Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενώ βγαίνει η ψυχή τους, προσπαθούν να μαζέψουν το σουσάμι. Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους. Θα ήθελα να έβλεπα ένα μήνυμα στην οθόνη οργάνων "Your Volkswagen is not genuine" 😄.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, KostasKri είπε

Το κακό πού είναι; θες να αγοράσεις το αμάξι και δεν σε αναγκάζει να πάρεις το πιο γρήγορο αν δεν ξέρεις αν το θες σίγουρα. Το δοκιμάζεις, και αν θες το παίρνεις στην πορεία. Δεν νομίζω να γινόταν κάτι τέτοιο αν το αγόραζες με άλλο κινητήρα.

Μια χαρά μου ακούγεται να μπορείς να κάνεις τέτοια upgrades αφού το έχεις αγοράσει. Να γίνουν όλα τα αμάξια ένα καλούπι με τα πάντα μέσα και ας ξεκλειδώνεις αντί να γίνεται η παραμετροποίηση στο εργοστάσιο. Το ίδιο πράγμα είναι για τον καταναλωτή αν δεν αυξηθούν η τιμές στο βασικό μοντέλο.

Δεν είναι upgrade. Είναι περιορισμός. Είναι άλλο το να έχω δύο διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου κινητήρα που θα έχουν και διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και άλλο να κλειδώσω Χ ιπποδύναμη από το ίδιο μηχανικό/ηλεκτρικό σύνολο και να βάλω επίπεδα εξοπλισμού που δεν συνάδουν με αυτό με την προϋπόθεση ότι κάποια στιγμή κάποιος μπορεί να κάνει αναβάθμιση. 

Γιατί να μπω με το στανιο να πάρω ΠΧ αναρτήσεις, λάστιχα κτλ για αμάξι των 227 ίππων όταν έχω πληρώσει για 200 και συνεπώς μπορώ να έχω χαμηλότερα επίπεδα εξοπλισμού και φρένων; 

Δημοσ.
1 hour ago, ikaruga24 said:

Γιατί να μπω με το στανιο να πάρω ΠΧ αναρτήσεις, λάστιχα κτλ για αμάξι των 227 ίππων όταν έχω πληρώσει για 200 και συνεπώς μπορώ να έχω χαμηλότερα επίπεδα εξοπλισμού και φρένων; 

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα και είπα είναι καλή ιδέα αν η τιμές μείνουν οι ίδιες. Και κάτι τέτοιο είναι βιώσιμο και εφικτό λόγω του ότι δεν θα βγαίνουν πια 10 διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά 1. Αυτό γλιτώνει πολύ περισσότερα χρήματα στην παραγωγή από όσα νομίζεις.

Τώρα ναι, αν σου που πάρε μια αύξηση στο βασικό μοντέλο γιατί σου δώσαμε την δυνατότητα για αναβάθμιση, τότε ούτε εμένα θα μου άρεσε..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα και είπα είναι καλή ιδέα αν η τιμές μείνουν οι ίδιες. Και κάτι τέτοιο είναι βιώσιμο και εφικτό λόγω του ότι δεν θα βγαίνουν πια 10 διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά 1. Αυτό γλιτώνει πολύ περισσότερα χρήματα στην παραγωγή από όσα νομίζεις.

Τώρα ναι, αν σου που πάρε μια αύξηση στο βασικό μοντέλο γιατί σου δώσαμε την δυνατότητα για αναβάθμιση, τότε ούτε εμένα θα μου άρεσε..

Εκεί είναι το μυστικό. Πρακτικά δεν γίνεται. Είτε το μοντέλο θα έρθει με τον βασικό εξοπλισμό της μικρής έκδοσης ή θα έρχεται εξ αρχής με την πιο ενισχυμένη για το ενδεχόμενο αναβάθμισης +30 άλογα ας πούμε. 

Δεν πάει αλλιώς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...