Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, AtiX said:

Ναι βρε, επιλογή δόθηκε στον 16 χρόνο να πάρει βοήθεια από ένα chatbot για να αυτοκτονήσει, επιλογή δινότανε και στα windows και για αυτό και για πάνω από 2 δεκαετίες είχαμε πήξει στους ιούς και στα spywares, επιλογή δώσαμε και στην Google και ξέρει ακόμα και το τι σώβρακο φοράω…

Τέλος να μην ξεχνάμε ότι η Apple ως ιδιοκτήτρια και κατασκευαστής του προϊόντος θέλει να προστατέψει το ίδιο της το προϊόν και την φήμη της, δεν θέλει να γίνει σαν την Google που ακόμα και σήμερα πολλοί πιστεύουν ότι το Android δεν μπορεί να είναι ασφαλές…

Ελπίζω να μην έχεις κάποια αντίρρηση πάνω σε αυτό το θέμα γιατί είναι ήδη λίγο περίεργο να κρίνεις εμένα επειδή θέλω ένα κλειστό λειτουργικό…

Τα ίδια του έλεγα και σε προηγούμενο άρθρο ότι οι χρήστες είναι η μεγαλύτερη τρύπα σε κάθε λειτουργικό και όσο πιο πολύ ελευθερία τους δίνεις τόσο πιο μη ασφαλές γίνεται ένα λειτουργικό αλλά είχε φαγωθεί με τα CVE. Δεν θα βγάλεις άκρη και είμαι ακόμα στην 3η σελίδα και διαβάζω.

• Like 2
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, polaki said:

Κάποιος νομίζω πρέπει να σε ενημερώσει ότι είναι πλέον 2025 και δεν είναι πλέον αστείο αυτό. 

Βασικά ποτέ δεν ήταν. 

Το αστείο είναι ότι αγοράζετε ένα κινητό το οποίο έχει το πιο κλειδωμένο λειτουργικό σύστημα που υπάρχει και μετά μένετε με το στόμα ανοιχτό 😮 όταν σας λέει η apple ότι δεν μπορείτε να κάνετε αυτό και εκείνο και με τον τρόπο που θέλω εγώ. 

Αν κάποιος θέλει ελευθερία αγοράζει android. Αν κάποιος θέλει να του υπαγορεύουν πως θα χρησιμοποιεί το σύστημα του και τι επιτρέπεται να κάνει με αυτό αγοράζει apple.

Επίσης, είναι γνωστό ότι πολλοί που χρησιμοποιούν προϊόντα της apple (όχι όλοι) έχουν μια αίσθηση ανωτερότητας και αυτό συμβαίνει ακόμη και το 2025.

• Haha 1
Δημοσ.
5 hours ago, oldnew said:

Βασικά ούτε το 1% δεν παίρνει iphone επειδη πιστεύει οτι είναι ασφαλέστερο. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι γυναίκες και το παίρνουν γιατί και η "κολλητή" της το πηρε. Ή επειδή διαφορά fashion model κλπ παίρνουν iPhone. Αποκλειστικά λόγω μάρκετινγκ. Ξέρω κανα 2 γυναίκες που το πειρανε γιατί είχε καθρεφτάκι. Μη γελάτε, το θεωρούσαν σημαντικό και αγνωουσαν οτι υπάρχουν άπειρες παρόμοιες εφαρμογές και στο Android. 

Σταμάτησα να διαβάζω εδώ. Πλήρης άγνοια της αγοράς. Ότι έγραψες παρακάτω αδιάφορα μετά από την πρώτη παράγραφό σου.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

οι χρήστες είναι η μεγαλύτερη τρύπα σε κάθε λειτουργικό και όσο πιο πολύ ελευθερία τους δίνεις τόσο πιο μη ασφαλές γίνεται ένα λειτουργικό

κάτσε κάτω από τη μπότα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, magictoboggan είπε

Το αστείο είναι ότι αγοράζετε ένα κινητό το οποίο έχει το πιο κλειδωμένο λειτουργικό σύστημα που υπάρχει και μετά μένετε με το στόμα ανοιχτό 😮 όταν σας λέει η apple ότι δεν μπορείτε να κάνετε αυτό και εκείνο και με τον τρόπο που θέλω εγώ. 

Αν κάποιος θέλει ελευθερία αγοράζει android. Αν κάποιος θέλει να του υπαγορεύουν πως θα χρησιμοποιεί το σύστημα του και τι επιτρέπεται να κάνει με αυτό αγοράζει apple.

Επίσης, είναι γνωστό ότι πολλοί που χρησιμοποιούν προϊόντα της apple (όχι όλοι) έχουν μια αίσθηση ανωτερότητας και αυτό συμβαίνει ακόμη και το 2025.

Ανόητοι υπάρχουν και στις 2 πλευρές. Απλά τείνεις να βλέπεις την μια μόνο. Εγώ έχω περάσει και από τα δύο και δεν έχω πρόβλημα να ξαναλλάξω αν το κρίνω ότι είναι το καλύτερο για εμένα.

Έχουμε πει δεκάδες φορές ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να διαθέτει τα χρήματα του όπως θέλει και σε ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο για αυτόν. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει καλύτερο για όλους. Ούτε καλύτερο για κάποιον για πάντα. Στα 25 σου μπορεί να θέλεις σπορ αυτοκίνητο γιατί γουστάρεις το γκάζι και στα 40 σου SUV γιατί έχεις παιδιά και είναι προτεραιότητα ο χώρος και η ασφάλεια.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτοί που κάνουν την μια επιλογή θέλουν με το ζόρι να την επιβάλλουν στους άλλους ή τους θεωρούν ηλίθιους , πρόβατα κτλ αγνοώντας ότι πολύ απλά οι ανάγκες τους και τα θέλω τους ταιριάζουν/καλύπτονται κατά την γνώμη τους  με αυτά που προσφέρει το χ προϊόν.

Οι επιλογές είναι εκεί. Οι εταιρίες προσαρμόζουν τα προϊόντα τους στις ανάγκες των πελατών και παίζουν στα όρια με την ανοχή τους. Όπως κάποιους δεν τους νοιάζει αν η μια εταιρία που έχει business τις διαφημίσεις τους ρουφάει τα προσωπικά δεδομένα, έτσι και κάποιους άλλους δεν τους νοιάζει αν η άλλη εταιρία κάνει ότι μπορεί για να τους κλειδώσει/δέσει και να πάρει το μέγιστο κέρδος από αυτούς. Και οι δύο προσφέρουν τα ανταλλάγματα τους και οι δύο σε εκμεταλλεύονται.

Με το να κάνεις τα 2 λειτουργικά ίδια, απλά ο ένας "κλείνει" και ο άλλος "ανοίγει" χωρίς ουσιαστικά να διαφοροποιούνται μεταξύ τους. Χάνεις επιλογές δεν κερδίζεις.

1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Τα ίδια του έλεγα και σε προηγούμενο άρθρο ότι οι χρήστες είναι η μεγαλύτερη τρύπα σε κάθε λειτουργικό και όσο πιο πολύ ελευθερία τους δίνεις τόσο πιο μη ασφαλές γίνεται ένα λειτουργικό αλλά είχε φαγωθεί με τα CVE. Δεν θα βγάλεις άκρη και είμαι ακόμα στην 3η σελίδα και διαβάζω.

Χρυσές εποχές με windows 95 που ο άλλος είχε σβήσει αρχεία από τον C για να ελευθερώσει χώρο ή επειδή του μοιάζαν άχρηστα.
Μετά ανακάλυπταν ότι δεν μπουτάρουν τα Windows...

Και δεν μου είχε τύχει μόνο μια φορά να το δω......
Για να μην μιλήσουμε για ένα κάρο malware που τρώγανε γιατί πατήσαν όλα τα "legit" looking links στον browser και κατέβαζαν ότι τους γυάλιζε στο μάτι... 

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτοί που κάνουν την μια επιλογή θέλουν με το ζόρι να την επιβάλλουν στους άλλους ή τους θεωρούν ηλίθιους , πρόβατα κτλ αγνοώντας ότι πολύ απλά οι ανάγκες τους και τα θέλω τους ταιριάζουν/καλύπτονται κατά την γνώμη τους  με αυτά που προσφέρει το χ προϊόν.

Κανένας δεν επιβάλλει τίποτα. Το γεγονός ότι πολλοί δεν έχουν τις τεχνικές γνώσεις για να μπορούν να κρίνουν ποια είναι η σωστή επιλογή στις αγορές τους και αγοράζουν με βάση το τι θα τους πει ο κάθε πωλητής είναι κατανοητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιλογή τους είναι ορθή και αξιοποιούν σωστά τα χρήματα τους. Το τι ταιριάζει στο καθένα, τι πιστεύει, τι νομίζει και ποια είναι η μόδα είναι αδιάφορα στοιχεία όταν μιλάμε για τεχνολογικά προϊόντα.

Δημοσ.

Αυτο παντως με την ασφαλεια το ακουω 500 χρονια. Torrent custom roms σπασμενα apk κυριως εφαρμογων οτι θελετε και ποτε κανενας ιος κανενα θεμα σε τιποτα απολυτως ειτε κινητο ειτε υπολογιστη. Πολυ κακο για το τιποτα η δηθεν ασφαλεια ενω απλα θελουν να σας χειραγωγησουν. Εμειναν πολλες ελευθεριες στην πραγματικη ζωη θελετε ενα κελι 33 και στα κινητα. Ξυπνατε.

Δημοσ.
34 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Χρυσές εποχές με windows 95 που ο άλλος είχε σβήσει αρχεία από τον C για να ελευθερώσει χώρο ή επειδή του μοιάζαν άχρηστα.
Μετά ανακάλυπταν ότι δεν μπουτάρουν τα Windows...

Και δεν μου είχε τύχει μόνο μια φορά να το δω......
Για να μην μιλήσουμε για ένα κάρο malware που τρώγανε γιατί πατήσαν όλα τα "legit" looking links στον browser και κατέβαζαν ότι τους γυάλιζε στο μάτι... 

Δυστυχώς γι αυτά δεν βγάζουν CVE οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να το καταλάβεις. Κάποιοι φαίνεται δεν μπορούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενεργοποιήσει το apple intelligence στα ελληνικά και τον κατοπτρισμό iPhone στο mac ούτε λόγος. Τα torrenting apps μας πείραζαν. 
Και από πότε το torrenting αυτό καθαυτό έγινε παράνομο παρακαλώ; Δηλαδή όταν κατεβάζω Ubuntu με  torrent είμαι παράνομος; Ρε χαμένα εντελώς 

Επεξ/σία από Lazmour

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...