KPNY Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Υπάρχουν στα android τόσες επιλογές πραγματικά. Το μεγαλύτερο εύρος τιμών και συσκευών. Ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα μερικών “να φάει ξύλο η apple” λένε περισσότερα για εσάς από όσα νομίζετε. 6 1
Tlykog Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, MikeKata είπε Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το συγκεκριμένο το ανέφερα ως παράδειγμα ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ επιλογών που οδηγεί σε περιορισμό του συστήματος για να καταλάβεις πώς ένα trend (Apple, απουσία επιλογών) οδηγεί και άλλες εταιρείες να τείνουν προς τα εκεί, επηρεάζοντας τους χρήστες. ΔΕΝ το ανέφερα για να σου πω "Google-sideloading=Apple-κλειστο toggle" Διαφορετικά πράγματα, αλλά δε μου κάνει εντύπωση ότι δεν το πήρες χαμπάρι. Κάπως πρέπει να αφήσεις επιχείρημα. Πάμε πάλι γιατί αρνείσαι να απαντήσεις συγκεκριμένα, παρά μόνο γενικολογίες. Μη νομίζεις ότι θα σταματήσω να σε ρωτάω. Ποιες αλλαγές είδες εσύ στη χρήση του iOS με την εισαγωγή νέων stores; Εσύ ήσουν αυτός που μίλησες για "αυτοματοποίηση" (περισσότερα warnings, notifications κλπ). Εσύ ήσουν αυτός που μίλησε για ασφάλεια. Απάντα λοιπόν συγκεκριμένα και σταμάτα να υπεκφευγεις 1. Είδες περισσότερες π.χ ειδοποιήσεις (που να σχετίζονται με αυτό); 2. Είδες CVEs που να σχετίζονται με το νέο API για τα stores; Αν μου πεις όχι, απλά επιβεβαιώνεις ο,τι λέω. Αν, πάλι αρχίσεις τις γενικολογιες...ναι, επιβεβαιώνεις ο,τι λέω. Έκανες μια αυθαίρετη σύγκριση που νόμιζες ότι σε βόλευε τη στιγμή που μιλούσαμε για privacy. Είπες να βάλεις 5-6 "features" ακόμα μέσα γιατί μόνο με το privacy δεν "έβγαινε". Συμφωνώ. Η "καλή" συζήτηση όμως. Τώρα, αν ο συνομιλητής σου πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο και τα μισά που έχει πει είναι ξεκάθαρα (αντικειμενικά) λάθος και κάνει ότι τα ξέχασε, δεν είναι "καλή" συζήτηση. Τελικά είναι παράνομο το torrenting; Για πες μας. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να υπάρχει επιλογή, σκέτο. Σε κίνδυνο θα βάλει τη συσκευή σου αν την ανοίξεις. Αν την ανοίξεις, σημαίνει ότι ξέρεις τι κάνεις. Αν δεν την ανοίξεις (όπως είναι και η default συμπεριφορά που δεν παρακάμπτεται τυχαία, καθώς σε προειδοποιεί ξανά και ξανά) ΔΕ ΒΆΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ. Αυτός που δε βγάζει νόημα είναι αυτός που κάνει άκυρες συγκρίσεις, του τις δείχνουν μια προς μια, κάνει ότι τις ξέχασε λέγοντας "δε μου απάντησες" και όταν του τις ξανακάνουν quote τις "ξεχνάει" πάλι λες και δεν υπήρξαν ποτέ. Το δικό σου παράδειγμα ενισχύει το δικό μου: όταν περιορίζεις sideloading ή βάζεις toggle, αλλάζει η φιλοσοφία του οικοσυστήματος. Από “by design κλειστό” πας σε “by default με εξαίρεση”, άρα αλλάζει το trust model συνολικά. Η ασφάλεια είναι συλλογική, όχι ατομική εμπειρία. Και μιας και μιλάμε για συνέπεια: η Canonical έφαγε τρελό κραξιμο από την κοινότητα του linux όταν έβαλε toggle για δεδομένα στο Ubuntu. Τότε ήταν αλλαγή φιλοσοφίας. Εδώ γιατί όχι; Για το keyboard δεν άλλαξα κριτήριο: μίλησα για πακέτο privacy + features + δωρεάν σε mainstream χρήση. Για privacy μόνο υπάρχουν λύσεις· για το πακέτο δεν έφερε κανείς. Αν κάνω λάθος, φέρε παραπομπή. Το torrenting ως πρωτόκολλο δεν είναι παράνομο, το περιεχόμενο μπορεί να είναι. Αυτό το ξεκαθαρίσαμε ήδη. Η θέση μου είναι σταθερή: διαφοροποίηση και τεκμηρίωση. Η διαφορά μας είναι ότι απαντάω σε όλα, όχι σε όσα με βολεύουν. Θέλω επιχειρήματα και πηγές, όχι εντυπώσεις ή χαρακτηρισμούς. 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Εγώ επιμένω ότι πρέπει να υπάρχει επιλογή, σκέτο. Σε κίνδυνο θα βάλει τη συσκευή σου αν την ανοίξεις. Αν την ανοίξεις, σημαίνει ότι ξέρεις τι κάνεις. Αν δεν την ανοίξεις (όπως είναι και η default συμπεριφορά που δεν παρακάμπτεται τυχαία, καθώς σε προειδοποιεί ξανά και ξανά) ΔΕ ΒΆΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ. Αυτός που δε βγάζει νόημα είναι αυτός που κάνει άκυρες συγκρίσεις, του τις δείχνουν μια προς μια, κάνει ότι τις ξέχασε λέγοντας "δε μου απάντησες" και όταν του τις ξανακάνουν quote τις "ξεχνάει" πάλι λες και δεν υπήρξαν ποτέ. Να στα πώ πάλι: α) Το ότι δε θα ανοίξω το διακόπτη δε σημαίνει ότι δε μπορώ να κολλήσω κάτι κακόβουλο από άλλον χρήστη που τον έχει ανοικτό. β) θα πρέπει να βάλω κάποιο antivirus και antimalware οπως στα android για να προστατέψω τη συσκευή μου, με ότι συνεπάγεται για την εμπειρία χρήσης και την εξάρτηση από λογισμικό τρίτων που θα προσφέρουν αυτά τα προγράμματα. γ) θα πρέπει να μπουν από την Apple επιπλέον ασφαληστικές δικλείδες για την προστασία του χρήστη, άρα πιο δύσκολοι οι αυτοματισμοί, αφού δεν έχουμε σταθερές παραμέτρους και περιβάλλον. δ) Όταν υπάρχει toggle, αλλάζει το trust model συνολικά. Δεν έχει σημασία αν εγώ προσωπικά δεν το ανοίγω· η ύπαρξή του επηρεάζει την εμπιστοσύνη όλων (developers, επιχειρήσεων, οργανισμών). όλα τα παραπάνω τα έχω αναφέρει πολλές φορές και παίρνω μόνο επίθεση και κατηγορίες. Όχι απαντήσεις. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Tlykog 2 1
Hacker?pcs Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Tlykog said: το οικοσύστημα της Apple είναι συνειδητά κλειστό, και ο καταναλωτής το γνωρίζει εκ των προτέρων. Υπάρχει ήδη η επιλογή Android για όποιον θέλει περισσότερη "ελευθερία". Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνονται τέτοια θέματα αφού η συζήτηση πάντα εδώ καταλήγει από τους οπαδούς της Apple, σε αυτό το αστείο επιχείρημα που πλέον νομικά η ΕΕ το θεωρεί γελοίο και παράνομο. Οι οπαδοί της Apple αν δεν σας αρέσει η ΕΕ να πάτε να ζήσετε στην Ρωσία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ να σας πυροβολανε οι αστυνομικοί και οι μανιακοί δολοφόνοι Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Hacker?pcs 1 2
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Βασικά ούτε το 1% δεν παίρνει iphone επειδη πιστεύει οτι είναι ασφαλέστερο. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι γυναίκες και το παίρνουν γιατί και η "κολλητή" της το πηρε. Ή επειδή διαφορά fashion model κλπ παίρνουν iPhone. Αποκλειστικά λόγω μάρκετινγκ. Ξέρω κανα 2 γυναίκες που το πειρανε γιατί είχε καθρεφτάκι. Μη γελάτε, το θεωρούσαν σημαντικό και αγνωουσαν οτι υπάρχουν άπειρες παρόμοιες εφαρμογές και στο Android. Για πολλοστή φορά στο ίδιο θέμα υπάρχει χονδροιδεστατη παραμόρφωση της πραγματικότητας, λες και απ το Android πέθανε κόσμος απο ιούς σε αντίθεση με το ios. Υπάρχουν άπειρες μετρήσεις οτι και τα 2 λειτουργικά είναι πάνω κάτω το ίδιο ασφαλή ΟΣΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΆ STORES. Τωρα ΑΝ κάνεις sideloading εννοείται οτι μπορείς να κολλήσεις οτιδήποτε. Ολα τα υπόλοιπα είναι παρσπληροφορηση. ΑΝ δεν κάνεις toggle την αντίστοιχη επιλογή στο ios, το λειτουργικό είναι καρακλειδωμενο για εσενα, δεν υπάρχει "zero", ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να κολλήσεις κάτι επειδή κάποιος αλλος το άνοιξε και κόλλησε κάτι. Απλα προσπαθείς να εξαναγκάσεις και όποιον αλλο θελει να κατεβάσει κάτι απο αλλο store, να μην εχει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ αυτη την επιλογή, οταν εσυ δεν χανεις ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ διατηρώντας το λειτουργικό σου καρακλειδωμενο όπως πάντα ηταν. Τώρα αν απο τεχνολογικη άγνοια ή το μάρκετινγκ της apple, αρνείστε να το αποδεχτείτε αυτο κανεις δεν μπορει να κανει κατι. Αφού σε τόσα σεντόνια, γράφοντας το ξανα και ξανα ο @MikeKata δεν μπόρεσε να σας βάλει καν να σκεφτείτε ή να ψάξετε προφανώς δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω εγω. Άλλωστε έχει συζητηθεί άπειρες φορές, οποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε. Οι υπόλοιποι προφανώς ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν. Εντωμεταξυ ολα αυτα τα σεντόνια που γράφετε οι φίλοι της apple, ουσιαστικά διαφωνείτε και με την apple. Αν πιστεύετε ότι το λειτουργικό έγινε λιγότερο ασφαλές θα επρεπε να πάτε αλλου. Ενω ολη αυτή η επιχειρηματολογία πάει περίπατο γιατί ητε θα επανέλθει η συγκεκριμένη εφαρμογή torrent ητε κάποια άλλη, οπότε η H APPLE ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί για την Apple, στο βαθμό που υπήρχε "ελεύθερο" android. Το κακο ειναι οτι το καρακλειδωνουν και αυτο ακολουθοντας την επιχειρηματολογία / μάρκετινγκ της apple αποκλειστικά για ΚΟΝΟΜΑ. Μου αρέσει που χαίρεστε με τις χαζομάρες που λεει η Google περί ασφαλείας, οταν ο μόνος λόγος που το κλειδώνει συστηματικά ειναι οτι δεν υπάρχει πλέον ανταγωνισμός, υπάρχει 2οπωλιο και εκανε γαργάρα το λόγο δημιουργίας του android που ηταν το open source και η ελευθερία. Μη ξεχνιόμαστε αυτος υποτίθεται ήταν ο λόγος δημιουργίας του android. Τώρα θέλει να κόψει σπασμένες εφαρμογες, κλπ με σκοπό το κέρδος και μαζί με αυτο κοβει και ότι αλλο χρήσιμο είχε το Android. Ολο και περισσότερο εμφανίζεται η ανάγκη για ενα 3ο λειτουργικό όσο και αν δύσκολο είναι πλέον να γίνει κάτι τέτοιο. Και επειδή βαριέμαι τις αντιπαράθεσεις και τα σεντόνια δε θα το συνεχίσω. Δεν πέφτω στην παγίδα να προσπαθω να εξηγήσω σε όποιον γνωρίζει ότι είναι έτσι αλλα διαφωνεί. 4 4
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνονται τέτοια θέματα αφού η συζήτηση πάντα εδώ καταλήγει από τους οπαδούς της Apple, σε αυτό το αστείο επιχείρημα που πλέον νομικά η ΕΕ το θεωρεί γελοίο και παράνομο. Οι οπαδοί της Apple αν δεν σας αρέσει η ΕΕ να πάτε να ζήσετε στην Ρωσία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ να σας πυροβολανε οι αστυνομικοί και οι μανιακοί δολοφόνοι Αν καταφερες και διαβασες τα σεντονια εισαι ηρωας, εμενα στην τριτη σελιδα με πονεσε το κεφαλι και τα παρατησα, επειδη ομως ειναι ευκολο να καταλαβεις απο τις πρωτες σελιδες τις αποψεις των εμπλεκομενων συμφωνω με αυτα που λεει ο MikeKata... Επεξ/σία 29 Αυγούστου από ScorpioX777 2
WizeMan Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Άσχετα με το αν η Apple πρέπει ή όχι να έχει έλεγχο, αν μπείτε στο GitHub repo του εν λόγω app θα δείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι το γεγονός ότι είναι torrenting app: https://github.com/XITRIX/iTorrent/issues/401#issuecomment-3235081476 Αναφορά σε κείμενο So, an update: EU destruction permission was removed from my account … because of sanctions against Russia … while I am a resident of Malta for 3+ years Most probably my account still have some leftovers of my previous life, which triggered their banhammer and removed distribution permissions from my account. I sent them my current EU residence permit, hope they will update what had to be updated in my account and will reintroduce alternative distribution to my account. P.S. I completely understand the reason of blockage, technically it is my fault that I did not fully updated my personal data in Dev Portal, but what I cannot understand is why they do such things without any notification and why they needed more than 1 month and public resonance just to reply with proper response on a simple question Thanks to everyone involved to this avalanche of articles about iTorrent problem, hope it will help to reintroduce app in AltStore PAL soon! Will continue updating this thread in case of any progress 1 1
orgixmh Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Tlykog είπε Δεν είπα ποτέ ότι όποιος χρησιμοποιεί torrent app είναι πειρατής, είπα ότι στην πράξη η συντριπτική πλειοψηφία το κάνει για παράνομο περιεχόμενο, και αυτό δεν είναι μυστικό. Αν θες να κατεβάζεις Linux διανομές στον δρόμο, αυτό καλύπτεται μια χαρά από το Android. Το ζήτημα είναι αλλού: εμένα που δεν θέλω να εκτεθεί το οικοσύστημα της συσκευής μου σε ανεπιθύμητο λογισμικό, ποιος με καλύπτει; Η Apple έχει συνειδητά κλειστό μοντέλο και ο καταναλωτής το γνωρίζει πριν το επιλέξει. Αυτό λέγεται διαφοροποίηση, κι εκεί ακριβώς είναι η ουσία της επιλογής. Αν η ΕΕ πάει να τα εξομοιώσει όλα, τότε αντί για περισσότερη ελευθερία, στην πράξη μειώνει την ποικιλία. Και για να προλάβω πιθανό αντίλογο: το θέμα δεν είναι “να μην κατεβάσω εγώ με torrent για να μην έχω θέμα”. Όταν ανοίγει το οικοσύστημα, επηρεάζεται συνολικά το επίπεδο ασφάλειας και σταθερότητας της πλατφόρμας. Εγώ θέλω το iOS να παραμένει κλειστό ακριβώς για να μη χρειάζεται να ανησυχώ τι κυκλοφορεί στο πλάι. Αυτή είναι η επιλογή που αγόρασα και αυτή πρέπει να προστατεύεται όπως και η αντίθετη, πιο ανοιχτή επιλογή του Android. Ένα λάθος που γίνεται συχνά είναι το εξής: η αγορά πρέπει να προσφέρει επιλογές για κάθε καταναλωτή, ανάλογα με τις ανάγκες του. Γιατί λοιπόν κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «λογικό» να προσανατολίζεται όλη η αγορά στις δικές τους απαιτήσεις, αγνοώντας ότι υπάρχουν και άλλοι με διαφορετικές ανάγκες και ίσα δικαιώματα να καλυφθούν; Μάλιστα, φαντάζομαι είναι ακατόρθωτο για την Apple να εισάγει ένα menu όπως το dev tools του android και να δίνει στους advanced χρήστες την δυνατότητα να τρέξουν ότι θέλουν; Αλήθεια δεν μπορείς να δεις τι κάνει η Apple? Γενικότερα έχει αποδειχθεί ότι μπορείς να εισάγεις malware στο Store αρκεί να το σπάσεις σε 3-4 εφαρμογές, επίσης τα δυνατά exploit στοχεύουν το webkit και δεν περιμένουν εσένα να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή, είτε android είτε iOS μία επίσκεψη στο κατάλληλο λινκ και τέλος. Κανένα λάθος δεν γίνεται, οι ανάγκες σου λύνονται με ένα και μόνο menu, απλός δεν θέλεις να το δεις, φανμποισμός. 1
Gavoux4 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Και πολύ καλά έκανε η Apple είναι από την αρχή ξεκάθαρη όχι σαν την Google που κοροϊδεύει με δήθεν ανοιχτό λογισμικό και στη συνέχεια αποφασίζει να το κλειδώσει. Και είναι απορίας άξιο το ότι το Insomnia δεν έχει βγάλει ακόμη κάποιο σχετικό άρθρο ενώ γίνεται παγκόσμιος χαμός. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Gavoux4
somt Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου δηλαδη εμείς με Macos να φοβόμαστε ότι ειναι τρύπιο που παίρνει εφαρμογές απο όπου θες; δεν μας τα λες καλα Apple... 1
Lokricio Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Tlykog είπε δικό σου παράδειγμα ενισχύει το δικό μου: όταν περιορίζεις sideloading ή βάζεις toggle, αλλάζει η φιλοσοφία του οικοσυστήματος. Από “by design κλειστό” πας σε “by default με εξαίρεση”, άρα αλλάζει το trust model συνολικά. Η ασφάλεια είναι συλλογική, όχι ατομική εμπειρία. Και μιας και μιλάμε για συνέπεια: η Canonical έφαγε τρελό κραξιμο από την κοινότητα του linux όταν έβαλε toggle για δεδομένα στο Ubuntu. Τότε ήταν αλλαγή φιλοσοφίας. Εδώ γιατί όχι; Για το keyboard δεν άλλαξα κριτήριο: μίλησα για πακέτο privacy + features + δωρεάν σε mainstream χρήση. Για privacy μόνο υπάρχουν λύσεις· για το πακέτο δεν έφερε κανείς. Αν κάνω λάθος, φέρε παραπομπή.Σε αντίθεση με αυτό, για παράδειγμα, η διαδικασία πληρωμών στο MonsterWin είναι πλήρως διαφανής και τεκμηριωμένη, τίποτα δεν χάνεται και όλα είναι ορατά σε κάθε βήμα. Το torrenting ως πρωτόκολλο δεν είναι παράνομο, το περιεχόμενο μπορεί να είναι. Αυτό το ξεκαθαρίσαμε ήδη. Η θέση μου είναι σταθερή: διαφοροποίηση και τεκμηρίωση. Η διαφορά μας είναι ότι απαντάω σε όλα, όχι σε όσα με βολεύουν. Θέλω επιχειρήματα και πηγές, όχι εντυπώσεις ή χαρακτηρισμούς. Χρησιμοποιώ iOS με τα νέα καταστήματα και έχω προσέξει περισσότερες ειδοποιήσεις όταν εγκαθιστώ εφαρμογές από τρίτους, κάτι που δείχνει ότι η ασφάλεια είναι για όλους.
AtiX Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 7 ώρες πριν, MikeKata είπε Εγώ επιμένω ότι πρέπει να υπάρχει επιλογή, σκέτο. Σε κίνδυνο θα βάλει τη συσκευή σου αν την ανοίξεις. Αν την ανοίξεις, σημαίνει ότι ξέρεις τι κάνεις. Αν δεν την ανοίξεις (όπως είναι και η default συμπεριφορά που δεν παρακάμπτεται τυχαία, καθώς σε προειδοποιεί ξανά και ξανά) ΔΕ ΒΆΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το σκέτο δίπλα στο δικαίωμα της επιλογής είναι νοοτροπία όσων έχεις έρθει, όλον αυτόν τον καιρό εδώ μέσα, σε τριβή για θέματα πχ εμβολιασμού, κλιματικής αλλαγής και διαφόρων θεωριών συνομωσίας, αυτό στο γενικό πλαίσιο της συζήτησης, για να μην μου ξανά αναφέρεις περί μήλων και πορτοκαλιών… μου κάνει εντύπωση που έχεις μπει σε ένα τέτοιο μουντ… Στα του θέματος, ακόμα περιμένω γιατί να υπάρχει επιβολή επιλογής από τον ίδιο τον κατασκευαστή σε κάτι που βάζει τις συσκευές του σε κίνδυνο, για να σε προλάβω στο iPhone υπάρχει η επιλογή του jailbreak το οποίο εκτός από νόμιμο προσφέρει και άπειρες επιλογής ελευθερίας για το χρήστη, όχι ημίμετρα… 7 ώρες πριν, MikeKata είπε Αυτός που δε βγάζει νόημα είναι αυτός που κάνει άκυρες συγκρίσεις, του τις δείχνουν μια προς μια, κάνει ότι τις ξέχασε λέγοντας "δε μου απάντησες" και όταν του τις ξανακάνουν quote τις "ξεχνάει" πάλι λες και δεν υπήρξαν ποτέ. Το ότι εσύ δεν αποδέχεσαι τα παραδείγματα μου και τα θεωρείς άκυρες συγκρίσεις είναι δικό σου άποψη… σεβαστή από την μεριά μου, χωρίς την ίδια αντιμετώπιση από την δικιά σου… ΥΓ για το ότι δεν απαντάω, έχω μια συνήθεια, μετά την τρίτη φορά που έχει απαντηθεί κατι να μην επαναλαμβάνω και για τέταρτη, πέμπτη, εκατοστή τα ίδια και ίδια… αν έχεις ακόμα την άποψη ότι με έχεις “στριμώξει” σε κάτι, ευχαρίστως ξανά διατύπωσε το σωστά και όχι με μισά quote που χάνεται ο ειρμός της συζήτησης ως προς του τι προηγήθηκε ή τι ακολούθησε… 🙂 1
Sablj Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Spoiler Εγώ θέλω να πω ότι αγαπώ αυτά τα topic που διαφωνείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη (την Ιδιωτικότητα)... 😜 Βοηθάνε να περνάει η ώρα στο γραφείο όταν δεν έχει δουλειά! Σας Ευχαριστώ! 1
polaki Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 13 hours ago, magictoboggan said: Ούτως ή άλλως οι iphone-άκιδες έχουν λεφτά. Τι να τα κάνουν τα torrent; Καλά έκανε η apple. Όλοι αυτοί οι τζαμπατζήδες χαλάνε το prestige της εταιρείας. Κάποιος νομίζω πρέπει να σε ενημερώσει ότι είναι πλέον 2025 και δεν είναι πλέον αστείο αυτό. Βασικά ποτέ δεν ήταν. 8 hours ago, KPNY said: Υπάρχουν στα android τόσες επιλογές πραγματικά. Το μεγαλύτερο εύρος τιμών και συσκευών. Ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα μερικών “να φάει ξύλο η apple” λένε περισσότερα για εσάς από όσα νομίζετε. Είναι καθαρά ψυχολογικό και σχετίζεται με την "Κοινωνική ταυτότητα". Οι άνθρωποι τείνουν να ταυτίζονται με μια ομάδα (η "φυλή" μας) για να νιώθουν αίσθημα ασφάλειας, ταυτότητας και αξίας. Τώρα αυτό όσο πιο έντονο είναι τόσο οδηγεί σε in-group favoritism (δηλαδή εύνοια υπέρ της δικής τους ομάδας) και υποτίμηση της "άλλης" ομάδας. Λίγο πολλοί, όλοι το κάνουμε. Σκέψου ότι ακόμα και "εμείς" που είμαστε πιο πολύ χρήστες της Apple, γιατί μπαίνουμε να αντικρούσουμε τους "άλλους"? Ακριβώς για αυτό που έγραψα παραπάνω! 4
Nik35 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Θα διακόψω λίγο την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κλειστού οικοσυστήματος της Apple (booooooring). Τα torrents δεν είναι μόνο για πειρατικό περιεχόμενο και linux isos. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία όπου κάθε χρήστης μπορεί εύκολα να διαμοιραστεί περιεχόμενο δημόσια ή σε περιορισμένο κοινό χωρίς να εξαρτάται από servers τρίτων (στο χωριό μου τους λένε cloud servers). πχ μπορείς να μοιραστείς φωτογραφίες σου ή έγγραφα σε μια κλειστή ομάδα ατόμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα