι θέλουμε ελεύθερα, έχεις δει πως κάνει τις εξωτερικές εγκαταστάσεις η inalan;

Δεν με ενδιαφερει τι θα κανει η ιναλαν αν δεν βαλεις προφυλακτικο...με ενδιαφερει τι εχουν κανει τα καρτελ της γνωστης τριαδας και δεν θελω να τους δινω ΦΡΑΓΚΟ. 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ θα είμαστε σε 6 μήνες το μόνο που θα γίνει είναι 2-3 άρθρα του στυλ μεγάλα πρόστιμα για παραβάτες μετά απο raid για boxakia. Τα κλασικά δηλαδή που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Αν αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα στον κάθε ραντομά για κανα 2-3 ταινίες θα πέσει η κυβέρνηση. Οι περισσότεροι νεαροί ούτε που ασχολούνται με τις εκλογές. Ένα τέτοιο πρόστιμο είναι ικανό να τους κάνει να πάνε στην κάλπη με μίσος μόνο και μόνο για εκδίκηση. Φαντάσου δηλαδή να χάσεις το μηνιάτικό σου γιατί οι άλλοι θέλουν να προστατεύσουν την cosmotetv και την nova.

• Like 9
  • Thanks 2
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος , πως βάζω vpn και προστατεύετε πχ η τηλεόραση μου που είναι smart ; Συγγνώμη για την ερώτηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...