cgioris Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 8 λεπτά πριν, cupra20vt είπε Θα μιλήσω σαν γέννημα θρεμα Χαλκίδας, εάν είχες δικο σου σπίτι θα κάναμε άλλη κουβέντα, η ποιότητα ζωής στην Χαλκίδα εχει πεσει παρα πολύ, κάθε πέρυσι και καλύτερα, κάτσε στην Αθήνα να έχεις και περισσότερο χρόνο με την γυναίκα και το παιδί σου. Θα ήθελες να εξηγήσεις με μερικά παραδείγματα πως ακριβώς έχει πέσει τόσο πολύ η ποιότητα ζωής στη Χαλκίδα;
cupra20vt Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 minute ago, cgioris said: Θα ήθελες να εξηγήσεις με μερικά παραδείγματα πως ακριβώς έχει πέσει τόσο πολύ η ποιότητα ζωής στη Χαλκίδα; Θα σου αναφέρω μερικά : Ρύπανση - κυκλοφοριακο- υποβάθμιση υποδομών- ασφάλεια πολύ σημαντικο ( αστυνομία μόνο σαν κτήριο υπάρχει) , αυξημένο κόστος ζωής ειδικα σε τρόφιμα, μην μιλήσω για υγεία ( νοσοκομείο κανεις τον σταυρο σου αν μπεις μέσα για το αν θα βγεις) , ποιότητα δημόσιων υπηρεσιών κάκιστη, αρκετά κλειστή κοινωνία και κακη .
dsi44 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 hours ago, cupra20vt said: Θα σου αναφέρω μερικά : Ρύπανση - κυκλοφοριακο- υποβάθμιση υποδομών- ασφάλεια πολύ σημαντικο ( αστυνομία μόνο σαν κτήριο υπάρχει) , αυξημένο κόστος ζωής ειδικα σε τρόφιμα, μην μιλήσω για υγεία ( νοσοκομείο κανεις τον σταυρο σου αν μπεις μέσα για το αν θα βγεις) , ποιότητα δημόσιων υπηρεσιών κάκιστη, αρκετά κλειστή κοινωνία και κακη . το ιδιο λεω κι εγω για την αθηνα.Μαλιστα επειδη ζω και τις δυο πολεις στην αθηνα τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα.
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το Μαρούσι μια χαρά είναι να μείνει κάποιος. Αποφύγετε σημεία και μέρη με πολλά καταστήματα, εμπορικά κέντρα, καφετέριες λεωφόρους και κίνηση πχ πλησίον ΗΣΑΠ η στον παράδεισο αμαρουσιου. Υπάρχουν μέρη που έχουν μόνο πολυκατοικιες και είναι ήσυχα. Σχεδόν τα πάντα σε αυτή την περιοχή έχουν χτιστεί από το 70 ως το 90, δεν ξέρω που ακριβώς είναι αυτά τα κτίρια μεγαθήρια που λέτε ότι θα χτίσουν, μήπως μιλάτε για το καζίνο που αναμένεται να γίνει και έχει αντιδράσει μέχρι και ο δήμαρχος;
NT1G Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Το Μαρούσι μια χαρά είναι να μείνει κάποιος. Αποφύγετε σημεία και μέρη με πολλά καταστήματα, εμπορικά κέντρα, καφετέριες λεωφόρους και κίνηση πχ πλησίον ΗΣΑΠ η στον παράδεισο αμαρουσιου. Υπάρχουν μέρη που έχουν μόνο πολυκατοικιες και είναι ήσυχα. Σχεδόν τα πάντα σε αυτή την περιοχή έχουν χτιστεί από το 70 ως το 90, δεν ξέρω που ακριβώς είναι αυτά τα κτίρια μεγαθήρια που λέτε ότι θα χτίσουν, μήπως μιλάτε για το καζίνο που αναμένεται να γίνει και έχει αντιδράσει μέχρι και ο δήμαρχος; Θυμάσαι που ήταν το παλιό village center; Εκεί τριγύρω.
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 26 λεπτά πριν, NT1G είπε Θυμάσαι που ήταν το παλιό village center; Εκεί τριγύρω. Ναι το θυμάμαι, ήμουν από τους πρώτους που πήγαμε όταν άνοιξε. Εκεί δεν είναι ήσυχο σημείο. Έχω συγγενείς που μένουν σε μερη πλησίον της Περικλέους και σε μέρη που βρίσκονται στα όρια με την Πεύκη, μικρός διέμενα κοντα στο ΚΑΤ στην Κηφισιά και περπατούσα με τα πόδια εκεί γύρω, δεν έχει αλλάξει τίποτα πέραν του ότι έχουν παλιώσει αρκετά κτίρια και χρειάζονται βάψιμο και ανακαίνιση, το 90 που κυκλοφορούσα χτίστηκαν και τα τελευταία ελεύθερα οικόπεδα, όχι πως δεν έχει και τώρα αλλά είναι δυσευρετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα