angel_yoga Δημοσ. χθες στις 03:05 μμ Δημοσ. χθες στις 03:05 μμ Καλησπέρα, Σας Στέλνω την εμπειρία μου απο επαρχια. Η γειτόνισσα τρομερά φιλοζωη με τις γατες. Αγοραζει τις πιο ακριβές κροκέτες, πατε, φάρμακα κτλ και έχει μαζέψει όλες τις αδέσποτες της γειτονιάς. Χτες ανακάλυψα οτι μια γέννησε και έχει τρια γατάκια, τα οποία έχουν εγκατασταθεί και στον δικο μας κήπο. Το σπίτι μας ως εξοχικό ηταν αφύλακτο τον χειμωνα. Αυτή απο ο,τι καταταλαβα το έχει καταχραστεί και το χρησιμοποιει για να βρίσκουν καταφύγιο οι γάτες. Σήμερα την είδα να προσπαθει να ανοίξει την καγκελόπορτα με δυο κουβάδες κροκέτες, νερά, κονσέρβες κτλ. Πήγα κάτω. Δεν ηθελα να ερθω σε ριξη μαζι της. Της είπα να τα αφήσει για λιγες μέρες αφού όντως τα μικρα γατια φαίνονται αρκετά αδυναμα. Η μαμά μου την σιγονταρει γιατί φροντίζει κι αυτή πολλά αδέσποτα. Μια καλοκαιρινή τρέλα. 1
zio10 Δημοσ. χθες στις 03:10 μμ Δημοσ. χθες στις 03:10 μμ Αν το σπίτι είναι της μάνας σου και τα βρίσκουν τι να κάνεις; 1
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ 5 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Καλησπέρα, Σας Στέλνω την εμπειρία μου απο επαρχια. Η γειτόνισσα τρομερά φιλοζωη με τις γατες. Αγοραζει τις πιο ακριβές κροκέτες, πατε, φάρμακα κτλ και έχει μαζέψει όλες τις αδέσποτες της γειτονιάς. Χτες ανακάλυψα οτι μια γέννησε και έχει τρια γατάκια, τα οποία έχουν εγκατασταθεί και στον δικο μας κήπο. Το σπίτι μας ως εξοχικό ηταν αφύλακτο τον χειμωνα. Αυτή απο ο,τι καταταλαβα το έχει καταχραστεί και το χρησιμοποιει για να βρίσκουν καταφύγιο οι γάτες. Σήμερα την είδα να προσπαθει να ανοίξει την καγκελόπορτα με δυο κουβάδες κροκέτες, νερά, κονσέρβες κτλ. Πήγα κάτω. Δεν ηθελα να ερθω σε ριξη μαζι της. Της είπα να τα αφήσει για λιγες μέρες αφού όντως τα μικρα γατια φαίνονται αρκετά αδυναμα. Η μαμά μου την σιγονταρει γιατί φροντίζει κι αυτή πολλά αδέσποτα. Μια καλοκαιρινή τρέλα. Το πρόβλημα είναι...............;;; 2
LiquidTroll Δημοσ. χθες στις 03:12 μμ Δημοσ. χθες στις 03:12 μμ (επεξεργασμένο) Το προβλημα ποιο ειναι δεν καταλαβα. Οτι φροντιζει αδέσποτα? Οτι σου χαλανε την αισθητική? Αν θελεις να κανεις κατι καλό, μιλα με φιλοζωικη, ουτως ώστε να στειρωθουν και να δωθουν σε ανθρωπους που θελουν να τα αναλαβουν. Και εγω φροντιζα 2 γατακια κατω απο την πολυκατοικία μου, και είχα πολεμο απο 2-3 που όπως λέγανε, "χεζουν όπου βρουν" Η σκατοψυχία του κόσμου είναι μεγάλη, απο φώλες μέχρι που τα πνιγουν (ψυχοπάθεια). Εγώ είχα 2-3 ταίστρες, και ενας μαλακας γερος απο την πολυκατοικία, που το παιζει ο νταβας της πολυκατοικίας, μου τα πέταξε στα σκουπίδια. Επίσης, είχα φτιάξει κάτι σαν φωλιά, για να μπουνε απο κάτω, και είχανε μπει, και μου το κατέστρεψε και αυτό. Ενα πρωί βρήκα ένα σκοτωμένο, με το κεφάλι διαλυμένο Μην εισαι σκατοψυχος λοιπον, αντι να παραπονιεσαι, κανε κατι για αυτά τα αθώα πλάσματα Ή στην τελική, μην κάνεις τίποτε, αλλα μην γραφεις τέτοια πράγματα Επεξ/σία χθες στις 03:16 μμ από LiquidTroll 2 2
Charismo Δημοσ. χθες στις 03:16 μμ Δημοσ. χθες στις 03:16 μμ " Εξώδικο στη γειτόνισσα. Έξωση και περιοριστικά μέτρα στη μάνα. Μπόγιας για τα γατιά. Στο μεταξύ χαστούκια σε όποιον προσπαθήσει να φέρει αντιρρήσεις. " Για να μην γεμίζουμε το νήμα με πολλές απαντήσεις να τις μαζέψω εδώ. 5
Nabuko Δημοσ. χθες στις 03:22 μμ Δημοσ. χθες στις 03:22 μμ 15 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Η μαμά μου την σιγονταρει γιατί φροντίζει κι αυτή πολλά αδέσποτα. Άρα και η μάνα γατόφιλη όχι μόνο η γειτόνισσα. 1
angel_yoga Δημοσ. χθες στις 03:23 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:23 μμ Το θέμα είναι οτι πήρε μονη της το δικαίωμα πριν γνωρίσει την μητέρα μου και μπαινοβγαίνει στο σπίτι. 1
Nabuko Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ 1 λεπτό πριν, angel_yoga είπε Το θέμα είναι οτι πήρε μονη της το δικαίωμα πριν γνωρίσει την μητέρα μου και μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Το σπίτι είναι δικό σου? Είναι γραμμένο στ' ονομά σου? Σε ποιον ανήκει? 1
Morosana Δημοσ. χθες στις 03:27 μμ Δημοσ. χθες στις 03:27 μμ 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το πρόβλημα είναι...............;;; Χαλάνε τη γιόγκα και τα τσάκρα 🤣 7
christakos07 Δημοσ. χθες στις 03:29 μμ Δημοσ. χθες στις 03:29 μμ 5 minutes ago, angel_yoga said: Το θέμα είναι οτι πήρε μονη της το δικαίωμα πριν γνωρίσει την μητέρα μου και μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Nα της καλυψεις την στείρωση όταν τα γατάκια φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Στην τελική ζήτα δανεικά από την μάνα σου.
angel_yoga Δημοσ. χθες στις 03:36 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:36 μμ Ναι δικο μου. Αλλά κλειστό 11 μηνες το χρονο.
nickol-us Δημοσ. χθες στις 03:37 μμ Δημοσ. χθες στις 03:37 μμ Εγώ πάλι απορώ με τις απαντήσεις... "Μην είσαι σκατόψυχος" Δηλαδή αν κάποιος δεν συμπαθεί τα ζώα και δεν τα θέλει στη γειτονιά, που είναι βέβαιο ότι θα λερώσουν περισσότερο, είναι σκατόψυχος; Δηλαδή κάπου ωπα, πως ξεστομίζεις κάτι τέτοιο; Δε έχω δει καμία "γατόφιλη" να καθαρίζει την γειτονιά... μόνο κάτι αυτοσχέδιες οικίες από κούτες βλέπω που πιάνουν μπίχλα... τροφές παντού καθώς θα περάσουν κι άλλα ζώα ή πουλιά ενώ το κάτουρο πάει σύννεφο. Μπράβο σε όποιον αναλαμβάνει οικειοθελώς αυτή τη δράση αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αυτό δεν σταματάει στο βάζω φαγητό και νερό, αν δεν μπορείς μην το κάνεις. Σε καμία περίπτωση επίσης το ότι κανείς ένα καλό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις ότι θέλεις σε δημόσιο χώρο. Για τις κακές τις γλώσσες και τα weird που θα έρθουν, δηλώνω φιλόζωος, με "γατού" κάτω από το σπίτι μου και ιδιοκτήτης σκύλου άπειρα χρόνια, κάπου όμως πάψετε να μπερδεύετε τη φιλοζωία ... 15
angel_yoga Δημοσ. χθες στις 03:45 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:45 μμ Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου. 2
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ 2 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου. Κλείδωσε την πόρτα. 2
kover Δημοσ. χθες στις 03:48 μμ Δημοσ. χθες στις 03:48 μμ 3 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Παίδες το πρόβλημα δεν είναι οι γάτες καθεαυτές. Το πρόβλημα είναι οτι η γειτόνισσα μπαίνει στο σπίτι μου. ε πες της να μην μπαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις