chris1010 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 μμ για όσους έχουν paypal , free για ενα χρόνο εδω https://www.perplexity.ai/join/p/paypal-subscription Μην ξεχάσετε αν ακυρώσετε αμέσως την συνδρομή (συνεχίζει να ισχύει για ένα χρόνο). 9 3
Greg9 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ Πώς σας φαίνεται σε σχέση με το ChatGPT?
agipaok Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ 5 λεπτά πριν, Greg9 είπε Πώς σας φαίνεται σε σχέση με το ChatGPT? Είχα δει ένα βίντεο που τα σύγκρινε όλα και το ChatGPT ήταν καλύτερο από όλα μακράν! Ενώ και καλα αυτό έχει όλα τα μοντελα μαζεμένα ! 1
chris1010 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 μμ Δεν το εχω χρησιμοποιήσει πολύ για να σου πώ , αλλά υποτίθεται έχει real time data και σου παραθέτει τις πηγές που είναι πολύ βασικό . Πχ το ChatGPT σου δινει με πολυ σιγουριά απαντήσεις που ξέρεις οτι ειναι λανθασμένες και ψάχνεσαι να βρεις από που προκύπτει αυτό που σου γράφει , για να σου πει μετά από ώρα ότι απλά υπέθεσε οτι αυτή ειναι σωστή απάντηση.
enterhere Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Έχω το perplexity pro δωρεάν από την cosmote. Στις αναζητήσεις με έχει βολέψει περισσότερο από το ChatGPT.
zealavor Δημοσ. Πέμπτη στις 01:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:36 μμ Χρησιμοποιώ και τα 2. Το Perplexity pro το πήρα δωρεάν μέσα από το νέο app Cosmote/Telekom. Το Perplexity είναι καλό στο να σου δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχεις. Πχ πως απενεργοποιώ την τάδε ρύθμιση στο Samsung S22 ή στα Windows 11? Η' ποιο είναι το γρηγορότερο ζώο στον πλανήτη? Ή πρότεινέ μου free λύση για να βάλω hard-coded υπότιτλους σε wmv αρχείο? Το chatgpt μάλλον μπορεί να σου απαντήσει και σε αυτές τις ερωτήσεις και λογικά σου αρκεί το free tier, αλλά το UI του δεν είναι optimized για αυτό. Περισσότερο για content generation.
Athoz Δημοσ. Πέμπτη στις 02:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:25 μμ (επεξεργασμένο) Για αναζήτηση (αντί για duckduckgo), γρήγορες απαντήσεις (π.χ. πως κάνω το τάδε στο linux), να σου βρει εκπτωτικά κουπόνια για συγκεκριμένες σελίδες ή και απαντήσεις χωρίς πολύ λογοκρισία είναι καλό το Perplexity. Για να συντάξεις κάποιο κείμενο, κώδικά ή και κάτι πιο σύνθετο ChatGPT, αλλά έχει πολύ λογοκρισία και φιλτράρισμα). Τα χρησιμοποιώ παράλληλα το κάθε ένα στα δυνατά του σημεία. Δωρεάν είναι οπότε δεν χάνεις κάτι. Σε παλαιότερες εκδόσεις είχα κάνει τις δοκιμές μου σε σύνταξη κειμένου και το Perplexity είχε καλύτερα αποτελέσματα από ChatGPT και ακόμα καλύτερο το Llama 3.1, αλλά αυτό έχει αλλάξει. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:42 μμ από Athoz 1
john_dr Δημοσ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Μια χαρά είναι. Είχα βουτήξει και εγώ μια free προσφορά παλαιότερα. Κάνει την δουλειά του μια χαρά. Δεν είναι πάντα σωστό, αλλά βοηθάει όταν θέλεις να ψάξεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα και θέλεις κάποιες απαντήσεις να σε κατευθύνουν έστω σε συμπεράσματα ή να σου δώσουν πληροφορίες που θα αποτελέσουν την αρχή μιας πιο στοχευμένης αναζήτησης.
imvrios Δημοσ. Πέμπτη στις 08:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:41 μμ Το για νέους χρήστες σημαίνει νέους pro χρήστες; Γιατί είχα free λογαριασμό και μπόρεσα να πάρω κανονικά την προσφορά. Όσοι είστε στην ίδια κατάσταση, δοκιμάστε.
PurpleNinja Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:09 μμ Κοιτάχτε τι μήνυμα μου έβγαλε μόλις πάτησα το link (μπορεί να είναι εσφαλμένο μήνυμα ή να θίγονται κάποια συμφέροντά και να το παρουσιάζουν έτσι ή όντος να παίζει κάτι επικίνδυνο) το έχει κανένας άλλος να το επαληθεύσει ? Bitdefender Total Security 2025 Suspicious web page detected now Feature: Online Threat Prevention The page https://www.perplexity.ai/join/p/paypal-subscription has been detected with suspicious activity. It is not recommended to continue browsing this website. Accessed by: brave.exe 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ 10 ώρες πριν, Greg9 είπε Πώς σας φαίνεται σε σχέση με το ChatGPT? Ότι συνεχίζουμε να συγκρίνουμε κάτι που είναι δωρεάν με κάτι που είναι επί πληρωμή δηλαδή πραγματικά με ξεπερνάει σοβαρά.
dchatz Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ 11 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Ότι συνεχίζουμε να συγκρίνουμε κάτι που είναι δωρεάν με κάτι που είναι επί πληρωμή δηλαδή πραγματικά με ξεπερνάει σοβαρά. προφανώς όταν κάποιος ρωτάει για τη σχέση perplexity - chatgpt εννοεί είτε τις επι πληρωμή υπηρεσίες και των δύο είτε τις δωρεάν υπηρεσίες και των δύο. 1
slaughter Δημοσ. Παρασκευή στις 11:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:12 πμ μια χαρά δεν είχα κάποιο pro/paid AI για γενικές δοκιμές.. 👍
dchatz Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ αμα ακυρώσουμε άμεσα παραμένει η pro υπηρεσία για τον υπόλοιπο χρόνο ή την κόβει επίσης άμεσα; το έκανε κανείς;
baskon Δημοσ. Παρασκευή στις 11:45 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:45 πμ 21 minutes ago, dchatz said: αμα ακυρώσουμε άμεσα παραμένει η pro υπηρεσία για τον υπόλοιπο χρόνο ή την κόβει επίσης άμεσα; το έκανε κανείς; Μολις πατάς ακύρωση σου λέει ακριβώς τι θα γινει.. Διατηρείτε η συνδρομή .. Εγώ το έκανα αμέσως, όλα οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα