cumulus Δημοσ. Σάββατο στις 03:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:32 μμ 16 minutes ago, dtk-386 said: Τα πρόστιμα μπαίνουν για το κοινό καλό. Όχι για να πάρουμε ποσοστό. Δεν είμαστε ηπαμερικανοι να τα μετράμε όλα με νταλαρς. Επίσης πανηγυρίζουμε για την ξινιλα του Τραμπαριφα. 😆 Ο καθενας με οτι μπορεί πανηγυρίζει
teo_3 Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ 52 minutes ago, Ukforthemoment said: Τι γράφεις ρε άνθρωπε; Αυτό που διάβασες. 42 minutes ago, dtk-386 said: Τα πρόστιμα μπαίνουν για το κοινό καλό. Όχι για να πάρουμε ποσοστό. Δεν είμαστε ηπαμερικανοι να τα μετράμε όλα με νταλαρς. Επίσης πανηγυρίζουμε για την ξινιλα του Τραμπαριφα. 😆 Εμείς να δεις πανηγύρι που κάναμε με τα μουτράκια όταν κέρδισε ο Δόναλντ Αξία ανεκτίμητη. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 04:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:13 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teo_3 είπε Όσοι χαίρεστε με τα της Κερα Ούρσουλας φαντάζομαι πανηγυρίζατε με την συμφωνία ΕΕ με Αμερική που ο μεσιέ Δόναλντ έβαλε το στραπόν και τον εφήρμοσε στην χαμογελασκούσα μέγαιρα εκ Γερμανίας. Τι όχι ; αφού No Koukou τότε στραπόν η μούμια Σοβαρό αντίπαλο είχε.... Την διεφθαρμένη Γερμανίδα (Βελγικής κατασκευής) πιόνι που "έχασε" κατα λάθος τα μνμ του Μπουρλά. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:14 μμ από Dimitris_1981 1
teo_3 Δημοσ. Σάββατο στις 04:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:25 μμ 8 minutes ago, Dimitris_1981 said: αφού No Koukou τότε στραπόν η μούμια Σοβαρό αντίπαλο είχε.... Την διεφθαρμένη Γερμανίδα (Βελγικής κατασκευής) πιόνι που "έχασε" κατα λάθος τα μνμ του Μπουρλά. Μούμια ξεμούμια Μελάνια εχει δίπλα του, ούτε θεία Τζίλ ούτε Μιχαλάκη, ότι μπορεί ο καθένας δεν κρίνουμε. Η φράου έπρεπε ήδη να είναι μέσα.
Tlykog Δημοσ. Σάββατο στις 04:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:49 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Και όμως για τον Trump είναι πολύ σημαντικό που παράγεται ένα προϊόν και ειδικά αν είναι στη κίνα. Ναι, αν παραβλέψει κάποιος ότι είναι ένα πρόσωπο που εκλέγεται για να εκπροσωπήσει το συμφέρον του αμερικανικού λαού και καταλήγει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα μιας πολυεθνικής που εδρεύει στην Αμερική, έχει δίκιο. Έχει μεγάλη σημασία που το προϊόν που παράγει δεν ειναι στην Κίνα. Αυτή είναι η ουσία. Γι αυτό εκλέχθηκε άλλωστε… Η ειρωνεία πάει στο γεγονός ότι κάποιος ξέχασε το θεσμικό του ρόλο και ψάχνει δικαιολογίες για να στηρίξει μια πολυεθνική για λόγους που πραγματικά δεν είναι ξεκάθαροι. 2 ώρες πριν, cumulus είπε Θέλω να πω κάτι σε αυτούς που πανηγυρίζουν. Εσείς δεν θα πάρετε ουτε cent απο το πρόστιμο. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε την αδιάφορη ζωή σας που περιορίζεται εντός του φορουμ. Κάθε δημοκρατικός πολίτης θα έπρεπε να χαίρεται όταν ο νόμος εφαρμόζεται για την προστασία όλων. Εδώ δεν έγινε ούτε αυτό. Αντίθετα, χαϊδέψαμε μια πολυεθνική που κατ’ εξακολούθηση εφαρμόζει αθέμιτες πρακτικές, με την αμερικανική κυβέρνηση να μιλά σαν εκπρόσωπός της. Οπότε ναι, θα συμφωνήσω: κανείς δεν έχει λόγο να πανηγυρίζει. Γιατί εδώ δεν έγινε καν αυτό. Κανένας δεν προστατεύτηκε από μια λανθασμένη τακτική μιας πολυεθνικής. Αντίθετα της κόψαν ένα κλάσμα από τα κέρδη της από παράνομες δραστηριότητες και της έδωσαν συγχώρεση. Κατά τη δική σου λογική, να σταματήσουμε να μιλάμε, να συνεχίσουμε “αδιάφοροι”, και να υπομένουμε με σκυμμένο κεφάλι το παρόν και το μέλλον που μας φτιάχνουν όσοι βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω απ’ όλα. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:32 μμ από Tlykog
mariosnik_ Δημοσ. Σάββατο στις 05:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:16 μμ Καλά της έκαναν της Google. Και δεν είναι σίγουρο ότι θα πληρωθεί. Αφήστε τον Τραμπ να γαυγίζει. 2
Tlykog Δημοσ. Σάββατο στις 05:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:29 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Οχι Αμερικανικη, το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβουν καποιοι αλλα κανει αυτο για το οποιο ψηφιστηκε και ορκιστηκε... Να προστατεύσει τα συμφέροντα των εταιρειών απέναντι στους πολίτες; Δε νομίζω ότι ψηφίστηκε με αυτό το σύνθημα και δεν ορκίστηκε, κατά την ανάληψη της προεδρίας του σε κάτι τέτοιο. Ο όρκος του πάει κάπως έτσι: Ορκίζομαι (ή διαβεβαιώνω) επισήμως ότι θα εκτελώ πιστά τα καθήκοντα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, θα διαφυλάξω, θα προστατεύσω και θα υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. και είμαι σίγουρος ότι το σύνταγμα τους δεν αναφέρει ότι τα συμφέροντα των πολυεθνικών πρέπει να μπαίνουν πάνω από αυτά των πολιτών. Για ότι έκανε στην πορεία είναι υπεύθυνος ο ίδιος. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:30 μμ από Tlykog 2
dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 05:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:32 μμ για τον Τρόμπα μιλάμε που έχει γίνει περίγελος του Πούτιν-Σι και Μοντι. 1
Tlykog Δημοσ. Σάββατο στις 05:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:59 μμ 3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Η ΕΕ που εριξε το προστιμο ειναι μια ενωση χωρων οπως ειναι και η Αμερικη χωρα οποτε καλα κανει και εμπλεκεται για να προστατεψει μια Αμερικανικη εταιρεια(αμερικανικος λαος ειναι και αυτη στην ουσια), αν απο αλλη ειχε μηνυσει την Google καποια ευρωπαικη εταιρεια και την καταδικαζε ευρωπαικο δικαστηριο και εμπλεκοταν ο Trump θα ηταν λαθος του, σας το ειπα οτι ηταν δυσκολο αλλα δεν περιμενα τοσο... Η ΕΕ είναι ένα σύνολο χωρών και οι ΗΠΑ εννιαίο κράτος με εννιαίο σύνταγμα. Η Google είναι αμερικανική εταιρεία και δεν έχει καμία σχέση με τον «αμερικανικό λαό». Ο όρκος του Προέδρου και το Σύνταγμα μιλούν για υπεράσπιση των πολιτών και του κράτους δικαίου, όχι μιας πολυεθνικής. Το να πεις ότι «μια αμερικανική εταιρεία = αμερικανικός λαός» είναι λογικό άλμα. Η ΕΕ έχει θεσμούς με αρμοδιότητα να προστατεύουν την αγορά της, όπως και οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους δικαστήρια. Άλλο αυτό, κι άλλο ένας πρόεδρος να παρεμβαίνει πολιτικά για να υπερασπιστεί μια εταιρεία απέναντι σε αποφάσεις ανεξάρτητων θεσμών. Εκεί είναι η διαφορά. Δε σου κάνει εντύπωση το ότι μια εταιρεία, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων στον πλανήτη, φαίνεται να δρα όπως θέλει και να αντιμετωπίζεται με ανοχή; Ότι στην πράξη τα κέντρα εξουσίας συχνά δείχνουν διάθεση να την προστατεύσουν; Μόνο στα δικά μου μάτια και στη δική μου λογική κάτι δεν πάει καλά εδώ; Σαν προβληματισμό το θέτω. 2
kgkaudi Δημοσ. Σάββατο στις 06:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:16 μμ 3 hours ago, Gavoux4 said: Κάτι δεν κατάλαβες αλλά δεν έχω διάθεση να σου το μάθω. Θα στο μάθει η Google όταν έρθει η ώρα. Δικέ μου, δεν υποστηρίζω κανέναν. Δεν έχω αγοράσει ποτέ Apple και ούτε πρόκειται γιατί τέτοιος εγκλεισμός σε σύστημα δεν ξανάγινε. Ούτε η Google είναι Αγία, γιατί ουσιαστικά το προϊόν που βγάζει λεφτά είναι τα δεδομένα μας που τα δίνει σε διαφημιστικές για να σου πουλάνε μπούρδες που είναι εξατομικευμένες. Για αυτό τρώει ποινές στο κεφαλι, και αν με ρωτάς, καλά παθαίνει. Γενικά, ψωνίστε με ότι συμφέρει το πορτοφόλι σας και μην παθιάζεστε. Έχω Pixel 8 και με αυτό το νέο χάρηκα. Απλό 2
Gavoux4 Δημοσ. Κυριακή στις 03:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:39 μμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, kgkaudi είπε Δικέ μου, δεν υποστηρίζω κανέναν. Δεν έχω αγοράσει ποτέ Apple και ούτε πρόκειται γιατί τέτοιος εγκλεισμός σε σύστημα δεν ξανάγινε. Ούτε η Google είναι Αγία, γιατί ουσιαστικά το προϊόν που βγάζει λεφτά είναι τα δεδομένα μας που τα δίνει σε διαφημιστικές για να σου πουλάνε μπούρδες που είναι εξατομικευμένες. Για αυτό τρώει ποινές στο κεφαλι, και αν με ρωτάς, καλά παθαίνει. Γενικά, ψωνίστε με ότι συμφέρει το πορτοφόλι σας και μην παθιάζεστε. Έχω Pixel 8 και με αυτό το νέο χάρηκα. Απλό Ή Google με τη νέα της απόφαση κάνει το σύστημα της πιο κλειστό από το IOS εφαρμόζοντας μια πολιτική που δεν τόλμησε να εφαρμόσει ούτε η Microsoft στα Windows αλλά ούτε και η Apple στο Mac OS στην ουσία απαγορεύει κάθε εγκατάσταση εφαρμογής σε Android από μη πιστοποιημένο στην ίδια Developer δηλαδή Devoper που να έχει προσκομίσει την Google όλα του τα προσωπικά στοιχεία τόπος διαμονής ταυτότητα κτλ Με δύο λόγια δε θα μπορείς να κάνεις Install τίποτα εκτός GooglePlay. Πριν λοιπόν να αναφερθείς σε ανοιχτά και κλειστά συστήματα ενημερώσου καλύτερα για το θέμα από άλλες πηγές γιατί το Insomnia για προφανείς λόγους δε θα το αναδείξει. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:42 μμ από Gavoux4
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 08:53 πμ Δημοσ. χθες στις 08:53 πμ (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2025 στις 5:59 ΜΜ, Tlykog είπε Η ΕΕ έχει θεσμούς με αρμοδιότητα να προστατεύουν την αγορά της, όπως και οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους δικαστήρια. Άλλο αυτό, κι άλλο ένας πρόεδρος να παρεμβαίνει πολιτικά για να υπερασπιστεί μια εταιρεία απέναντι σε αποφάσεις ανεξάρτητων θεσμών. Εκεί είναι η διαφορά. Τα ιδια βαρετα τραβηγμενα απο τα μαλλια τροπαρια - αφηγημα γραφεις ειτε προκειται για θεματα με πειρατεια, τις προαλλες για τον Chrome τωρα εδω... Σιγα την πολιτικη παρεμβαση επειδη στην ουσια τους ειπε σε ενα κοινωνικο δικτυο "μην το παρακανεται" με τα προστιμα ειναι Αμερικανικη εταιρεια η αμφισβητει κανενας οτι η EE το εχει παρακανει με το υψος των προστιμων σε Apple Google και λοιπους... Σε εχω βαρεθει και δεν θα απαντησω ξανα σε μονοχνωτα ποστ... Επεξ/σία χθες στις 11:25 πμ από ScorpioX777
Doubt Δημοσ. χθες στις 11:16 πμ Δημοσ. χθες στις 11:16 πμ Στις 6/9/2025 στις 9:27 ΠΜ, Crash24 είπε η δικαστής Leonie Brinkema αποφάνθηκε Παράκληση Σταματήστε να αναπαράγετε τα ονόματα των Αμερικανών δικαστών. Στην πατρίδα τους έχει κάποια αξία αυτό, εδώ σε μας καμία. Ίσα ίσα που δείχνει ξεκάθαρα πως το άρθρο είναι απλό copy paste.
Tlykog Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Τα ιδια βαρετα τραβηγμενα απο τα μαλλια τροπαρια - αφηγημα γραφεις ειτε προκειται για θεματα με πειρατεια, τις προαλλες για τον Chrome τωρα εδω... Σιγα την πολιτικη παρεμβαση επειδη στην ουσια τους ειπε σε ενα κοινωνικο δικτυο "μην το παρακανεται" με τα προστιμα ειναι Αμερικανικη εταιρεια η αμφισβητει κανενας οτι η EE το εχει παρακανει με το υψος των προστιμων σε Apple Google και λοιπους... Σε εχω βαρεθει και δεν θα απαντησω ξανα σε μονοχνωτα ποστ... Γράφω τα ίδια γιατί έχω σταθερές θέσεις και τις τεκμηριώνω. Αν το βρίσκεις βαρετό είναι γιατί δεν εκφράζεις κάποιο λογικό αντεπιχείρημα για να προχωρήσει η συζήτηση. Μόνο χαρακτηρισμούς και καθαρό ad hominem. Κυριολεκτικά, σε τόσες γραμμές δεν έγραψες ούτε ένα επιχείρημα. Το γεγονός μένει: άλλο η θεσμική διαδικασία (ΕΕ, δικαστήρια) και άλλο ένας πρόεδρος να παρεμβαίνει πολιτικά υπέρ μιας εταιρείας. Αν εσύ το βλέπεις σαν “μια ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο”, δικαίωμά σου. Εγώ το βλέπω σαν ένδειξη στάσης απέναντι στην ίδια την ανεξαρτησία των θεσμών. Αν θελήσεις να κάνεις συζήτηση, συνέχισε από αυτό και δώσε μου εντεπιχείρημα για να πάψει να είναι βαρετή η συζήτηση και να πάμε παρακάτω. Επεξ/σία χθες στις 12:33 μμ από Tlykog
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ 4 λεπτά πριν, Tlykog είπε Γράφω τα ίδια γιατί έχω σταθερές θέσεις και τις τεκμηριώνω. Αν το βρίσκεις βαρετό είναι γιατί δεν εκφράζεις κάποιο λογικό εντεπιχείρημα για να προχωρήσει η συζήτηση. Μόνο χαρακτηρισμούς και καθαρό ad hominem. Κυριολεκτικά, σε τόσες γραμμές δεν έγραψες ούτε ένα επιχείρημα. Το γεγονός μένει: άλλο η θεσμική διαδικασία (ΕΕ, δικαστήρια) και άλλο ένας πρόεδρος να παρεμβαίνει πολιτικά υπέρ μιας εταιρείας. Αν εσύ το βλέπεις σαν “μια ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο”, δικαίωμά σου. Εγώ το βλέπω σαν ένδειξη στάσης απέναντι στην ίδια την ανεξαρτησία των θεσμών. Αν θελήσεις να κάνεις συζήτηση, συνέχισε από αυτό και δώσε μου εντεπιχείρημα για να πάψει να είναι βαρετή η συζήτηση και να πάμε παρακάτω. ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν εχεις οπως στα περισσοτερα thread προσωπικες αποψεις εκφραζουμε και δεν σε χαρακτηρισα(βαρετος ειπα οτι εισαι για εμενα) αλλα επειδη θα εχεις καταλαβει οτι αυτες οι πονηριες δεν περνανε σε εμενα και αν το συνεχισω οντως θα πω πραγματα που δεν πρεπει ας το σταματησουμε ΕΔΩ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα