dsi44 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου οταν με νομους του κρατους οι νταβατζηδες εκεγχουν τις ζωες μας αυτα γινονται συνηθης πρακτικη.
paulchro Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τι θα γινοταν αν ειχε πεσει το ιντερνετ; Τι θα γινοταν αν υπηρχε οποιοδηποτε προβλημα γενικα; ΕΧΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΡΗΤΑ. Γιατί φωνάζουμε;
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 8 ώρες πριν, paulchro είπε Σημείωση: έχω πληρώσει ασφάλεια κάρτας. Ακύρωσε την άμεσα. Έχεις ήδη ασφάλεια από τις visa/mastercard
StamTheMan Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, paulchro είπε Γιατί φωνάζουμε; Γιατι εχεις ξεχασει τα βασικα.
1comment Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 20 ώρες πριν, lele322 είπε Μου εχει τυχει 3-4 φορες ,απο την eurobank. Κανονικα πρεπει να σε παρουν τηλ,να σου πουν εχουμε διαπιστωσει την ταδε συναλλαγη, ειστε εσεις? Αυτό ακριβώς κάνει η πειραιώς σε μεγάλες τραπεζικές κινήσεις ή αγορές από σαητ εξωτερικού κάποιες φορές. Στις 24/8/2025 στις 3:30 ΜΜ, paulchro είπε Πάλι καλά είχα εναλλακτικό τρόπο πληρωμής αλλά τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση; Είναι λογικό να σου ακυρώνουν έτσι αέρα -χωρίς ενημέρωση- (και αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα μου) την πρόσβαση στα λεφτά σου; Ακριβώς για αυτούς τους λόγους πρέπει να έχουμε και μετρητά πάνω μας. Η αδερφή μου δυο φορές της έτυχε να πάει σε κατάστημα και να μην πιάνει το πος (συχνό τώρα με τη διασύνδεση που δίνει σήμα η ταμειακή). Αναγκάστηκε να πάει να βρει μετρητά και να ξαναπάει. Ειδικά τώρα με τις δωρεάν αναλήψεις από κάθε ατμ δεν στέκει η δικαιολογία "δεν έχω μετρητά πάνω μου".
SpectralQ Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Το ίδιο συνέβη και σ' εμένα... Eurobank... Κάτι έχει συμβεί!!! Τους έχουν χακάρει και δεν το λένε;;;;
MARIOSNURSE Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Απ' την μια όταν μας κλέβουν, φωνάζουμε ότι δεν μας προστατεύει η τράπεζα. Από την άλλη αν ακυρώσουν την κάρτα επειδή κάτι ύποπτο συνέβη, θέλουν να μας φάνε τα 6€. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου κι εμένα μου συνέβη με την Εθνική Ομοίως το κατάλαβα προσπαθώντας να πληρώσω σε κατάστημα. Ευτυχως είχα μετρητά αλλά είναι απαράδεκτο καθώς μπορεί κάποιος να μην έχει χρήματα μαζί του!!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 24/8/2025 στις 3:45 ΜΜ, turbat0s είπε Έχει βρεί καλή κομπίνα η eurobank. Ακυρώνει την κάρτα (δήθεν?) για λόγους ασφαλείας (σου στέλνει και mail και μήνυμα στο e-banking για να σε ενημερώσει). Εκδίδει υποτίθεται καινούρια κάρτα (δωρεάν) προς αντικατάσταση της ακυρωθείσας, η οποία όμως δεν φτάνει ΠΟΤΕ στη διεύθυνσή σου. Παίρνεις τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς και σου λένε έλα από το κατάστημα. Πας στο κατάστημα και σου λένε να ακυρώσεις την κάρτα που δεν έλαβες ΠΟΤΕ, προκειμένου να σου εκδώσουν καινούρια. Ακυρώνεις την κάρτα (χωρίς ακόμη να έχεις συνειδητοποιήσει την παγίδα) και σου εκδίδουν επιτόπου νέα (η οποία φυσικά έχει χρέωση 6€) Δεν τους πιάνεις πουθενά! Μπράβο, το βρήκες. Ακριβώς έτσι γίνεται, το μοιράζουν και σε manual στους νέους εργαζόμενους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα