Devil9697 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Προσωπικά ολα τα performance ηλεκτρικά αυτοκίνητα μου φαίνονται ανούσια. Στην εθνική με 200+ δεν μπορείς να πας(1.130 το όριο, 2. Θα θες φορτιση καθε 100 χιλιόμετρα). Απλα δηλαδη για να πατας το γκαζι στο φαναρι στο 0-60? Εχουν εστίαση σε λαθος σημείο στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών εκει στην tesla. Η Μερσεντές τους έβαλε τα γυαλιά με το καινούργιο μοντέλο φανταζομαι η BYD φτανει σύντομα με αναβαθμίσεις στην tesla η εξέλιξη ειναι προς το παρόν η αφαίρεση οργάνων απο το αυτοκίνητο!
Arkin Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Εξαιρετικά άσχημο το συγκεκριμένο και η τιμή καμία σχέση με προσιτό που θέλει να ανεβάσει και πωλήσεις. 1
Dr_Pepper Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TechnoState είπε Well-well..... κινέζικο AWD 0-100: 3.8 κινέζικα δευτ. Top speed: 180 κινέζικα km/hr battery : 82.5 κινέζικες kWh Range (WLTP): 520 κινέζικα χλμ. Battery type: Blade Battery (κινέζικο fireproof, κινέζικο explosion proof etc.) BYD SEAL Excellence AWD In Greece: from 44.490€ η τιμή του έλληνα ειναι 48-50κ σιγά μην μας κάνανε σκόντο ελλάδα είσαι χώρα της αφθονίας (βάσει τιμών στα πάντα) ...welcomes you, new Tesla! Fixzed Spoiler Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Dr_Pepper 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TechnoState είπε Well-well..... AWD 0-100: 3.8 δευτ. Top speed: 180 km/hr battery : 82.5 kWh Range (WLTP): 520 χλμ. Battery type: Blade Battery (fireproof, explosion proof etc.) BYD SEAL Excellence AWD In Greece: from 44.490€ ...welcomes you, new Tesla! Εγώ είμαι κάτοχος BYD και δεν με συμφέρει αυτό που θα πω αλλά η μόνη εταιρεία που φτάνει κοντά στην αυτονομία που λέει είναι η Tesla. Ένα model 3 καταναλώνει στις ίδιες συνθήκες που θα δεις στο παρακάτω video 1,93KW/km ενώ το Seal 2,42KW/km. Τώρα βέβαια η διαφορά τιμής είναι τέτοια που τα παραπάνω νούμερα μοιάζουν στους περισσότερους αστεία για να τους δώσεις σημασία, ωστόσο αν σε νοιάζει το πραγματικό range τα tesla είναι πιο ασφαλής επιλογή. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από manolis940 4 1
TechnoState Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες @manolis940 εδώ και ένα χρόνο έχω το dolphin με την μεγάλη μπαταρία και τα 200 άλογα και εντός πόλης η αυτονομία είναι σχεδόν αυτή που αναφέρει (ποτέ δεν το έχω αφήσει κάτω απο 10%). Εκτός πόλης, φυσικά και είναι τουλάχιστον 100km λιγότερα σε μένα (αλλά ποτέ δεν το έχω οδηγήσει με eco στυλ).
Retromaniac Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αν τα αμαξια ηταν υπερατου το seal θα πουλαγε περισσοτερο απο το Υ. αλλα δεν ειναι, εκτος απο 5 γραμμες specs ειναι και πολλα ακομα γιαυτο το seal πουλαει το 1/20 απο το Υ. Έχει περάσει τη tesla στην ευρώπη 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 31 λεπτά πριν, Devil9697 είπε Προσωπικά ολα τα performance ηλεκτρικά αυτοκίνητα μου φαίνονται ανούσια. Στην εθνική με 200+ δεν μπορείς να πας(1.130 το όριο, 2. Θα θες φορτιση καθε 100 χιλιόμετρα). Απλα δηλαδη για να πατας το γκαζι στο φαναρι στο 0-60? Εχουν εστίαση σε λαθος σημείο στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών εκει στην tesla. Η Μερσεντές τους έβαλε τα γυαλιά με το καινούργιο μοντέλο φανταζομαι η BYD φτανει σύντομα με αναβαθμίσεις στην tesla η εξέλιξη ειναι προς το παρόν η αφαίρεση οργάνων απο το αυτοκίνητο! 1.130 όριο; Τόσο μεγάλες αλλαγές έγιναν στον νέο κοκ /s Εφόσον το όριο είναι στα 130 πάντως αν παραμείνεις εκεί τα περισσότερα ηλεκτρικά βγάζουν 250+ σε μία διαδρομή που είναι ισομοιρασμένη σε ανηφόρα και κατηφόρα. Τα ακρίβότερα όπως το παραπάνω παίζει να ξεπερνάνε τα 400+
Retromaniac Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Είναι υποχρεωτικό πια αν δεν θες να στο σπάσουν. Το θέμα είναι πως στα καινούργια μοντέλα δεν θα πιάνει
manolis940 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 λεπτά πριν, TechnoState είπε @manolis940 εδώ και ένα χρόνο έχω το dolphin με την μεγάλη μπαταρία και τα 200 άλογα και εντός πόλης η αυτονομία είναι σχεδόν αυτή που αναφέρει (ποτέ δεν το έχω αφήσει κάτω απο 10%). Εκτός πόλης, φυσικά και είναι τουλάχιστον 100km λιγότερα σε μένα (αλλά ποτέ δεν το έχω οδηγήσει με eco στυλ). Και εγώ dolphin έχω προφανώς με την μεγάλη μπαταρία γιατί είναι η μόνη που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά και μπορώ να σου πω ότι εντός πόλης η αυτονομία είναι πολύ μεγαλύτερη απ' το WLPT. Φυσικά εξαρτάται και εδώ το πως οδηγάς. Αν γουστάρεις να κάνεις επίδειξη της επιτάχυνσης σου στα φανάρια τότε δεν θα πας παραπέρα απ' τα 420km. Εκτός τώρα σε αυτοκινητόδρομο αν φτάσεις τα 120 δεν νομίζω να βγάζει πάνω από 300 μέχρι να πάει στο 10%. Μιας και είμαι στην Κρήτη οδηγάω με max 100 και όχι για πολύ ώρα οπότε δεν το έχω δοκιμάσει για να το πω με σιγουριά. 1
atrias Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες προσωπικά , έχοντας δώσει παλιότερα το email μου στη starlink και μην έχοντας καμιά απολύτως σχέση με tesla , έλαβα σήμερα προωθητικό email για το Y καλά ξεκίνησαν την προώθηση με spam emails
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Και σε λίγο καιρό πάλι άρθρο για την πτώση στις πωλήσεις της Tesla, την μέναν του μεριδίου και στην πίτα της αγοράς. Δεν πειράζει, αφού δεν μπορεί να παράγει προσιτά προϊόντα για τον μέσο καταναλωτή, γιατί κακά τα ψέμματα, αυτοκίνητα των 50-60k δεν είναι προσιτά ουτε για τον μέσο Ευρωπαίο ούτε για τον Αμερικανο.
Αντικειμενικός Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 14 hours ago, TechnoState said: Well-well..... AWD 0-100: 3.8 δευτ. Top speed: 180 km/hr battery : 82.5 kWh Range (WLTP): 520 χλμ. Battery type: Blade Battery (fireproof, explosion proof etc.) BYD SEAL Excellence AWD In Greece: from 44.490€ ...welcomes you, new Tesla! βαλε και τωρα ενα xiaomi διπλα σε ενα iphone. τετοιες συγκρισεις αρεσκαται η σελιδα αυτη 12 hours ago, Retromaniac said: Είναι υποχρεωτικό πια αν δεν θες να στο σπάσουν. Το θέμα είναι πως στα καινούργια μοντέλα δεν θα πιάνει εχεισ καταφερει να γραψεις πολλεσ μπουρδεσ σε ενα αρθρο. ποσα ψεκοσαιτ διαβαζεις 14 hours ago, cpc464 said: για πες μας για ολα τα γερμανικα, ολα τα ιαπωνικα, ολα τα ιταλικα... μην ειστε ψεκεσ ρε και μην τρωτε αμασητο οτι σας πλασαρουν 14 hours ago, Vagosman said: Αν δεν άπαττομαι η Τέσλα έχει φάει τρελό χαστούκι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Δεν έχω διασταυρώσει δεδομένα αλλά έχει απίστευτη μείωση πωλήσεων. Αρχικά από την εμπλοκή του Ηλωνα στα κοινά και πλέον με την έλευση του δράκου εξ ανατολάς. εινια πρωτη ακομα, αλλα υπαρχει πλεον ανταγωνισμος. ξεχνατε ολοι οτι ο σκοπος του ελον ηταν να γεμισει ο τοπος ηλεκτρικα, οχι τεσλα 14 hours ago, TechnoState said: @basilis_k6 ...για το Υ δεν γνωρίζω. Για το 3 Performance και το Seal Excellence AWD που τα έχω οδηγήσει, της BYD είναι ασυναγώνιστο, έστω και αν δεν έχει ωραίο έμβλημα-θυρεό όπως τα Tesla. το νεο 3 ή το παλιο; 12 hours ago, Retromaniac said: Έχει περάσει τη tesla στην ευρώπη 2 1
d4mage Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Οι πωλήσεις πέσανε άλλα οι τιμές ανέβηκαν, ωραία λογική η Tesla. Με το Cybertruck οι πρώτοι κάτοχοι την κράζουν που μείωσε τις τιμές ένώ αυτοί το πλήρωσαν ακριβότερα και πόσο μάλλον για έναν μεταλλικό σκουπιδοτενεκέ όπου με σειρά προτεραιότητας και αναμονές μπορούσες να κάνεις αγορά και φυσικά πήγε άπατο. Σήμερα διαβάζεις πως "αυξάνει τις τιμές του μοντέλου με πακέτο πολυτελείας εν μέσω χαμηλών πωλήσεων" Γενικά θα υπάρχει ένα χάος στις πωλήσεις των αυτοκινήτων που κάθε φορά με δικαιολογίες θα ψάχνουν να βρουν κάτι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Από τη μια έχεις θερμικούς κινητήρες με φθηνότερες πρώτες ύλες (ατσάλι, αλουμίνιο, σήδορος) και πιο ώριμη τεχνολογία που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να αποσύρουν από την αγορά. Από την άλλη έχεις το υποτιθέμενο ThinkGreen με ακριβότερες πρώτες ύλες (νικέλιο, λίθιο, σπάνιες γαίες) χωρίς καμία υποδομή φορτιστών με ταχύτητες φόρτισης του "΄έως τόσα kW" σχεδόν σε όλα τα μοντέλα κακά πλαστικά, που όμως οι μπαταρίες και τα λογισμικά είναι περισσότερα σε σχέση με πριν 5 - 10 χρόνια όπου θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η μείωση των τιμών και αναφέρομαι στην αύξηση παραγωγής, προσφοράς όχι στην αύξηση των πωλήσεων. Το 2025 λέγανε θα πέσουν οι τιμέως των ηλεκτρικών, τώρα διαβάζω πως η πτώση θα είναι το 2027-2028 και πάμε στοίχημα πως και τότε ακριβότερα θα είναι. Επιτέλους ας σταματήσει αυτή η κοροϊδία με τα πακέτα πολυτελείας διότι όλη αυτή η τεχνολογία που μπαίνει υποχρεωτικά στις βασικές εκδόσεις είναι ο μόνος λόγος που μπορούν να σου πάρουν τα μεγάλα ποσά που ζητάνε διότι σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για κλέψιμο κανονικότατο. Δεν αναφέρομαι στα συστήματα ασφαλείας αναφέρομαι στα συστήματα πολυτελείας. Θέλω να μπορώ να αγοράσω το ίδιο πάτωμα του αυτοκινήτου, χωρίς ακριβά ηχεία, χωρίς πανοραμικές οροφές, χωρίς δερμάτινα καθίσματα, χωρίς ΠΑΟΥΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ φώτα LED, ζάντες 19άρες+ κρυφούς φωτισμούς, απομακρυσμένο ξεκλείδωμα, πορτμπαγκάζ αυτόματα, να κουνάς τα χέρια και να ανεβάζεις ένταση, να ζητάς από το αμάξι να σου βρει το μέρος που θα πας, τεράστιες οθόνες και ένα σκασμό από έξτρα που καταλήγεις να πληρώνεις ανούσια. Τότε θα είχε ο καθένας ένα αμάξι να πηγαίνει στη δουλειά του, να πλήρωνες υποχρεωτικά μόνο τα συστήματα ασφαλείας και αν ήθελες πολυτέλεια πήγαινες σε μια E-CLASS πριν το 2013 που η Mercedes ήταν Mercedes και τα κυβικά ήταν κυβικά. Τώρα έχουν γ@μ@θεί να πουλάνε κινητήρες κάτω 1,000-1,500 κυβικά και εκτός από σήμα το αμάξι πάνω μπορεί να έχει 15 διαφορετικά κομμάτια άλλων εταιρειών. Το ίδιο και με τα ηλεκτρικά, κάνε μου αύξηση και πες μου το τάδε μοντέλο από 560 χιλιόμετρα αυτονομία βγάζει 960 χιλιόμετρα, θα πληρώσεις άλλα θα εξασφαλίσεις χρόνο σε αναμονή κάνοντας μικρότερες φορτίσεις ώστε γεμίζουν όλοι από λίγο με τα "έως τόσα kW" να είσαι άνετος και όταν βρεις χρόνο να το γεμίσεις. Δεν είναι δυνατόν να σου λένε με τόσο επιθετικό μάρκετινγκ, με χρήματα που χορηγεί ένα κράτος και επιπλέον μικρές επιδοτήσεις για τους καταναλωτές που πάλι εκμευταλεύονται με υπερτιμολογήσεις στα αυτοκίνητα και βουτάνε μερικά χιλιάρικα επιπλέον... ότι αυξάνουμε τις τιμές επειδή αλλάζουν το σχήμα στα φώτα, το χρώμα στο εσωτερικό και τις ζάντες. Μπαίνεις στην BYD και σου λέει τελική τιμή με την επιδότηση τόσα λεφτά. Ότι να ναι. Δεν γίνεται να πληρώνεις 26,000€ για ένα Dolphin με αυτονομία 300 χιλιόμετρα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για έπρεπε να είναι τελική τιμή αρκετά κάτω από τα 20,000€ για να λες ότι κάτι πάει να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα