Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ποιος θα πιει το γάλα εβαπορέ που είναι χαμηλότερης θρεπτικής αξίας από το φρέσκο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kastoria74 είπε

Το θέμα είναι ποιος θα πιει το γάλα εβαπορέ που είναι χαμηλότερης θρεπτικής αξίας από το φρέσκο.

Εγώ βάζω στον καφέ. Αν πάρω τα 4 πακέτα θα έχω για ένα χρόνο άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι νικητές της Ενέργειας θα είναι συνολικά είκοσι χιλιάδες (20.000) και θα αναδεικνύονται αυτομάτως με την έγκυρη συμμετοχή τους στην Ενέργεια, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω στον όρο 5, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων των Δώρων.

• Like 1
Δημοσ.

Την προηγούμενη φορά πάντως τα σχόλια για την ποιότητα της τσάντας ήταν αρνητικά (πολύ ψεύτικη).

• Sad 1
Δημοσ.

πήρα από την προηγούμενη φορά. 

Δεν είναι κακή, έχει χρησιμοποιηθεί για τσάντα φροντηστίριου & δραστηριοτήτων και δεν έχει σκιστεί, τα φερμουαρ είναι ακόμη εκεί και δεν έχουν φύγει οι ραφές

that said, παίζει στην κατηγορία των ~10-15€ για branded τσαντες αξιολογείστε την ως τέτοια

• Like 1
Δημοσ.

Δε θέλει και πολύ ψείρισμα. Αγοράζεις έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο προϊόν; Ε, κάνε κάβα και πάρε και το δωράκι σου.

• Like 9
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 12:25 ΠΜ, Doubt είπε

Εγώ βάζω στον καφέ. Αν πάρω τα 4 πακέτα θα έχω για ένα χρόνο άνετα.

Μονο που σχεδον τα μισα θα τα πιεις ληγμενα αν τα αφησεις 1 χρονο+ απο σημερα οπως λες.

Πατε για μια τσαντουλα, αλλα αν δεν καταναλωνετε "πολυ" εβαπορε, μπορει να πεσετε σε "παγιδα".

5-2026 ληγουν αυτα που ειδα σε ραφια σε μεγαλο σουπερ μαρκετ χθες. Μια εξαδα πηρα, δεν με εδιαφερει η προσφορα του τιτλου, απλα βλεπω γραφονται πραγματα που μπορει να παρασυρουν καποιους και κανεις δεν ειχε διορθωσει μεχρι τωρα τοσες ημερες. 

Για να μην την πατησετε λοιπον: Για οποιον καταναλωνει σταθερα, κατα μεσο ορο, ενα σχεδον κουτακι την εβδομαδα, ειναι καλη επιλογη. Για οποιον βγαζει πανω απο ενα χρονο με 4 εξαδες, οχι αφου θα εχουν ληξει πολυ νωριτερα. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 15/9/2025 στις 1:56 ΠΜ, vasilis_ts είπε

Ε και να λήξουν τι έγινε? Το πολύ πολύ να μας πάει σερπαντίνα.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα προϊόντα με συντηρητικά αντέχουν πολύ παραπάνω απ ότι την αναγραφόμενη ημ λήξης.. Έχουν γίνει πολλές δοκιμες...... Τώρα στα φρέσκα Αντε να περάσει 1 με 2 μέρες πέραν της λήξεως και είσαι και πάλι Εντάξει...

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Feor είπε

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα προϊόντα με συντηρητικά αντέχουν πολύ παραπάνω απ ότι την αναγραφόμενη ημ λήξης.. Έχουν γίνει πολλές δοκιμες...... Τώρα στα φρέσκα Αντε να περάσει 1 με 2 μέρες πέραν της λήξεως και είσαι και πάλι Εντάξει...

Το ξέρω, έχω δοκιμάσει αρκετές φορές διάφορα και δεν έχω πάθει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα σήμερα το σακίδιο κι επιπλέον μου έδωσαν και μια εκπτωτική κάρτα δικιά τους, 5 ευρώ για αγορά 25 ευρώ μη εκπτωτικών προϊόντων ως 1/12.

Αν θέλει κανένας να του στείλω τον κωδικό ή φωτογραφία το κουπόνι ας στείλει πμ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...